Annons

Björn Borg och Helena Christensen ♥ Habitat

Vad har fd. tennisproffset Björn Borg och supermodellen Helena Christensen gemensamt? Jo. De båda ”viker ut sig” i en stor kampanj för brittiska Habitat, där de pratar om sina personliga inredningsfavoriter. Visste ni till exempel att Björn Borg gillar Eames klassiska skinnfåtölj? Eller att Helena inte tycker om saker som matchar och gärna inreder med udda koffertar? På kampanjsajten kan man se behind the scenes bilder från fotograferingarna, kolla på videos där de berättar om sin smak och så kan man se de färdiga set som respektive kändis valt ut. Alla bilder är plåtade av den hypade fotografen Todd Selby, inredningsvärldens Sartorialist som ligger bakom populära The Selbys. Vad tycker ni om idén. Hiss eller diss?

Foto: skärmdumpar från Habitat

Kategorier:

Kommentarer

 • Intressant att inredningsvärlden nu tar till sig vad som har varit kotym i modesfären länge. Vi är vana att se att kändisar förknippas med kläder och märken. De sitter frontrow på modevisningarna. De blir en viktig reklampelare som bärare av kläderna. De lanserar egna parfymmärken och även egna klädkollektioner. Det blir spännande att följa denna utvekling inom inredningsbranschen. Jag tror att vi bara har sett en liten början ännu.

 • Anonym skriver:

  Me like alot!

 • Bodil skriver:

  Ut marknadsföringssynpunkt är det ju smått genialiskt, men som Weronica skriver, knappast något nytt. Tvärtom är det konstigt att man inte har utnyttjat möjligheten att koppla sitt varumärke till kändisar tidigare inom design och inredning. Det känns som att Pepsi var tidigt ute och förstod denna möjlighet.

 • Purple Area skriver:

  Björn Borg annonsen såg jag för ett tag sedan i någon utl inredningstidning. Blev precis som du lite förvånad. Tror mest att vi inte är vana vid den här typen av reklam. Den finns ju överallt inom andra områden, så varför inte.

 • Sandra skriver:

  Såg den där annonsen med Björn Borg när jag var på Habitat i London nyligen och det kändes lite konstigt. Hela Habitats koncept kändes daterat måste jag säga, funkade mycket bättre på Room när de bara plockat ur godbitarna.

 • Johan skriver:

  varför inte! man gillar ju Borg..

 • Annika skriver:

  Jag hissar idén och jag hissar bilderna. Däremot dissar jag att Björn Borg gillar Eames fåtölj. Den säljs ju inte ens på Habitat, så what's the point med det uttalandet?

 • Carina skriver:

  Jag älskar Habitat. Min syster bor i England och är ofta där och hälsar på. Systerns hem är fullt av "Habitat" and me like!!
  Kram/
  Carin

 • Rob skriver:

  Björn borg är ju grym!

 • lee skriver:

  habitat+helena+selby er jo nesten for mye av det gode:) veldig fint og inspirerende.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *