Annons

Fint för kidsen

En av mina internationella favorittitlar i tidningshyllan är det franska barnmagasinet MilK. Ja, ni vet ju att jag inte har några egna barn, så det är inte för att jag ingår i målgruppen som jag köper den. Jag gillar bildspråket. Ni som är intresserade av att fotografera och inte har upptäckt den här guldgruvan kommer att storkna av inspiration. De är otroligt duktiga på att snappa upp nya strömningar och fotostilar. Här är några inspirationsbilder för barnrum från deras stora bildgalleri på nätet. Men, inget går upp mot pappersversionen så gillar du detta kan jag tipsa om ett besök i en välsorterad tidningsbutik.

Foto: MilK Magazine

Kategorier:

Kommentarer

 • sofie skriver:

  Tack för tipset! Ska kika närmare på det där.

  Kram, Sofie

 • Johanna B. skriver:

  Fint med olivgrönt. Det känns nytt!

 • pm skriver:

  väntas de smått?? 🙂

 • Ha ha, nej absolut inte. Inga bullar i ugnen, annat än kanelgifflar.

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Har bara prenumererat på deras nyhetsbrev, men bli otroligt sugen på en pappersversion när jag läser ditt inlägg. Vilka härlig inlägg du dundrat på med idag!

 • Ingen vanlig dag skriver:

  Den ska jag ta och kolla in – låter intressant. Synd att man inte har uppehållt franskan speciellt mycket sedan skolan bara… 🙂

  /Kristina

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *