Annons

Tidningstips

Ni får inte missa att köpa senaste numret av Elle Interiör. De visar nämligen ett hemma hos reportage från ”blogglägenheten”. Det vill säga våningen vars Hemnetbilder valsade runt på nätet och i bloggar tidigare i våras, då alla undrade: vem bor där? Jag som kastade mig på numret när jag såg det på Coop Avenyn kan avsläja att det är en stylisten Sofia Ericson. För bildstyling och foto står radarparet Lotta Agaton och Pia Ulin. Elles bildredaktör, eller tryckeri behöver dock se över kvalitén på färgåtergivningen. Allt svart ser ju brunt ut? Det blir ju dessutom extra tydligt när man har sett den på bild så många gånger förr.
Elle interiör blogglägenheten
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se (faksmil av Elle Interiör oktober 2010)

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *