Annons

Canvas Homestore

Vissa webbshopar har ett så fint upplägg att de nästan blir som inredningstidningar. Man stannar länge, klickar runt och inspireras till saker man inte visste att man behövde. Lite som när man hittar en riktigt fin butik på stan, fastnar längre än planerat och kommer ut med stora kassar. Jag gillar det. När även webbshopar tänker på ”butiksupplevelsen”, och inte enbart renodlad produktredovisning. Jag tror det är dessa som kommer att ta e-handeln ett steg längre. Canvas Homestore är en av mina nya favoriter i den kategorin. Otroligt fint komponerade bilder. Tyvärr kostar det ju en slant att skeppa saker över Atlanten, men inspirationen är ju gratis. Även för Skandinaviska butiker, menar jag. Host, host och hint, hint.

Foto: Canvas Homestore

Kommentarer

 • Jag håller verkligen med, fina bilder kan verkligen bidra till större intresse och mer sälj!

 • Ja jag håller med. Cox & Cox är också en sådan webbshop som jag brukar gå in och finna lite inspiration hos.

  http://www.coxandcox.co.uk/

  Saknar dock en liknande svensk sådan…

  Anna

 • Sofia-Tingelings skriver:

  De där bilderna lovar gott. Måste kika in där vid tillfälle.
  Kram!

 • Ingen vanlig dag skriver:

  Är det sittunderlägg som skymtar längst ner till höger? Ser intressanta ut. Ska kolla in sidan du tipsar om – bra inspirationsbilder är aldrig fel!

  /Kristina

 • Elin skriver:

  Apropå webbshopar att inspireras av, jag har hittat fram till den här: http://www.gronlykke.com/, som jag tycker är härligt inspirerande. Ska försöka besöka stället live i helgen då det bär av till Köpenhamn.
  /Elin

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *