Annons

Nordisk Eksotisk

Visit är en ny serie danska inredningsböcker med hemma-hos-reportage hos modeskapare och trendsättare i Skandinavien. Nordisk Eksotisk är namnet på den senaste titeln, och innehållet ska spegla vår tids vurm för det exotiska och eklektiska. Afrikanskt möter nordiskt, kritvitt och svart möter jordbruna toner och konjaksfärgat skinn. Ett urval bilder från boken finns att beskåda i digitalt format via webben. Vill du köpa den går en papperskopia loss på 299 kr och finns att beställa på nätet.

Foto: Nordisk Eksotisk, Visit förlag

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Spännande kombination, kritvitt och afrikanskt. Det kanske man ska testa att få till här hemma. Tycker mig se en del afrikanska influenser även i klädmodet :)Lustigt hur lika trenderna inom klädmodet och inredningsmodet egentligen är.

 • Thomas skriver:

  Tämligen analt/pretto/seen it a thousand times before…if you ask me.

 • Jana skriver:

  Den sista bilden får mig att bli otroligt sugen på att införskaffa ett stort svartvitt fotografi till vardagsrummet. Frågan är bara var man hittar ett sådant?

 • Det här är ju så snyggt!! Blir jätte nyfiken nu…

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *