Annons

Bassam Fellows

Jag lider av en svårbotad hang up på BassamFellows Tractor Stool (2001). Ingen nyhet, jag vet, men den är så otroligt fin. Formen är inspirerad av en traktorstol som hamnat av vägen i Schweiz. Tillverkad i FSC-/SFI-certifierad Amerikansk valnöt. Och träet blir bara vackrare när det slits med åren… Jag. Vill. Ha.

Foto: DWR

Kategorier:

Kommentarer

 • Jo, den är fin men den är tillverkad i teak och jag försöker undvika det träslaget av etiska skäl. Blev otroligt illa berörd av ett föredrag på det temat. Skissar på ett inlägg, där jag ska förklara. Håll utkik.

 • Mimmi Staaf skriver:

  Otroligt snygg! Vet du vart denna finns till försäljning i Sverige?
  MVH
  Mimmi

 • Lilou skriver:

  Underbart snygg!

 • Robin skriver:

  Förälskad. Så jäkla snyggt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *