Annons

Life and Work

En annan sak som framkommit i enkätundersökningen (som fortfarande kan fyllas i, ni har till den 31/10 på er!) är att ni vill se mer personliga inlägg. Jag är dock inte fullt så spännande som ni tror, därför kommer bloggen ha fortsatt  fokus på inredning och design, men kanske med något fler glimtar från designrelaterade saker i mitt vardagsliv. Just nu är jag uppe okristligt och totalt oglamouröst tidigt för att hoppa på 05.54-tåget till en heldags fotografering i Stockholm. Men innan jag gör det vill jag bara passa på att visa en ny bok som jag beställt och hämtade ut igår kväll. Lämplig titel: Life and Work. Perfekt frukostlektyr när man är uppe innan morgontidningen. Jag får återkomma med en mer uttömmande recension, för innehållet är helt fantastiskt. Modeskaparen Malene Birgers liv och arbete, dokumenterat i bild. Och det är en rejäl pjäs. Totalt 3,4 kilo inredningsinspiration! Köptips på den.
Life and work Malene Birger
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna B. skriver:

  Oj vilken bok! Vill se mer!

 • Johanna B. skriver:

  Oj vilken bok! Vill se mer!

 • Tess : Istla.se skriver:

  Den boken blev jag lite nyfiken på.

 • Stämningsfullt skriver:

  Å den blev jag nyfiken på!

 • Lina skriver:

  Gillar inte hennes kläder (känns lite för mycket raffig Helsingborgs-solsidan i 40-årsåldern)men omslaget ser ju lovande ut….

 • lovisa skriver:

  Hej vad gör du idag?:)

 • Lisa H skriver:

  Har haft span på den där bjässen ett tag, men inte haft äran att bläddra i den. Speglar omslaget innehållet? Ska den upp på önskelistan? 🙂

 • Annika skriver:

  Jag blir riktigt nyfiken på den, spännande!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *