Annons

5 december – dagens lucka i Adventskalendern

Bakom dagens lucka gömmer sig ett set handdukar och tvålar från Gant Home värde ca 600 kr. Allt du behöver göra för att delta är att svara på frågan, i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (Obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Motivera: Vilket rum i ditt hem skulle du vilja inreda med Gant Homes produkter. Motivera gärna och beskriv vad du skulle använda från deras sortiment.

Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till Nicole som vann det fina badrumssetet. Maila oss din postadress så skickar GANT priset direkt till dig!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  mitt badrum skulle bli så grannt
  med mjuka handdukar från Gant!

 • Christin F. skriver:

  Riktigt fin pris!
  Jag är helt galen i Gants Classic Tartan kuddar och plädar och vill så gärna ha dem i mitt vardagsrum. Det är perfektt old english stil och det bästa av allt är att de även passar finfint till jul!

 • Madde skriver:

  Just nu är jag inne i en rutig period. Gants rutiga sängkläder är de finaste som finns, så de vore en dröm. =)

 • ANNIKA G skriver:

  Vårt lilla badrum skulle inredas speciellt för min sambo .
  Med handukar som på bilden fast i grått,grå badrock Terry Robe,cool breeze soap och candle så han kan relaxa och mysa ….

 • Louise N skriver:

  Mina bäddset har genom åren klättrat uppåt, från JYSK, via IKEA-set för 89:-, till att landa på Hemtex-nivå. Men inte kan jag stanna där. Att sova i Gants sängkläder skulle säkert innebär mycket god sömn, om man nu skulle kunna blunda från hur snyggt allt är..! 🙂

 • Linnea skriver:

  Det där skulle passa jättebra i vårat nya badrum som vi håller på att göra om som ska vara klart om ca två veckor!
  Vi var tvugna att göra om badrumet pga vattenläcka. 🙁

 • Lina skriver:

  åh jag skulle välja badrummet och deras underbara handdukar och badlakan 🙂

 • Katarina skriver:

  Det skulle vara en dröm att ha sovrummet inrett i GANTs underbart vackra kuddar, sängkläder, överkast och plädar.

 • Solbritt skriver:

  Passar perfekt till mitt badrum, så jag skulle vilja vinna det här, för då kan jag komplettera med stora badlakan i samma stil. Färgerna är precis vad jag vill ha.

 • maria skriver:

  fin blogg:)

 • Maria R skriver:

  Jag bara älskar de där Burberry-inspirerade handdukarna!!! De kommer passa så bra till vårt badrum med vita väggar och brun klinker.
  Jag är säker på att de kommer hänga där oavsett hur det går idag. Tomten har ju fortfarande 3 veckor på sig 🙂

 • Ia skriver:

  Badrummet helt klart. Skulle använda deras härliga badlakan och badrumsmattor, svepa in mig i en mysig morgonrock och dekorera med härligt doftande tvålar.

  //Ia

 • Linda skriver:

  Jag skulle självklart välja badhanddukar till badrummet!
  Så det skulle piffas upp med lite färgglada färger till det svarta granitgolvet och de vita kakelplattorna på väggarna i vårt badrum.

 • marianne eriksson skriver:

  Klassiskt vackra handdukar. Passar bra överallt och tvålar som luktar gott i ett badrum gör trivseln större.

 • Anna skriver:

  Jag skulle välja att inreda sovrummet med fina påslakan & kuddar att lägga på sängen.

 • Anna skriver:

  Oh perfekt! I det nya badrummet som precis byggs i källaren. Det är lite maskulint och strikt, så Gants grejer skulle passa utmärkt.

 • Jess skriver:

  Jag skulle inreda köket med deras sjukt coola porslin. Inte det första man tänker på när man tänker på Gant. För att matcha porslinet snyggt skulle jag även inreda med deras förkläden och servetthållare!

 • Pamela skriver:

  Då vi ska flytta till en lägenhet nära havet snart skulle Gants färger och design passa perfekt,marinblått med accenter i rött,med en fräsch vit färg i grunden.Soffkuddar från Gant i marint och rött till en klassisk vit soffa.Och självklart skulle dessa fräscha handdukar gärna få flytta in i vårt nya badrum!

 • idagabrielsson skriver:

  Svara gärna på dagens fråga äru söt! 🙂

 • Katarina skriver:

  Min tjej fyller år
  och att ge henne då
  filtar och kudde från Gant- det blir galant!
  Hennes pappa blir också äldre
  men han vill ha handuk hellre,
  denna från Gant passar honnom- så elegant!

 • Berit Åhlberg skriver:

  Sovrummet, behöver ett rejält lyft. Gants sängkläder och plädar är superfina, och skulle göra en enorm skillnad hemma oss mig. IKEA i all ära men kul för sängen att få GANT uppbära !

 • Dahlarna skriver:

  Jag skulle GÄRNA inreda hela mitt sovrum i GANT-stil!

  Sängen skulle bäddas med denna drömkombination: Window Check lakan i rött, Newport Star överkast i rött, Stars & Stripes Knit kuddfodral i vitt, Big Star Knit kuddofrial i rött & 10 Star Knit kuddfodral i rött. Några extra örngott i Nuntucket Stripe i rött & Window Check i rött. En vit Solid Kable Knit pläd skulle lägga fint på överkastet som en extra värmekälla under kalla nätter.

  Jag skulle vilja ha på mig Solid Long Tanktop i marinblått. På byrån skulle några Cool Breeze Candle stå & lysa romantiskt & lukta fräscht! Naturligtvis skulle mannen & jag ha varsin underbart skön Classic Terry Roby hängde på en krok.

  Under underbart & rofyllt vore inte allt detta? Åh, nu drömmer jag mig bort i Gant's värld….

 • evamar skriver:

  Mitt sovrum skulle behöva en rejäl ansiktslyftning och med sängkläder från Gant skulle den få just en sådan!

 • Lotta skriver:

  Mitt sovrum med intilliggande badrum (ingång från sovrummet). Jag har lite amerikanskt, lantlig stil hemma så röd-vit randiga påslakan till jul samt kuddarna med stjärnor (röda såklart) och så matcha badrummet med dessa fina handdukar och tvålar! Voila!

 • johanna skriver:

  efter jul så flyttar ja o min pojkvän ihop till en stor tvåa och de finns mycket som skulle behövas fräschas till. Handukarna och tvålarna skulle nog passa himla bra tillbadrummet. Å va roligt de ska bli att flytta, men de ska vara väldigt dyrt har ja hört :O

 • Zandra skriver:

  Jag skulle inte med gant renovera,
  utan med hjälp av fantastiska detaljer dekorera.
  Köket skulle prydas av vackert porslin,
  tillsammans med unika bestick göra middagen fin.
  Vin ur "Blue dot wine" glas,
  gör köket till en mysig oas.
  Skicka lite vardagslyx norrut,
  då från mig kommer ett lyckans tjut!

 • Sara skriver:

  Givetvis skulle jag fortsätta att hotta upp sovrummet. Det paisleymönstrade påslakansetet i grått är underbart och en matchande tunn ullfilt till det! Det blir en rolig pandang till min paisleymönstrade Cole & Son tapet. Har man börjat med lakan av Gants fantastiska kvalitet vill man inte sova in något annat.

 • Anna skriver:

  Mitt sovrum skulle bli så GrANT, att jag kan drömma mig bort till sommaren även mitt i vintern om jag får bädda ner mig bland härligt blåvitrandiga lakan och sova som en dröm.

 • Sofie Haug skriver:

  Hej!
  jag vill vinna denna premie till mina småtjejer. De har gantkuddar o filt i sitt tv rum på loftet bredvid där är badet och där skulle det passa fint med matchande gantting. I färgen rött så sött till mina prinsessor.
  Mvh Sofie

 • Skulle använda det till vårat gäst badrum så att det blir riktigt hemtrevlig och mysigt där inne! 🙂 Så dom får känna sej lite extra lyxiga och exklusiva när de tvättar händerna 🙂

 • Yvonne Müller skriver:

  Jag skulle självklart bädda vår stora säng med alla snygga sängkläder från Gant. Fina påslakan, plädar och kuddar skulle inbjuda till en härlig nattsömn!!

 • nicole skriver:

  Jag skulle vilja använda deras fina handukar&tvålar i min familjs badrum 🙂 det skulle vara en perfekt julklapp till mamma&pappa

  love/nicole

 • Erika skriver:

  Jag skulle vilja inreda mitt sovrum med deras fina bäddsett!! Love them =)

 • Caroline skriver:

  Jag skulle nog välja badrummet faktiskt. Jag tycker handdukarna var riktigt schyssta! Fast just nu är badrummet helrosa men väntar på hantverkare. Jag kan säga att rosa blir det i alla fall inte!

 • Anna skriver:

  Jag skulle vilja inreda mitt sovrum med Gant Homes produkter. För att göra det annars väldigt vita sovrummet mysigt och juligt skulle jag vilja bädda med de fina rutiga påslakanen Montana och dess tillhörande randiga Montana matta i samma färger.

 • Emma skriver:

  Ett badrum som är på G till att renoveras!
  Ingen aning om hur det ska se ut, men med Gants produkter vet jag att resultatet skulle bli bra. Kan inte sätta fingret på vilka saker jag skulle använda, men nöjd skulle jag bli!

 • Sebastian skriver:

  Jag skulle köpa in en hel del saker till vårat badrum. Tvålar, några fina handdukar, en badmatta, en skön badrock. Och så ett doftljus att avnjuta vid långbaden.

 • Susane skriver:

  Med nya kuddar och täcken från Gant
  skulle mitt sovrum kännas nytt och elegant.
  Pricken över iet är ju lakanen gjort av satin,
  det skulle få mej att känna mej lite lyxig och fin.

 • Daniel skriver:

  Baddukarna utan tvekan!!

 • Jessica skriver:

  Vårt nya vita sovrum skulle bli helt underbart i Gants city collection svart/vitt, randigt/paisley
  kuddar i överflöd, överklast, plädar…tänk om jag hade råd att gå lös helt totalt i deras sortiment.

 • Michan skriver:

  Fin blogg =)

 • Michelle skriver:

  Det skulle utan tvekan bli köket! Med fina gardiner och vackra dukningar med hälp av det fina porslinet, deras bestick, ljus och servetter! Skulle bli en fröjd att sätta sig vid matbordet!

 • Annie skriver:

  Vårt sovrum behöver verkligen ett lyft! Lakan som tvättats många gånger och ändå visar små bebis-kräkfläckar är inte så mysigt att gå och lägga sig i. Nu har bebben eget sovrum och mannen och jag vill gärna ha nya, fina lakan! Men handdukar hade inte heller varit fel…

 • Lotta skriver:

  I mitt fina badrum. Från Gants sortiment skulle jag använda dom otroligt fina handukarna.

 • Sofia Magdalena skriver:

  Sovrummet helt klart, där de beiga väggarna skulle väga the old style.

  Sängen skulle bäddas i de röda och de blåa NEWPORT STRIPE pillowcases, och det blå NEWPORT STRIPE duvet.
  På sängen skulle ett REPSTAPE BEDSPREAD i marinblått och röda kanter ligga, samt några kuddar i modell AMERICAN BIG STAR, färg rött och vitt. Tillsist: en massa ljus, foton i antika tjocka guldramar och tunga vita linnegardiner. Voila.

 • Hea skriver:

  Vi har byggt till och byggt ut,
  snart är byggröran slut.
  Nytt och fint sovrum har vi snart.
  vill inreda det med Gant såklart,

 • Anna skriver:

  Jag skulle vilja inreda mitt nya badrum med hjälp av produkter från Gant. Klassiska, eleganta, sköna handdukar som gör att det hela känns exklusivt helt enkelt.

 • Ingela skriver:

  Matrummet. Jag vill gärna duka med Gants bestik, så snygga!

 • Erika skriver:

  Jag skulle inreda mitt nya badrum med dessa otroligt snygga handdukar och tvålar 🙂

 • Helena Björk skriver:

  Jag skulle inreda med Gant i mitt sovrum eftersom det är mest eftersatt, bara udda sängkläder och ingen riktig enhetlig stil. Med kuddar, sängkläder från Gant skulle det bli mer ombonat och jag skulle aldrig vilja lämna sängen.

 • malin skriver:

  ruskigt mysig blogg, lite egen sådär vilket alltid är uppfriskande 🙂

 • Catrin skriver:

  Ett paket från GANT hade verkligen kännts lyxigt för två småbarnsföräldrar som sällan kan köpa det vi vill till oss själva fastän vi älskar att ha det snyggt omkring oss. Perfekt att få ha som lyx när vi har en stund för oss själva på kvällen i badrummet eller bädda snyggt med när vår lintott sover och det blir lugn och ro efter en fartfylld dag.

 • christer skriver:

  Helt klart sovrummet! Få ha Gants ultra snygga röd/svart rutga Montana sängkläder. Vilken mmmmm mysfaktor och värme det skulle skapa i vårat sovrum! =)

 • Johanna skriver:

  Jag skulle allra helst inreda vardagsrummet med Gant Home City Collection. Älskar deras "pin stripe"-kuddar & "Big windoe check throw"-pläd. Deras stilrena tavelramar "Frame" och ljus skulle vara fina accessoarer i rummet.

  Men handdukarna är ju helt underbara de också såklart! 🙂

 • Irma skriver:

  Mitt och min mans drömsovrum:

  2st BOSTON STRIPE PILLOWCASE BLACK
  2st PLISSÉ PILLOWCASE WHITE
  2st PLISSÉ DUVET WHITE
  1st SATIN FLATSHEET WHITE

  1 st REPSTAPE BEDSPREAD

  LIGHT BONE PIN STRIPE EMBROIDERY CUSHION DARK BROWN

  FRAME LARGE BLACK

  MIDNIGHT STAR CANDLE BLACK

  🙂 🙂

  Vi älskar kombinationen vit/svart/brunt…

 • LarsS skriver:

  härligt ju 🙂

 • sarah skriver:

  Kika gärna in i vår blogg och titta på våra handgjorda armband som går att köpas via bloggen :)släng in en kommentar om du är intresserad!
  De står för jämlikhet mellan män och kvinnor.

 • AnnaJess skriver:

  Utan härliga GANT vete katten,
  hur vi skulle pimpa sovrummet till bröllopsnatten,
  inredning av absolut högsta kvalité,
  gissa om den bröllopssviten kommer göra succé!

 • Semir skriver:

  Badrummet självklart med dess tvålar handdukar och badrockar.

 • Nickan skriver:

  Jag skulle inreda min veranda. Där skulle jag vilja ha en snygg jeansduk och tygservetter. Tekoppar och en tekanna med röda stjärnor. Självklart matchande kuddar och filt, kanske i grått. Ljusen skulle också göra sig fint på det dukade bordet.

  Längtar till lite värmare tider så verandan kan användas igen.

 • Jeanette skriver:

  Sovrummet. Sänglinnet är fantastiskt fint!

 • Emma skriver:

  Jag vill vara med 🙂

 • Fredrik skriver:

  Jag skulle inreda vardagsrummet med deras underbara vackra ramar, varma stora plädar och de otroliga doftljusen!

 • Lena Andersson skriver:

  Hej

  Håller på att göra om mitt badrum, deras handdukar skulle passa perfekt där

 • Josefin skriver:

  Jag bor i en etta, vilket innebär att det jag har i vardagsrummet blir också det jag har i sovrummet! Det vore kanonfint med påslakanset till sängen, plädar och kuddar till soffan och ett doftljus för att få till stämningen 😀

 • Kobra K skriver:

  Jag skulle göra om badrummet. Den känns inte alls hemma. Tråkig och bara vitt och blått. Nästan ingenting där förutom handdukar och tandborstar.

  Jag skulle bland annat använda mig av
  LADY CLASSIC TERRY ROBE LIGHT PEACH
  3-STAR BATHRUG KHAKI

 • Nina J skriver:

  Jag skulle inreda vårt idag lite kala sovrum med gant´s produkter. Jag gillar det enkla klassiska, gärna rutiga som ger en lyxigt sval & stilsäker känsla. Kvaiten på gant är ju så underbar & jag är så säker på att alla nätter med barnskrik skulle trollas bort i ett snapp om vi fick bäddat med gant.

 • MissStorm skriver:

  Jag skulle vilja inreda vårt sovrum med Gant Home. Den perfekta starten på julledigheten måste vara att vakna upp under Gants sängkläder i serien Montana check omgiven av mängder av härliga kuddar (gärna Solid cable knit cushion). Därefter skulle vi ta på oss våra badrockar och bara gå runt och myyyysa!

 • Ann-Sophie skriver:

  Härliga satinlakan och ett Newportöverkast skulle bil en vardagslyx i vårt nyrustade sovrum. Vill ha!!!

 • Annki skriver:

  Min sambo älskar Gant, vore kul att kunna matcha honom i vårt nya bastu och relaxrum.Enbart iklädd snyggt badlakan.

 • MissStorm skriver:

  O här kommer ett inlägg där mailadressen finns med också… 🙂

  /MissStorm som nyss skrev

 • Anna skriver:

  Det finns en butik där jag ofta går förbi som har en säng som är helt klädd i GANT och varenda gång går jag in och tittar på den och önskar att jag själv hade råd med såna lakan och andra fina sovrumsdetaljer. Nån gång skulle jag vilja ha alla rum inredda i med Gant eller Gant liknande men sovrummet är alltid en början!

 • Sofia skriver:

  Jag skulle vilja inreda sovrummet med Gants produkter. Skulle somna och vakna lycklig hela tiden! Det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser när jag såg och lägger mig. Även om jag haft en dålig dag så kan jag lägga mig och må bra av att se allt fint. Slutet gott -allting gott, right?

 • Anne skriver:

  Jag skulle inreda sovrummet eftersom jag är extremt förtjust på deras satinlakan, påslakan med stjärnor, helst röda och överkast i samma stil.

 • Hanna skriver:

  Jag skulle vara lite underbart originell och placera de underbara tvålarna på tv'n och bädda fint i köket med Gants underbara satin.

 • Maria skriver:

  Jag skulle nog inreda sovrummet eftersom jag alskar deras sangklader, men troligen ocksa vardagsrummet eftersom deras kuddfodral ar helt underbara…ja helst av allt skulle jag val vilja inreda hela mitt hem I gant… 🙂

 • Agneta skriver:

  De vackra och sköna sängkläderna i blått randigt och rutigt. Fräscht och svalt. Det skulle jag satsa på!

 • Kimsan skriver:

  Jag gillar verkligen Gant Homes produkter. Jag skulle inreda sovrummet om jag var tvungen att välja. Lyx och flärd men samtidigt svalt och funktionellt.

 • Mathilda skriver:

  Läs gärna min blogg 😀

 • krillan skriver:

  Jag skulle inreda sovrummet med Gants produkter. Jag skulle sova som en prinsessa då 🙂

 • Sandra B skriver:

  Jag skulle vilja inreda min yngste sons nybyggda barnrum i varor från Gant Home. Jag skulle välja att bädda hans vitmålade spjälsäng med Gants ljusblå sängkläder med vita stjärnor på. På sängkanten skulle jag hänga en ljusblå nallefilt att använda till mysiga stunder vid nattningen. Jag skulle också vilja dekorera med några mjuka kuddar med stora stjärnor på, alla i varierande färger. Det skulle dessutom inte sitta fel med några stilrena svarta tavelramar med bilder på den lilla älsklingen, upphängda i ett enda virrvarr över sänggaveln.

 • malin björling skriver:

  Gant är bra ! Jag vill ha … allt ! Men allra mest deras rödrutiga tartan-sänglinne !!! Det måste vara höjden av ombonad att ha så varma inbjudande färger i sängen istället för allt det vita, svala som jag har. Plus att jag gillar kopparna med snirklig Gantlogga på …

 • Annelie skriver:

  Många rum, men in första hand skulle jag välja badrummet där jag skulle gå loss på deras underbara handdukar och tvålar mm.

 • MiaHB skriver:

  Får jag bara välja ett rum så blir det köket – det är mitt hems hjärta, det är där vi samlas för att prata, äta gott, skratta, trösta, kramas, fnittra, leva. Det är i köket vi spendrar mest tid helt enkelt, och därför skulle jag vilja inreda mitt kök med Gant Home!

 • suss skriver:

  Jag skulle vilja inreda sovrummet med Gant's underbara produkter!
  = )

 • Roberto skriver:

  Vi är ett ungt par som gillar en enkel inredningsbas för att sedan satsa på detaljerna. De här produkterna skulle återspegla vår stil perfekt i köket: Denim Placemats, Hartford Plates, Blue Swirl Wine Glasses, Polished Square Serving Fork & Spoon. Elegans i blått, vitt och silver till våra klassiska mörkbruna möbler!

 • Linda skriver:

  Vardagsrummet skulle jag styla med inspiration från
  City Collection! Kuddar och plädar i svart/vitt skulle passa perfekt till våra nyinköpta Gant tavlor i olika storlekar!

 • maria sundkvist skriver:

  Helt klrt mit badrum med deras snygga handdukar och morgonrockar!

 • pysseliten skriver:

  Eftersom vi är mitt uppe i renoveringen av vårat badrum så skulle jag vilja pryda det med dessa fina handdukar från grant .Dom ser helt undebart fina ut och då slipper jag min gekås handdukar . Deraspåslakran med stjärnor på är helt undbart fint

 • Johannes skriver:

  Jag och min sambo ska bli föräldrar i mars så vi skulle definitivt vilja använda deras produkter för barnrum 🙂 De söta filtarna med nallar (Baby Teddy Throw) är underbara och det är även deras härliga bäddset för bebisar 🙂

 • Alexandra skriver:

  Eftersom jag på grund av studier bor hemma, så skulle jag välja att inreda mitt rum. Det är en/ett sovrum/plugghörna/tillflyktsort, där jag tillbringar mest av min tid. En säng bäddad med deras härliga lakan, täckt av kuddar och en härlig filt – det hade varit toppen att sträcka ut sig på när kurslitteraturen måste läsas!

 • Åsa skriver:

  Sovrummet – jag är helt kär i GANTS fräscha sängkläder och mysiga kuddar.

 • Marielle skriver:

  Mitt hem är min borg, och eftersom jag har en sjukdom tillbringas mycket tid hemma, det ska vara mysigt ombonat och jag är väldigt kräsen. Därför ar det bra med dessa mäsrken som Gant att de har så mycket som passar in i min stil. Deras fina handdukar och påslakan förhöjer mysfaktorn

 • mia skriver:

  Här får Du ett mail från en trebarnsmamma
  som skulle kola vippen meddetsamma
  ty en vinst utav sängkläder från Gant
  skulle bli så underbart elegant
  i vårt sovrum nu flanell – istället lite glitter och glamm, va`!

 • Tina skriver:

  Jag hade gärna sagt sambons garderob. Han har kämpat länge för att gå ner i vikt så nu behöver garderoben uppdateras. Men…gäller det handdukar så är det vårt nya badrum som behöver inredas.

 • Lovisa skriver:

  Vi har ett badrum som är kalt och kallt. Det vore härligare att tänka sig att efter badet fanns Nantucket stripe handdukar att torka sig med, en 3-star badrumsmatta att gosa ner fötterna i och sedan svepa in sig i en lyxig Lady classic Terry robe i vitt (och maken en för herrar i svart). Så borde det vara!

 • thePilla skriver:

  Eftersom jag är på ständig resande fot skulle badrummet vara utmärkt. Handdukar går ju alltid bra att packa ner i väskan så man får njuta av Gants underbara design jorden runt!

 • Maria skriver:

  Jag längtar efter lakan med stjärnor på
  Skulle vara mycket härligare än de grå
  som just nu ingå
  Så mycket bättre jag sover då

 • Åh vad gärna jag skulle vilja vinna! Jag har faktiskt önskat mig handdukar i år i julklapp då mina är så slitna och flera år gamla.

  Jag skulle vilja inreda mitt kök med en Star Teapot (den blå) från Gants sortiment och ett par lyxiga satinlakan för att liva upp min annars tomma säng. =)

  – Marie

 • Suss skriver:

  Skulle vilja bädda med Gants Country collection i sovrummet.Tycker det skulle passa i ett norrländsk hus vid havet.De rutiga påslakanen ser väldigt rustika och inbjudande ut.Mysigt till stora duntäcken. Man blir riktigt sömnig.Godnatt!

 • Alexandra Bernats skriver:

  Hej!
  Jag skulle gärna inreda mitt sovrum med sängkläder, plädar och kuddar från Gant. Ett doftljus eller två skulle sprida god doft över hela rummet.

 • Nina ♡ skriver:

  Vårt badrum skulle behöva piffas till en hel del. Att börja med gants prylar är ju inte fy skam. Tänk va fint badrummet skulle bli!

  Dessutom så älskar ja gants sängkläder. Helt ljuvligt om man skulle få sova på en bädd av Gant.. myys!

 • Lina skriver:

  Jag skulle definitivt ha det i badrummet! Rent & snyggt!

 • Anna-Lena skriver:

  Jag är inte duktig på att rimma,
  men hoppas ändå jag kommer vinna.
  Med handdukar av denna klass
  blir det fint på vårat dass.
  Mvh/Anna-Lena

 • Linnea skriver:

  Oj! Så svårt att välja det står mellan bad- och sovrum Men med lite eftertanke så, hade det varit underbart härligt att bädad med sängkläder från Gant. De härligt klassiska ränderna och runtorna.Det hade varit skoj!

 • Karin D skriver:

  Vårt sovrum skulle få sig en ansiktlyftning. Ut med alla gamla urtvättade och blekta sängkläder. In med Gant Homes färgstarka sortiment. Då skulle sovrummet åter bli vårt favoritrum.

 • Patricia skriver:

  Vardagsrummet, vi har ett väldigt fint vardagsrum och min mamma älskar att byta ut lite då och då. Alltid kul med lite nytt :)!

 • Gästrummet hos oss behöver fräschas upp. Skulle bli fint med kuddar och pläd i mönstret Classic tartan.

 • Marina Charlotte skriver:

  helt klart sovrummet! Gants inredningstextiler har ett klassiskt och stilrent utseende. Sofistikerad lyx från norden skapar en hemtrevlig och mysig stämning där man gärna vistas. Att gå till sängs på kvällen skulle vara en glädje för sinnet, och att vakna upp i ett harmoniskt och stillsamt inrett rum gör att dagen automatiskt börjar med ett leende på läpparna. Sämre än så kan ju inte dagen börja…

  //Marina Charlotte

 • kristina skriver:

  Min son har nyss flyttat till Oslo och skaffat lägenhet. Skulle vara perfekt för honom att få nya fina saker från Gant till sin lya.

  Kram Kristina

 • Ing-Brith skriver:

  Handdukar och badlakan skulle bli snyggt i vårat badrum

 • Anonym skriver:

  Min son har nyss flyttat till Oslo och skaffat lägenhet. Skulle vara perfekt för honom att få nya fina saker från Gant till sin lya. Påslakan med stjärnor på skulle passa nu till jul.

  Kram Kristina

 • Elin skriver:

  Jag och min sambos utebastu, den skulle behöva piffas upp lite :-). Fler bad artiklar ur samma serie skulle också välkomnas till vår bastukammare.

 • Cecilia skriver:

  Jag skulle vilja inreda vårt arbetsrum med härliga, klassiska gant-produkter så att det blir mer som ett klassiskt bibliotek med sobra, mörka färger, härliga textilier i rutigt såsom kuddar och plädar och så en massa läderinbundna böcker så klart! MVH cecilia

 • Nina skriver:

  Mitt badrum skulle bli supersnyggt med Mayfair Check towels i grått.

 • Martina W skriver:

  Jag har precis haft stambyte och skulle vilja inreda det med fina handdukar och lyxtvål från gant home 🙂

 • Emma skriver:

  Först vill jag tacka för en bra blogg! Varför jag skulle vilja vinna din tävling : Min pojkvän älskar alla GANT's produkter, men oftast blir det kläder som inköp, så därför skulle jag vilja överraska honom med att inreda vårt badrum med era snygga badrumsprodukter! för att han är världens underbaraste pojkvän och finns alltid där för mig! eftersom vi älskar att mysa med tända ljus i badkaret så skulle tvålen o ljusen göra succé 🙂

 • Jag skulle helst vilja ha lite GANT i samtliga rum, men köket skulle verkligen få sig ett lyft om det fanns GANT-produkter där. Såg att det finns en nyinvigd butik här i närheten där det finns massor av GANT Home-saker, så dit lär ag ta en sväng snart framöver 🙂

 • Lillan skriver:

  jag vill vara med. eftersom jag tycker deras handukar är grymmt snygga så säger jag badrummet!

  trevlig helg!

 • Lena E skriver:

  Köket skulle bli fint med deras läckert randiga matservis och kaffekoppar.

 • Anna skriver:

  Jag skulle inrett mitt sovrum i GANT-stil. Just nu är både sänggavel & väggar vita så jag hade köpt blå "stjärn" kuddar & överkast samt enfärgade vitt/blått GANT sängläder. Åh vad fint det hade blivit=)

 • Anna (igen) skriver:

  skrev visst fel mailadress……..Ooooops =/

 • Sture skriver:

  Få sova i en säng som bäddats ifrån Gant,
  tänk att få det, det vore elegant.

 • Teresa B skriver:

  Ett sovrum med prylar från GANT vore toppen,
  att i mjuka lakan få sjunka ner gör susen för kroppen!
  Problemet på morgonen vore att gå upp,
  men med GANT i mitt badrum blir jag pigg som en tupp!

 • Lina skriver:

  Med flytt till ny lägenhet efter jul,
  så skulle dessa handdukar bli extra kul.

 • Helene skriver:

  Efter flera tuffa småbarnsår med vällingbufféer, läckande blöjor och andra små nattliga olyckor kändes vår gamla säng mer ut som ett ekosystem från urskogen än en avkopplande plats. Nu är barnen lite större så för några veckor sedan köpte vi en ny säng. Stomme, gavlar, madrasser och kuddar. Och det vore ju ultralyxigt att få bädda upp med Gant-linne, filtar och fin-kuddar. Vi skulle sova kungligt (och kanske till och med sakna de små kalla fötterna som brukade tassa in om natten).

 • Dennis skriver:

  Sovrummet. Det ser så fräscht ut med deras sängkläder.

 • Malin Tuvesson skriver:

  Jag skulle inreda vår gäststuga/extra rum som vi har i sommarstugan. Där kan behövas lite lyxkänsla när man bor utan riktigt vatten och hederligt dass för våra gäster.

 • nicole skriver:

  fin blogg 🙂

 • Sara skriver:

  GANT:s helmysiga rutiga sängkläder skulle jag gärna vilja inreda mamma och pappas omysiga sovrum med; de har alltid unnat oss grejer, men satsar aldrig på sig själva. GANT:s sovrumsstil känns ompysslande och avkopplande, perfekt för tröttkörda föräldrar.

 • Tina skriver:

  Motivera: Vilket rum i ditt hem skulle du vilja inreda med Gant Homes produkter. Motivera gärna och beskriv vad du skulle använda från deras sortiment.

 • Asta skriver:

  Jag skulle vilja inreda mitt hem helt i Gant-stilen, med deras produkter, men om jag måste välja ett specifikt rum skulle det bli, badrummet: det finns massor med fina och tjocka handdukar att välja bland, mjuka mattor och tvålar. Färgerna skulle gå i en ljus och välkomnande färgskala!

 • malin skriver:

  jag är inte så gammal och då är det svårt att köpa julklappar för man har inte så mkt pengar, vill ge något specielt till pappa iår och handukar och tvålar passar bra för han renoverar badrummet:D

  kram

 • Malin S skriver:

  Vårt badrum är i stort behov av uppfräschning. GANTs produkter skulle göra stor skillnad i vårt 70-tals badrum med grått kakel och bruna möbler. Det är mysigt i sig men skulle alltså behöva lite hjälp på traven =)

 • Anna skriver:

  Hej!

  Jag hade valt sovrummet.

  När jag var iväg på en konferens för någon månad sen bodde vi på ett nybyggt hotell i Sånga Säby där alla rum var inredda från Ralph Lauren. Det var riktigt snyggt och jag inspirerades oerhört. Gant är dock en större favorit och hade jag fått bestämma – hade märket dominerat min lägenhet! (Bor i en etta, så blir bara ett rum att inreda, men tänker främst på sovrum annars!)

  Mvh Anna

 • Evelina skriver:

  Jag skulle vilja inreda mitt sovrum med GANT. Ett fint sovrum med klass och stil gör att jag känner mig lugn och sover som en gud! Att piffa till sängen med kuddar och plädar skulle vara perfekt!

 • Idjjaa,<3 skriver:

  Vem kommer vinna idol?
  Erik eller Calle?
  svara gärna på min blogg! :*<3

  http://www.idjjaa.blogg.se/

 • Johanna skriver:

  Hej hej!

  Vad tycker du om *Forever21:s nya limited edition kollektion Twist?*

 • Frida skriver:

  Hej, jag skulle kunna inreda flera av våra rum med produkter från Gant. Men om jag ska välja blir det sovrummet. Vackra, härliga textilier i underbar kombination, vad kan bli bättre!!

 • Kajsa skriver:

  Har inte sett det innan, men GANT har så mycket fina produkter att jag skulle kunna inreda många rum med dem. Måste jag välja blir det dock badrummet. Där skulle jag ha 2 st Nantucket Stripe Towel, och 2 st Nantucket Stripe Bath Towel, båda i färgen Navy, som passar perfekt till vårt marininspirerade badrum. Till detta skulle jag ha Embrodiery Bathrug, också i färgen Navy, samt varsin badrock till mig och sambon. Lady Classic Terry Robe Red till mig, och Men's Classic Terry Robe Navy till sambon. Som pricken över i skulle jag också ha de snygga tvålarna som ni tävlar ut, och 2 st doftljus Cool Breeze Candle.

 • Sofie skriver:

  I somras byggde vi ett nytt utedass på stugan. Vi drog till rejält och försedde dasset med spotlights i taket, skeppargolv och eksits samt värme eftersom det används året om. Här skulle jag använda Gant Homes handdukar och tvålar. Ett lyxigt set till ett lyxigt utedass!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.