Annons

8 december – dagens lucka i Adventskalendern

Under vinterhalvåret är det extra mysigt med många kuddar och sköna plädar i soffan, och just därför har du nu chans att lägga vantarna på ett helt gäng av den varan. Mimou sponsrar med tre valfria kuddar och en pläd (värde 295-1995 kr/st). Samma regler som alltid i adventskalendern och tävlingen pågår under en dag, så du har tills nästa luckas publicering på dig att svara. För att delta i dagens lucka ska du svara på vilka 3 kuddar samt vilken pläd vill du vinna? Och motivera varför.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Anna som svarade kl 17.34.54. Du valde bara två kuddar, men maila mig en tredje samt din postadress så skickar vi ditt pris!

Kategorier:

Kommentarer

 • Åsa skriver:

  Om jag skulle ha turen och vinna kuddar och pläd från mimou,
  så kunde slumpen välja vilka jag ska få .
  Jag skulle se det som ett julpaket ,
  och vad som är i ett sådant man ju inte vet..:-))

 • Iris skriver:

  Vi har ganska nyligen köpt en ny säng och jag har ännu inte köpt prydnadskuddar, överkast eller något annat för att bädda fint då jag inte hittat de rätta sakerna till de rätta priserna. Mimous saker hade varit perfekta till stilen i vårt sovrum!

  Jag vill vinna två Babylon stripe i ljusrosa och guld(CU 798)och en cushion lucy i lila och guldmönster (CU 1064), samt en luxury patchwork quilt i mörkbrunt och guld (LEL 104).

  kram /iris

 • Tessan skriver:

  Av alla dessa snygga kuddar skulle jag välja dessa tre:
  Miami Cul 112
  Soho Cu 118
  Panama
  Jag älskar färgerna i dem och tror att de passar jättebra ihop.
  Filten jag skulle ta är Lima TH1008. Brunt är min stora favoritfärg.
  Hoppas på vinst gör jag nu.

 • marianne karlsson skriver:

  Hej

  Jag skulle välja: Babylon cu 780, blanket lima th 1009
  Vi har en mörkblå soffa som behöver "hottas" upp lite grann, med dessa produkter skulle den bli helt rätt.

 • martina p f skriver:

  Med nytt hus så är man ju in stort behov av nya kuddar och pläd som passar med nya tapeter och inredning. I vårt nytapetserade sovrum med ljusturkost överkast hade ju kuddarna lucy CU1063, CU1071 och CU1073 suttit som en smäck! Och i vardagsrummet med svart/vita tapeter från cole and son i vår gröna soffa skulle ju pläden Lima TH 1009 inte ligga helt fel.

 • Mirja skriver:

  Lila är färgen jag länge har sökt
  Men hur jag än letat har och försökt
  Jag ej funnit något som faller i smaken
  Och dessutom passar den stora grå saken
  Soffan som står där och är anonym
  Den kräver nåt pynt till sin kostym
  Jag önskar mig därför två lila Siam
  Och sedan en silver för lite glam!

  (Den ljusa pläden Lima skulle dessutom bli alldeles fantastisk i vårt sovrum)

 • Petronella skriver:

  Åh!! Kuddar!! Jag vet precis vilka jag vill ha eftersom jag har trånat efter de här flera gånger. Lucy 1070 och 1066 skulle passa perfekt i soffan då jag just nu använder kontrastfärgen plommon till allt det vita. De andra färgerna i de 2 kuddarna är bara en bonus. De är så vackra. Sen så vill jag ha kudden Flower 129 i sovrummet bara för att den är fantastiskt romantiskt fin. Pläden (eller överkastet) Milano 261, vitt, skulle hålla stilen rakt igenom. Hoppas Mimou-tomten tänker på mig…

 • Anna skriver:

  Jag skulle välja tre kuddar från Milano och en pläd från Venice. Dessa skulle göra mitt vardagsrum lite lyxigare!

 • Emma skriver:

  1 Siam (cu083) och 2 Siam stripe (cu747) skulle ge min gamla slitna soffa nytt liv. Pläden Lima (th1008) snyggt draperad över den lika gamla och slitna fotöljen skulle bli pricken över i. Från trist och tråkigt till mysigt och flådigt!

 • Anette skriver:

  Åhh, vad fina, nästan omöjligt att välja, men jag skulle vilja göra vårt sovrum och dotterns rum mysigare.
  två babylon stripe CU799 och en babylon CU959 till vårt rum och luxury patchwork quilt LE116 till dottern.

 • Nathalie skriver:

  Bland alla dessa fantastiska kuddar kom jag fram till: Siam Stripe CU746, Savoy CUR1455 och Colorado CU648, till det filten TH 1008.
  I vardagsrummet har jag färgerna vitt, beigt och ljusbrunt. nu till vintern känner jag att jag skulle behöva få in lite färg. Dessa kuddar + pläd i gröna/bruna/svarta färger skulle göra susen!

 • Stämningsfullt skriver:

  Hej!
  Så fantastiskt fina priser du får lotta ut!!
  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja Kuddarna Pigalle (CU135) och Lucy (CU1069) och pläden Lima i svart/vitt!
  Vi har så mycket vitt här hemma och då tänkte jag att det skulle vara riktigt snygg med ett par kuddar som verkligen sticker ut och syns! Och då fastnade jag mest för de här två fantastiska kuddarna!

 • Anna Petersén skriver:

  För att få ett fräscht sovrum med en touch av krispigt vitt så önskar jag jag mig en Cushion Babylon Stripe i vitt, en Cushion Milano i vitt, en Cushion Kyoto i vitt (med de härliga blommorna som bryter av färgmässigt) samt en Luxury patchwork quilt i… vitt naturligtvis 😉

 • Anette skriver:

  Vilka mysiga vinster :-)!
  Till mig själv skulle jag välja kudde Florens CU 713 och pläd Luxury Patchwork Quilts LE 112.
  Till mina döttrar, som äntligen fått egna rum, skulle jag välja Lucy CU 1072 och Lucy CU 1070. Mysiga kuddar står nämligen högst upp på min 8-årings önskelista (på andra plats ett dataspel ;-)).

  Håller tummarna för mig och mina flickor!

 • Agneta skriver:

  För att min söta lilla gröna rokokosoffa i mossgrön plysch ska bli komplett önskar jag mig tvenne kuddar, Cushion Flower CU 127. Och för att värma mig i decembermörkret önskar jag mig den svarta Blanket Lima i mohair.

 • Maria skriver:

  jag skulle valja:
  Lucy CU 1066
  Babylon CU 785
  Lucy Cu 1069

  Och pladen patchwork quilt LEL 110

  Jag alskar den lite orientaliska stilen och detta skulle passa perfekt! Just nu ser mitt hem ut som ett fangelse, vita trakiga vaggar och trist inredning sa snalla tomten ge mig lite forandring och mys 🙂

 • Katarina skriver:

  Jag skulle välja Babylon Striper Cu738, Milano cul269 och siam deco cu092. Älskar randigt och tror att dessa tre kuddar skulle komplettera varnadra perfekt i vårt nya tv-rum (som är i spacklingsfasen för ögonblicket). Som pläd skulle jag välja Milano THL267, skulle pigga upp vårt sovrum som behöver en liten färgklick och grönt är perfekt i decembermörkret.

 • Eva skriver:

  En Miami CUL 113 skulle passa perfekt i soffan, Club CU 703 har sin givna plats i det nyrenoverade sovrummet tillsammans med en Luxury patchwork quilt i mustigt mörkt bruna nyanser LE 109 då det behöver lite mer piff. Sen så fullkomligen älskar jag Edith CU 1471 & den skulle lyfta gästrummet (som snart blir barnrum).

 • Kimsan skriver:

  Jag skulle välja: Lucy CU 106, Petit Valencia Cu 866, Savoy CUR 1460 samt Luxury Patchwork Quilts LEL 103

  Underbara färger och mönster av alla de slag
  Att kunna ändra inredning efter säsong på en dag
  Mimous kuddar och plädar gör hela grejen
  Vilken lycka för den inredningstokiga tjejen

 • Susanne skriver:

  Mitt sovrum är så trist, så Milanos två blåa kuddar CUL 272 hoppas jag att få, och en vit CUL 261 skulle bli perfekt.
  Jag gillar Milanos färger, så en blå pläd att mysa under när man sitter i soffan, det skulle vara pricken över i,….hoppas att jag till Mimous lucka vinnare kommer bli.

 • Jag skulle välja tre kuddar "Colorado" CU 652. Skulle passa perfekt till min soffa och de är sååå fina! Pläden Lima i svart/vitt skulle bli mitt val av pläd. Vitt är verkligen en älsklingsfärg som du kanske märker men det är stilrent, snyggt och tidslöst och man tröttnar aldrig! Hoppas hoppas!

 • Petra skriver:

  Har precis sytt färdigt ett siden tyg i mörk blå/lila från Mimou som hänger på väggen i sovrummet. Det skulle vara coolt att komplettera med kuddarna Cushion Edith (CU1472) Siam (CU809) Siam deco (CU090) och pläden Luxuary patchwork quilt (LE116) TADA!!

 • Madde skriver:

  Å, jag älskar älskar älskar Mimou! Har drömt om deras kuddar många gånger.

  Fick jag välja skulle jag vilja ha två fina kuddar i sovrummet: mina favoriter Nippon (CU 104)

  En kudde skulle få pryda min rosa/guldiga karmstol i hallen: Florens (CU 128)

  Pläden som skulle få bo i min myshörna i soffan är: Blanket Lima (TH 1009)

  Ha en fin dag, och tack för en bra blogg!

 • Maria skriver:

  Jag skulle välja en vit siam (cu 065) och babylon stripe (cu 799) till vårt helvita sovrum. För att hotta upp det lite skulle jag även välja en grön siam (cu 043) som färgklick på sängen och som även speglar de gröna växter som pryder vårt sovrum. Dessa kuddar skulle passa perfekt med ett luxury patchwork quilts i vitt (LEL 112).

 • EDEN skriver:

  Vårt sovrum är i stooort behov av en makeover! Rummet är lite tråkigt o avskalat nu (nästan sömnlöst) men skulle bli grymt med lite vackra tyger.
  Två stycken club-kuddar i brunt läder (CU 704) och
  en edith med bruna o vita blommor (CU 1474).
  Pläden luxury patchwork quilt (LEL 112) hade funkat kolosalt bra tillsammans med de coola läderkuddarna.

 • Caroline skriver:

  Har några kuddar från Mimou de är verkligen superfina och toppen kvalite. Kudden Soho och filten luxury patchwork skulle gärna får pryda min soffa.

 • Johan S skriver:

  Jag vill vinna tre kuddar av RAIN CU 132 samt pläden LIMA TH 1008.

  Varför? För att det är min födelsedag idag.

 • Ulrica skriver:

  Min man ÄLSKAR kuddar och vi byter överdrag på dem ganska ofta hemma – men dessa ljuvliga karameller vill man ju helst ha framme hela tiden!
  Till övriga färger i sovrummet, ljust grön och svagt rosa och krispigt vitt, passar nog Luxury patchwork quilt LEL 112 som överkast och kuddarna Cushion nippon CU 100, CU 101 och Babylon CU 959 allra bäst in!
  Detta skulle bli en otroligt lyxig och mysig julklapp till min underbara man!

 • Christer skriver:

  Tre stycken Colorado kuddar (CU 648) skulle passa så bra till vårat nya vita överkast och på överkastet lägga på pläden Lima (TH1008) som skulle ligga så fint på överkastet. Passa även till våran nya huvudgavel som går i gråsvart tyg! Skulle komplettera vårat sovrum till max!!

 • Carina skriver:

  Vi ska under våren göra en total renovering av vårat sovrum. Så en bedspread venice 1056 pläd skulle vara perfekt med kuddarna cushion venice 1050.

 • Liselotte Freidlitz skriver:

  Jag skulle välja:
  Malibu CUL 107
  Milano CUL 263
  Siam CU 806
  och
  Luxury Patchwork quilts LEL 113

 • Nanna skriver:

  Kuddar och plädar kan man aldrig få för många av….
  Jag skulle välja Lima TH 1008 och 2 st Las vegas CUL 721 samt 1 st Lucy CU 1072. De skulle spridas ut i olika rum, där de skulle komma till sin rätt.

 • Linda skriver:

  Det skulle bli nya kuddar och pläd till soffan, ett enkelt sätt att skapa förändring och stämning. Nu till jul skulle jag välja sorrento i rött, fantastiskt vackra sammetskuddar. Paljettkuddar till nyår, panama sååå fina! Lucy- kollektionen i klara glada färger är helt magisk. Pläden lucy (1064) skulle jag slå til på direkt!

 • P S skriver:

  Aaaaah, jag tror jag dånar, det här är en drömvinst. Jag har trånat efter en pläd från Mimou i flera år och årets Lucy-kollektion är underbar!

  Jag skulle välja Lucy 1063 och modell större.

  Jag har en Lucy-kudde, men skulle gärna komplettera med en Lucy CU 1063, en underbar Kyoto CU 749 och en Lucy CU 1064 för att placera ut på olika ställen i hemmet som längtar efter dem.

  Och det är min motivering till varför jag ska vinna; För att mitt hem längtar efter Mimou-textilier. Och jag också!

 • Filippa skriver:

  Åh, så många fina kuddar, hur ska man kunna välja ?!

  Men måste jag välja så tror jag det får bli Siam Deco CU 090, Siam Stripe CU 086 & CU 740. För jag älskar ränder.

  Och en pläd Lucy 1062. För den skulle passa så bra i mitt grå och rosa sovrum.

  Varför ska just jag vinna ? Jag tycker synd om mig själv just nu. Min pappa har opererat foten, sitter i rullstol, jag sköter hans hus, min lägenhet, jobbet, hälsar på på sjukhuset, kollar bilen, posten, räkningarna, ska hinna med kompisarna, jobbet, julhandla och ja, dygnet har inte nog med timmar. Med utsikten om att inte få några julklappar om jag inte köper dom själv så skulle det vara jättekul att vinna vackra kuddar/pläd.

 • Emma skriver:

  Åhhh de har så mycket fina accesoarer. Nu fick jag möjlighet att botanisera runt på hemsidan och drömma lite.

  Jag vill vinna:
  *bedspread milano THL261 (som skulle passa jättebra på min säng)
  *babylon stripe CU737
  *cushion lucy CUX1064
  *cushion nippon CU105

  De första två kuddarna skulle vara toppenfina tillsammans i mitt vardagsrum och den sista kudden passar in i sovrummet. Det skulle bli jättefint!

 • Lynn skriver:

  I flera år har vi suttit i fåtöljer som är så nedsuttna att man sitter på stålpinnen som är i botten. Vi har fyllt upp med kuddar och annat hela tiden, men det är inte skönt. Nu äntligen ska vi få hem soffa (visserligen begagnad, men inte ett dugg nedsutten så det ska bli väldigt skönt för rumpan) och det skulle vara mysigt att ha lite fina kuddar i den. Om jag vinner skulle jag vilja ha två stycken Florens CU 707 och en Florens CU 713. Och den fina pläden vill jag ha Lima TH 1008 och den skulle jag inte behålla själv utan ge till min lilla farmor 🙂

 • ceciliaw skriver:

  Kära tomten,
  Jag löd rådet jag fick senast vi träffades och har inte hittat på ens det minsta ofog och bara retats litegrann med mina syskon. Jag har alltså varit riktigt snäll hela året och nu när du snart ska komma på besök igen önskar jag mig två malibu CUL 108, en nippon CU 096 och en lima TH 1008.

 • Caroline skriver:

  Hej 🙂
  Vi har världens tråkigaste soffa. Och jag skulle så gärna vilja piffa upp den lite. Har dock inte råd att göra det bara för att jag går på låg mammapenning 🙁 Och detta skulle passa perfekt att ge till min underbara man i julklapp. Skulle vara helt underbart 🙂
  God Jul
  Kramar Mamma Caroline

 • Lynn skriver:

  Glömde min mail, så jag skrev den nu.

  I flera år har vi suttit i fåtöljer som är så nedsuttna att man sitter på stålpinnen som är i botten. Vi har fyllt upp med kuddar och annat hela tiden, men det är inte skönt. Nu äntligen ska vi få hem soffa (visserligen begagnad, men inte ett dugg nedsutten så det ska bli väldigt skönt för rumpan) och det skulle vara mysigt att ha lite fina kuddar i den. Om jag vinner skulle jag vilja ha två stycken Florens CU 707 och en Florens CU 713. Och den fina pläden vill jag ha Lima TH 1008 och den skulle jag inte behålla själv utan ge till min lilla farmor 🙂

 • Isabella skriver:

  Jag är en student som är inackorderad så har inte kunnat satsa så mycket pengar på att få det mysigt i mitt rum. Kuddar o en pläd skulle inte sitta helt fel:)
  Jag skulle vela ha kuddarna Babylon CU 782 och pläden luxury patchwork quilts LEL 104 🙂
  Nu är det bara o hålla tummarna;)

 • Anne skriver:

  Oh JA! Vilket härligt pris! Vi har precis köpt en ny soffa efter mycket om och men, och håller på att göra om hela vardagsrummet. Snart klara – men kuddar och pläd skulle sannerligen vara pricken över i! Siam skulle jag välja – två stripe CU 745, och en disco CUL 080. Och pläd – en Lima TH 1008 skulle passa finfint i fåtöljen.

 • Kuddarna;
  Babylon CU 959
  Babylon stripe CU 799
  Siam stripe CU 743
  &
  luxury patchwork quilt LEL 122

  Allting skulle vara underbart att ha i vårat nya fräscha, men ännu inte så mysiga, sovrum.
  En julklapp som nog min fästman skulle bli gladare för än mig, som skulle bli superglad!

 • Heddie skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna kuddarna Siam CU065, Agadir och Nippon CU104. Jag blundar och ser så perfekt de skulle se ut i mitt drömsovrum…Pläded LIMA TH 1009 skulle jag nonchalant "slängt" på sängen i mitt drömsovrum men det skulle ändå se så fint ut…håller tummarna kanske får jag en liten del av mitt drömsovrum…

 • Helene Lundström skriver:

  Jag skulle vilja ha en colette, en babylon och en siam i corall nyansen för att få in lite härlig värme i mitt vardagsrum ( som är i grått och svart just nu). Pläden lima i bruntsom pricken över i.

 • Lisa O skriver:

  Som mammaledig spenderar jag MYCKET tid ammandes i soffan. Färgklickarna Babylon CU780, Babylon Stripe CU735 samt CU737 skulle sätta färg på min ganska färglösa tillvaro och glädja både mig och lillan. När så lillan äntligen somnar skulle jag gärna lägga över henne filten Lima TH1008. Den mjuka mohairen skulle göra henne så lugn och varm så att jag själv skulle kunna hinna ut i köket och göra en kopp te utan att hon vaknar 🙂

 • Jeanette skriver:

  Jag vill gärna vinna pläden Lima TH 1008 som jag tycker är fantastiskt fin och kuddarna malibu CUL 108 så de kan liva upp mitt tråkiga vardagsrum.

 • Anonym skriver:

  Hej 🙂
  Vi har världens tråkigaste soffa. Och jag skulle så gärna vilja piffa upp den lite. Har dock inte råd att göra det bara för att jag går på låg mammapenning 🙁 Och detta skulle passa perfekt att ge till min underbara man i julklapp. Skulle vara helt underbart 🙂
  God Jul
  Kramar Mamma Caroline

  Glömde ju att skriva vilka jag önskar att vinna :b

  Kuddarna En CU 090 Och två st CUL 191
  Pläden skulle jag vilja ha en Milano 259

  Kramar

 • Sofia skriver:

  Om jag skulle vinna (vilket jag aldrig gör, men man kan ju alltid hoppas!) skulle jag välja en vit babylon, en babylon stripe CU 799 (för att det är lite roligt med en annan form än fyrkantigt) och en edith CU 1474 (för de roliga detaljerna). Tror dessutom att just dessa tre skulle göra sig bra tillsammans i min vita soffa. Och just ja, pläden jag skulle välja är luxury patchwork quilts (vit såklart, kanske tråkigt men jag gillar det!)

  Jag tycker att det är så himla roligt med fina kuddar, men oftast blir det budgetvarianter. Så det vore riktigt roligt att vinna lite lyx!

 • Sanna W skriver:

  Jag har länge sneglat på Mimou's vackra kuddar och plädar. De har så underbart fina mönster! Bland MYCKET vackert skulle mitt val bli:
  cushion edith (CU 1473) med dess ljuvliga rosor
  cushion rain (CU 130) med tjusigt rosa/rött/mörkt
  cushion soho (CU 118) med de bubbligt härliga formerna
  Pläden bedspread venice med rosa undertill.

  Oh så fint det hade blivit i vårt sovrum som går i lite dova pastelliga färger. När man länge levt som socionomstudent så har det varit svårt att lyxa till det med tjusigheter, men nu hoppas jag på det bästa…

 • Yazmina skriver:

  Jag skulle vilja vinna dessa kuddar:

  http://mimou.se/home_collection/siam.php

  Cu 060
  Cu 802
  Cu 062

  Därför att jag precis har gjort om mitt rum och det skulle vara roligt med lite nya färger eftersom allt bara är svart och vitt 🙂
  & pläden skulle jag vilja ha denna:
  http://mimou.se/home_collection/bedspread_venice.php

  *1050!

  =) Kram!

 • Maria skriver:

  Jag har ett rum (se länk) som stått tomt sedan vi tapetserade om i våras.
  I rummet ska det stå en säng som ska fyllas med kuddar som matchar de gardiner jag hängt där.
  När jag tittade in på Mimous hemsida hittade jag även en kudde som verkar vara väldigt lik tapeten och det är Florens CU713.
  Eftersom jag gillar att blanda olika material så skulle jag även vilja ha Madrid CU549 och Siam CU802 som båda hade tagit upp färgerna i gardinen.
  Den ljusa pläden TH1009 blev min favorit.

 • Emma skriver:

  Hej!
  Det här är ju en perfekt chans att göra mitt tråkiga rum lite finare hehe…
  Om jag vinner skulle jag vilja ha kuddarna Babylon Stripe (CU 736), Cushion Pigalle (CU 136) och Cushion Savoy (CU 1445). Pläden jag skulle vilja ha heter Beadspread Lucy (*1063) 🙂

 • ri skriver:

  Jag skulle välja 2 babylon CU785 och 1 babylon stripe CU798. Pläd milano 255. Jag hoppas man vinner för då kan man önska sig en ny present av föräldrarna som nu utan framgång letar efter överkast till mig =)

 • Christin F. skriver:

  Hej!
  Jag skulle välja dessa otroligt fina kuddarna och pläd, just för att de är ljusa och fräscha färger!
  Agadir, CUL190 2 st.
  Pigalle Porto CU135
  Luxury Patchwork quilts CE112

 • Emma skriver:

  Åhh vilken bra tävling. Min hund och jag var på besök hos mina svärföräldrar förra veckan och som det lilla troll min hund är så tuggade hon faktiskt sönder 2 av deras soffkuddar, lagom pinsamt. Så vore otroligt kul att kunna ge dessa lite finare till dem i julklapp, eftersom man själv är student går det ju tyvärr inte att köpa detta själv.
  Jag tror 2 varianter av babylon(CU784) och en babylon stripe (CU799)skulle vara super fint i deras soffa, sedan sulle bonusen vara det otroligt snygga luxury patchwork quilts(LEL124) eller den fina vita Lima(TH1009)!
  Tack för all insperation!
  Emma

 • Jenny skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna deras underbara kuddar. Vi tapetserade om i sovrummet hos killen igår och dom tuffa skinnkuddarna skulle verkligen passa in i hans sovrum. ( club 703 & colorado cu 643 )

  Kul med julkalender 🙂

 • ida skriver:

  Jag skulle välja 3 kyoto-kuddar; två stycken vita och en svart. Pläden skulle bli Lima TH 1008. Vi ska snaaaart snaaaart göra om i vardagsrummet och kuddarna kommer gå perfet´kt ihop med den nya stilen. Pläden hamnar i sovrummet. Jag längtar efter den här förnyelsen!

 • Fanny skriver:

  Tre stycken cushion florens i vitt och en bedspread milano i lila skulle jag välja om jag är den lyckliga vinnaren. Det skulle bli underbart vackert till våren att ha som inredningsdetaljer i soffan. Men jag tjuvstartar nog med filten redan nu. =) Perfekt nu under det kalla vinterhalvåret. Nu håller jag tummarna. Kram

 • Linda B skriver:

  Oj, oj, oj!!!! Givetvis så skulle jag vilja vinna Mimous underbara kuddar och en mysig pläd att gömma mig under!!
  Hmmm, vilka skulle jag vilja ha??? ALLA!!!!
  Men måste jag välja så blir det:
  cushion edith CU1471
  cushion rochelle CUR005
  babylon stripe CU799
  luxury patchwork quilts LE116

  Håller tummarna!!!

 • caroline skriver:

  Jag har verkligen jobbat mycket senaste året och tillbringat för lite tid i min säng och skulle därför vilja ge den en julklapp och löfte om att få se snygg ut när jag ine är där. Men också med fint överkast och kuddar i havsblått kommer jag vill dyka ner där varje kväll!!

  Om jag fick välja fritt skulle jag välja Milano – nr 272 det härligt mörkt havsblåa.
  Och två vackra kuddar från Gibsson nr CU 1337.

  God jul!
  Caroline

 • Linnea skriver:

  Hej! Då mina prydnadskuddar alltid blir för o"fluffiga" och håriga så känns det som det skulle vara himla kul med nya!

  Om jag vinner skulle jag vilja att en Babylon i orange (CU 780), en Babylon stripe i orange (CU 735)och en cushion colette round i orange (CUR 1435), samt en luxury patchwork quilt i mörkbrunt och guld (LEL 104 ) ligger i paketet. 🙂

  Tack för en rolig tävling, Linnea.

 • Anne skriver:

  Jag vill vinna kuddar Cushion Agadir 1424 och två stycken kuddar som heter Cushion Colette round samt pläden Lucy 1063. Har svart-vit hem och behöver pigga upp med lite färger och tycker rosa är så snyggt.

 • Din julkalender är bäst…:) 🙂 jag älskar att gå ut och "shoppa" så här tidigt på dan & att det är t om GRATIS!!! 🙂 🙂
  1 st cushion lucy CU1070
  2 st cushion milano CUl 261
  1st bedspread milano 275

 • Tina skriver:

  Oh, vilken tävling!!!
  Vi har precis flyttat in i vårt första hus och i flytten så råkade svärfar backa över en låda där våra fina prydnadskuddar låg i. Skrattar ju åt det nu en vecka senare men då var det inte så kul…
  Nya från Mimou skulle ju passa aldeles perfekt i vårt nyrenoverade sovrum (som ju fortfarande saknar prydnadskuddar…) Skulle gärna vilja vinna 1 st Florens cu713 och 2 st Gibson cu1332 och pläden Lima TH1009.
  Kram

 • Jeanette skriver:

  Jag hoppas att jag vinner så jag kan förgylla vårat hem med varma starka fäger, just nu är det mesta vitt och jag längtar efter färg!!
  Om jag har turen att vinna vill jag ha följande:
  Cushion lucy 25*35 ( cuxs 1061)
  2st Babylon stripe (cu737)
  Luxury patchwork quills ( Le103)
  🙂

 • Emelie skriver:

  Åhh Mimou..

  Trixet med kuddar och plädar är att finna harmonin i material och mönster! Just nu är jag inne på mixen med rött och rosa, detta kan bli superfint:

  Babylon stripe CU737(randig sträv look med organdi)

  Savoy CUR 1445 rosa, enfärgad (mjukar upp ull-look)

  Florens medaljong-look CU 705 (attityd medaljong rosa svart)

  Pläden patchwork LE 103 knyter ihop säcken!

 • Isabella skriver:

  hej jag skulle vilja vinna: cushion colette CU 1435 och sen cushion club CU 703 det var andra kudden och sen den 3de kudden är cushion florens CU 713. sen pläden är :luxury patchwork quilts LE 113.
  jag skulle vilja ha dem här för att jag har inga dekorerings kuddar eller något och jag ska snart flytta hemifrån och skulle verkligen behöva lite nytt.

 • linn skriver:

  edith CU 1472,lucy CUXS 1067 och colorado CU 643 + milano * 263skulle passa perfekt på våran nya säng som tyvärr är alldeles för tom på kuddar just nu och en skral stuendtkassa sätter stopp för allt mys. Mer lila åt folket!

 • trace skriver:

  jag skulle jättegärna vilja två colette 1435 i härlig korallrosa färg och en colette round 1435 i samma kulör! Av plädarna vill jag ha luxury patchwork quilts 104 i brunguldiga nyanser! Dessa saker skulle definitivt sätta stilen i mitt annars ganska opersonliga hem!

 • Manuela skriver:

  En bedspread milano 275 (260*265) och två stycken babylon stripe CU 799 skulle få mitt sovrum att platsa i ett inredningsmagasin.
  En kyoto CU 748 i favvofåtöljen blir en vacker pärla!

 • Carola skriver:

  Åh, perfekt. Vi pratade senast igår om att vi verkligen behöver mer textilier till vårt hem. Vi plockade bort en del av praktiska skäl när dottern var nyfödd. Nu är hon större och vi skulle kunna ta fram de gamla kuddarna och plädarna igen, men varken jag eller sambon känner för det. Vi är less på dem och eftersom vi dessutom flyttat så vore det kul med något helt nytt och fräscht.

  Jag skulle välja:
  * Colorado CU646
  * Colorado CU641
  * Colorado CU648
  * Lima TH1008

 • Victoria skriver:

  Cushion florens, CU 708. Skulle vilja ha det i mitt rum, för dem har exakt samma mönster som mina tapeter 😀 Har länge kollat efter sådana, men inte hittat. Har varken råd eller någon IKEA i denna stad, så det skulle vara fint o få (:

 • Lotta skriver:

  Jag skulle välja pläden Luxury patchwork quilt LEL 115 och kuddarna Malibu CUL108 & Rain CU130
  Eftersom jag snart flyttar till radhus, så skulle detta bli lite av ett extra lyft. Tyvärr har vi inte råd att köpa massa nya piff-saker, så det vore toppen att vinna.

 • Isabelle skriver:

  Jag skulle vilja ha följande vackra färgsprakande kuddar:
  flower CU 127
  babylon stripe CU 735
  soho CU 117

  Jag skulle ge dem till min färgstarka dotter som snart flyttar hemifrån och vill ha sitt hem helt annorlunda än sin mammas eviga natur/brun/beige/brons-färgskala.

  Pläden däremot, Lima TH 1008, behåller frusna jag för mig själv att njuta härliga vinterkvällar med.

 • Marina Billhage skriver:

  Just nu lever vi i ett kaos, mitt i renovering och stök. När jag och min käresta ska göra iordning i vårat sovrum skulle jag vilja göra det till en romantisk reatreat, dit vi skulle dra oss tillbaka när våra 4 barn har somnat för att kura samman. Kuddarna; Colette round cur1424, Colette cylinder cur1424 och Edith cu1471 skulle lysa upp sovrummet och tillföra lite som vi annars inte skulle kunna unna oss. Vår nybegagnade "tråkbeigasoffa" skulle mjukas upp och kännas som ny med Luxary patchwork quilts le117. Detta vore en underbar julklapp till mig och min sambo och det skulle kännas helt overkligt om vi hade äran att vinna!! 😉

 • Em skriver:

  Jag skulle vilja ha…
  en Cushion Siam CU 065
  två Cushion Lucy CU 1061
  och Bedspread Milano THL261

  Jag hoppas att du väljer mig eftersom jag tror att du vet hur det är att flytta hemifrån första gången. Det är inte lätt! Och jag är påväg ut snart och har det lite knapert just nu och sen blir det soffa och matbord som prioriteras! Men kuddar och plädar är ju det som är det lilla extra som gör hemmet hemtrevligt. Vilket jag gärna vill, att min första hem ska kännas just så, Hemtrevligt! Hoppas att du väljer mig och därgenom hjälper mig, det skulle betyda hur mycket som helst!

 • För att vårt vardagsrum ska bli komplett rent mys-och stilmässigt så skulle kuddarna Club (nr cu 704) och Miami (nr 113-114)tillsammans med pläden Lima (TH 1008) bli perfekt! Kudden Club väljer jag för den sköna loungekänslan som den kommer skapa med vår fåtölj och de andra två skulle passa perfekt med de kuddar vi har nu i vår soffa som går i lila och grått. Pläden bryter lite i mönster och stil med det andra men var så snygg att jag inte klunde låta bli att välja den…

 • Hanna skriver:

  Vilket fantastiskt pris! Mimou är jag ett sådant stort fan till att man skulle vilja ha hela deras sortiment! men ja, om det var kuddar och en filt så vill jag ha några röda, kanske svart/vita och någon kall, blå färg som matchar våran röd/svarta Grove garden tapet i v-rummet. Blanket savoy TH1454 och kuddarna Rain CU 131 och CU 132 av samma grupp! Älskar det diskreta mönstret på dessa två kuddar!

 • Hanna skriver:

  Kuddar:
  Colorado CU 643 (mörkt lilagrått)
  Colorado CU 641 (blått)
  Siam Stripe CU 743 (grå-vit-svart-randig)

  Pläd:
  MilaLima TH 1009

  Jag har länge tänkt fixa till det lite mysigare här i vardagsrummet, och kuddar och textilier gör mycket! Jag valde färger jag älskar, och former som såg behagliga ut… Det här rummet behöver verkligen ett lyft!

 • Natalie R skriver:

  Jag skulle valt kudden club i svart eftersom vi har hund, vilket alltså annars innebär skitiga och håriga kuddar. Skinnkuddar brukar visserligen inte vara något som jag föredrar – men denna ser både skön ut och är snygg! Som andra kudde hade jag dock valt en florens cu706 för att på så vis binda samman föregående svarta kudde med vår blåa soffa. När det kommer till filtarna så föll valet på luxury patchwork LEL 101 som var något förskräckligt snygg.

 • Magdalena skriver:

  Jag vill gärna vinna kuddarna EDITH 1471,1472 1474 och pläden LIMA TH1008.De skulle matcha så bra till vår tv soffa och det hade varit kul att ha något som man inte sett hos någon annan

 • Malin skriver:

  Nice! 😀

 • Lena skriver:

  Hej!

  Jag tycker att dessa är såå vackra och skulle mer än gärna låta dom flytta in till min familj.

  2 cushion Miami och 1 cushion savoy rund och därtill en filt i samma serie, Savoy.

 • Malin Wester skriver:

  Jag bor på en dansk folkhøgskola, långt borta från familj och vænner, i ett 3×4 kvadratmeter stort rum. Utanfør regnar det dagligen. Om jag kunde få lite mys skulle tillvaron bli mycket trevligare.

  Om jag blev den lycklige skulle jag ønska mig kuddarna:
  "jaipur" i CU 028
  "etno stripe" i CUL 1467 morocco
  och kanske ænnu en "etno stripe" men i CUL 1469 marrakesh.
  På en plæd av mohair av modellen "blanket lima" i TH 1009.

  God jul!
  Malin

 • Jenny Å skriver:

  Sitter på jobbet och tittar ut i decembermörkret, allt är grått och trist. Så jag längtar så tills våren kommer. Och vad skulle inte passa bättre då än tre härliga nya kuddar i vår soffa:

  Edith CU 1471
  Siam CU 044
  Valencia CU 841

  Härliga krispa vårfärger (friskt grönt och maffig cerise) och en skön blandning av material.

  Håller tummarna för vinst

 • luckeboi skriver:

  Kolla in teckningen på KISSIE som min kompis gjorde. Vad tycker du?, hehe
  Ha det bra!

 • Åsa skriver:

  Mina favoritkuddar är lucy (CU 1070), petit valencia (CU 874) och nippon (CU 104) tillsammans med pläden venice (1057). Kuddarna skulle jag ha i vår säng. De matchar så fint till våra Hagedornhagen tavlor som vi har ovanför sängen. Pläden skulle vi dock ge till vår lilla tjej som passar en liten prinsessa.

 • sara skriver:

  Hej Frida!

  Jag skulle ge mitt sovrum en liten make-over med kuddarna Siam (ljuvliga i siden) i färgerna 054, 065 och 066, och det vackra överkastet Venice 1057, om det gills som pläd? 😉

  Nu håller jag tummarna allt var jag orkar!

 • Stina Nordström skriver:

  Allt sedan jag var på slottsweekend på Görvälns slott (som jag verkligen kan rekomendera) så har jag drömt om att förändra mitt sovrum! Görlväns slott hade mycket textilier från Mimou som verkligen inspirerade mig! Jag skulle därför välja tre Babylonkuddar (CU 782)och en Milano-pläd/överkast. Dessa snygga textilier skulle jag sedan matcha med en snygg orkidé i mörkt lila/rosa i mitt sovrumsfönster! Så nära ett slottslikt sovrum kan kan komma – eller hur!?!

 • Hej o tack för en härlig blogg och möjligheten att tävla oom fina klappar.

  Efter ett tufft år på jobbet med växande uppgifter och en hel del tuffa beslut som måste tas så vore kuddar och pläd en härlig belöning. De kuddarna och pläden som jag valt ut skulle passa helt perfekt hemma i min lilla lya

  kudde 1) cushion lucy – CUXS 1069

  kudde 2) babylon – CU 782

  kudde3) cushion jaipur – CU 028

  pläd) luxury patchwork quilts luxury patchwork quilts
  LEL – 260cm x 260cm

  Mvh Fredrik

 • Julia H skriver:

  Mimous vackra inredning skulle passa perfekt i vårt nya sovrum som vi flyttar in i nu strax innan jul!
  För att ge värme i det lite kalla rummet skulle jag välja ett øverkast från "Milano" i ljust grått/silver (259), passande kuddar skulle vara en rosa/orange "babylon" (CU 780), ljusare "flower" (CU 129) och till sist den regnbågsfärgade "siam disco" (CUL 081). Av mina egna kuddar skulle jag lägga till en massa små rosa kuddar i thaisiden som jag ärvt av mina föräldrar. Mmmm mmm! Vilken härlig kombo!

 • Helena skriver:

  OM JAG SKULLE VINNA KUDDAR OCH EN PLÄD SKULLE DE FÅ VARA I VÅR CENTRALA PLATS I VARDAGSRUMMET!!!

  Jag skulle välja kuddarna mimou och en pläd luxury patchwork quilts .

  Åhh det skulle bli så fint !!

  Kram

 • Malin skriver:

  Kuddar: Jaipur CU028, Soho CU115, Siam CU176
  Pläd: Luxury patchwork quilt LEL122

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag just flyttat till ett nytt fint hus som är alldeles vitt och som behöver FÄRG och MYS. Vardagsrum och sovrum behöver definitivt mer av båda!

 • Sandra skriver:

  Vi har ny soffa i vårt nyrenoverade vardagsrum. Sen i somras har jag virkat rutor till en stor pläd som ska ligga i soffan var tanken…men tiden räcker inte till… Därför skulle jag bli helt överlycklig om jag vann kuddarna Cushion Savoy CUR 1445, 1450, 1460 och filten Luxury Patchwork LEL 103 som kan pryda våran nu så kala soffa!!

 • Maria S skriver:

  Att renovera är både jobbigt och kul,
  att vinna Mimou-kuddar till jul
  skulle göra hemmet mer mysigt och boho
  – första önskekudden är snyggaste "Soho" (CU116).
  Två "Nippon" (CU100) – såklart – från förra årets önskelista
  och vackra pläden "Lucy" (1063) blir önskningens sista.
  Nu hoppas jag bara på tur,
  och till alla en väldigt God Jul.

  Tack för en inspirerande och bra blogg!

  Kram
  Maria

 • ERIKA skriver:

  Vilket perfekt pris! Har precis köpt en ny soffa och håller på att göra om!
  Jag skulle vilja vinna kuddarna florens, babylon stripes.

 • Jeanette skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att komplettera vårat hem med härliga varma färger som jag verkligen saknar idag. Varje gång jag ska handla fegar jag ur och handlar vitt eller svart!! Dessutom älskar jag mimou´s kuddar och tapter..
  Om jag vinner skulle jag vilja ha detta:
  Cushion Lucy 25*35 (cuxs 1061)
  2st Babylon Stripe (cu737)
  Luxury patchwork quills ( Le103)

 • linn skriver:

  God Jul!

  Jag skulle vilja ha den enormt snygga pläden:
  "LE 170cm x 260 cm" i vår nyköpta soffa!

  Kuddarna av: cushion siam stripe:
  CU 745
  CU 747
  CU 742

  Grymt fräna! Allt detta ska smycka vår nyköpta soffa i ett enoormt tvrum! 🙂

 • Anna skriver:

  Jag skulle utan tvekan välja två Soho cu 118 — min drömkudde (som jag längtat efter länge). Färgerna och mönstret påminner om ett par av mina favoritkonstnärer; Hilma af Klint och Sonia Delaunay…Tillsammans med en Gibson i grönt skulle bli en härlig kombo i vardagsrummet. Och slutligen skulle Venice i vitt ge vårt sovrum ett välbehövligt lyft. Håller tummarna!

 • Anna Ståhl skriver:

  Jag drömmer mig från plugget bort och tänker julklappar lite kort.
  Till mig själv så läcker i läder (Club CU 703), denna kudde mig gläder.
  Edith CU 1474 för tankarna till modevärlden, kanske en julklapp till middagsvärden?
  På Colorado CU 649 nu till jul, kan jag vila huvudet mellan allt klappstrul.
  Och mamma skulla denna kunna få (Luxury Patchwork Quilts LE 123), ett minne om hennes då orangea hårfärg som nu är askgrå.

 • Hea skriver:

  Venice i både filt och kuddar skulle hos mig göra succe, om Mimou och du vill vinsten mig ge.

 • Ellinor skriver:

  Jag skulle välja kuddarna Agadir (CUL 190), Colette round (CUR 1421), Panama (CU 124) och pläden luxury patchwork quilts (LEL 113).

  Alla kuddarna är väldigt fina var för sig, men de skulle också passa så bra ihop tillsammmans med den svarta pläden på min säng och med tapeten i mitt rum. Det skulle blir en riktig uppfräschning för mitt rum helt enkelt! 🙂

 • siri skriver:

  Hei

  For noen vakre puter! Ja takk, sier jeg og prøver lykken i din fantastiske adventkalender:)

  Alt godt
  Siri

 • Caroline skriver:

  Jättefina kuddar, många härliga mönster och strukturer. Jag gillar bäst Malibu, Babylon och Valencia och pläden Milano. Mjukt och skönt och mysigt i soffan nu när man gärna ligger där lite extra och tar det lugnt i vintermörkret.

 • Melinda skriver:

  Hej hej.
  Jag köpte för ett tag sen en stor, jätte fin prydnadskudde från Indiska och placerade den i sängen, likaså en filt med jätte fina mönster. Kudden ligger idag inne i min 3 åriga dotters rum för den var ju perfekt för hennes dockor, och filten har katten ockuperat. Du förstår nog vart jag vill komma? Lite nya kuddar som jag kan få ha ifred och en filt som inte katten snor skulle vara underbart. Och valet? Jag har ju ett orientaliskt sovrum med guld, lila och brunt som bas. Jag skulle vilja bli lite överraskad och du är jätte duktig på inredning, så valet är ditt 🙂
  God Jul & gott nytt år
  Melinda.

 • Cornelia skriver:

  Hej! 🙂
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha följande underbara kuddar:

  Babylon
  50cm x 50cm ORGANDI
  CU 782

  kudde Colette
  50cm x 50xm sammet
  CU 1435

  kudde Florens
  50cm x 50cm sammet taft
  CU 705

  Och denna pläd:
  överkast lucy
  silke / akryl brokad
  *THL – 260cm x 265cm
  * 1061

  Hoppas jag vinner!! 😀 Har precis gjort om mitt sovrum och dessa skulle vara pricken över i:et.
  Jag älskar verkligen mimou's sänginredning.
  TACK! 🙂

 • Karin O skriver:

  I hela mitt liv, 37 år har jag firat jul med mina föräldrar. Även i år tar jag med hela familjen dit. Det vore roligt att kunna överraska henne med en riktigt lyxig julklapp!
  Jag skulle vilja ge henne de tre olika etno stripe-kuddarna, och den mörka pläden.

 • Monica skriver:

  Hej vilken drömvinst!

  Mimou skulle verkligen förgylla mitt hem.
  Två ljuvliga Kyoto (CU 748) i bädden för sköna drömmar och en skir Agadir (cu190) och en pläd Lima (TH1009) skulle få piffa soffan.

  Hälsningar Monica

 • maria sundkvist skriver:

  Jag vill vinna kuddarna: Rain, siam deco och gibson. Pläden patchworks
  Håller tummarna!

 • Karoleen skriver:

  Vi har världens tristaste soffa och tyvärr kan vi inte köpa en ny just ju. Då skulle dessa kuddar och filt skulle göra soffan mycket mycket bättre. Filten LEL104 (luxury patchwork quilts) och Lucy cuxs 1066, 1069 och 1067.

 • pysseliten skriver:

  om jag vann skulle jag kunna tänka mig dessa kuddar i härlig färg babylon stripe och pläd från Venice
  Då skulle jag kunna byta ut mina kuddar som alltid annars är från Ikea till lite lyxigare 🙂
  Och även finare

 • Monica skriver:

  Sedan jag såg Mimous fantastiska produkter i Bräkne Hoby har jag suktat efter den extra lyx som de tillför ett hem. Tänk att få välja och vraka! Efter lite eftertanke skulle jag och resten av min familj bli väldigt glada om de här kuddarna/konstverken fick komma hem till oss:
  CU 870
  CU 135
  CU 1473
  Pläden som också är välkommen hem till oss heter Milano 275.

 • Therese Östberg skriver:

  Babylon stripe – CU 798
  Cushion Lucy – CU 1064
  Cushion Rain – CU 131

  och pläden Lucy – 1063

  Hade varit roligt att förnya lite i lägenheten och dessa saker var helt i min smak – mönstrat, lite orientinspirerat och rosa 🙂

 • Maud skriver:

  Kom till min egna lilla lya i storstadens brus,
  detta från att ha levt bland björkarnas sus (umeå!)
  Tog med mig färgerna turkost och grönt,
  som i och för sig varit lugnt och skönt.
  Nu är jag nyfiken på att förgylla min vita etta
  med pastelliga färger som är rosa, guldiga och lätta
  Jag suktar efter dessa vackra textilier var gång jag dem ser,
  och jag hoppas nu att jag får hem dem och ler! 🙂

  Kuddar:
  Edith CU 1472
  Siam CU 066
  Babylon stripe CU 798
  Pläd:
  Lima th 1009 (alt luxury patchwork quilts le 104 eller 112 om man kunde välja dem.)

  Din blogg är så inspirerande, fylld av genuin passion för design .. det är en del av min vardagspaus att kika in här, ville bara säga det med. Ha en toppen dag!

 • Cathrin skriver:

  Vilken fantastisk tävling!

  Jag skulle välja:
  Babylon (CU 738)
  Rochelle (CUR 002)
  Milano (CU 260)

  Har letat kuddar till vår soffa i ett halvår nu, vi har valt en tapet med mycket färger, och det har varit svårt att hitta nåt i butikerna här hemma. Men de där var helt perfekta!
  Som pläd skulle jag ha valt Luxury Patchwork Quilts LEL 104 black/sand, för att få lite Mimou i sovrummet också. 🙂

 • Anna skriver:

  Tre stycken club-kuddar i skinn
  fick mitt hjärta att gå i spinn.
  Lägg därtill den vita filten venice
  så blir jag lyckligare än den gladaste julgris.

 • MiaHB skriver:

  Lucy beadspread 10630 föll jag som en fura för, mönstret och färgerna grep tag i barnet inom mig, så härligt underbart rosa och skinande lyxigt!
  Kuddarna som fångade mitt hjärta är: Babylon CU 781, Lucy CU 1072 (åh dessa fjärilar!) & Petit Valencia CU 872. Det perfekta tillskottet till min soffa i vackra gröna nyanser, vilsamma både för ögat och som stöd till kroppen. Skulle jag somna i soffan – väck mig inte!

 • Ena skriver:

  Till mitt sovrum skulle cushion Milano i färgen CUL 259 tillsammans med bedspread milano 255 passa utmärkt!

 • Kate skriver:

  Riktigt svårt att välja bland det färgsprakande och härliga hav av kuddar, men valde till sist att gå i ton med mitt vardagsrum.

  Den riktigt fräcka kudden
  -BABYLON STRIPE CU 736,
  blev genast en favorit och då jag är riktigt svag för att matcha ;)gjorde jag ett enkelt val i att ta -BABYLON CU 781
  som andra val. En annan kudde som gjorde stort intryck på mig var
  -EDITH CU 1475, valde den neutrala varianten för att vara säker på att den passar in var jag än får för mig att ha den 🙂
  Och en
  -LIMA TH 1009
  hade gjort sig fint till edithkudden.

  Tack för mig!

 • Hanna skriver:

  Om tre veckor fyller jag 25 och ska ställa till med ett stort partaj i vår nya lägenhet. Då vi ganska nyligen flyttade till vår lägenhet har inte alla accessoarer kommit på plats än. Sovrummet går i vitt och skulle behöva en rejäl färgklick, drömmer om fina kuddar och plädar från Mimou! Tänk om det är min tur att vinna nu, då skulle det bli luxury patchwork quilts LEL 116 samt cushion siam CU 802, CU 176 och CU 182. En drömsäng i rosa inbjuder till många söta drömmar!

 • Lisa skriver:

  Mina föräldrar har beställt en ny grå soffa. Den kommer, efter lååång väntetid, äntligen att levereras lagom till jul. Tre kuddar skulle bli en perfekt julklapp och jag skulle välja: Colorado (CU646 samt CU648) kombinerat med Flower (CU129).
  Pläden skulle jag dock behålla själv 🙂 Till min soffa passar pläden Lima (TH1008) utmärkt.

 • Daniella skriver:

  Med ett hem i vintage smått, jag vill gå från grått och blått. Blommor, mönster och varma färger, är vad mitt hjärta väljer.
  Med Rochette på en pall i min hall, kommer även januari bli ball, medan edith 72 och 73, kommer bli perfek framför min TV. Komplettera detta med en gul och rosarutig filt, gör att sängen sprudlar vilt.
  Åh snälla Husmus vad kan vara mer kul, än paket från Mimou under granen till jul? Jag önskar mig hoppfullt allt detta, och jag hoppas du sedan har goda nyheter att berätta.

  Tack för en supergrym blogg!!

 • Camilla R skriver:

  Kuddar, CU 090 siam deco
  Pläd, TH 1009, blanket lima

  Snygga kuddar till sängen min,
  pläden blir till soffan ett mysigt krypin.

 • Gabriella Saetran skriver:

  Skulle så gärna vilja ha 2 st cushion siam CU 180. och blanket lima TH 1008 :))

  Piffa till det tråkiga rummet, skulle jag kunna göra om jag detta vunnet! 🙂

 • Anna skriver:

  Jag och min man har suttit och letat kuddar på nätet flera dagar till vårt nya sovrum…..vi kan inte riktigt komma överens om vad vi ska ha. Men om jag helt plötsligt bäddat med detta när han en dag kommer hem……då vet jag att han tycker att det blir maaaagiskt!! Skulle vara fantastiskt att få överraska honom. Vem kan motstå lyx och flärd?

  2 Edith Cushion 1474
  1 Gibson Cushion 1332
  1 Blanket Lima 1008

  /Kraaaam Anna

 • Louise skriver:

  Hejsan!
  Först av allt vill jag säga vilka jätteroliga och generösa tävlingar ni anordnar!

  Jag är en ung nytagen student som ännu inte funnit de tryggheter som hör livet till, som till exempel en egen bostad. Det enda jag vet är Hur jag skulle vilja att mitt kommande hem skulle se ut, ett sockersött hem med ljusa nyanser av bland annat blått och rosa, med inspirationer från gamla ting och mönster.

  Därför är har mina val blivit (om jag skulle få chansen att vinna); Kuddarna Cushion colette round CUR 1426, Cushion flower CU 128, Cushion lucy CUXS 1065 och pläden Luxury patchwork quilts LEL 103.

  Dessa små men betydelsefulla saker skulle fylla mig med trygghet och värme, Därför skulle jag vilja bli den som vinner!

  God jul på er allesammans!

 • Kristin skriver:

  Jag hyrde nyligen ut min lägenhet i andra hand och när jag kom tillbaka var min röda pläd försvunnen och en del av kuddarna i min soffa förstörda. Skulle självfallet vara roligt att ersätta dem, och i så fall skulle jag vilja ha dessa:
  1 Babylon CU 780
  2 Babylon stripe CU 737
  och LE 103 skulle vara den perfekta filten. Allt skulle passa min röda och orientaliska stil som jag har hemma.

 • Elisabeth skriver:

  Jag föll pladask för fina soho, en sidenkudde med underbara broderier. Cirklar och multirandigt är två favoriter hos mig, så den här träffade verkligen mitt i prick! Färgerna är otroligt vackra, milda men ändå med lite "ompf". Sidenkudden vill jag matcha med två sammetskuddar i liknande, lite dimmiga nyanser; blekrosa valencia CU 853 samt guldgröna madrid CU635. Jag har alltid varit svag för kombinationen grönt och rosa, det är en väldigt vacker och vilsam kombination för mig.
  Bland plädarna var det svårt att välja mellan lima 1009 (älskar yllebroderier!) och luxury patchwork quilt LE 100, men valet föll till slut på den sistnämnda. Lapptäcken är underbara och den orange-rosa färgskalan tilltalar mig mycket. Hörde jag någon säga "Bohemian Chic" ;D ?

 • Petra Eklund skriver:

  I vintermörkret kan en pläd lima
  vara skön att äga vid kyligt väder.
  Varför inte också härliga kuddar,
  med mönster från främmande länder.

  Lucy CU 1070 och CU 1066
  Flower CU 129
  Lima TH1009

 • Ignatius skriver:

  En mjuk familj ska flytta in
  till vår ensamma lingardin

  Flower är charmant och rar
  och hennes stil är uppenbar

  Malibou i gyllengul
  är alltid glad och alltid kul

  Lucy har en fjärils själ
  en dagdrömmare som vill väl

  Och jordnärast av alla här
  Venice brun, en karaktär!

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Jag är så sugen på mer färg!
  Som det ser ut nu i mitt vardagsrum så är det mest vitt och beige men nu vill jag ha färg, soffan är vit och väggarn är beige
  och jag har en del gröna detaljer men jag vill ha mer färg, flera olika fäger.
  Jag skulle vilja ha limegrönt, cerise, rosa, turkost.
  Jag blev förtjust i kuddarna Edith (1471), Florens (705), Gibson (1338), Petit valencia ( 871) och pläd nr 117.
  Det är visserligen fyra stycken men jag lämnar det till er att bestämma och matcha ihop dem.
  Jag är definitivt öppen för förslag.

  Jag håller tummarna…

  /K

 • Jenny skriver:

  Mimou är verkligen så vackert att man bara..ÅHH! Vårt stora sovrum är i fil med vardagsrummet och därmed fullt synligt för både en själv i vardagen och när vi har gäster. Jag skulle vara mkt stolt över mitt sovrum med dessa skönheter!
  Tycker om (allt!): Nippon cu100, Babylon cu785, lucy cu1072 samt lima pläd1009.

  God Jul!

 • Renée skriver:

  Kudd-RIM i Juletid!!
  Såhär i juletid går allt i en väldig speed. Plugga, stöka och baka, har jag tur blir det tillslut en kaka. Nu jag vårt sovrum även ska förändra, för något där måste hända. Min sambo är bortrest, så jag gör allt i hemlighet. En överraskning vill jag skapa, som allt får honom att gapa. Med två Edith 1474, skapar jag en riktig yra. Gibson 1332 gör sängen fin som få. Under filten Lima 1008, kan vi sedan gömma oss och leka grotta. Hjälp mig glädja min sambo, så kanske han bjuder upp till en mambo?!

  Tack för en toppen-blogg!

 • Anonym skriver:

  Jag flyttade hemifrån i slutet av september, har fixat och donat en del. Men det fattas färg! Allt är antingen träfärgat, svart eller vitt. Kuddarna och filten hade varit pricken över i:et ï min lägenhet. 🙂 Ifall jag hade vunnit hade jag velat ha:

  cushion savoy
  round 80 cm, wool look
  CUR 1450
  CUR 1454
  CUR 1455
  En av varje alltså.

  och blanket savoy
  TH 1454 turquaise.

 • Malin Johansson skriver:

  I dessa mörka tider blir mitt hem verkligen min borg där jag vill piggas upp och inspireras av härliga ting. Vad passar då bättre än Mimous färgsprakande månglfald av gudomligt härliga tyger och mönster som lyfter allas våra hem.

  Mitt sinne, mina ögon och min energi skulle få ett lyckorus av Kuddarna: baylonCU785, Lucy CU1702, Cur 002. Luxury patchworl guilts LE121.

 • Pernilla skriver:

  Åh, vilken drömjulklapp!
  Jag skulle älska att gosa upp mig i soffan tillsammans med kuddarna Flower cu128, två Lucy cu 1070 och 1072 och invirad i filten Lucy 1063.
  Jag skulle sitta uppkrupen i soffan med min andra finaste julklapp, nämligen vår dotter som kommer som en sen julklapp och vi kommer ha mycket tid tillsammans i vardagsrummet och hon förtjänar det finaste hon kan få!

 • Rebecca skriver:

  Skulle nästan kunna ge min högra hand för filten/quilten Luxury patchwork quilt (LEL 104). Om dessutom kuddarna Babylon stripe (CU 799), Edith (CU 1474) och Petite valencia (CU 862)följde med på köpet vore lyckan gjord och jag skulle inte behöva önska något mer från tomten denna julen!

 • Kickelina skriver:

  Utrustad med pläd och kudde i soffans ena hörn, känner jag mig fin, avslappnad och skön!

 • Kajsa skriver:

  Jag älskar kuddarna Colorado CU641 och Gibson CU1338, och skulle älska att ha två av den första och en av den andra i min soffa, då de passar perfekt med färgerna i mitt vardagsrum, och de dessutom är i underbara material. Om jag dessutom fick filten Lima TH1008 att krypa upp under kalla vinterdagar vore min lycka fullkomlig.

 • Åsa L skriver:

  Las Vegas i rött och grått vore riktigt flott och pläd från Lima i en matchande nyans
  det vore fint om jag fick en vinstchans!

 • Helena Johansson skriver:

  Mimou är verkligen min favorit rakt igenom, alltifrån kuddar och plädar till deras underbara tapeter!!

  Vad jag har suktat efter hela hösten är de underbara runda kuddarna som finns i några olika storlekar och kvalité, de hade samsats helt underbart bra till mina övriga kuddar Siam, Valencia och Babylon stripe som redan bor i min TV-soffa.
  De mindre i soffan och den större som golvkudde.

  Filten hade varit skön att vira in sig i och den hade blivit en fin bas till de färgglada kuddarna!

  Cushion Colette round CUR 1424, rosa
  Cushion Rochette round CUR 005, rosa
  Cushion Savoy round CUR 1460, röd

  Blanket Lima TH 1008, brun

  Detta hade verkligen varit min dröm-julklapp!!!!

 • Ann-Sofie skriver:

  Vilken önskeklapp! Vi har en ganska nyinköpt soffa, men inga kuddar däri än, för att jag inte har hittat några. Men Mimous Cushion Siam i färgerna CU177, CU060 och CU173 skulle passa perfekt i soffan! Beadspread milano skulle gärna få omsluta mig i divanen när jag ligger och tittar på film. Julmys helt enkelt!

 • Josefin skriver:

  Åhh, massa fina grejer! Jag hade önskat mig cushion colette round CUR 1426, cushion babylon CUR 1426 och pläden luxury patchwork quilts LEL104!

 • johanna skriver:

  Skulle jag vinna skulle jag vilja ha:
  2 "sorrento, CUL 1408" kuddar
  1 "agadir, CUL 190" kudde
  och till sist "LE 112".

  Jag skulle vilja pryda mitt hem med något nytt,
  utan att jag det själv har sytt.
  Vita kuddfodral och en pläd skulle jag valt,
  mitt rum skulle då bli allt annat än kalt!

  Hihi, hoppas jag vinner 🙂

 • Therese skriver:

  Hej, har jag turen med mig önskar jag kuddarna Milano i fägerna 255, 259 och 266 och filten luxury patchwork quilt 102

  Vi har ett relativt nyinköpt hus som behöver inredas!

 • Ann-Christin skriver:

  Åh, denna tävling kom i precis rätt tid!
  Jag önskar mig lite mer romantik i mitt liv, och för att visa att jag verkligen menar allvar vill jag nu styla om mitt trista sovrum med ljuvligt romantiska kuddar och en lyxig pläd från mimou.

  Om jag har turen att vinna skulle jag välja:

  Kudde miami (CUL 114)

  Kudde flower (CU 128)

  Kudde colette (CU 1421)

  Pläd milano (THL 255)

 • Gabbies skriver:

  Åh hoppas att jag har turen på min sida idag!
  Vi har precis målat och fixat i vårat sovrum men nu har vi inga prdynadskuddar att lägga på överkastet som passar in färgmässigt, samma sak med pläd. Och det är anledningen till att jag vill vinna =)

  1. Kudde cushion madrid (CU 540)
  2. Kudde cushion milano (CUL 263)
  3. Kudde cushion siam (CU 180)
  4. Pläd milano (263)

  Nu håller jag tummarna hårt!

 • Anonym skriver:

  Kudde Florens CU 709, 710 och 716
  Pläd Milano THL 255

  Det här vore underbart att lägga i min tv-soffa och bara njuta av färgerna

 • Maria skriver:

  Eftersom att färgerna i min lilla lägenhet är varma och jordnära hade jag fortsatt på mitt tema och valt:

  – 2 st Cushion Madrid CU 549 (perfekt till min mörkbruna soffa i samma tyg)
  – Babylon stripe CU 736 (som dekorationskudde i sängen)
  samt
  – Pläden Luxury patchwork quilts LE 121 Green

  Hoppas hoppas!

 • Hanna Isaksson skriver:

  kuddarna:
  cushion rochelle CUR 006,
  cushion lucy CU 1061,
  cushion lucy CU 1071.
  Pläden:
  luxury patchwork quilts LEL 103.

  Jag skulle bli så glá om jag fick bada i ett rosa kuddhav!

 • emma skriver:

  En soffa så grå
  Kan busenkelt få
  varma färger och ljuvligt liv
  CUSHION LUCY! Snälla, kom HIT!

  Lima får sen värma lycklig själ

 • säbii skriver:

  tudiluu jag skulle vilja vinna kuddarna för jag tror att mitt rum behöver det. lite touch of olika färger skulle passa fint fint i mitt rum. jag skulle vilja ha:
  cushion rochelle CUR 006,
  cushion lucy CU 1061,
  cushion lucy CU 1071.
  Pläden:
  luxury patchwork quilts LEL 103

 • Pamela skriver:

  Oj vilket bra pris!Och vilka underbara kuddar.
  Jag skulle välja kuddarna:
  *Edith CU1475
  *2 st Panama CU124
  *pläd "luxury patchwork quilt" i vitt
  så snyggt med lite glitter o glam till vardgarummet!

 • Annki skriver:

  Kuddarna Jaipur,Flower 129 och Edith 1474 skulle passa pefekt till tapeten kuoto/bronze som finns i vårt sovrum.Milano i någon av färgerna 274,265 eller 268 skulle vara kronan på verket till allt vitt och linnefärgat som redan finns.Hoppas på att MIMOUTOMTEN är givmild…

 • Karin skriver:

  Flärdfull femtonåring förfinar fundamentalt! Florens CU709, 710, 716 får finfina följder, "fantastiska" flämtar Frida. Fingrar förtjust, fabrikatet förundrar, fröken finner fullständig frid.

  Kusin kämpar, kanske kanske krossar Karin konkurrenterna! Kompenserar kuddar, kniper Milano 255.

 • Lina skriver:

  Kuddar: Babylon CU 782, Gibson CU 1351 & Lucy CU 1069.
  Pläd: Venice 1057.

  Min nya lägenhet är ganska stel just nu. Har inte haft mycket tid över att fixa till det. Det skulle hjälpa till med mys-känslan om jag vann.

 • Evelina skriver:

  Jag har nyligen fått ett sovrum som jag håller på att inreda i ett indiskt tema, efter mina resor till landet är jag förälskad. Att jag sen håller på med Yoga är ytterligare en orsak till varför jag vill ha ett mysigt sovrum där jag kan finna ro och koppla av, både vilandes i sängen med snygga och bekväma kuddar samt med Yogan.

  Om jag vann skulle vilja har filten "Lyxury patchwork quilts" (LEL 100) för att få en lyxig indienkänsla som passar ihop med kudden "Cushion Jaipur" som får mig att vilja åka tillbaka till Indien. Orange är en färg som ger energi, där skulle "Babylon stripe" (CU 735) passa utmärkt. Till yogan och meditationen är "Cushion savoy" (cw1469) som med den röda färgen får mig att tänka på lugnet och munkarna i de tibetanska klostren.

 • Viv skriver:

  Hoppas på att komma in på min drömutbildning i Lund till nästa höst, vilket betyder att jag kommer att behöva flytta långt hemifrån. Skulle vara kul med lite fina kuddar som en första sak till lägenheten. Skulle välja Kuddarna "Florens Cu705", "las vegas 721" & "panama". Skulle helt klart välja pläden "Lucy 1061", vilken dröm!

 • Annelie skriver:

  Jag skulle vilja vinna kuddarna:
  kyoto (CU 748)
  babylon (CU 781)
  siam (CU 180)
  och pläden:
  Milano 272

 • Materielltjej skriver:

  Härligt!!

  Jag föll pladask för Cushion Rochelle!! i turkos,grönt och orange

  Jag har en väldig mix av mönster på mina kuddar i soffan och dessa skulle piffa till det ytterligare då jag fyller på eftersom för att komplettera och förändra. En blandning som sammanstrålar och bryter i färger, olika grafiska mönster

 • Sofia skriver:

  Kuddar: 3 st cushion etno stripe CUL 1468
  Pläd: Milano 272

  Dessa skulle vara jättefina i vår uthyrningsdel här uppe i Åre. Och blått och etno känns rätt i tiden.

 • Elin skriver:

  Tänk va fint att piffa till
  min soffa för lite chill
  me tre kuddar från mimou
  å en pläd så varm å go!

  Jag skulle vilja ha 2 stycken cushion flower CU 129, 1 cushion siam CU 044 och en härlig bedspread venice 1050.

 • Hanna skriver:

  Under jullovet har jag (och mina föräldrar) bestämt att mitt rum ska målas om från en flickig tapet till vita väggar med svarta och röda/orangea detaljer och liknande. Och då skulle det inte sitta helt fel med att få tre kuddar och en pläd gratis, för det är ju ändå ganska dyrt att måla om och köpa lite nya möbler.
  Då skulle jag vilja ha pläden
  Luxury patchwork quilts – LEL 110
  och en Cushion florens CU 707 och två i färgen CU 708! 🙂

 • Vilken trevlig tävling!

  Jag hade parat ihop dessa kuddar:

  Valencia CU874
  Madrid 540
  Sorrento 1409

  och toppat av med pläden Milano 260!

 • Anonym skriver:

  Det här fina julklappen, får blir till både mig och min älskade sambo.
  Vi har precis fått iordning i vår nya lägenhet och det känns som någontind fattas. Ja ett mjukt paket från Mimou saknar vi. Vinner vi den här tävlingen fulländar det vårt lilla hem på 56 kvadrat. För sen har vi faktiskt så gott som allt!

  Vi väljer dessa magnifika kuddar då båda ha fått välja, passar de inte bra ihop bli nog mina eller hans föräldrar glada att få ta emot:
  Cushion Lucy – CU 1073
  Cushion Club – CU 703 (Black)

  Vi var eniga om pläden:

  luxury patchwork quilts – LE 113

  Tack för en mycket inspirerande blogg!
  8/12-2009

 • Anna skriver:

  Inredningsbloggar får mig att drömma
  och ibland också hjärtat att ömma.
  Det finns så mycket man vill ha
  men vilken stil ska det va.
  Oskullsdfullt och vitt i huset
  färgglatt som piggar upp när man tänder ljuset?

  Jag hoppas att jag få en julklapp

  CU1064
  CU1472
  CU100

  /anna.

 • Michaela skriver:

  Det här fina julklappen, får blir till både mig och min älskade sambo.
  Vi har precis fått iordning i vår nya lägenhet och det känns som någontind fattas. Ja ett mjukt paket från Mimou saknar vi. Vinner vi den här tävlingen fulländar det vårt lilla hem på 56 kvadrat. För sen har vi faktiskt så gott som allt!

  Vi väljer dessa magnifika kuddar då båda ha fått välja, passar de inte bra ihop bli nog mina eller hans föräldrar glada att få ta emot:
  Cushion Lucy – CU 1073
  Cushion Club – CU 703 (Black)

  Vi var eniga om pläden:

  luxury patchwork quilts – LE 113

  Tack för en mycket inspirerande blogg!
  8/12-2009

 • It's a house skriver:

  Jag skulle välja tre Lucykuddar och pläden Milano. Just nu är vi utan sovrum och renoveringen har stannat av men om dessa underbar kuddar och pläd skulle ligga och vänta får vi nog tummen ur snabbare!

 • Helene skriver:

  Åååh en sån underbar webbsida!! Fantastiska tyger! Nästan OMÖJLIGT att bara välja 3 kuddar! Men efter STOR beslutsångest har jag kommit fram till att
  1 st Lucy CU 1065, 1 st Nippon CU 097 och 1 st Pigalle CU 136 samt filten Luxury Patchwork quilts LEL 104 (den stora såklart!) skulle bli lyfta hela vardagsrummet och göra soffan svävande! Underbart vackra textilier och fina arbeten, jag är helt betagen av allt fint!!

 • Linn Eriksson skriver:

  Om jag fick flytta in i denna hemsida blev jag lycklig….men skulle "nöja" mig med 3 st Siam Stripe CU 743 & Luxury Patchwork Quilts LEL113 (Den härligt stora modellen vore helt perfekt att kura ihop sig med)….

 • Petra skriver:

  Hej!
  Vi precis flyttat till hus och ekonomin är lite kärv och kallt är det här också, brrr! Så kuddar och en pläd skulle vara en perfekt julklapp 🙂

  Jag skulle önska mig babylon stripe CU 799, gibson CU 1342 och lucy CUXS 1071. Filten skulle helt klart bli en luxury patchwork quilts LEL 109. Vilken lyx!

  PS Gillar dina fina inspirationsbilder för ikea!

 • supermom skriver:

  Hejsan! Oj vilka lyxiga klappar du har fått chansen att lotta ut.
  Jag skulle gärna vilja ha Babylon Stripe CU 736 och CU 737 och Siam CU 802 och pläd Lucy 1064.

  Min motivering:
  Jag är 8 barnsmamma och ska nu äntligen efter 21 år med barn i samma sovrum få ett eget rum, som jag håller på att inreda i rosa och grönt. Det skulle vara rena drömmen med dessa kuddar och den vackra pläden!

  Vänliga hälsningar!
  Mimia

 • Linnea skriver:

  Jag och min sambo ska precis flytta för första gången och har lyckats få tag i en fin och härlig lägenhet med höga socklar. Eftersom jag pluggar utan att ta lån (endast bidrag) och min sambo går som lärling har vi inte så mycket pengar över till möbler och annat trevligt. Mimous kuddar och plädar kan faktiskt göra ett helt rum eftersom de är så snygga, det vore toppen med tanke på vår ekonomi i dagsläget… Jag skulle vilja ha Valencia CU 840, Rochelle CUR 003 och Lucy CUXS 1066 i vardagsrummet. Tror de skulle bidra med mycket känsla och atmosfär till lägenheten! Pläden jag skulle vilja ha är Luxury patchwork quilts LEL 104, den känns verkligen exklusiv och skulle göra hela sovrummet!

 • Ellen skriver:

  Å vad jag vore gla
  Om jag kuddarna
  CU 1061, CUXS 1061, CUXS 1062
  Eller pläden bedspread lucy * 1063
  I mitt hem skulle ha
  Det är så vackra och romantiska
  Och skulle passat så bra

 • Malin Tuvesson skriver:

  Milano nr 279 samt 2 st siam nr 806 eller 181 till mitt sovrum med den nya "blommiga/sex" tapeten som går i ljusblå/turkosfärger.

 • MammaTessan skriver:

  Jag vill ha kuddarna cushion florens
  50cm x 50cm velvet taffeta (CU 707)

  Och filten bedspread milano
  *THL – 260cm x 265cm (*255)

  Kuddarna skulle passa jätte bra in i vårat sovrum där vi har både gardiner och en fondvägg i samma stuk.
  Och filten skulle passa in i vårat vardagsrum till soffan att gosa med framför en bra film kalla vinterkvällar.

 • MammaTessan skriver:

  Jag vill ha kuddarna cushion florens
  50cm x 50cm velvet taffeta (CU 707)

  Och filten bedspread milano
  *THL – 260cm x 265cm (*255)

  Kuddarna skulle passa jätte bra in i vårat sovrum där vi har både gardiner och en fondvägg i samma stuk.
  Och filten skulle passa in i vårat vardagsrum till soffan att gosa med framför en bra film kalla vinterkvällar.

 • Johanna skriver:

  Ahh, Mimou gör ju BARA snygga grejer så du ger oss ännu en nästan omöjlig uppgift 🙂

  Jag hade valt följande tre kuddar:
  Lucy CUXS 1069
  Lucy CUXS 1071
  Lucy CUXS 1066

  De hade varit så himla snygga på vår säng när vi flyttat till vårt nya hus!

  Dessutom hade jag valt följande filt och haft på sängen i gästrummet för extra gäst-lyx!:
  Lucy * 1062

  Så snyggt så snyggt…

 • Sanna skriver:

  Oj, riktigt svårt att bara välja tre kuddar och en filt ur ett sådant fantastiskt sotriment:)

  Vi är mitt uppe i en totalrenovering av vårt sovrum och kuddarna Cushion jaipur CU 028, Cushion colette round CUR 1427, Cushion edith CU 1475 samt pläden Luxury patchwork quilts LEL 112 skulle verkligen lyfta hela sovrummet till att bli mycket snyggare, lyxigare och framförallt mysigare.

  Tack för en superblogg!

 • Annica skriver:

  cushion colorado CU 649, cushion colorado CU 646, kyoto CU 748 och luxury patchwork quilts LEL 112.

  Motivering:
  Skulle vilja få hem något nytt i min lägenhet eftersom jag nästan aldrig har tid att åka iväg och kolla in inredning till vardagsrummet eller mitt rum. Så då skulle det passa perfekt nu att jag kan vinna 3 kuddar och pläd som jag fick sitta i lugn och ro och lägga beslut vilka jag ville ha. Sen även ge bort en kudde till min kära "svärmor" för hon finns där och hjälper mig med körkortet.

  Tack för du finns! ;D

 • Johannes skriver:

  Hej! 🙂

  Jag vill vinna cushion malibu, en i varje färg CUL 106, CUL 107, CUL 108 🙂 Och sedan luxury patchwork quilts LEL 109.

  Motivering:
  Mamma har flyttat till ett nytt ställe,
  ett nytt liv – ett nytt samhälle.
  Hon saknar dock en riktig "mysarvrå",
  en plats där hon tänka kan få.

  Med vackra kuddar kan hon absolut mysa
  och filten gör att hon slipper frysa.
  Jag hoppas att jag detta pris lyckas kamma,
  för hon är världens bästa – min mamma.

 • Malin skriver:

  Jag har precis fått en ny mörkgrå divansoffa i födelsedagspresent som jag skulle vilja piffa upp ytterligare med superfina kuddar och en pläd från Mimou. Eftersom jag har grönt och mörkgrått som accentfärger i mitt vardagsrum skulle jag välja en Lucy cu1064 kudde eftersom mönstret var så otroligt vackert och skulle matcha med övriga inredningen, samt två stilrena cushions från Colorado cu 654 i vacker grönfärg, eftersom det blir neutralt och snyggt. Pläden skulle gå i samma mönster och färg som en av kuddarna, nämligen bedspread Lucy 1064.

  Skulle vara så otroligt roligt att vinna denna klapp eftersom jag är en fattig student och sällan skulle ha råd att köpa så fina saker själv.

 • Martina skriver:

  Åhh så mycket fint! Om två månader flyttar jag till en ny lägenhet och med tanke på allt som måste köpas betvivlar jag att mitt studiemedel kommer räcka till nya fina kuddar.

  Har en stor soffa, 3,40m, som verkligen behöver piaafs upp med lite kuddar. Club (CU 703)och Lucy (CUXS 1067) hade passat perfekt! Och så en Luxury patchwork (LE 113)över armstödet.
  Har lovat sambon att han ska få inreda sitt 'spelrum', men lite får jag väl lägga mig i?:)Florens (CU 709) hade varit fint i hans vita fåtöljer.

  Nu håller jag tummar och tår för dessa fina julklappar/inflyttningspresenter!
  Kram M

 • Sara Olsson skriver:

  Har…
  …mörkt dygnet runt(bor i Luleå!)
  …massor på jobbet
  …tre underbara pojkar…medföljande läxor för tre, aktiviteter för tre, träningar för tre, tre stycken som varvar med att vara sjuka och trötta
  …ett hus under totalrenovering
  …slipdamm i hela huset
  …inte hunnit något av julfixet
  …inte köpt några julklappar
  …inte ork
  …för lite tid!!!

  Vill ha…
  …harmoni
  …lite njutning för kropp och själ

  Längtar efter…
  …en stor kopp te, uppkrupen i soffan under en filt med en kudde bakom ryggen och barnen som lekar runt om mig medan jag läser i en god bok och brasan knastrar…mmmmmmm…

 • pimimim skriver:

  Jag och min sambo vann budgivningen på en lägenhet idag. Så nu ska vi köpa nya soffa. Och då vore tre kuddar och en pläd perfekt. Soffan ska vara mörk, så jag vill att kuddarna ger rummet en varm, harmonisk och kärleksfull känsla, en känsla som speglar vårt förhållande. Därför har jag valt kuddarna cushion Las Vegas i rött(CUL722) och 2 stycken Milano i vinrött (CUL273) samt filten Luxury Patchwork quilts i guldbrun färg (LE104).

 • Sara Olsson skriver:

  …drömde mig bort så att jag glömde säga vilka kuddar jag skulle vilja ha…
  …etno stripe (morroco och zagora)
  …jaipur

  ..pläden lima 1008

  Ha en bra kväll allihopa!

 • Anne skriver:

  Tog mig tjugo minuter att välja… Beslutsångest var ordet!

  Flyttade i början utav oktober in i min första egna lägenhet. Sovrummet har en mörkröd nyans som jag till en början var mycket skeptiskt till – men nu har börjat gilla.

  Jag behöver dock hotta upp sovrummet med lite fina tyger, då det nu är mycket kalt och trist med endast en stor säng i mitten utav rummet. En pläd (lima TH1008) och 1 st Agadir samt 2 st Lucy (CU1061) skulle få det att kännas mycket mysigare och jag skulle våga låta sovrumsdörren stå öppen när det kommer folk på besök.

 • Gabriella skriver:

  jag tycker Mimous kuddar är helt underbara. Jag skulle komplettera med en pläd LE 104 till tv-soffan. Skulle matcha mina befintliga Miami och Siam kuddar. Till vårt nyrenoverade master bedroom skulle jag välja denna fantastiska kombination:

  Kuddar:
  flower CU129
  lucy CU 1070
  Siam CU 802

 • Jennifer skriver:

  Jag skulle vilja ha 3st cushion florens (CU 707) och en luxury patchwork quilts (LE 113) 🙂 Och det vill jag vinna för att mamma har precis blivit klar med mitt nya rum som tagit henne ca 2½ år att göra klart, och vi har ännu inte inrett det. Skulle passa jätte bra med de här kuddarna och pläden då rummet är vitt med en svart blommig fondvägg! 🙂

 • Lena skriver:

  Ååå, de är så fina. Om jag hade turen att vinna skulle jag gärna låta dessa flytta in hos mig:

  2 st cushion Miami och 1at cushion Savoy och därtill en härlig filt, Savoy = Lycka!!

 • /M skriver:

  3 st cushion florens kuddar varav två av dom skulle vara (cU 707) och en (CU 708) och en luxury patchwork quilts (LEL 113), skulle vilja ha just dom för att jag har rött/svart rum, och dom skulle passa in så bra! :)) Nu får man bara hoppas! ;))

 • Hanna skriver:

  tycker du det är okej att låta en 4åring gå i högklackat?

  /im bringin EXI back

 • Helene skriver:

  Min vita soffa har länge känts cool och fin.
  Men det sparsmakade gör mig inte längre lika piggelin.

  Nu längtar jag efter en härlig färg- och form explosion.
  Mimous pigga Siam deco CU 090 och Siam CU 170 är en fin kombination.
  Tillsammans med blingiga malibu CUL 108 är de en riktig vitamininjektion!

  Får jag sen mysa under den bruna pläden Lima,
  ja då skulle jag må mer än prima:)

 • Emelie skriver:

  Nyinflyttad till en ny härligt öppen etta i umeå, omtapetsering är på gång och det kommer att bli kanon. Jag tror att kuddarna Colette 1421, 1427 Colette cylinde 1421 samt pläden Luxury patchwork LE 104 i julklapp skulle få hela mitt vardagsrum/sovrum att harmonisera alldeles perfekt och stilen skulle spegla mig själv ypperligt. Och på grund av allt ljus skulle mysighetsfaktorn och stämningen öka markant. Ha en bra jul!

 • Johanna Rolfson skriver:

  Min man undrar precis som många andra män varför så många kuddar….Därför vill jag ge honom en club i brunt, den passar honom perfekt. Min dotter är galen i allt rosa så en colette round i rosa till henne (cur 1424). Jag skulle vilja ha en edith cu 1474 att pimpa vårt sovrum med som annars går helt i vitt och beige. En lima TH 1008 vill jag ha framför brasan. /Johanna R

 • Veronica skriver:

  Det fanns väldigt mycket fint att välja bland hos Mimou! Om jag vinner skulle jag vilja ha dessa kuddar:
  Lucy CU 1070
  Nippon CU 102
  Siam CU 054

  och denna pläd:
  Venice 1057 (den skulle va så fin på min dotters säng)

 • Lisa skriver:

  Åh vad jag älskar Mimou. Någon som varit i grebbestad på Stiltje? Kan tipsa om den butiken annars. Helt underbar. Mina hundar har bitit sönder mina fina mimoukuddar i siden, så med dessa nedan så tänkte jag att de aldrig skulle få chansen att göra sönder dem. Jag hade vaktat dem med mitt vakna öga.
  Kuddar jag hade valt:
  Panama CU 124
  Pigalle CU 135
  Babylon CU 784

  Pläd jag hade valt:
  Luxury Patchwork Quilts LE 104

  Lyckoklapp! Lisa

 • Ylwa skriver:

  Jag puffar upp kuddarna Flower vit, Flower ljusblå med Babylons aprikosfärgade godsak på den lila pläden Lucy och drömmer mig bort till myrrans och kryddornas sagoländer i Tusen och en natt…

 • Sandra L skriver:

  Åh, jag har länge spanat in Mimous sortiment, men varit för snål mot mig själv. Hoppas att jag istället kan ha turen att vinna! 😉 I så fall önskar jag:

  cushion agadir
  cushion flower, CU 128
  Cushion lucy CU 1070

  luxury patchwork quilts, LE 117

 • Marika skriver:

  Kikar in:)
  Här var det fint! Hoppas allt är bra?

 • ackeb skriver:

  om jag skulle välja 3 olika kuddar så skulle det vara dessa, eftersom de både är originella,moderna och skulle passa perfekt i mitt rum:

  2 stycken edith CU 1474
  och edit CU 1475

  och av plädarna så skulle jag välja milano *259, eftersom den skulle ge mitt rum en sorts klass 😉

 • Marie skriver:

  Kudden ’Etno Stripe’ (CUL 1467) för att den påminner om min farmors vävda kuddar, vilket passar bra när jag nu flyttar in i huset där hon bodde nästan hela sitt liv. Kudden ’Pigalle’ (CU 136), för att den kommer att passa så fint till Mimou-tapeterna med korsstygnsmönster som ska tapetseras upp i matsalen under julledigheten. Kudden ’Flower’ (CU 128), för att sätta fart på våren. Och pläden ’Lima’ (TH 1008) för att hålla värmen till dess…

 • Carina skriver:

  Jag har en vän som brukar sova på min soffa då och då. Han vägrar att sova i min säng för att jag har så många kuddar (trots att de bara är 4)Han kan inte för sitt liv förstå varför jag envisas med att ha så många kuddar i sängen – och bara för att envisas brukar jag fylla på med några extra även i soffan innan han kommer förbi. Det här skulle vara en så härligt retsam sak att vinna 🙂
  Älskar kuddarn Lucy 1071 och 1072 och pläden luxury patchwork quilt 110 (LEL110)

 • Felicia skriver:

  Jag skulle vilja ha kuddarna
  CUL 263
  CU 552
  CU 042
  De skulle passa helt perfekt på min säng med lila överkast och även till min fototapet på Manhattan, där himlen är lila.
  Skulle se hur bra som helst ut.
  Hoppas på vinst den här gången 🙂

 • Laura skriver:

  Mitt tråkiga vardagsrum i fyra nyanser av brun,
  skulle vakna till liv och bli kär
  av vackra mystiska Lucy …

  Lucy CU 1061
  Lucy CU 1063
  Lucy CU 1073
  Pläden LEL 100

 • Em skriver:

  Jag skulle vilja ha…
  en Cushion Siam CU 065
  två Cushion Lucy CU 1061
  och Bedspread Milano THL261

  Jag hoppas att du väljer mig eftersom jag tror att du vet hur det är att flytta hemifrån första gången. Det är inte lätt! Och jag är påväg ut snart och har det lite knapert just nu och sen blir det soffa och matbord som prioriteras! Men kuddar och plädar är ju det som är det lilla extra som gör hemmet hemtrevligt. Vilket jag gärna vill, att min första hem ska kännas just så, Hemtrevligt! Hoppas att du väljer mig och därgenom hjälper mig, det skulle betyda hur mycket som helst!

  Skrev igen, kom på att jag glömt skriva min mailadress!

 • Lotta skriver:

  Jag önskar mig pläden filt Lima TH 1008
  Kuddarna jag önskar mig är: 2 stycken kuddar Arabesk CUL 191 och 1 Panama CU 124

 • giulia skriver:

  i'am inlove so inlove !!
  cushion florens CU 707 ggr 3 ! helt faboulus !! och Pläden LEL 100 ! Oh dear ! 😀 vi har precis efter 19 år med mörker byt ut hela vardagsrummet ! 😀 men man behöver lite kontrast med soffan =)

 • Sofia skriver:

  Jag skulle välja:
  Edith, CU 1472
  Milano CUL 269
  Savoy CUR 1455
  samt pläden
  Venice 1057

  Vårt sovrum är härligt och galet och grönt
  Där fylls man av ro och sover så skönt
  Vi hänger gärna där och läser
  eller ser på tv och bara päser
  Perfekt skulle vara de vackraste kuddar
  och ett överkast som bort skrynkliga lakan suddar!

 • Sofie skriver:

  Härlig blogg 😀

 • Annie skriver:

  Två älskade
  I en säng av moln
  Nio månader senare
  Ett underverk

  Långa nätter
  Amma, byta blöja, sova, amma, sova, amma, amma, amma
  Brösten spänner, värker
  Huvudet värker, febern stiger

  Nio månader senare
  Underverket växer
  Kärlek över alla bredder
  Vår familj

  Efter en tuff spädbarnstid har jag nu återfått min kropp, och vi har åter ett eget sovrum. Helt underbart vore ett överkast och kuddar efter alla vaknätter och allt kräks, för att åter få en härlig, sensuell, säng.

  Bedspread lucy 1064 och Cusion lucy CU 1066 CU 1071 till sängen och en kudde edit till soffan för att den är helt underbar!

 • Åsa skriver:

  Med lite nya kuddar i soffan eller på sängen kan man förändra ett helt rum!
  Jag skulle välja de här tre kuddarna:
  Gibson färg 1346
  Flower 128
  Babylon 782
  Och som pläd skulle jag ta Venice 1057

  Åh vad fint det skulle bli!

 • Jeanette skriver:

  Hej
  Min alltför tråkiga soffa skulle må så bra om den fick piggas upp med nya kuddar och en pläd att värma mig med nu till jul. Om jag skulle vinna så önskar jag mig Lucy Red CU 1061, Rochelle candy CUR 005 och Gibson fuchsia.Pläden savoy orange skulle vara fantastisk till dessa färgsprakande kuddsamling.

 • Jag skulle välja cushion florens:
  1. CU 705
  2. CU 706
  3. CU 711

  Med pläden: bedspread milano 264 =)

  Nu i vintern är det kallt och jag fryser,
  jag ligger då hellre i soffan och myser.

  I fönstret ser jag en stjärna som lyser.
  Jag drar filten över mig och ryser.

  Jag älskar julen och alla dess klappar,
  men jag ligger ändå ibland och slappar.

  Jag ligger då gärna på sköna kuddar,
  gärna fina som inte luddar.

 • Pernilla skriver:

  Tre st cushion lucy kuddar i min soffa vill sitta,
  Jag skulle då ej kunna sluta titta!
  Mönster med både fjäril och blomma jag då skulle få, till min soffa alla kommer vilja gå!
  Luxury patchwork quilts, denna rutiga vackra sak,
  passar helt klart i min smak!
  Jag hoppas lyckan på min sida står,
  och att jag en massa mimou mys får!

 • anna skriver:

  Jag är ett stooooort Mimou fan 🙂
  Jag skulle gärna ha tusen kuddar från dem… Är bara uppe i tre än så länge. Nu när julen nalkas skulle jag önska mig ett set i rött och rosa.
  Har även önskat mig en tapet därifrån av min kille 😉

  Pläd Savoy th 1460Ruby
  Kudde Cushion Colette cus 1434
  CU 1434

 • Malin skriver:

  Så mycket fint, jag har precis klätt om min morfars gamla fåtölj i rött och med kuddarna jaipur och madrid i senapsgult i soffan skulle vardagsrummet bli tipptopp. Eftersom jag bor uppe i norrland skulle pläden lima i vitt gärna få värma mig kalla kvällar.

 • Kim skriver:

  Jag hade valt kuddarna 'nippon' i färgerna CU 103 (2st) och CU 100 (1st). Jag hade valt pläden 'lima' i färgen TH 1009. Detta helt enkelt för att jag tycker det var oerhört vackra kuddar som var inspirerande att titta på. Pläden valde jag för att den verkade varm men den är inte riktigt min stil så det skulle bli en present till min ena syster som tycker om svartvitt i inredning.

 • Hej snälla tomten,
  Jag har ju lovat att bli snällare mot hus och hem under 2010. Att bädda min säng fint varje dag är till exempel en av mina målsättningar. Eftersom detta blir helt nytt för mig skulle det verkligen hjälpa om jag fick lite extra piff till sängen i julklapp, som en liten hjälp på traven.
  Till exempel tre fina kuddar från Mimou: Lucy CU1072 och CU1065. Och eftersom jag är så snäll kan väl soffan få gosa med en pläd Lima TH 1009?
  Vänliga hälsningar,
  /Stina.

 • boris skriver:

  Hejj:D
  Du har en väldigt fin blogg och jag undrar om d orkar kommentera den senaste inläggen?
  Det handlar om vad jag ska ha för tävling till på torsdag:D
  Så om du orkar kommentera!<3
  http://www.boriiisjeliiic.blogg.se

 • Jutta skriver:

  Om cushion på engelska, Kissen på tyska eller kudde på svenska, svaret är helt enkelt: Om jag aker till discot "Siam" (CUL083) i Venice (* 1050) med min väninna Edith (CU1475) fran Colorado (CU645), så finns inget bättre än att efteråt slappna av på soffan dekorerat med snygga kuddar och plädar fran mimou!
  Bästa hälsningar!
  Jutta

 • Morfen skriver:

  Åh KUDDAR!!! Det skulle vara så ljuvligt att vinna dessa favoriter till vår nya soffa:

  Babylon CU 781
  Babylon stripe CU 736
  Colorado CU 654

  Pläden jag tycker skulle matcha alltihop är:
  Lima TH 1008

 • Linda skriver:

  Hej!

  Står i startgroparna för att göra i ordning vardagsrummet i vårt hus från -34 och nu har jag äntligen lyckats bestämma mig för vilken tapet jag vill ha. Några nya kuddar och pläd kommer dessvärre inte att rymmas i budgeten så detta är ju världens chans! 🙂
  Jag fastnade för Agadir(2 st) och Babylon, vit samt den mörka av Limaplädarna.

  Nu håller jag tummarna!

 • LINA&Clarre skriver:

  överraska mig!
  vi har precis flyttat in i en ny lägenhet och vi kan inte bestämma färg eller stil eller någonting egentligen, jag är romantisk bohem och han är lite mer åt det cleana maskulina hållet.

  VI behöver hjälp alltså.
  XO

 • Oj! Jag glömde en kudde!
  Milano CUL 260 blir väl fin till?
  /Stina.

 • Ingela skriver:

  Kuddarna jag väljer är: siam stripe cu 741,etno stripe morocco och colorado cu 648.
  Pläd: Lima TH1009
  passar både till soffan och sängen

 • Anna skriver:

  Jag samlar på olika sorters röda kuddar i min vita soffa och en mörkröd Colorado (CU649) tillsammans med en vit/röd Florens (CU709) skulle passa perfekt. Sedan skulle jag mer än gärna värma mig med en svart Luxury Patchwork Quilt (LEL113).

 • Terese skriver:

  Hej!

  På grund av en jobbig och uppslitande seperation, som till slut gick så långt att jag mer eller mindre bara tog min katt och mina kläder och stack. På grund av detta letade jag lägenhet under ett år och bodde hos kompisar vecka till vecka. Nu har jag äntligen fått min allra första egna lägenhet och längtar efter att få inreda den. Tyvärr har jag rent ut sagt, skitdålig ekonomi som student. Hoppas du kan hjälpa mig att piffa till mitt hem och ge mig lite lyx i min vardag.

  babylon cu 782
  siam disco CUL 086

  pläden:
  luxury patchwork quilts LEL 113

 • Hallooo 🙂
  Trevlig blogg med intressant läsning.
  Önskar dig all lycka till!

  Behöver dig & dina läsares hjälp med att få fler läsare på min blogg.
  Ta gärna en titt & lämna en kommentar.

  kram
  http://DIEVERSITY.BLOGG.SE

 • Sara skriver:

  Jag skulle helt klart välja kuddarna
  Siam Disco (CUL 080)
  Colorado (CU 644)
  Lucy (1066)
  och pläden
  Luxury Patchwork Quilt (LEL 104).

  Med mörkt gröna och lila toner sätter de an den bohemiska, hemtrevliga känsla jag nu försöker skapa i vårt vardagsrum.

 • Eva skriver:

  Jag hade valt dessa kuddar:
  Agadir CUL 190
  Flower CU 128
  Colette round CUR 1421

  och den här pläden:
  luxury patchwork quilts LEL 112

  Dessa skulle passa mig så bra
  därför vill jag dem alla ha,
  plus att min soffa skulle bli så gla'
  med sällskap från Mimou oh, JA!

 • Malin R skriver:

  Malibu CUL 107 och 263 är helt klart min melodi,
  Siam CU 806 är också underbar anser vi!
  Luxury Patchwork quilts LEL 113 kryper vi gärna under när kvällen smyger sig på,
  med dessa härliga detaljer skulle vi ett helt nytt hem få!

  håller tummarna!
  Kramar Malin

 • Pernilla skriver:

  Vilka fina grejer!!

  Om jag vinner vill jag ha kuddar:

  * Agadir CUL 190
  * Lucy CU 1066
  * Lucy CU 1069

  Och pläd:

  * Lucy 1061

  Jag och min man håller just nu på att inreda vårat nya sovrum. Då min man kommer från nordafrika är inredning därifrån det givna valet och något jag själv alltid velat ha.
  Jag är student för tillfället och sånna här fina saker kan vi inte unna oss.
  De här kuddarna och pläden skulle göra susen i vårat kulturella sovrum 🙂

 • Marie skriver:

  Jag skulle helt klart vilja ha pläden
  luxury patchwork quilts (LEL 113)

  med 2 st kuddar av sorten
  cushion club (CU 703)
  samt en
  siam deco (CU 093)

  Skulle bli superfint i sovrummet som inte fått sig något direkt mys sen vi flyttade in.

  Mvh Marie

 • Mio skriver:

  Aye caramba..! Vårt sovrum är vårt lilla sorgebarn i huset, det rum vi varken haft tid eller pengar att personifiera, men pläd/överkastet Luxury Patchwork Quilts LEL 103 i kombination med de fantastiska kuddarna Kyuoto CU748 & CU479 samt Cushion Flower CU127 skulle snabbt och smidigt råda bot på det!

 • Mirjam skriver:

  Hej! Här kommer ett litet julrim från lilla mig (som motivering till varför jag ska vinna):

  När man sitter i soffan i vintermörkret och myser
  Och om sina fötter ordentligt fryser
  Då kan det vara skönt att en pläd från Mimou
  Svepa om sig så själen får ro

  Vilka kuddar och vilken pläd jag vill ha? Det spelar inte så stor roll, huvudsaken är att pläden är varm och kuddarna mjuka 😉

  Ha det bäst!
  <3 /Flickan MEd De Många Namnen!

 • Jag skulle vilja ha kuddar och överkastet för att jag har nyss flyttat in i ett nytt hus och nästan allt i mitt rum är nytt och jag har inga fina överkast eller kuddar som passar in i min nya tapet så om jag vann så skulle jag jätte gärna vilja ha Venice pläden *1056 och kudden samma som pläden så det skulle matcha 🙂

 • Zandra skriver:

  Jag skulle vilja ha kuddarna Valencia 50×50 CU 846, Club CU 703 och Colorado 50×50 CU 648 och pläden Milano 277. Kuddarna skulle passa bra i soffan, håller på att byta ut till svart i vardagsrummet. Gillar när det är olika texturer på kuddarna i soffan. Pläden skulle passa bra i sovrummet med vår nya grå sänggavel.

 • Camilla skriver:

  Jag är svag för fjärilar så följande kuddar drömmer jag om:
  Cushion Lucy 1072
  Cushion Lucy Cuxs 1072 och milano-filten i färg 269. Detta skulle vara snyggt i vår vinröda hörnsoffa i skinn.

 • Anonym skriver:

  jag önskar mig tre cushion panama kuddar och pläden bedspread venice.
  motevering: jag har flyttat och behöver lite nytt piff:) vore fin fint att vinna detta 🙂

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Om jag vann skulle jag vilja ha en Lucy CU1071, en Rain CU130 och en Nippon CU100 till vardagsrummet. Pläden skulle jag välja Luxury patchwork quilt LE110.
  Håller tummarna!

 • Hej!
  Om jag vann skulle jag vilja ha en Lucy CU1071, en Rain CU130 och en Nippon CU100 till vardagsrummet. Dessa kuddar skulle knyta ihop vårt vardagsrum så bra, just nu är det bara lite färger här och där på måfå. Pläden skulle jag välja Luxury patchwork quilt LE110 att mysa unden i vinterrusket.
  Håller tummarna!

 • Anonym skriver:

  Jag skulle önska mig;
  malibu cul 108
  rain cu 132
  arabesk cul 193
  lima 1009
  Dessa skulle få min lilla studentlya att se riktigt mysig och hemtrevlig ut, sen så älskar jag olika grafiska mönster ihop!

 • Märta skriver:

  Jag skulle önska mig;
  malibu cul 108
  rain cu 132
  arabesk cul 193
  lima 1009
  Dessa skulle få min lilla studentlya att se riktigt mysig och hemtrevlig ut, sen så älskar jag olika grafiska mönster ihop!

 • Matilda skriver:

  Jag skulle vilja ha:
  Två kuddar av Agadir
  En kudde av Florens CU 711
  En filt lima TH 1008.

  Jag skulle vilja vinna dom här sakerna för att pigga upp mitt trista rum nu under de kalla vinterdagarna.

 • Jannice skriver:

  ÅÅå makalöst fin lucköppning!!

  Om jag fick önska skulle jag vilja ha:
  valencia
  50cm x 50cm velve C849
  valencia
  50cm x 50cm velve C858
  Och cushion colette round CUR 1426
  samt en luxury patchwork quilt i mörkbrunt och guld (LEL 104).

  Då vi tapetserat i sovrummet och saknar den där sista touchen med kuddar, plädar för att få till det sista för trivseln ska infinna sig, vore det ett ypperligt tillfälle att få vinna denna lucköppning 🙂

  Kram
  Jannice

 • Ulrika skriver:

  Cushion Rain CU 130
  2 * Cushion Venice (Rosa)

  För att de dels är precis vad som skulle behövas i vår nya mörka soffa för att få mer liv i vardagsrummet och dels för att de utgör en utmärkt kombo med varandra!

  Blanket Lima TH 1009

  För att även den skulle ljusa upp hela rummet!

 • Zandra skriver:

  Min önskelista:
  cushion colorado CU 644
  cushion colorado CU 643
  cushion jaipur CU 028
  luxury patchwork quilts LEL 112

 • Lena skriver:

  Skulle vilja vinna:
  Kuddarna miami CUL 113,Lasvegas Cul722 och CUL 723.
  Pläden:Milano 273.
  Min man skulle få detta i julklapp till det nya Bio-rummet han har fixat till familjen i julklapp.

 • Kobra K skriver:

  Köpte 5st kuddar på indiska för några år sedan men ville ha några mer och det var slut. Jag såg nu att cushion lucy i färgerna CU 1067 , CU 1068 samt CU 1066 passar mitt rum perfekt och kommer smälta in i inredningen.

 • Jenni skriver:

  Hej!

  Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha:
  Blanket Lima TH 1009
  och
  Cushion Lucy CU 1064
  Cushion Lucy 26×35 CUXS 1070 och Cushion Petit Valencia CU 874.

  Jag skulle vilja vinna dessa för att jag skulle behöva pigga upp min soffa som är efter min mormor och det skulle hedra henne mycket om jag fick lägga dit så fina kuddar till den. Filten skulle ligga på ena armstödet nära till hands och för att dölja ett skrapmärke efter alla flyttar sen 1960.

 • Anna skriver:

  Venice, Siam och Nippon. Tillsammans med dessa kan jag drömma mig bort till olika resemål.

  Jag önskar mig:
  Överkast Venice 1057, ljus nougat och rosa, 260×265
  Kuddar, 2st, Nippon CU100, rosa
  Kudde Siam Stripe CU086

  Håller tummarna och fin blogg du har!

 • EmmaP skriver:

  Inte helt lätt att välja endast tre kuddar och en pläd ur det där fina sortimentet. Till mitt halvfärdiga vardagsrum skulle det sitta bra med lite fluffluff i form av två kuddar Colorado CU654 och en kudde Edith CU1471. Saknar även ett mysigt överkast i sovrummet och där skulle en luxury patchwork quilt i blått/svart passa bra till den lite lantliga stilen.

 • Nickan skriver:

  Tre kuddar skulle pryda min 7-åriga dotters säng helt perfekt. Kuddarna som kulle bli sååå fina är Flower cu 129, Soho cu 116 och Siam stripe cu 742.

  Eftersom hon inte har något överkast så skulle Milano THL 269 passa kanon till hennes säng med knallröd sänggavel som jag själv har gjort i MDF och sågat ut i klingerikrok mönster. Hon skulle bli jätteglad om hennes rum skulle få dessa fina grejer.Mamman skulle bli minst lika glad så klart 🙂

 • Lilly skriver:

  Jag skulle absolut välja en kudde Edith! Bara för att den är helt underbar!! Skulle nog välja två t.o.m. (CU 1473 och CU 1474) och en siam-kudde (CU 176) för jag älskar det materialet. Av plädarna skulle jag välja en luxury patchwork quilt, den i guldtoner och lite mönster (LE 104), för att den är vacker och lyxig.

 • Angela skriver:

  I en trång liten tvåa bor jag och min man,
  har en sliten gammal soffa där vi sitta kan.
  Den skulle behöva ett ansiktslyft,
  men det har vi inte råd med snyft
  Ett par färgglada kuddar från Mimou skulle dock,
  ge vardagsrummet en glädjechock!
  En Gibson och två Babylon,
  kommer ge oss en fin salong!

  Om jag vinner önskar jag mig en Cushion gibson CU1351 och två Babylon CU782. Den fina pläden Lima TH1008 skulle ligga fint på sängkanten!

 • mathilda skriver:

  siam disco
  i färgerna CUL 086,CUL 082

  siam deco CU 094
  jag vart helt kär så snygga älskar färg rika kuddar
  skulle så himla gärna vinna
  mamma skulle få en i julklapp som hon kan ha i sin nya soffa

 • lina skriver:

  är man frusen eller sjuk
  är det skönt att på en mjuk
  kudde vila huvudet
  omsvept av en pläd så tätt

  vilka jag väljer? det är LÄTT:

  CU 177
  CU 060
  CU 054
  LEL 104

 • Malin skriver:

  Om jag vann så skulle jag vilja ha
  Pläden: luxury patchwork quilts LE 104,
  Kuddarna: cushion lucy CU 1066, 2st cushion lucy 26*35CUXS 1066,

  Dessa kuddar och pläden skulle bli pricken över I, i mitt vardagsrum, färgerna går igen. Och dom är dom underbaraste som finns.

 • M skriver:

  Jag skulle välja:
  Kudde Savoy 1445 och 1450
  Kudde Florens 708
  Pläd Lima 1009

  Ju fler barn man får desto mindre plats blir det i huset. Har just fått offra vår öppna planlösning till förmån för ett extra barnrum. Resultatet blev ett mindre vardagsrum. Nya kuddar och en pläd skulle höja mysfaktorn rejält!

 • E v e l i n a skriver:

  Jag skulle absolut valt två cushion colorado CU 648, en cushion colorado CU 652 och Bedspread Venice 1050. Hade varit precis min stil, till mitt snart alldeles första egna boende.

 • Junitjej skriver:

  Kul med en adventskalender!

 • Marlene skriver:

  Själv är jag precis hemkommen efter en stor operation och har nu ordination att stanna inne fram tills jul. Så den givna platsen kommer ju då bli soffan och vad skulle inte passa bättre än tre kuddar och en härlig pläd.
  Cushion lucy CU 1064
  Cushion Siam CU180
  Cushion Siam Stripe CU 742
  Luxury patchwork quilts LE 115

 • Anonym skriver:

  Jag älskar all typ av textilier. Älskar dessutom rosa så jag skulle välja babylon stripe CU 737, cushion siam CU 172 CU 044 och en luxury patchwork quilts i vitt till mitt sovrum.

  Ähhh nu vill jag vinna!

 • Jea skriver:

  Om jag vinner så skulle jag välja kuddarna: babylon stripe CU 798, florens CU 712, Lucy CUXS 1066

  Och pläden: luxury patchwork quilts LEL 109

  Dessa kommer passa perfekt in i min övriga stil jag har på lägenheten, som är min första, och det vore därför en perfekt julklapp till mig. Älskar att få inreda hemmet.

 • Sandra B skriver:

  Jag vill vinna den vita kudden Agadir med ett sprött, vackert utseende. Skulle ge min soffa en elegant touche! Kudden Babylon stripe i gröna nyanser, skulle matcha färgerna i mitt vardagsrum alldeles utmärkt! Kudden Edith i färgerna grönt, rosa och rött. En kudde som är söt och energisk. Precis som jag! Filten Lima med vit bas skulle värma mina frusna tår under vinterns alla soffmysarkvällar.

 • Josefine skriver:

  Jag älskar mimous kuddar! om jag fick önska mig tre kuddar, då skulle jag välja:
  Flower CU128, Siam CU048 och petit valencia CU864.
  pläden skulle isåfall bli: luxury patchwork quilts LEL117.

 • Allie skriver:

  kuddar: grön Colorado, Jaipur, madrid (549)
  pläd: luxury (le115)

  Inreder nu min sons rum och dessa hade blivit perfekt till hans myshörna där vi ska sitta och läsa böcker.

 • Annabelle skriver:

  Hejsan. Någon som vill ha blondt långt vacker hår?
  11 delars clip on set, 65cm långt. BILLIGT!..
  Finns för bara 1 kr, läs mer på min blogg:

  Annabelles.blogg.se

  Kramar<3

 • Anna Svensson skriver:

  Jag bor i ett funkisslott, så ett par av kuddarna siam deco CU093 är givna i mitt sobra vardagsrum, medan CU092 matchar mitt turkosa sovrum. Bedspread lucy 1064 matchar ingenting i hela lägenheten, men väljer ändå den eftersom jag blev omedelbart förälskad – får väl måla om inne i gästrummet…

 • Emma skriver:

  Det skulle vara en riktig dröm att vinna. Är student och har nästan aldrig råd att köpa något nytt till mitt lilla hem (förutom en och annan ljuslykta) men det skulle verkligen behöva fräschas upp. Och vad är inte bättre på att fräscha upp än lite nya textilier? Eftersom min lägenhet går i beiget, svart och vitt skulle jag välja kuddar och filt som passar in i detta men ändå ger värme. Jag har därför valt: 1 kudde: Etno Stripe, Morocco (CUL 1467) som jag direkt fastnade för. 2 kuddar: Colorado vitt (CU 652) Älskar rejäla linnetyger, det känns genuint och klassiskt, vitt funkar alltid :). När det gäller filt fastande jag för den underbara Lima blanket i brunt (TH 1008). Den skulle få hänga fint över min fotölj. Åh nu blev jag helt förälskad i dessa saker, håller tummarna 🙂

 • Amy skriver:

  lucy CU 1071
  lucy CU 1072
  rochelle CUR 005

  pläden skulle få bli en överraskning.

  Jag har nyss brutit med min sambo och flyttat isär, och har äntligen fått en egen lägenhet nu som jag får inreda precis som jag själv vill utan att någon lägger sig i mina färgstarka saker och vill ha grått istället. Jag skulle vilja vinna för att dessa kuddar gör mig mycket glad och inspirerad!
  /Amy

 • Anna Robertsson skriver:

  Tre vackra kuddar har jag valt ut som skulle passa perfekt i vårt vardagsrum:
  Edith CU 1473 (vilken vacker kudde!)
  Nippon CU 100
  Flower CU 128

  Pläden skulle bli Lima TH 1009

 • Tina skriver:

  Lucy CU 1071
  Babylon stripe CU 737
  Colette CU 1424
  Lima TH 1009

  Perfekta till vår nya övervåning.

 • samira skriver:

  spana gärna in & komentera min blogg 🙂

  någon som kan hjälpa mig att fixa till bloggon ?
  skulle vara nice

  saaamiraaa.blogg.se

  PEACE n LOVE / S

 • Lena Andersson skriver:

  Hej
  Jag har svårt att välja, men det blir nog
  kudden CU 748 och filten TH 1009

 • Camilla skriver:

  jag väljer kuddarna sorrento CUL 1418 och valencia CU 841 för deras härliga färger och den lena sammeten.jag väljer även lucy CU1063 att matcha med.dessa skulle ge en fin brytning mot vår mörka soffa.pläden väljer jag lima 1009 som skulle se vacker ut mot vårt vita överkast i bomull,kontrasten skulle vara perfekt!

 • Idjjaa,<3 skriver:

  Allt väl med dig? :).

 • mirka skriver:

  Jag vill gärna vinna:
  Den ljusa Lima pläden. Den är oerhört vacker i sitt mönster.
  Och Gibson Cu1339
  Lucy Cu1061
  Siam Cu 044
  Just nu vill jag mest vinna för att vi inte har någon pläd att mysa under i vintermörkret. Om jag tänker ännu ett steg längre, så vill jag vinna för att jag faktiskt inte har köpt nån julklapp till min sambo och han skulle bli SÅ glad om han fick ett piffat sovrum till jul. Och tänker jag ännu längre, så är det nog JAG som är gladast om jag får möjligheten att pryda vårat helt nya hem med dessa undebara mönster. Jag valde inte mina kuddar sådär jättematchat, men det är nog det som är grejen. Att jag valde just dem som jag ögonblickligen gillade. Ibland ska man inte fundera så mycket, det är då det blir som bäst.

 • Jennie skriver:

  En vinst skulle sätta pricken över i:et på vår nyinredda vind! Inser att jag just hittat det jag letar efter: Florens CU208, Babylon CU782, Flower CU128 + Luxury Patchwork quilt LEL116.
  Undrar om det blir fint ihop i verkligheten också? Håller tummarna att jag får se…

 • evamar skriver:

  Pläden blir en Lima TH1009 och kuddarna snygga Flower CU 127. Båda skulle fräscha upp en tråkig vit IKEA-soffa och föra in lite vårvärme och solsken i vårt hem.

 • evamar skriver:

  Pläden blir en Lima TH1009 och kuddarna snygga Flower CU 127. Båda skulle fräscha upp en tråkig vit IKEA-soffa och föra in lite vårvärme och solsken i vårt hem.

 • House of Jammi skriver:

  Jag skulle vilja ha både kuddar och och filt i serien Lucy för de fantastiska färgerna och mönstren som hade tagit vårt vardagsrum till nya höjder.

 • Sandra Larsson skriver:

  Jag skulle vilja ha Lucy 1064 i lila
  och i kuddväg önskar jag mig
  Soho CU 118
  Lucy CU 1061
  Sorrento CU 1408

  De skulle göra sig så fint i min läckra gröna soffa.

 • Anonym skriver:

  Vilken härlig adventskalender…
  Dagens vinst skulle passa perfekt i vårt 1800-talshus!
  Lima-TH 1009
  Etno stripe-CUL 1467
  morocco
  MVH Therese

 • Åsa skriver:

  Jag vill vinna Kuddar: Panama, babylon stripe CU 737, lucy 25×35 CUXS 1061 och pläd: luxury patchwork quilts LE116 – det skulle bli så läckert – en härlig färgklick i min sköna soffa 🙂

 • kickan34 skriver:

  Lima-TH 1009,
  Florens-CU 706,
  Lucy-CU 1602,
  Lucy-CUXS 1064

  Jag skulle vilja vinna dessa, för jag gillar färger som en klick i vardagen. Gillar verkligen att mysa i soffan med filt. Jag har 3 gröna kuddar redan, men jag vill ha ett kuddpalats, såsom de visar i filmer. Det e lyx för mig!!

 • Karin skriver:

  Hej!
  Jag skulle välja kuddarna 2xcushion madrid cu 549 och babylon stripe cu 376 samt pläden luxury patchwork quilts LEL 104. Allt för att smyga in lite färg i min pojkväns lägenhet som är fantastiskt stilren men bara innehåller bruna toner…

 • Linda skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna en babylon stripe silk/organdy CU 799 och en två babylon C U 959 samt luxury pathwork kilt LE 102.
  Vilken kanonjulklapp det skulle bli!

 • Veronika skriver:

  Ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte jag var en "kuddmänniska" tills jag gick in på Mimou´s hemsida. Nu har mitt kuddbegär väckts av alla de otroligt vackra kuddarna. Jag kan nog tänka mig de flesta i vår soffa. Det skulle liva upp vårt vardagsrum som annars känns lite stelt just nu.

  Kuddarna jag fastnat för lite extra är:
  Malibu 106 och 107
  Panama 124

  och till det pläden Lima TH1008

 • malin björling skriver:

  Åh vad jag vill vinna fint till min säng, så sovrummet blir som ett lyxigt loungehäng.
  En LUXURY PATCHWORK QUILT i grå/svart nyans tillsammans med NIPPONKUDDAR, tänk om jag har en chans?!

 • Lilla Josefin skriver:

  Det är så svårt att välja. Till slut lyssnade jag bara på mitt hjärta.

  Cushion Pigalle Cu 135
  Las Vegas CUL 720
  Cushion Rochelle CUR 001
  Bedspread Milano 262

 • Maria Steiner skriver:

  Min önskan är:

  CU 703
  CU 127
  CU 128
  TH 1008

  Kommer göra det för mig riktigt gott,
  med ljuvliga kuddar som jag kanske fått?
  När barnen har somnat och jag vila få,
  slappa i soffan med lima pläden på!

  Kanske turen är med denna gång,
  jag kommer hoppas dagen lång!

 • Ellinor Källström skriver:

  luxury patchwork quilts LE 104
  siam cu 180, cu 809

  Nytt, fräckt och rätt, en önskeklapp på Mimous trendiga sätt!!

 • Sox House skriver:

  Hej!

  Till vårt nya renoveringsobjekt,
  behöver vi en ny, frisk fläkt!
  Med Mimous detaljer kan jag glädja min familj,
  och var och en kan få den kudde som de vill!

  Pläd: Milano i fägen 259
  Kuddar: Malibu i Cul 106, Milano 259 och Venice Cul 1050.

  GOD JUL!!

 • Hanna Pettersson skriver:

  Om jag vann skulle jag välja pläden LimaTH 108 och kuddarna Soho,två av nr CU118 och en av Cu 116 (det är ju snart jul så lite rött är fint !).

  Kuddarna och pläden skulle jag snygga upp vårat gamla blocket-fynd till soffa. Och vår lille son skulle kunna bygga en mysig koja av dem!

 • michaela skriver:

  här byts det kuddar efter årstid och humör, men tre vita lyxiga sorrento skulle alltid ha sin plats i soffan 🙂 en vit lima-filt skulle dessutom vara pricken över i:et!

 • Alexandra Bernats skriver:

  Hej!

  Jag skulle välja den bruna filten, TH1008, den skulle passa perfekt in i mitt sovrum. Kuddarna jag skulle vilja pryda mitt vardagsrum med är Colett CU1424 och två stycken Colett cylinder i färgen CUS1435. De skulle passa perfekt i min nya vita soffa!

 • Petronella skriver:

  Hejsan!

  Har en grå soffa som skulle behöva livas upp med lite färg. Kombinaionen kuddar pigalle CU 135, rochelle CUR 001 och las vegas CUL 720 tillsammans med pläden lima TH 1009 skulle bli en snygg kombo.

  Håler tummarna//Kram Petronella

 • Anna skriver:

  Åhhh, vad jag vill vinna!
  Pläd: milano 261 (vit)
  Kuddar: 2 st siam Nr CU043 och en Babylon stripe
  Nr CU736

  Hoppas hoppas hoppas!

 • Sofie skriver:

  v allt fint finns redan tre av deras produkter på årets önskelista:
  cushion malibu CUL 107
  cushion siam CU 064
  cushion deco CU 091

  bedspread milano 264
  Mysig vecka!!!

 • Maria skriver:

  En skön avkopplande weekend hemifrån. Plötsligt vaknar vi mitt i natten av att mobilen ringer, Inbrottslarmet har gått i huset! Väl hemma konstaterar vi att huset verkar vara orört…MEN en av mina lila kuddar i soffan är spårlöst borta! Mimou ger mig nytt hopp och nu längtar jag inte ens efter den lila kudden för jag har förälskat mig i fjärilskuddarna! Lucy CU 1070 som skulle passa tillsammans med en Siam i någon av de rosa tonerna, kanske CU 062? Pläd Milano 263… jag vill nog ha lite lila i alla fall.

 • Teresa B skriver:

  Hej!

  Om jag lyckligt nog skulle vinna önskar jag mig följande av Mimou-tomten,

  En läckert ullig Blanket Lima i färgen TH 1009 skulle få hålla mig varm samtidigt som jag lutade mig tillbaka mot de tre olika färgställningarna av kudden cushion arabesk! Vilken lyx!

  Jag har kokat ihop ett litet rim som kanske ökar mina chanser..

  På julaftons morgon jag kikar mot granen,
  att få klappar från Mimou, det är liksom planen!
  Mjuka kuddar och den vackra pläden,
  kanske är vad tomten har med sig i släden!?

 • Anonym skriver:

  Mer glitter och gla.mimou.r,
  är vad nu precis jag behöver!

  Med dessa i min vintersäng
  kan jag drömma om en sommaräng

  Den utomordentligt glammiga och lyxiga pläden Lucy 1064 tillsammans med två limegröna kuddar Valencia CU841 och kudden Lucy 1064 skulle garanterat hjälpa mig att vakna tidigare ur den konstanta vinterdvalan som sträcker sig från november till februari…

 • Mer glitter och gla.mimou.r,
  är vad nu precis jag behöver!

  Med dessa i min vintersäng
  kan jag drömma om en sommaräng

  Den utomordentligt glammiga och lyxiga pläden Lucy 1064 tillsammans med två limegröna kuddar Valencia CU841 och kudden Lucy 1064 skulle garanterat hjälpa mig att vakna tidigare ur den konstanta vinterdvalan som sträcker sig från november till februari…

 • Gertrud skriver:

  Jag önskar mig milano 255 och kuddarna agadir cul190, lucy cu1066 och cu1068.

  Detta skulle förgylla min grå vardag och bli jättefint i mitt sovrum.

 • Dahlarna skriver:

  Min anledning är bara så enkel som: Jag vill ha lyxkänslan i min vardag! Att få bädda med dessa underbara ting skulle verkligen förgylla den numera ganska grå & mulna vardagen.

  Mina favoritermix just nu är bland kuddarna:
  Kyoto CU749
  Lucy CU1064
  Siam CU 809

  Till det skulle jag vilja ha en vit Milano pläd.

  Skulle vara underbart…

 • anette skriver:

  Jag hade en dröm en gång om ett fint vardagsrum med vackra saker, underbara kuddar och den perfekta soffan… Drömmen byttes ut mot underbara ungar och de vackra sakerna är numera leksaker i regnbågens alla färger. Min forna fina soffa är full med fläckar från läsk, godis, mackor, och annat jag inte vill veta. Kanske skulle några kuddar få tillbaka glansen och drömmen? Och en filt för oss alla att mysa under när vi umgås i det kanske inte snyggaste vardagsrummet men garanterat det hemtrevligaste.
  suhion siam CU806
  cushion nippon CU101
  cushion lucy CU1070
  och den fina pläden TH 1009
  God Jul!
  Anette

 • Anna Sofia skriver:

  Alla dessa vackra kuddar är en fröjd för en färg- & formfantast som mig! Föll handlöst för kuddarna med det lockande namnet Malibu, prickar/cirklar är min formfavorit som jag alltid återkommer till och på dessa kuddar har de verkligen satts ihop på ett jättefint sätt. Jag skulle välja en i varje färg! Till det skulle jag välja den ljusa pläden (TH1009) som skulle passa hemma hos mig året om.

 • Marianne skriver:

  Vilka snygga saker! Eftersom jag aldrig kommer att ha råd med en Baertling skulle jag kunna tänka mig kudden Siam Deco i färgerna cu093 eller cu091 eller Siam Disco i cul081 tillsammans med pläden milano i färg 261.

 • Conny Eriksson skriver:

  Om jag fick glädjen och möjligheten att välja tre valfria kuddar och en pläd/överkast från mimou skulle jag välja följande.

  Med en härlig blandning av olika material, färger och former skulle dess tre kuddar liva upp och sätta färg på ett i övrigt ganska sterilt vardagsrum.

  jaipur CU 028
  club CU 704
  valencia CU 842

  Med det här lyxiga överkastet i sovrummet skulle jag bädda sängen med ett leende på läpparna varje dag.

  luxury patchwork quilt LE 113

  Vill passa på att tacka för en trevlig och inspirerande blogg.

 • Lena E skriver:

  Filten som låg på min säng var en favoritplats för min nu avlidna katt. Tyvärr så höll hon inte tätt på slutet, vilket gjorde att filten fick fläckar som ej gick bort. Men eftersom jag tyckte mer om min kära katt än filten, fick hon ligga där och ha det skönt den sista tiden. Mitt val föll för dessa ljusa färger vilka påminner mig om min katt som var vit. Det blir min hyllning till henne.
  luxury patchwork quilts LEL 112
  babylon CU 959
  flower CU 129
  colette round CUR 1427

 • Maria Wärne Påfvelsson skriver:

  Jag vill helt klart ha den mörkare pläden Blanket Lima (TH1008)och kuddarna cuchion siam cu 803, cu 177 och cu 054. Jag känner att jag skulle kunna mysa till ordentligt i dessa vackra, skimrande och jordnära färger.

  //Ia

 • Lisette skriver:

  I somras flyttade jag och blev lovad tapetsering i sept-okt, men jag har fortfarande inte fått nya tapeter i lägenheten. Nu är nya budet februari. Ett nytt överkast och nya kuddar skulle ge lite krydda åt min lägenhet. Om jag fick välja vad jag ville skulle det bli överkastet Venice THL1057, bland kuddarna Lucy CU 1071, Soho CU 118 och Jaipur CU 028.

 • Sophie skriver:

  Jag skulle välja kuddarna flower i färg 128, lucy i 1061 och venice i 1050. Och pläden milano i färgen 259. När jag, så småningom, flyttar hemifrån är det precis så jag vill inreda. En enkel, neutral soffa i typ grått och alla dessa vackra kuddar (och några fler mer enfärgade) i den. Perfekt!

 • Nina skriver:

  Vi har precis gjort om vår dotters rum, från barnrum i rosa/lila till tonårsrum som går helt i svart och vitt. Eftersom hennes favoritfärg är lila skulle hon få några härliga kuddar: mörklila Siam CU180, Siam Stripe CU 747 och Nippon CU103. Filten Lima TH009 blir pricken över i. Vilken härligt lyxig julklapp!

 • Mrs. b skriver:

  Triss i Colorado och en Milano skulle göra underverk på vår säng/soffa i gästrummet.

 • ANNIKA G skriver:

  Vår katt har också fått ligga på vårt överkast sin sista tid.Så jag fick slänga det gamla.Vad gör man inte för sina kära husdjur…Har nu fått avliva honom 30 nov.Han var vit med grå inslag.Jag instämmer med Lena E en hyllning till Bamse.
  Jag önskar ett nytt överkast till dubbelsängen.
  Väljer bedspread MILANO 275 .storl 260-265 cm.
  Kuddar önskar jag nya till vardagsrumssoffan där hunden solkat ner alla våra kuddar .
  Vill ha ARABESK cul 191
  192
  193
  PS.överkastet kostar ju mer än du anger ..får man inte välja dom??isåfall väljer jag pläden BLANKET LIMA TH1009 istället….
  Hoppas nu på tur så jag blir glad igen,saknar katten otroligt…

 • dagenskreativa skriver:

  Ett par nya kuddar skulle verkligen piffa upp min soffa nu i jultider:) & sedan ett urfint överkast skulle vara perfekt då jag inte är så bra på att bädda sängen men skulle jag äga detta så skulle det bara kännas kul med bäddningen & defenitivt värt mödan att ägna några minuter på morgonen åt!

  Kuddarna jag gillar är;
  CU 1072
  CU 062 (2 st)

  & överkastet/pläden; LE 124

  Kram Anna

 • Sture skriver:

  Kuddarna som mest föll i min smak
  De heter Florens, färgen 708
  Dom ska jag i min svarta soffa måtta
  Så att de passar ovanför min bak
  Pläden den ska heta blanket Lima
  Då först blir min tv-hörna prima

 • Sofie skriver:

  Jag har en Siam 802 och en Malibu 107. Så jag skulle vilja ha en Siam 802 och en Malibu 107 ytterligare till sovrummet – blev arb.lös, så finare kuddar är inte att tänka på:( Den tredje kudden skulle jag vilja ha som en överraskning! Spännande att se vad ngn väljer som de anser matchar/bryter av mina önskemål;)Milano 264 eller Venice 1056 skulle gärna få följa med hem.

 • Dennis skriver:

  Svart är min färg, därför väljer jag de här läckra mjukisarna.
  LEL 109
  CU 704
  CU 124
  CUL 723

 • Johanna skriver:

  Nu när julen nalkas jag gärna en pojke vill giva,
  ett mjukt paket fyllt av färg och glans som kan liva,
  upp både stämning & humör kanske ge lite ljus,
  så han kan få lite vila & ro i sitt inre hjärtehus!

  1st agadir (CUL 190) & 2st colorado (CU 641) och den underbart vackra luxury patchwork quilts (LE 112), tror jag skulle bli ett perfekt paket! 🙂

 • Sara skriver:

  Inte i någon närliggande butik
  kan jag finna en pläd så magnifik,
  eller en kudde så fulländad –
  som hos Mimou, man blir helt bländad,
  av produkternas glamour och fägring.
  Nyp mig, det är väl ej en hägring.

  Två Flower och en rund Collette
  kan inte bli mera rätt
  och pläden Lima i mohair
  kan värma oss som frusna är,
  och glädja vår familj till jul –
  ja det skulle vara verkligt kul!

  (CU 128/129) (CUR 1426) (TH1009)

 • Suss skriver:

  Jag önskar mig:
  Kuddar;cuxs 1067, cu 540, cu 705, samt pläd Lima TH 1008.
  Jag älskar detaljer i kraftfulla färger och just nu har jag en lila och cerise period.Det skulle bli snyggt i vår vita soffa.Pläden skulle jag ta till huset vid havet och krypa in i framför brasan med en spännande bok.

 • Louise skriver:

  Med en studentbudget på en liten summa,
  är det svårt att med inredning vännerna förstumma.
  Men med en vacker pläd och kuddar tre,
  skulle min lägenhet trots allt kunna göra succé!
  Det skulle bli fint med en pläd i svart och vitt,
  och med CU736, CU781 & CU1339 snyggt utspritt.

 • Johanna Berg skriver:

  Om 7 dagar flyttar vi till ny lägenhet och om 34 dagar kommer vår ny stora grå drömsoffan. Jag har redan kudden Rain som längtar efter matcahnde Gibson i grön, knallrosa och åskblå! Jag föreställer mig ett neutralt vardagsrum som lyser upp av de vackra kuddarna i soffan. I sovrummet skulle ett patchworköverkast nog tom göra att jag skulle bädda sängen! 🙂

 • Anna-Karin skriver:

  Om man som jag är rädder för flygplans-färden,
  tar Mimous kuddar med mig ut i den stora världen.
  Förbi Marocco en sväng,
  kanske till Jaipur för att prova en säng.
  Varför inte till Babylon för att dansa på lina,
  eller till Siam för att uppfylla fantasierna mina.
  I drömmarna kan allting hända,
  Därför hoppas jag ni mig nån´ting sända.
  Så jag kan fortsätta att drömma,
  På era sköna kuddar o-ömma.
  Och den härliga Pläden den tar jag med mig på färden.

  Om jag skulle vinna önskar jag mig dessa
  kuddar:
  Cushion Soho CU 115
  Cushion Jaipur CU 028
  Babylon CU 782
  och Pläden:
  Blanket Lima TH 1008

  Kram /Anna-Karin

 • Pia skriver:

  Önskar mig:
  Till den nyss inköpta soffan.
  Kuddar, CU 747, Cu 1324, CU 1255, Pläd TH 109.
  Så mycket vackert som Mimou har vet jag inte var man hittar någon annanstans.
  Deras otroligt vackra färg kombinationer är otroliga, är ofta där och kikar in.
  Hoppas en liten dröm slår in.

 • Maria skriver:

  Åh, vilket härligt pris!
  Jag som precis "petrolsanerat" vårt vardagsrum behöver nya fina kuddar att fylla sofforna med istället för de gamla, och att jag väljer kuddarna Malibu CUL108, Etno Stripe CUL1468 och Colorado CU647 samt pläden Milano TH261 är ju kort och gott för att de faktiskt skulle passa alldeles, alldeles perfekt – titta bara, den här bilden får bli min motivering:
  http://husligheter.se/wp-content/uploads/2009/12/mimou.jpg

 • Nina skriver:

  Nytt försök. Så det kan gå när man är lite snabb på tangenterna!
  Jag har bestämt mig för att få iordning ett rum i taget här hemma. När jag tittar på allt som behöver göras blir jag lite modfälld. Så nu har jag alltså bestämt mig för att få klart sovrummet.
  Jag har en Lectus Europa-säng i mörkgrått tyg med samma tyg på sänggaveln. Älskar min säng. Så bra och skön.
  Men det blir ju lite grått. Ovanför sängen har jag därför satt upp en oljemålning jag köpte av en dövstum man på torget Hippie Fiera i Rio. Det är en ganska rejält stor (kvadratisk) tavla med gul botten och svarta favelor.
  Vikgardinen för fönstret är Ulika Hydman Vallien The Snake. Vitt med svart mönster.
  OK, där var det grå, svarta, gula. Väggar och tak är målade i kritvitt. Golv i trä. Byråer i vitt.
  MEN vad som behövs nu är "throw pillows" och ett överkast/pläd.
  Jag har alltid älskat Mimous produkter och det var inte så svårt att välja sina drömaccessoarer till sovrummet! Tänk vad snyggt det skulle kunna bli med: En mörk pläd som Milano nr 264. Ovanpå det ställer man en del fluffiga vita huvudkuddar som blandas med följande godbitar: Jaipur CU028, Malibu CUL 108 och Lucy CU 1064.
  Pricken över i. Grädden på moset. Eller; kudden på sängen.
  Hej hopp vad jag skulle sova gott!

 • Alexandra skriver:

  Jag skulle vilja vinna som en julklapp till mig själv. Ett underbart Venice TH1056 sängöverkast med två bruna Colette CU1426-kuddar och en blå Colette CU1421-kudde på! Vackert värre för en student!

 • LM skriver:

  Vill ha allt, de här var riktigt ballt. Det fanns så mycket vackert. Men de här är läckert.
  LEL 110, CU 781, CU 129 och CU 713

 • Anna-Karin skriver:

  Rätt ska vara rätt, jag stavade mimou med stora M i mitt förra inlägg. Här kommer med lilla m.

  Om man som jag är rädder för flygplans-färden,
  tar mimous kuddar med mig ut i den stora världen.
  Förbi Marocco en sväng,
  kanske till Jaipur för att prova en säng.
  Varför inte till Babylon för att dansa på lina,
  eller till Siam för att uppfylla fantasierna mina.
  I drömmarna kan allting hända,
  därför hoppas jag ni mig nån´ting sända.
  Så jag kan fortsätta att drömma,
  på era sköna kuddar o-ömma.
  Och den härliga Pläden den tar jag med mig på färden.

  Om jag skulle vinna önskar jag mig dessa
  kuddar:
  Cushion Soho CU 115
  Cushion Jaipur CU 028
  Babylon CU 782
  och Pläden:
  Blanket Lima TH 1008

  Kram /Anna-Karin

 • Linda Sedin skriver:

  Åh varm och go att värma sig med när man sitter hemma i soffan och är mammaledig!
  Hoppas jag för turen med mig 🙂

 • Anonym skriver:

  Om jag får chans till att vinna, skulle jag välja dessa fina:
  Flower, färg cu 129
  Siam deco, färg cu 090
  Siam, färg cu 062
  Kuddarna till sovrummet…
  Pläden th 1009, den skule passa in fint i vardagrummet.
  Min motivering:
  Jag behöver något som förgyller min stressiga vardag. Få lägga sig på sängen med lyx o satin. Se o njuta av de finaste ting!

 • Teresa skriver:

  Om jag får chans till att vinna, skulle jag välja dessa fina:
  Flower, färg cu 129
  Siam deco, färg cu 090
  Siam, färg cu 062
  Kuddarna till sovrummet…
  Pläden th 1009, den skule passa in fint i vardagrummet.
  Min motivering:
  Jag behöver något som förgyller min stressiga vardag. Få lägga sig på sängen med lyx o satin. Se o njuta av de finaste ting!

 • Bodil skriver:

  Till min nyfödda dotter Meja skulle jag vilja kuddar i glada färger t ex en Siam CU 802, en Siam CU 043 och en Siam CU 047. Och den trötta ammande mamman skulle gärna pryda den nya dubbelsäng med Milano 261. Det vore en dröm…

 • Polly skriver:

  Soffan min är gammal och sliten. Den var mormors en gång i tiden. Jag fösöker fylla soffan med sköna kuddar och det finns plats för flera.
  CU 712, CU 713, CU 129 och LEL 110.

 • Nina skriver:

  Hemma hos mig är vardagsrummet mörkbruna möbler mot vita väggar (min sambos möbler) så jag skulle så gärna vilja piffa upp det med lite färgglada kudda som CUXS 1061, CU 1061, CU 044 och pläden *1061 så att det blir en lite femininare touch i rummet.

 • Liyah skriver:

  Jag ska snart flytta till en egen lägenhet och det skulle passa jättebra med nya kuddar till min soffa!

  Det jag önskar mig är:
  Cushion Club, nr CU 703
  Cushion sorento, nr CUL 1404
  Cushiion sorento, nr CUL 1406
  Luxury patchwork quilt, nr LEL 113

  Kram!

 • Zazza skriver:

  Det var verkligen svårt att välja bland mimou´s alla de vackara kuddarna och filtarna. Puh! De här skulle definitivt lyfta rummet och ta det till en helt annan nivå.
  LEL 112, CU 129, CU 100, CU 048

 • Cassiopeia skriver:

  Silkeskuddar i härliga färgexplosioner gör mig knä-svag,
  Att vinna dessa små underverk från Mimou skulle göra min dag!

  Ert stora utbud av dupion silk skapar verkligen habegär,
  Men just de här färgerna gör mig extra kär:

  Kuddarna Siam (CU059), Siam (CU819), Siam (CU180) och "pläden" Milano (TH264).

 • Rasmus Orsén skriver:

  Hej!

  Vill du delta i min frågestund? Skriv en fråga i mitt inlägg till mig så blir du länkad från min blogg. Följ länken…

  http://rollywood.blogg.se/2009/december/vaga-fraga.html

 • cecilia skriver:

  GUD så kär jag blev i:
  bedspread lucy *1063!
  vackeraste jag sett!

  Till det, 3 Flower kuddar:
  CU 128

  jag har en serie ljusrosa sittmöbler i mitt rum, och dom tjusiga kuddarna, och pläden skulle föra ihop rummet mycket bättre än det gör nu. Man vill ju känna lite lyx liksom.

 • Vendela skriver:

  Har nyss förvandlat mitt rum från en 6årings till ett tonårsrum.Jippie,äntligen! Men det är långt ifrån färdigt…Den röda soffan jag ville ha-för dyr…Så det blev en billigare lösning,ett rött överdrag.Okey inte som en ny soffa men helt okey.
  Men,det ser lite tomt ut på den….2st Cushion Florens CU713 och 1st Kyoto Cu748,samt en härlig filt som jag kan bre om mig med efter ett hårt träningspass ute i skidspåret,Luxury pathwork quilts LE112 (helst LEL112,om man får den större)

  Guu' så snyggt det skulle bli!Snyggaste rummet i hela huset,hehe!

 • Martina Gustafsson skriver:

  Hej!

  Nu hoppas jag verkligen på tur, är nog ute i sista sekund….
  På min önskelista står..
  LUCY… I LOVE LUCY….
  CU1063
  CU1071
  och en siamkudde CU809
  Skulle det bli en pläd så är lucy 1063 min favorit!

  Ha en bra dag!
  /Martina

 • Katarina skriver:

  Mina absoluta favoriter som jag så hett önskar mig är
  Flower CU127
  Soho CU 116
  Siam CU 056 samt
  LEL 109

 • erture skriver:

  Kika in på min sida. Nya egendesignade smycken och namnsmycken kommer upp hela tiden. En julklapp kanske?

 • Anonym skriver:

  Älskar snygga tjejer precis som alla andra killar. Men måste alla bloggar som väljs ut till förstasidan vara så modell/fashion/mode-inspirerade. Vad sägs om någon slumpmässig persons enkla vardag istället?

 • Yoana skriver:

  Oh! Jag vill ha massa sånt där, inspiration på din sida JAO! Ska kika tillbaka, promise!

  Kika in min sida me är du snäll om du får tid 🙂

  http://YoanaInAction.blogg.se

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *