Annons

Svart/grått/brunt och så lite trä på det, tack…

I enkätundersökningen som jag lade ut för en vecka sedan (och som hittills besvarats av över 850 personer!) har jag sett många kommentarer om att jag snöat in på en enda stil. Förlåt för det. Men bloggen speglar såklart min egen smak och inläggen färgas därav. Söker man inspiration inom Shabby Chic eller marint New England är nog inte Trendenser rätt ställe, om ni förstår vad jag menar. Men, jag lovar att försöka bredda mig lite och zooma ut från det skandinaviska ”svart-vitt-grått-brunt-och-så-lite-trä-på-det-träsket” med jämnare mellanrum. Även om det är svårt. Väldigt svårt. Jag är ju svag för nordiska designklassiker. Så när jag såg de här nya bilderna från Illums Bolighus i Köpenhamn kunde jag till exempel inte låta bli att ladda ner dem i inspirationsmappen, direkt. Kan inte hjälpa det men jag gillar’t. Massor.

Foto: Purplearea.blogspot.com bilder plåtade av Illums Bolighus skyltfönster

Kommentarer

 • Du, dom åker direkt ner i min inspirationsmapp åxå. Tjoff!
  Det är klart att ens egen blogg färgas starkt av det man själv gillar. Tycker du ska fortsätta skriva som du gör. 😉
  Kram!

 • Linas skriver:

  Klart du ska blogga om det DU tycker om mest! Det är ju det som gör din blogg så bra!

 • Det ÄR mycket av den stilen just nu och dessutom många vackra inspirationsbilder på det temat. Jag letar just nu efter annatmen vips blev det ett inspirationskollage på temat ändå http://hemmariket.se/2010/10/trarent-hjarta-vitt-svart-och-betong/#Kommentarer

 • Jag gillar det även om det generellt mycket av det överallt även hos mig. Men bloggar är till för att just visa den personliga stilen. http://hemmariket.se/2010/10/trarent-hjarta-vitt-svart-och-betong/#Kommentarer

 • Paula skriver:

  Jag ser inget fel i att hålla sig konsekvent till en stil.
  Och som du skriver själv så speglar ju bloggen din personliga smak,
  om man inte gillar det finns det ju en hel drös med andra bloggar att läsa/följa i stället.
  Eller är jag helt ute och cyklar?
  Jag gillar åtminstone det du gör!
  Så keep up the good work! Snälla 🙂

 • Ida skriver:

  Åh nej ändra inte din blogg! Jag älskar att det är din personliga åsikts som speglas! Faller mig helt i smaken!

 • Filippo Maniero skriver:

  bredda inte inriktning! Det är ju just för att du har den smaken som din blogg är så bra.

 • Ida skriver:

  Hm jag tror att just det är en av dina styrkor som bloggare, du kör på det du gillar.. Jag gillar att du är personlig i din blogg och jag gillar att ta del av dina tips och spaningar! Hoppas du fortsätter så! 🙂

 • Karin Gustafson skriver:

  Hej!
  Måste bara säga att det är just för din skandinaviska smak som jag så ofta kikar in på din blogg! För min del får du mer än gärna fortsätta som du gör. Är jag ute efter annnat finns det ju en mängd andra bloggar att kika in på.
  Hälsn Karin

 • Camilla skriver:

  Jag instämmer med föregående skrivare. Jag gillar ju din blogg för att du skriver om den stilen, vilket råkar vara den som jag också föredrar. Tack och lov att den är befriad från shabby!

 • Marie Å skriver:

  Åh, jag tycker inte du ska lämna din stil på bloggen!! Det är ju när man vill få den typen av inspiration man kikar in här. Precis som andra skriver finns det ju hur många bloggar som helst att kika på, där annan stil erbjuds.

  Tycker även du är bra på att visa press- och produktfoto med olika stilar, alltid kul att kika på det med.

  Ett + även för att det är en Göteborgsblogg, vilket jag såklart tycker är extra kul!

 • Anonym skriver:

  Hej! Det finns så många bloggar om shabby chic etc så jag tycker det är kul med en blogg som tar upp andra stilar 🙂

 • Fjonkan skriver:

  Skulle egentligen kommentera bokhyllan i inlägget ovanför, men det fungerade inte att lämna kommentar där av någon anledning. Den var iaf skitsnygg, hade dock gillat den ännu mer om den var mörkbrun istället för svart (för den är väl svart? Ser så ut iaf).

 • Det är väl en väldig tur att vi får ha vår egen smak och blogga därefter.
  Dina bilder idag känns som jag vill stiga rätt in i och bo i.
  Fortsättsomvanligtkramar.

 • Annika skriver:

  Fortsätt med den stilen du gillar, det är just därför jag gärna tittar in på din blogg. Det blir nog lätt fel om du ska försöka passa alla. Jag trivs med att kunna hitta inspiration hos dig eftersom jag vet att din smak ligger ganska nära min egen.
  Annika

 • Madeleine skriver:

  Jag tycker inte att du ska ändå något i bloggen!
  Tycker "din" stil är alldeles underbar och får fantastiskt mycket inspiration av dej!

  Ha en trevlig måndag! / Madeleine

 • Catrin skriver:

  Det är ju därför man läser din blogg- för att du är du och att man älskar din stil! 🙂

 • Alexandra skriver:

  Klar du ska skriva om deg som ligger dig varmast om hjärtat, annars ska man väl läsa en annan blogg?! Fattar inte varför du ska behöva ändra din stil? Skulle bli väldigt fel, fortsätt som du gör!! 🙂 kram

 • Karina skriver:

  Fortsätt som tidigare! Gillar dina inlägg med vackra foton, bra texter och länkar.
  Gillar också den skandinaviska stilen, gärna i kombination med starkare färger.

 • Purple Area skriver:

  Kul att du gillar bilderna, jag blev själv helt sjuk av den här stilen, sprang hem och började ändra direkt och då är jag en person som nästan aldrig ändrar någonting. Nu åker alla röda, rosa och orange kuddar ut!

  Kör din stil, det är ett vinnande koncept, tänk på att det finns massor av folk där ute som inte ens upptäckt bloggvärlden. Dags att vi börjar jaga dem istället kanske?

 • sev from France skriver:

  love your style, it' the reason why I read this blog! please don't change anything;-))

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *