Annons

Magi med modern allmoge och textil

När man åker runt i Skåne är det omöjligt att inte drömma om ett eget sommarhus längs kustremsan. Likaså är det svårt att inte stanna till vid alla fina loppisar och auktioner som äger rum vid vägkanterna. Och även om jag inte vill bo i ett museum, så kan man ju göra massor med lite färg och ett fräckt tyg. I sommarhus känns det ju också som att det är extra tillåtet att ta ut stilsvängarna lite grann. Ett roligt sätt att göra det på är att ta de klassiskt gamla allmogeattiraljerna och modernisera dem. Kanske genom att måla och klä om. Eller genom att krocka nytt med gammalt så det sjunger om det. Här är lite inspiration på det temat, hämtat från fotograf Stellan Herners fina portfolio hos Skarp Agenturer.

Foto: Stellan Herner, Skarp Agentur. Bilder publicerade med tillåtelse från fotografen

Kategorier:

Kommentarer

 • emmylish skriver:

  En liknande säng som den på bilden finns till salu i Dalarna 🙂

  http://www.blocket.se/dalarna/Antik_soffa_sang_28486353.htm?ca=6&w=1

 • Stämningsfullt skriver:

  Fint!
  Hemma hos oss möter man de där krockarna 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *