Annons

Pia Ulin för Dwell, maj 2010

Ni har väl inte missat att det är vår svenska fotograf Pia Ulin som har fotat omslaget till majnumret av Dwell. På tal om trätrenden så verkar den ha nått sin kulmen nu (även om jag fortfarande kan tycka att det känns lite som att bo i en bastu när det ser ut såhär, men det har nog mer med mitt Norrländska påbrå att göra). Trärent überalles. Inne i tidningen finns ett hemma-hos-reportage som Pia fotat, på samma tema. Tidningen Dwell är amerikansk men brukar finnas på Pressbyrån och Pressstop.

Foto: Pia Ulin, Dwell magazine

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Måste bara tillägga att det är arkitekten Per Bornsteins hem (i Göteborg) på fotona. Väldigt fint!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Gryt coolt men trären-overdose om du frågar mig – och då är jag Skåning. Tror att många 70-talister fått lite furu-allergi sedan barndomen och därför inte tål när det blir fööör mycket trä. Det är dock grymt fina detaljer i bilderna som jag köper med hull och hår.

 • Purple Area skriver:

  Väldigt snyggt och läckert. Lite annorlunda stil mot vad man tidigare sett furu, men jag hade nog inte karat av det i längden. Tror penseln eller kanske t o m rollern hade kommit fram till slut.

 • Monnah skriver:

  Ja, jag kan ju inte låta bli att tänka på vår gillestuga med mörkgrön, medaljongmönstrad heltäckningsmatta och får faktiskt lätta rysningar av de här bilderna. Det är mycket snygga, dock! Alltså, gillar fotografen, men inte stilen.

 • Anna-Karin skriver:

  Ja nog sticker det ut det hemmet. Trots att det är lite väl kvistigt för min del så är det ändå befriande med det icke mainstreama.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *