Annons

Mera MilK

En av de svenska fotografer som publicerats i MilK är duktiga Stellan Herner, som representeras av Skarp Agent. Han har inte bara lyckats föreviga den senapsgula 70-talsträngtande stilen som verkar knacka på dörren just nu, utan också fått med en del moderna rariteter. Sparbössan längst upp till vänster i bild, till exempel. Den kommer från numera nedlagda Childrens Gorilla och det är hemma hos grundarna till det företaget som bilderna är tagna. De har ju dock lagt ner sin verksamhet, så exakt de här keramikfigurerna finns inte att köpa längre, men liknande fortsätter tillverkas av formgivaren Pernilla Jansson och säljs b.la på Blås & Knåda i Stockholm. Bor du inte i närheten kan du beställa från formgivaren för ca 2000 kr. Och gillar du stilen i hemmet så finns det mer inspiration på den här temat i familjens blogg.

Foto: portfoliobilder av Stellan Herner, publicerade med fotografens tillstånd

Kategorier:

Kommentarer

  • Sofia-Tingelings skriver:

    Vilken dröm att få plats med ett stor lekbord från barnen. Och i Alvar Alto också.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *