Annons

20 december – dagens lucka i Adventskalendern

Idag har ni chansen att vinna en fin make up väska med mönster av favoritdesignern Orla Kiely, värde 695 kr. Dagens lucka sponsras av FolkArt som även säljer Orlas fina muggar, dataväskor, plånböcker och strumbbyxor. Kolla in hela sortimentet här. För att delta i tävlingen ska du svara på frågorna nedan, i kommentarsfältet. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till! Fråga 1). Välj ut den bästa julklappen på Folkart och till vem skulle den passa. Motivera varför.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren meddelas så snart Grattis till Tove som vann för sin fina motivering.Hör av dig så skickar FolkArt paketet på Posten!

I tider med ekotänk och klimatkonferens behöver vi tänka till, och ge jorden en chans.
Ett sätt att tänka är vintage så klart och jag tycker tanken med Astridklockan är riktigt smart.
Så den vill jag skänka till min fina mamma med namnet som klockan är just det samma.

Det vill jag göra för att minna om svunna tider, och kanske hjälper den henne att passa tider.
Ty även om tiden oftast är för knapp, så kanske missa tåget till mig hon slapp.
2009-12-20 @ 10:11:27

Kategorier:

Kommentarer

 • ackeb skriver:

  1)skulle med det samma
  köpa till lilla mamma
  en "odd molly" som är så fin
  ja det skulle vara skoj och se hennes min! 😉

 • Tove skriver:

  I tider med ekotänk och klimatkonferens behöver vi tänka till, och ge jorden en chans.
  Ett sätt att tänka är vintage så klart och jag tycker tanken med Astridklockan är riktigt smart.
  Så den vill jag skänka till min fina mamma med namnet som klockan är just det samma.

  Det vill jag göra för att minna om svunna tider, och kanske hjälper den henne att passa tider. Ty även om tiden är oftast är för knapp, så kanske missa tåget till mig hon slapp.

 • Lotta skriver:

  Lätt val! Jag skulle ta en Odd Molly Lovely knit almost black, vet inte huuur länge jag velat ha en sån, går och suktar år efter år. Ja, jag skulle alltså ge bort den till mig själv.Vi har slutat att ge bort julklappar till oss vuxna, utan det är barnen som får lite julklappar, så då skulle jag lyxa till åt mig själv.

 • maja skriver:

  Nu gör jag en liten kupp här…
  Jag heter Maja och är 12 år. Min mamma satt just vid datorn och läste om den här tävlingen och kollade in sortimentet på FolkArt, men nu gick hon iväg för att svara i telefonen.

  Jag hörde henne säga "Om jag hade en sån där fin mössa så skulle jag aldrig gå ut utan mössa på huvudet!" Hon kollade på den svarta "Odd Molly the Toque" Jag gillar den också!
  Så den mössan skulle jag vilja ge min mamma i julklapp för hon har nämligen aldrig mössa på sig på vintern. Då vill inte jag ha mössa heller!!
  Hälsningar
  Maja

 • [room] by sofie skriver:

  Jag skulle gärna ge den läckra plånboken Giant Sunflower 3 Fold Wallet från just Orla Kiely.

  Jag skulle med glädje ge den till min vännina som kämpar hårt med företag, familj och renovering.
  Med många bra fack blir det lätt att hålla i sär den privata, husets och företagets ekonomi och samtidigt visa att man bryr sig om snygg design och gärna har något som inte alla andra har. Snygg och funktionell 🙂

  Hoppas på turen!
  Sofie

 • Anna J skriver:

  En Orla Kiely Adressbok Multi Stem skulle vara fint att ge bort till min mor som har en från 80-talet som håller på att ramla sönder.

 • Katja Pulkkinen skriver:

  Jag skulle trolla fram en lyxig julklapp från Odd Molly- Påslakansetet Lily Chalk till min älskade sambo som stöttat mig igenom min operation. en symbolisk gest att byta sjukhuslakan till Odd Molly lakan. en del av juklappen går ju till välgörande ändåmål också- smart av FolkArt!

 • Annie skriver:

  Orla Kiely Stem Zipaway Shopper skulle jag ge till min mamma! Hon (och jag) älskar Orla Kiely, och hon har alltid kassar i olika färger och former, hemmasydda, i skinn, billiga och dyra till jobbet och mjölken hem från affären. Mamma har varit fantastisk och hjälpt oss att passa vår son närhelst vi har önskat, förra helgen passade hon och min pappa vår son så att min man och jag fick en härlig skånehelg med hotell, gourmetmiddag, massage och middag hos min kusin. Och så det bästa, sovmorgon! Hon är verkligen värd en fin Orla-julklapp.

 • MiaHB skriver:

  Britta Sweden Ekologiska Lakan skulle vara den perfekta julklappen till min syster! Egentligen tror jag att lakansetet skulle passa många, men till min syster vore det perfekt. Vaknar man upp i detta 70-talsinfluerade mönster tror jag att utvilnadsgraden är maximal, återvinningsviljan och live and let live-mentaliteten likaså. Ett par lakan som dig till en bättre person och världen till en lite bättre plats att leva i, det skulle jag vilja skänka till min syster!

 • Elisabeth skriver:

  Jag skulle ge bort en "Orla Kiely Busy Lizzy laptop bag" till min dotter i Uppsala. Hon som alla studenter använder alltid cykeln var de ska, och då skulle den här bagen vara toppen.
  Anledningen är helt enkelt bara den att min dotter alltid är så GLAD när mamma ringer och frågar hur det är. Det värmer ett modershjärta.

 • Malin skriver:

  Jag skulle välja ett av odd mollys sängkläder. Skulle ge det till lillsyrran eftersom just märket odd Molly betyder jättemycket för henne. Hon hadde nämligen en liten kanin för 4 år sen som hette Molly och var som sagt lite "odd" ,hon trodde hon var hund och lucktade pepparkaka. så glädjen i syrrans ögon när hon får gosa ner sig i odd molly skulle verkligen göra en jul underbar.

 • Fredrik skriver:

  Om jag hade möjlighet skulle jag köpa en klänning från Odd Molly till min kära fru.
  Jag vet att hon älskar dem men hon tycker inte att hon har råd att unna sig sådan lyx.
  Hon förser dock mig jämt med kläder, vilket jag verkligen uppskattar och vill tacka för.
  Makeup väskan från Orla skulle jag, om jag möjligtvis vann, ge till henne.
  Då skulle hon bli jätteglad, och även jag, eftersom jag haft svårt att hitta en fin julklapp till henne.

 • Karin skriver:

  Jag skulle vilja ge en mugg från Orla Kiely till min underbara man som just nu är på övervåningen och målar då jag sitter och surfar!

 • Annika Bergström skriver:

  Åhhhhh!!! Drömklappen ger jag till mig själv för att jag älskar klännkngar har klänning varje dag men aldrig unnat mig en ljuvlig Odd Molly. Jag skulle vara ursnygg i Odd Molly Duvet rose dress!!!

  Sminkväskan behöver jag när jag och mina fantastiska vänner äntligen ska resa utomlands tillsammans i januari.

 • carolie skriver:

  En vattentät datorväska, i dessa vädertider måste man kunna vara säker på att den klarar en resa till jobbet utan att bli blött. Bussy Lizzy Orla kiely har dessutom snyggt tryckt!!

 • evamar skriver:

  Ett par härliga strumpor från Odd Molly skulle passa min fina syster perfekt. Hon har lite Odd Molly-stil utan att vara fanatiker men de här skulle ge det lilla extra till hennes klädsel i många lägen.

 • Benita skriver:

  Koftan från Bric-a-Brac skulle bli min mans om pengar i plånboken fanns. Men en väska för smink, spegel och gel skulle inte heller sitta fel för egen del.

 • Camilla skriver:

  Orla Kiely Purse Teacup Multi
  Nu efter nyåret ska jag lova mig en sak, att fika mycket i Fina Göteborg och då behövs en speciell portmonnä och självklart ska det ligga fikapengar i den!

 • Christina Lindberg skriver:

  En Odd Molly tvål till Helena, min arbetskamrat som ska vara i USA ett helt år. Varje gång hon tvättar sig ska hon veta att vi tänker på henne och saknar henne och dessutom så älskar hon Odd Molly

 • Aaron skriver:

  Jag skulle ge bort Vilma klocka till min kära sambo som jag tycker så mycket om men som har så svårt att passa tider. Detta skulle därför vara den perfekta julklappen – klocka och hjärta i ett!

 • Sture skriver:

  Jag skulle välja väskan Reversable leather bag / Orla Kiely, till min fru. Säg den kvinna som kan motstå en sådan läcker väska. 2 i 1 dessutom.

 • Solbritt skriver:

  Orla Kiely Reversable Leather bag Olive skulle passa min dotter perfekt. Hon har alltid så mycket med sig och den här passar till allt hon har.

 • Sofia skriver:

  Silverhalsband Pink Rose av Dining with Grandma. Jag skulle direkt skicka det till min farmor. Hon hade i sitt tidigare bo rosor i ramar och tapeter. Hon älskar rosor. Men efter ett år av sorgligheter så har hon flyttat. Därför skulle detta halsband bli så personligt.

 • Amanda skriver:

  Jag skulle valt den ljusblåa tunikan från Odd Molly (Odd Molly Alchemistry tunic L blue) att ge till min mamma i julklapp. På tisdag den 22 December har nämligen min mamma och pappa varit tillsammans i 20 år, ända sedan de var 17 & 18 har de varit tillsammans. Det är inte så vanligt längre med att människor är tillsammans utan dom flesta skiljer sig. Men den 9 Januari ska de gifta sig, ett underbart vinterbröllop kommer det bli som ska gå i färgerna vitt/grått och ljusrosa. Med all snö som fallit nu kommer det nog bli väldigt vackert. Efter bröllopet reser de till Singapore och sedan Thailand, och denna tunika och ett par shorts skulle passa min mamma perfekt, helt i hennes stil, när hon och pappa går längs stranden vid solnedgången på paradisön Koh Chang i Thailand.

 • Emma skriver:

  Å, den superfina laptopväskan med röda bilar på skulle passa PERFEKT till Peter, min AD på jobbet. Han har tjatat länge om den ultimata laptopväskan och jag är säker på att han skulle älska denna!

 • Emma skriver:

  Jag skulle vilja överraska min kära mor så hon trillar av stolen! Hon är mycket för enkelhet och väljer nog inte så ofta att lägga större summor på sig själv. Jag skulle vilja överraska henne med en
  Orla Kiely Pear Print Maxi Sling Bag. Den passar henne så bra i färg o form! Åh, vad det skulle vara kul och vad förvånad hon skulle bli =)

 • Carola skriver:

  Jag skulle ge en vaxad bärkasse från Britta Sweden till min kompis som kämpar på med flytt, skola, jobb och familj trots att hon förlorat ett av sina barn nyligen. Bärkassen kan ge henne lite vardagslyx när hon går till och från dagis och släpar ombyteskläder och allt annat man ska ha med till två dagisbarn.

 • SannaN skriver:

  Min favoritprodukt på FolkArt just nu är Orla Kiely Purse Teacup Multi (brun). Den har jag spanat på ett tag nu och skulle gärna önska den till mig själv! Färgen och mönstret är så härligt och mysigt. Perfekt som portmonnä i handväskan, till kort, pengar och lite annat smått och gott. Förutom till mig själv så skulle den passa till vilken tjej/kvinna som helst: en kompis, syster, mamma, mormor, flickvän…

 • Lotta W skriver:

  Världens lättaste val.. självklart Orla Kiely Busy Lizzy Laptop bag. Snygg, cool och mycket användbar!

 • Lotta W skriver:

  Glömde att den var till mig, så jag slipper ha kontoret i olika påsar!

 • emma skriver:

  Jag skulle ge bort ett par Odd molly lång strumpor till min syster, jag vet att hon har titta på dem ett tag och de skulle passa utmärkt till hennes nya skor 🙂 God Jul på er alla!

 • Annelie skriver:

  Skulle ge en kofta till min mamma då hon alltid har på sig koftor, men skulle behöva lite olika färger.

 • Julia skriver:

  Jag skulle ge bort Orla Kiely Busy Lizzy Laptop bag till min fina vän och fd kombo som är en outsinlig källa av kreativitet och driv och som just bestämt sig för att starta eget. Datorn följer henne vart hon går och i hennes bransch är presentation viktigt, det gör datorväskan till det självklara valet! Den skulle verkligen komma till användning 🙂

 • Pernilla skriver:

  Min sambo skulle få Odd Mollys påslakanset Lily Chalk, för då får jag också njuta av dem 🙂

 • Anna Svensson skriver:

  Min kompis Ingeborg skulle få ett par svarta Orla Kiely Multi Spot tights eftersom hon klär sig som en sagoprinsessa och dessa skulle matcha hennes glammiga outfits.

 • Anna skriver:

  Syster vet faktiskt inte att jag vet, att hon tycker att IVANAs grejer verkligen har det. Snygg, retro, med en liten twist är väskan Blackstar, precis som de egenskaper min lilla syster har!

  Kram och God Jul från Anna

 • fia skriver:

  Massa fint att välja på men skulle gärna vilja ge min syster Odd Molly Body Butter. Har hört min syster tala om denna och den verkar underbar.

 • Ylva skriver:

  Bästa julklappen hade varit en rova till min vän som ofta bär frack. Då ska man ju inte ha en armbandsklocka utan ett vackert fickur och sådana fanns det ju flera exempel på hos FolkArt. Jag tyckte speciellt mycket om "Greta" från Vintage by Fe.

 • Mela skriver:

  Det här: http://www.folkart.se/produkt.php?pid=1532 – ett Odd Molly-linne till min kollega Birgitta som äääälskar Odd Molly och åker till soliga Florida snart!

 • Sandra Larsson skriver:

  Jag skulle ge en röd Clutch bag till min mamma. Hon behöver nåt hippt och icke-tantigt.

 • kajsa skriver:

  Jag skulle ge ett par odd molly florist mitten till min kära mor som lätt blir kall om händerna när hon kör bil.

 • Lina skriver:

  Jag skulle ge bort denna fina blus ( http://www.folkart.se/produkt.php?pid=1575 ) till min rara svägerska Malin. Hon skulle få den av två anledningar – dels för att jag är så glad att min bror träffade, och skaffade familj med just hon, och dels för att jag tänkte på henne direkt jag såg den i höstas. Snart slutar hon amma deras minsta och jag unnar henne en lyxig finblus. 🙂

  God Jul-kram från Norrland.
  //Lina

 • Katja skriver:

  Hej, min syster som är född på 70-talet skulle få klänningen Blå Blom från Laga. Den skulle vara ursnygg på henne och hon i den :-). En längre tid har hon lagt alla sina resurser på hus och barn, med lite till övers för henne själv. Eftersom vi bara ska ge henne mini julklappar skulle denna klänning blir en härlig överraskning.

 • Pernilla skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en Orla Kiely Laptop bag! Det charmiga bilmönstret i rött är alldeles underbart, gladare kan en laptop väska troligen inte bli!
  Denna skulle jag vilja ge till min pojkvän oväntat nog, blir en lekfull och bra kontrast till en kostym kille!

 • Malin skriver:

  Orla Kiely Busy Lizzt Laptop bag.
  En laptopväska är något min mor inte unnar sig i första hand – men skulle ge arbetsdagen ett enormt mervärde – därför är det en perfekt julklapp till henne.

 • Emelie skriver:

  Orla Kiely Multil scribble slingbag.
  En sådan skulle jag vilja ge min syster. Hon är den mest färgstarka och varma människan jag känner,och denna väska matchar hennes perosnlighet. Hennes hår är ständigt nyfärgat, hennes outfits varje dag galnare än den andra, och alltid avvikande. Hon har ett häftigt humör och det gäller att hålla i hatten när hon kastar sig mellan glädje och raseri, eller sliter med mig från det ena ute stället till det andra. I hennes ögon är jag nog mest en "pluggis" och visst skulle man vilja vara lite mer som henne? Färgstark, gla' och obrydd på ren norrländska. Väskan ser ut precis så.

 • Nikko Moy skriver:

  Orla Kiely Multi Spot tights Black – to my friend who wears tights almost everyday.

 • Malin skriver:

  Lätt som en plätt! Jag skulle ge mig själv en Orla Kiely Laptop bag. Varför? Har suktat efter den sedan Londonresan i somras…

 • Therese skriver:

  Den bästa julklappen skulle jag ge min syster som alltid går i för kalla skor. Därför skulle jag ge henne ett par "Odd Molly Jacquard long socks".

 • leopardia skriver:

  Jag tycker att Orla Kiely Laptop bag skulle vara en utmärkt julklapp till någon som tar körkort.

 • Jessica skriver:

  Jag hade velat ge min fina mormor silverhalsbandet Pink Rose för att hon älskar rosor och för att jag älskar henne.

 • Tove B skriver:

  Lätt som en plätt! Även om allt är fint så skulle det bli en Orla Kiely Busy Lizzy Laptop Bag till syrran. Hon är en färgstark kvinnlig konsult inom (den gubbiga) byggbranschen, och kuskar land och rike runt. Nu har hon datorn i en urtrist svart bag, som inte alls matchar hennes coola personlighet. Julklappen är ju redan köpt, men det här blir nog födelsedagspresenten!

 • Anna Gryth skriver:

  Hej!
  En orla kiely multistem plånbok skulle jag tillägna min kära mamma. Hon är värd den för att hon ställer alltid upp när man än frågar.

 • LisaK skriver:

  Jojoba-oljan till finaste svägerskan Rebecka som väntar barn. Med den skulle hon kunna smörja och vårda sin fina mage!

 • Åsa skriver:

  Silverarmbandet från Dining with grandma, till min älskade mamma. Det skulle passa henne så bra.

 • Mrs. b skriver:

  Bästa presenten till bästa systern skulle bli Orla Kiely Mini Stem Large Tote så att hon skulle kunna pendla till jobbet "in style" var dag. Sist jag träffade henne bar hon på en trasig, hoptejpad, handväska…

 • Lotta skriver:

  Jag skulle välja orla Kiely Busy Lizzy Laptop väska till min kompis. Den hade passat utmärkt till hennd då hon jämt är i farten.

 • Jenny skriver:

  En Orla Kiely Notebook Pear hade jag velat ge till min syster. Då hade hon kunnat skissa i den så fort hon får nya ideer till ett nytt hus (hon är arkitekt). En så snygg bok skulle nog ge henne många ideer!

 • Caroline S skriver:

  Nästa år är det tänkt att mina föräldrar skall renovera mormor och morfars gamla, fina skärgårdshus för att sedan flytta dit.

  Min present till dem skulle därför bli "Orla Kiely Cross Hatch Stem Mug" som de kan använda i sina kaffepauser efter allt slit.

  Koppen med sitt retromotiv binder ihop husets gamla historia med det nya, vilket passar perfekt till deras nya lya.

 • Jessica med C skriver:

  Åhhhhh!!

  En Odd Molly-klänning är dotterns heta dröm,
  läcker design och kvalitet in i minsta söm,
  den bohemiska stilen passar henne perfekt,
  hon blir garanterat lyckligast i hela vår släkt

 • Anna W skriver:

  Min man jobbar med it och jag skulle köpa laptop fodralet av ekawear i svart till honom, tycker det skulle vara rätt coolt om han hade det runt sin dator när han kom till kontoret……/mvh Anna

 • Camilla R skriver:

  En "Orla Kiely Laptop bag" till min dotter eftersom hon precis köpt sig en laptop men hon har ingen väska till den.

 • whynja skriver:

  Jag skulle köpa påslakansetet Magnolia från Odd Molly. Det skulle jag ge till min syster; inte för någon särskild anledning, bara för att det är så snyggt!

 • Kim skriver:

  Bästa julklappen måste ju vara den vackra långa morgonrocken från Turquoise och jag hade gett den till mig. Jag har så länge letat efter en lång morgonrock med orientaliskt tryck att kunna skrida omkring i på lediga morgonsommrar! Tänk att få ha på sig den, äta frukost utomhus och bara njuta av livet! Underbart…

 • Susanne skriver:

  Utan tvekan skulle jag köpa Orla Kiely Adressbok till min mamma. För att……..

  just nu är anslagstavlan full av adresslappar,
  inte konstigt att hon adresser bort tappar.
  Med denna skulle hon få lite koll,
  och slippa ha adresser på flera håll!

 • Hanna skriver:

  Jag skulle ge min lillasyster klockan "Greta klocka", hon har egentligen önskat sig en helt annan klocka. Men den här är roligare för den är annorlunda och min lillasyster gillar att bli överaskad. Jag skulle vilja överaska henne med den ur tjusiga klockan.

 • Agneta skriver:

  Bästa julklappen från Folkart skulle vara Odd Molly First lady Alpaca cardigan till min förra chef. Den skulle passa henne perfekt (jag vet att hon tycker om Odd Molly) och den julklappen skulle få henne att känna sig så uppskattad som jag vet att hon är av både mig och många andra!

 • Maria skriver:

  På jobbet är det så kallt på rummet så att fingrarna blir stela av kyla. Därför skulle jag vilja ge min rumskompis de söta handvärmarna från Odd Molly. Mjuka, varma vantar som skulle passa hennes stil och personlighet som handen i handsken!

 • Sara skriver:

  Orla Kielys mönster från frukost till kväll, kan jag få det om jag är snäll?
  Sminkväska, kaffemugg och datorgömma, FolkArts sortiment får mig att drömma…

  Jag skulle ge bort 4 muggar, i olika mönster, och se det som en start på en samling. Nästa år kan jag ge fyra nya!

 • Monica skriver:

  Odd Mollys soap bar skulle verkligen passa min mamma! Hon har
  tipsat mig om att alltid ha en god tvål i sin kartong i garderoben för att få det att lukta fräscht. Det skulle vara roligt att få lyxa till det lite för henne.

 • Irma skriver:

  Om jag vann skulle jag välja en klänning från Odd Molly till min dotter som genomgått en gastric by pass operation och tappat 30kg 🙂

 • Hanna Pettersson skriver:

  Den bästa julklappen på FolkArt skulle vara en Odd Molly lovely knit dk blue kofta och den skulle jag faktiskt vilja behålla själv!Tycker jag har varit tillräckligt snäll i år så att tomten skulle kunna överraska mig med en sån 🙂

  Är rätt frusen av mig och skulle vilja lyxa till det med en sådan mysig kofta. Ett perfekt allround plagg som även passar på jobbet och till fest över en klänning!

  Men den finamake up väskan man kan vinna var verkligen inte heller fy skam. Skulle pryda sin plats fin fint i badrummet.

 • Lina skriver:

  Bästa julklappen skulle vara just en sminkväska (så kallar vi det i min familj) från Orla Kiely. Multi Scribble eller Berry Stem är båda lika fina.
  Till vem. Min mamma.
  Varför. För att jag varje år sedan tioårsåldern sytt en sminkväska till mamma och slagit in. Antingen till jul eller födelsedag. Alltid i varierande utförande. Lite mer välgjord av en 32åring än en 14åring men kanske inte lika charmig.
  Förra året blev det en prickig i tetraform.
  Men i år strejkar symaskinen och livet är för hektiskt så det skulle passa utmärkt att kunna få slå in Orlas version istället.

 • Jenny Ö skriver:

  Absolut bästa julklappen skulle vara Odd Molly Noblesse coat! Den skulle jag ge till min bästa vän som dels är helt överförtjust i Odd Molly och dessutom en otroligt stödjande vän som jag kan ringa till närhelst jag behöver!

 • Linda Wikman skriver:

  Jag skulle ge bort en Orla Kiely Busy Lizzy Laptop bag till min gravida syster som snart ska ha barn. Anledning är enkel; ursnygg väska som inte bara passar till hennes laptop utan även för kommande bebisens skötsaker som t ex blöjor, våtservetter, nappflaskor mm.

 • Ia skriver:

  Jag skulle vilja ge tunikan "Turquoise Eija svart" till mig själv faktiskt för jag brukar ha ett väldigt bestyr med att fixa klappar till alla andra och nu kan det väl vara min tur?

  //Ia

 • Sanna skriver:

  Jag skulle självklart vilja ge bort Orla Kiely Multi scribble MakeUp väska till mig själv!

  Den ser ut att kunna organisera allt mitt smink perfekt. Har länge suktat efter en bra make-up väska som kan hålla mina penslar och skuggor på plats.

  När jag fyller år skulle jag därefter önska mig en laptop väska i samma mönster. Chickt!

 • mia skriver:

  Odd Molly Rose Duvet Dress
  skulle jag ge till mig själv
  Sedan ha en julafton utan stress
  Och nypa mig i armen och säga tyst att allt faktiskt är sant!

 • Millah skriver:

  Den bästa julklappen är nog Ullsjal med broderier till min mamma.
  För hon älskar sjalar och den där skulle passa henne så bra

  Kramar om
  God Jul

 • kobra skriver:

  Orla Kiely Stem Zipaway Shopper, till mig själv för att jag vill ha något snyggt när jag handlar. vill inte ha en väska som ser ut som potatissäck

 • gabriella saetran skriver:

  Den perfekta julklappen skulle jag säga är Orla Kiely Reversable Leather bag Olive!
  Och den hade passat min underbara syster jätte bra 🙂 Hon är helt galen i väskor så jag vet att hon hade älskat denna! Om jag bara hade haft så mycket pengar så jag kunde lägga det på en väska till henne så hade jag gjort det utan att blinka!

 • Jenny skriver:

  Jag skulle välja att ge bort Orla Kiely Busy Lizzy Laptop bag till min syster. Hon reser fram och tillbaka till sin skola med datorn i högsta hugg. Min syster pluggar produktutveckling och med denna väska skulle hon bli mer inspirerad att fortsätta kämpa. Orla Kiely visar att det går att slå igenom och göra världen snyggare!

 • Jojjo skriver:

  Jag skulle tipsat min sambo om att jag önskar mig det bruna stickade laptopfodralet från Ekawear. Som en tragglande stickentusiast är det otroligt inspirerande att se snygg och användbar stickdesign, sånt som jag drömmer om att en dag själv kunna skapa på egen hand.

 • sophie skriver:

  jag skulle välja odd mollys noblesse coat så underbart fantastisk så jag skulle ge den till mig själv

 • H skriver:

  Åh, jag skulle absolut ge Orla Kiely Multi scribble laptopskin till min hårt arbetande och studerande lillasyter!! Hon har två extrajobb parallellt med heltidsstudier, en massa stress för att hinna med… Beundransvärt av en som inte har så lätt med studierna. Hon unnar sig aldrig något så ett fodral vore drömmen att ge henne – hon har datorn med sig vart hon än är (i en tygpåse…). Dessutom saknar hon en MakeUp-väska så det skulle bli en fin julklapp – om jag vinner.

 • Ann Aspholm skriver:

  Den fina Odd Molly Table Scarf skulle passa till kronprinsessan Victoria. Den kan hon svepa om sig på kvällen när hon på dagen har gift sig.

 • Mini skriver:

  Jag skulle ge bort Raw Gaia:s aprikoskärneolja åt mina två gudbarn (1,5 och 2,5 år) som båda behöver lite extra hudomvård på vintern. Ett ekologiskt och naturligt alternativ känns självklart.

 • Ida skriver:

  Den bästa julklappen är just den sminkväskan. Till mig själv 🙂
  Min nuvarande från Face, som var väldigt fin, har börjat spricka i skinnet men jag har ju glömt att önska mig en ny. Det kom jag på när jag såg det här!

 • Sanna W skriver:

  Jag skulle odd mollys noblesse coat till mig själv. En av de finaste kappor jag sett. Då skulle jag vara ute mest hela tiden för att få använda den!! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.