Annons

Inspirerande hemmakontor

Den här inspirerande skrivbordslösningen hittade jag på Hemnet, i en nyproducerad sjurummare på Södra Vägen i Göteborg. Det jag gillar mest förutom det generösa ljusinsläppet, är de två arbetsplatserna med datorer som står placerade mittemot varandra. Perfekt om man är två som måste jobba på kvälls- och fritiden ibland. Då kan man ju umgås lite ändå, mellan tangentknattrandet. Blev också glad över att se hur fint det var med AJ-bordslampan som skrivbordsbelysning. Hm.. Då kanske min dito ska få en kompis i nästa lägenhet, och bli arbetsbelysning istället för sängläsarlampa.
Arbetsrum hemmakontor inspiration
Foto: från Hemnet via Stadshem

Kategorier:

Kommentarer

 • Tess : Istla.se skriver:

  Jag vill ha en ny hörna för datorn, blev ju inte lite inspirerad av dessa bilder.

 • Cicci skriver:

  Vilka underbara bilder. Jag är själv på jakt efter en ny skrivbordslampa och gillade AJ-lampan skarpt.

 • design traveller skriver:

  I like the wooden table. Where is it from? Let me know, I'm looking for one like that…

 • Jätte snyggt! Tycker dock det är skönare att ha någon brevid mig än framför mig, eftersom jag tänker och stirrar rakt fram. Lite så där små läskigt för andra 😉

 • Marie skriver:

  Kul, det här är min svåger och svägerskas lägenhet.
  The Leonardo table is design by Castiglioni 1940 and Zanotta is producing.

 • Tack för svaret Marie! Du får hälsa svågern och svägerskan att de har en fantastisk våning. Och vill de bli av med ett ägg eller två är jag spekulant 🙂

 • Yasmin Oom skriver:

  Wow vad inspiration man får när man ser alla bilder på din blogg!

  Jättefin!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *