Annons

Svartvitt bloggvardagsrum

I senaste numret av Sköna Hem finns ett hemma-hos-reportage från bloggaren och stylisten Anna-Leena som jag själv gillar att följa. Hennes hem är ett svartvitt paradis. Extra förtjust är jag i det specialtillverkade vedstället, som åkt rakt ner i min inspirationsmapp. Även om min finansprins inte direkt skulle lösa en sådan beställning, till skillnad från Anna-Leenas man Jonas, så kanske hans betydligt händigare pappa kan fixa biffen. Det tål ju att testas om inte annat, för ett framtida hus eller sommarboende. Stort tack till Anna-Lena för all inspiration. Köket förtjänar ett helt eget inlägg vid tillfälle, det är så snyggt att man baxnar.

Foto: saxat från Sköna Hems oktobernummer och Anna-Lenas bloggbilder

Kommentarer

 • Ja deras hem är kanonfint! Underbara bilder! Hihi, deras vedförvaring ligger även i min inspirationsmapp. Blev helt till mig när jag såg den. Så himla snyggt! Synd att man själv inte är lika händig som hennes man…

 • Stämningsfullt skriver:

  Å jag vet! Även jag har sparat bilden med vedförvaringen i min inspirationsmapp 🙂

 • Johanna B. skriver:

  Vedförvaringen är fantastisk. Kan inte hon och Jonas massproducera och sälja till oss icke-händiga?

 • Emma skriver:

  Gud va fint 🙂

 • Malin skriver:

  Som nybliven kaminägare så är det bara att hålla med resterande, jätte fint och vilken underbar vedförvaring!

 • Åh så härligt, tack för tipset!

 • Lina skriver:

  Vilken underbar blogg! Tack för länktipset!

 • Sofia skriver:

  Kontrasterna är ursnygga! Blir så stilrent. Tänk att kunna ha en vit soffa. Vilken lyx 🙂

 • Kristiina skriver:

  jag vet…de har hus fullt med barn…men vita soffor…!!! What??? fast de är inte i tyg utan i läder så det är bara att torka av så blir de fina igen!! och det är sjukt bra…Annaleena är inte bara inredare hon är smart också!!! (jag inte bara tror utan jag vet, för hon är liksom min låtsas-finskblodade syster som jag är så stolt över!)

 • Den runda hyllan va ju helt fantastikst cool.:)

 • desiree skriver:

  I love her home , we have very similar tastes 😉

 • alleymalley skriver:

  var köpa man en sån Vedförvaring??

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *