Annons

En touch av Afrika

Nyfiken på att blanda upp det svartvita med influenser från savannen? Här är några accessoarer som skapar stilen från inläggen nedan. Uppdatera soffan med några nya kuddar, här ser du Elefant från Svenskt Tenn och en pälskudde från Kamelo. Liknande i budgetversion har nyligen lanserats på Åhléns. I samband med fotbolls VM i Sydafrika togs ett antal fina planscher fram av lokala konstnärer. Det här är min favorit. Rama in med svarta RIBBA från IKEA. Ropa in några auktionsfynd från Tradera, eller satsa på en ny och skapa ett stilleben på en byrå eller fönsterbänk tillsammans med en hög designböcker. Klart på ett kick!
Afrika kollage

Kategorier:

Kommentarer

  • Absolut är detta nästa stora trend som vi kommer att få se mycket mera av när den får genomslag i de breda lagren. Internationellt sett är den redan här, men här är vi fortfarande fast i det svarta och vita som är ganska allenarådande för tillfället. Nu bärjar dock lite brunt smyga sig in och det är väl första steget kan tänkas 🙂

  • axelina skriver:

    Jag hittade jens quistgaards ljusstake för 10 kr på en loppis..:) Lite rostig. förslag på hur man kan få den fin igen?
    http://axelinas.blogg.se/2010/september/sondagsloppis.html

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *