Annons

12 december – dagens lucka i Adventskalendern

Bakom dagens lucka gömmer sig åtta stycken martiniglas ur serien CLUB från Sagaform, värde av 598 SEK. Formgivare Matz Borgström. Dessa munblåsta glas passar lika bra till drinken, efterrätten eller flingsaltet. Det är samma regler  som vanligt i adventskalendern, och du har en dag på dig. Svara bara på frågan i kommentarsfältet nedan: 1) Finns det fler favoriter från Sagaforms sortiment som kan tänkas hamna på din önskelista? Motivera kort varför.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Ninnie med E!
Maila din adress så kommer priset på posten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Jag alskar deras ringformade adventsljusstake, har letat efter en lite annorlunda ljusstake istalle for dom trist traditionella och denna ar sa mysig 🙂

 • Linda skriver:

  Jag gillar deras träprodukter i serien Oval Oak, där hade gärna flera olika fått hamna hemma hos mig 🙂

 • Fru Praktisk skriver:

  Favoriter finns det många. Men här är några: 1. Är det enkela vackra tårtfatet Juicy i munblåst glas.( Praktisk med kant så inte tårtbiten åker av.) 2.Diskborsthållare med torkställning av stengods och rostfrittstål.
  Och om jag varit snäll, så kommer kanske tomten med grillspett på ställ ;O)
  God Jul!

 • Elisabeth skriver:

  Jag skulle vilja ha den svarta adventsljusstaken som ser ut som en luciakrona. Jag blev ju aldrig vald till lucia i skolan …

 • Anna Svensson skriver:

  Jag skulle kunna tänka mig picknickfilten "Pläd happy" i grönt.

 • Johanna skriver:

  Det pirrar i magen när jag ser den toksnygga serien Retro. En riktig mönsterfavorit!

 • Kimsan skriver:

  Det vackra tårtfatet juicy får gärna flytta hem till mig, barnen skulle verkligen gilla ostrivaren i ek och parrot duoskålar i rosa och turkos.

  Vår familj är tokiga i vackra saker och använder alltid många olika skålar och fat till alla tillbehör. Sagaform kan verkligen tillfredsställa dessa behov

 • Helene skriver:

  Gillar diskborstehållaren! Snygg lösning som passar i många olika miljöer. Vem behöver inte lite ordning och reda på diskgrejerna?

 • Karin O skriver:

  Retro förvaringsburk!
  Smörpaket är ganska tråkiga. Jag skulle gärna piffa upp frukostbordet med att tömma över bregottet i en härlig retroburk.

 • Natalia skriver:

  Ja, den byggbara Mekano ljusstake av Jon Eliason vill jag gärna leka med =). Man kombinerar efter önskemål och dukning.

 • Amelia skriver:

  Den läckra svarta adventljusstaken får gärna lysa upp vintermörkret hos mig och påminner mig om min barndoms jular när det alltid var snö på julafton….

 • Helena skriver:

  EDGE Trancher- och skärbrädor får gärna pryda vårt kök.
  Snygg och nödvändig bas i en mycket matglad familj.

 • Caroline skriver:

  Hos oss saknas Hand salladsredskap
  för att hjälpa oss att med sallad fylla våra gap
  efter julens frosseri
  behöver proppen sättas i
  och som motivation för att hålla oss slanka
  skulle en picnickorg i rotting tanken på sommaren i oss banka! 🙂

 • Solbritt skriver:

  Adventsstaken är jättesnygg men det är också det mesta andra sakerna.

 • Ja massor! =)
  Bland annat tårtfatet Juicy, herb pot trio, glasunderläggen pussel och så klart mycket mycket mer då Sagaform tillhör favoriterna!
  Tårtfatet kan användas till så mycket mer en till att ha tårta på. Till jul kan fatet fyllas med knäck och ischoklad och herb pot skulle jag vilja ha hyacinter i nu lagom till jul! Glasunderläggen är så praktiska och samtidigt så snygga så de är självklara på önskelistan! Kram

 • malin björling skriver:

  hej, de har ett roligt sortiment som jag tyvärr inte hittar så mycket av här i Jönköping. Det blir mest webshopparna som jag tittar i plus all blogginspiration.
  I sortimentet har jag en solklar favorit och det är ljusstakarna MEKANO, snygg, svart, flexibel och en snackis. Bye Bye

 • Jag deltar gärna! Jag tycker om deras glas & kopp sortiment, pga att de är stilrena…

 • ANNIKA G skriver:

  Mekano ljusstake var häftig.Kan förändras allt efter användningsområde och humör .En hit i framtiden…Är med och tävlar….
  [email protected]

 • Hanna skriver:

  En grön klotgrill skulle gärna få flytta in hos oss, den skulle få följa med oss ut på picknickar både under vinters skridskoturer och under sommarens långa dagar och sena kvällar på stranden. Att den är en häftig färgklick är bara ett plus!

 • Malin Wester skriver:

  Jodu,

  Whiskeyglasen med rundad botten skulle jag möjligen missbruka till annat än bara whiskeydrickande.
  Det skulle verkligen ge sofistikerad stämning i min studentlya.

 • Alva Andersson skriver:

  Shinelyktorna står högst upp på min önskelista! Så vackra, så sinnliga, så skira. Underbara till sommardukningen, höstdukningen, vinterdukningen och vårdukningen!

 • Elin skriver:

  Ekorren fylld med mandel och russin tycker jag är kul
  den önskar jag allra mest nu till jul

 • Ida skriver:

  Jag hade gärna haft krukorna för kryddor.Otroligt praktiska. Jag skulle gärna använda egenodlade kryddor, men de krukor jag har passar som inte riktigt. Och så är de där så bra eftersom de har ett specifikt hål att vattna i.

 • FRÖKEN KUMLIN skriver:

  Jag är väldigt förtjust i PET flaskan i glas. Den bara måste jag ha. Snyggt att förvara vatten i, istället för att använda gamla läskflaskor i plast som känns ofräscha efter en kort tid. Kylskåp är ju så trista inuti så det kan behövas lite snygg förvaring.

 • Eva skriver:

  Det finns många favoriter från deras sortiment då jag gillar deras både stilrena & lekfulla approach.

  Några av favvisarna är:serveringsskålen Butterfly, den snygga & praktiska morteln skulle få en hedersplats i mitt kök,samma sak med en örtkruka i mustigt rött.

 • Stämningsfullt skriver:

  Absolut!
  Den snygga och praktiska "takeaway-muggen" eller bilmuggen i stål skulle vara perfekt för oss som älskar kaffe! Eller de subersnygga svarta knivarna, eller Pet vattenflaskan, eller …. Det finns så mycket snyggt att välja på! Jag skulle verkligen behöva uppdatera i köksskåpen!

 • Elin N skriver:

  Jag gillar juicy glas, asiett och tårtfat. Nu på vintern känns de upppiggande och på sommaren är de bara så somriga.
  Jag tycker att mönstret är ursnyggt!

 • anniskattis skriver:

  Sagaform är verkligen ett av mina favoritmärken. Väldesignade grejer med en liten twist och en riktigt snäll känsla! Jag hittade nya helsvarta köksknivar som blev en ny favorit men annars har jag förälskat mig i de sköna träprodukterna i serien Edge.

  Kram och God Jul önskar Anna

 • Ellinor skriver:

  Alla köksredskap (tårtspadssettet, salladsbestick, osthyvel mm) i rostfritt stål med ekhandtag ser superfina ut och ostkupan är superfin den med. De hamnar på önskelistan och kanske blir det köp nu när jag snart flyttar hemifrån 🙂

 • marianne karlsson skriver:

  jag vill gärna ha:
  diskborst och trasehållare
  butterfly serveringsskålar
  juicy glas för drinkar

 • Li skriver:

  Jag gillar retroserien från Lotta Odelius, framförallt tekopparna och förvaringsburken skulle göra sig bra här hemma!

 • Sofia Arnoldsdotter skriver:

  Martiniglasen har faktiskt stått på min önskelist flra gånger, men en nykomling på listan är Mekano-ljusstaken. Jag älskar hur enkel den är, och hur man kan förändra den så att den passar in överallt. Den är iögonfallande utan att störa. Älskar den!

 • Linda skriver:

  Jag skulle vilja ha de vackra glasen med lingonristryck. De är otroligt vackra och skulle platsa perfekt på mitt köksbord. Dessa skålar/drinkglas du lottar ut är också favoriter bland sortimentet, de har stått på min önskelista tidigare år. 🙂

 • pania skriver:

  club snapsglas, dom var sådär sjukt snygga och innovativa. Tyckte dom är helt underbara

 • Conny Eriksson skriver:

  Jag tycker att pet vattenflaskan med kork gjord av glas är rolig och fräck och en sådan skulle jag gärna ha.

 • Lina-fina skriver:

  Vi äter mycket tex-mex mat så tex-mex serien skulle passa fint, speciellt i vårat 50/60-tals kök.
  Men personligen gillar jag "club" serien mycket.. Och den svarta egg-and-breakfast,

  God jul!

 • Gabbies skriver:

  Tealight holder röd/vit tycker jag är jättefin. Älskar levande ljus och denna lykta är jättefin och ger ett fint ljus.

 • Evelina skriver:

  För det första – dessa martiniglas är helt gudomliga!

  Och givetvis finns det andra favoriter ur Sagaforms sortiment som förtjänar en plats på önskelistan! Den rosa klotgrillen skulle göra sig perfekt hemma hos oss i sommar, eftersom vi äntligen fått tillstånd att grilla på balkongen. För att hålla sig mer till säsongen så skulle jag inte tacka nej till glöggsetet designat av Lovisa Wattman – eftersom jag älskar glögg, men inte har någon enhetlig glöggservis. Sist och minst skulle jag önska mig den lilla flasköppnaren med tomteluva, eftersom jag tycker om sådana små kitshiga detaljer.

 • Erika skriver:

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha den rosa klotgrillen som finns i deras katalog! Så cool!

 • Helena skriver:

  Aboslut, deras God Jul sortiment är riktigt tjusigt! En del av deras produkter finns på min lista =)

 • Emma skriver:

  Jag bara älskar sagform och dess olika designers, föremålen blir alltid en intressant blickfång och intresseämne vid middagsbordet och vid besök!
  Något som jag skulle önska mig till sommaren är garanterat paperboat serveringsset och edge kryddkvarnar så otroligt snygg och praktisk design!
  Ha en underbar Lucia!

 • Anna W skriver:

  Mina kokböcker har ingen bra plats i mitt kök, därför skulle jag vilja ha deras kokbokhållare, träet skulle passa fint i det vita köket mot ekparketten/Mvh Anna

 • Pernilla skriver:

  Snygga Take-away muggar med silikonlock står redan på min önskelista!

  Hoppas verkligen jag får dem, perfekt då man vill promenera ut med kaffet, muggarna är i porslin med siliconlock så de behåller värmen bra.
  Kommer bli en mycket omtyckt julklapp!

 • Jennifer skriver:

  Jag blev lite småfötjust i den där svart/vita kaffemuggen där det står "enjoy your coffee" och det för att den såg så härlig ut, den var snyggt designad. Dricker dock inte kaffe men…

 • Jeanette skriver:

  Jag vill ha typ allt från Sagaform! Men den produkt jag dreglar mest över är deras glöggkanna. Jag tycker att glögg har en fin färg och ska därför visas. Då är det perfekt att ha den här kannan på bordet. Dels för att det är vackert och doftar underbart i hela rummet men även för att den håller sig varm tack vara värmeljusen. Då slipper man springa fram och tillbaka till spisen för att fylla på. Man kan ha glöggen på köksbordet eller vardagsrumsbordet.

 • Iris skriver:

  Sagaform har jättefina whiskeyglas som inte har någon fot, som jag tycker är jättefina! Jag dricker själv aldrig whiskey men jag hade gärna velat ha dem till min sambo.

  kram /iris

 • Tessan skriver:

  Porslinsserien Retro tycker jag är jättefin. Enkel och snygg med det geometriska mönstret. PÅminner om 50-talet då jag är född.

 • ulrica skriver:

  Jag är jättenöjd med mina knivar EDGE från Sagaform men skulle gärna komplettera med minikockkniven, ostkniven, tomatkniven och ett bryne!
  En TRIO örtkruka skulle få plats på fönsterbrädet så vi kan skörda färska örter när det vankas mat och att ställa katruller och karotter på grtyunderlägget ÄPPELPÄPPEL skulle vara pricken över i för grönt är skönt och passar bra i vårt kök!

 • Camilla Jansson skriver:

  Porslinserien Retro vill man gärna ha i vår nya lägenhet! Vi är sugna på nya och fräscha saker nu när vi fått en ny och fin lägenhet inne i mysiga Göteborg

 • Annie skriver:

  Glasen har jag redan kollat in men för mig som inte dricker så mycket alkohol så passar de mycket bra som dessertskålar!

  Deras serveringsskålar har jag kollat in! De är så roliga, mysiga och annorlunda…så som Julbocken, Stjärnan, Dalahästen, Ekorren och Fjärilen!

 • jenny skriver:

  Jag tänder på ljus och glas och gärna i kombination. Shine-serien är väldigt tilltalande. Färg, form och glädje. Och på tal om ljus… De färgglada klotgrillarna blir man på gott humör av, och får mig att längta till sommaren.

 • N I L M A skriver:

  Jag fastnade otroligt för take-away muggen med silikonlock! Eftersom jag ALLTID glömmer kaffet på morgonen för att jag har för bråttom och är stressad så får jag istället ta en rejäl huvudvärk. Med denna lilla mugg kan jag ju bara hälla på kaffet och dricka det i bilen på väg till skolan! Hur smidigt som helst =)

 • Erika skriver:

  Dem här glasen skulle jag absolut kunna tänka mig men även ljusstaken som ser ut som en luciakrona, så himla fin!!

 • Caisa Strömberg skriver:

  Diskborste och diskmedelshållaren med torkställning för trasan skulle ge mer ordning och reda i mitt kök

 • Maria skriver:

  Oh, jag kan tänka mig många saker förutom de snygga martiniglasen! Jag har länge varit sugen på: Snurrbricka set Texmex, snygg och praktisk att ha som plockbricka, inte bara till tacos! En liten örtkruka till min basilika hade gett ett bättre intryck i mitt lilla kök och den stora grön/gula ljuslyktan hade passat perfekt på mitt mörkbruna bord i vardagsrummet!
  Hoppas Hoppas!

 • guldmulten skriver:

  Jag skulle vilja ha porslinet Retro.
  Det är helt enkelt bara sååå snyggt!!!

 • emme skriver:

  Serien Retro är ju helt underbar! Väldigt snygg design.

 • caroline skriver:

  Ja jag har deras animal design på min önskelista – ekorren så har man mandel och russin i var sin del – så perfekt till tillbehör till glöggen!!!

 • Maggan skriver:

  porslinsserien retro är superfin, den skulle jag jättegärna ha, just för att den är så otroligt fin och för att den har ett brett användningsområde.

 • Jessica skriver:

  Tårtfatet Juicy, för att kunna duka på höjden. Jag har flera tårfat från loppis i olika storlekar och gillar att ställa dem ovanpå varandra, för att skapa en buffé både för öga och mun… Kram!

 • Renée skriver:

  Tårtfatet juicy helt klart! Så slipper vi servera på pizzatallrik här hemma 😉

 • Gabriella Saetran skriver:

  1. Ja gud ja, Tex Mex serien är ju helt underbar 🙂 Hade ätit tacos jämt, och annars hade jag haft sakerna ståendes så dom syntes 😛

 • Nathalie skriver:

  Ojoj! Här hittade jag mycket smått och gott! Men vinnaren i mitt fall är Tårtfatet Juicy. Jag bar längtar efter sommaren och göra en jordgubbstårta, och servera den i detta fat!

 • Mia HB skriver:

  Oh ja! Salladsredskapen Hands i ek har jag suktat länge efter, det riktigt spritter i mina fingrar efter att blanda till en riktigt god sallad och lägga upp lite snyggt. Rolig och smart design!

 • Tina skriver:

  Tårtfatet Juicy! Hur läckert som helst.

 • Linda skriver:

  Likadana glas som de på bilden, fast de som är avlånga. De har jag kikat på ett tag, så härliga färger!

 • Camilla R skriver:

  Tårtfat Juicy – tänk att få ställa en hemgjord tårta eller lite cupcakes på den! I like!

 • Emma A skriver:

  O ja, jag älskar Sagaform! Har en ostkupa från dem som tyvärr gått sönder, så den står på önskelistan. Även de fina grytunderläggen av Lotta Odelius, diskmedel/disktrasehållaren och termomuggarna med fina illustrationer av Lovisa Wattman har stått på min önskelista länge.

 • millasv skriver:

  Jag är gärna med och tävlar.
  Jag gillar deras mortel med silikonundersida. Snygg form och praktisk. En mortel har funnits länge på min önskelista.. och deras är superfin!

  Mvh
  millasv

 • Veronica skriver:

  En ny salladsskål har jag önskat mig i julklapp och Sagaform har flera stycken som är riktigt snygga!

 • Sandra skriver:

  En lätt fråga! Jag älskar design med retrokänsla och fastnade totalt för Sagaforms underbara Retro-serie under mitt senaste besök i min favorit- porslinsaffär. Jag investerade då i den underbara lilla förvaringsburken och nu står kaffekopparna högst upp på min önskelista!

 • Emma skriver:

  Just nu ligger Lovisa Wattmans Thermos muggar i stengods högst upp på önskelistan. Funktion och form!

 • Marina Billhage skriver:

  Jag är barnsligt förtjust i Sagaforms mångfacetterade sortiment och har svårt för att endast välja en favorit.
  Jag älskar färsta kryddor och kryddor i min matlagning därför brinner mitt hjärta extra för den smarta örtförvaringen. Jag är också näst intill fanatisk med mina lyktor och värmeljus i alla dess former för att skapa stämning i olika miljöer och rum och det har Sagaform några fina exemplar av så som tex lyktorna "Shine" sid.64.
  Då jag även är väldigt förtjust i "levande matrial" och mitt absoluta favoritträslag är just ek dras mina blickar självklart till den helt ljuvliga ostrivaren och ostkupan på sidan 43.

  Kram; Marina

 • Helena skriver:

  I vårat nyrenoverade hem är jag på jakt efter prylar med klass och stil.
  Grytunderläggen från "Kitchen-serien" träffar mitt i prick likt Eros kärlekspil!

 • Christin F. skriver:

  Hej! Åh, vilket fint pris!
  Jag är galen i Take Away muggar och skulle önska att jag kunde sitta hemma och dricka i sådana. Nu ser jag att Sagaform har en "Enjoy your coffee" som inte är i papp! Den kommer hamna på min önskelista!

 • whynja skriver:

  Hinkgrillen är en favorit! Den är liten och oerhört smidig att ha med sig ut på sommarens utflykter.

 • Lena skriver:

  Sagaform har många trevliga saker.
  Men serien Paperboat får mig att drömma mig till sommaren.Att duka med paperboat skålar på den ny snickrade alltanen vid sommarstugan och blicka över havet,mums!

 • Lotta skriver:

  Självklart kommer fler föremål från Saga finnas på min önskelista då de har min smak på design

 • Inspirera Mera skriver:

  Durkslaget Silicone vill jag gärna ha. Den är både snygg och praktisk. Vårt kök är så litet att knappt något får plats, men det får garanterat durkslaget då den går att vika ihop. Genialt helt enkelt!
  Kram Sandra

 • Karoleen skriver:

  På min önskelista till både jul och annars står det många Sagaform produkter… Förra året fick jag dom fantastiska glöggmuggarna, designade av Lovisa Wattman. I år skulle jag hemskt gärna vilja ha glöggkannan i samma serie. Även martiniglasen (som man kan vinna här) har funnits på min önskelista en lång tid, dock har ingen någonsin köpt dem till mig, trots att jag försöker trycka på det varje gång =) En annan sak på min önskelista är PET flaskan i glas – gärna flera stycken så att man kan servera vatten och juice och mjölk i olika flaskor till samma middag.

 • Elisabeth skriver:

  Min favorit ur Sagaforms sortiment är deras silikonprodukter, de är både snygga och praktiska. Jag har en borste och två kastrullunderlägg i illande grönt, och skulle gärna prova på grytvanten i silikon också. Penseln är perfekt under grillsäsongen och underläggen är roliga att duka med.
  Nu när jag surfade in på deras sida såg jag ekorrskålarna för russin och mandel och de var ju väldigt, väldigt söta. Perfekt julklapp!

 • Lotta skriver:

  Den fina svart/vita kaffemuggen där det står "enjoy your coffee", Mycket snygg design på den. Men det är det på de övriga produkterna också.

 • Mikael skriver:

  Vi är ett par som älskar att vara ute i naturen. Picknick är alltid en uppskattad favorit men vi saknar vackra och praktiska muggar och andra saker för att äta mat ute.
  Därför skulle Sagaforms sortiment för mat och dryck utomhus passa oss utmärkt.

 • Jenny skriver:

  Ja, det finns många saker från Sagaforms sortiment som lätt skulle platsa på min önskelista men en sak som har funnit där redan sen i somras är deras Klotgrillar, den rosa har en sån cool färg och skulle verkligen bli en färgklick i trädgården, en sådan skulle jag vilja ha!

 • Anna skriver:

  Helt klart retroserien, den är så spännande och fin!

 • Susanne skriver:

  Varje morgon kommer Maken upp med en mugg kaffe och med 'take away'-muggen med silikonlock skulle varje morgon bli en fröjd!

 • Frida skriver:

  Dessa vackra glas i läckra färger finns redan på min önskelista, det gör också champagneglasen i samma serie. I nyrenoverat helvitt kök behövs lite färg på glasen. Något annat från saga forms sortiment är också deras smarta (som så mycket annat från Sagarform) och snygga kruka för färska örter, en sån vill jag ha!

 • Katarina skriver:

  Jag suktar också efter de nya färgerna i CLUB serien, blått och gult! Skulle vara så läckert på midsommarbordet, om man nu tänker lite framåt trots julstämningen… 🙂

 • Ljuslyktorna Shine – att kunna kombinera alla härliga färger hej vilt.
  Javamuggarna – fin form och att de är stapelbara.
  Silicone durkslag – praktiskt ihopfällbart.
  Mekanoljusstaken – snyggt med trä och metall, att kunna bygga i olika former.

 • Pia skriver:

  Är gärna med och tävlar på dessa snygga Martini glas, har kikat på dom förut på Sagaform.
  Och De har mycket i sitt sortiment som man kan önska sig. Kaffekannan 1 l matt svart mycket snygg, så lyxigt att få servera kaffe när vänner kommer på besök.

 • Hanna skriver:

  De fina örtkrukorna skulle gärna gå flytta in hos mig. På så sätt skulle jag också alltid se till att ha färska örter hemma o därför skulle de inte bara vara väldigt snygga utan också fylla funktion som smakförhöjare då färska örter gör matlagningen båda godare o trevligare!

 • Anna skriver:

  På min önskelista står absolut fler glas ifrån Club-serien. Jag älskar att missmatcha färger i min dukning och min sservis består av både grått, blått, lila och rosa porslin. Att dessutom kunna kombinera fritt mellan färger på snapsglas, champagneglas etc från Sagaform skulle göra mina dukningar ännu mer individuella och levande

 • Emelie skriver:

  Sagaform har många snygga och praktiska saker och jag skulle gärna fylla mina skåp med mycket av det. En del saker har vi redan samlat på oss. Något som vi saknar och som verkigen skulle passa oss är Parrot duoskål då vi ofta brukar skära upp grönsakssatavar och dippa. Om man hade två skålar i en skulle det både bli snyggare och mer praktiskt på bordet.

 • Emma W skriver:

  Oj, vilka vackra glas! De har jag missat helt…

  Mina favoriter för tillfället är tekopparna i serien "retro". De står faktiskt redan på min önskelista på grund av den tidslösa designen. Jag älskar dem!

 • nina skriver:

  Hej, på min önskelista finns den sagolika tacovärmaren tex mex. Fina färger och former i den serien.

  /Nina

 • Hanna skriver:

  Jag måste säga att jag har fallit för deras glögglas, för att de är väldigt enkla, stilrena och de rymmer ganska mycet glögg. Perfekt för en glöggälskare som mig!

 • Hanna skriver:

  Om det finns?? Jag skulle vilja ha allt i retroserien och seasonserien. Och så skulle jag vilja ha den där take away muggen och fler glas i clubserien och, och, och…

 • Emelie skriver:

  Hej!

  Örtkruks-serien där man lätt bevattnar sina färska kryddor tycker jag är ursmart och urfin! : )

 • Niclas skriver:

  Absolut!

  Första gången jag hör om Sagaform, men bara efter en kort stund på deras hemsida kände jag mig hemma. Ljushållaren och kaffemuggen är saker jag fastnade vid. Helt min smak och skulle passa bra hemma!

 • Ia skriver:

  Jag skulle vilja ha season ljuslykta eftersom jag älskar ljus och mys. Jag tyckte att den hade en ren och snygg design.

  //IA

 • Annika skriver:

  Deras elektriska salt- och pepparkvarn står högt på min önskelista. Tyckte verkligen detta var svårt för jag älskar så många av produkterna.

 • Nickan skriver:

  En Grill Forest är min favorit. Med denna pryl har jag alltid ett fräscht grillgaller. På utflyckter är det skönt att som vegetarian slippa grilla där andras köttkorvar legat.

 • Linnea skriver:

  På min önskelista finns tårtfatet juicy, för att det är så härligt!

 • Johanna skriver:

  Det är just de här glasen som skulle hamna på min önskelista, jag har spanat in dem i över ett års tid nu.

 • Slevlägg och mortel från Herbs/spices skulle jag gärna ha i mitt kök!

 • t skriver:

  ljuslyktan av marie olofsson skulle jag verkligen bli glad över att få. älsker julen hur mycket som helst och att ynta är något av det viktigaste medden 😛 lyktan passar bra in i min julpyntstil och man kan inte få mycket julstämning!

  glasen i tävligen idag är verkligen fantatiska!

 • Kristin skriver:

  Jag skulle sätta upp allt från deras "Retro" serie på min önskelista. Tycker om 50-tals stilen, men har varken riktigt tid eller råd att springa på loppisar och leta efter originalen – så detta vore en ultimat julklapp!

 • Jojo skriver:

  Lotta Odelius Retrokollektion
  har just väckt min passion

 • Anki Karlsson skriver:

  nåt jag LÄNGE sneglat på är den söta skålen EKORRE, jag har ju fjärilskålen att ha om våren men det vore så underbart att också ha en EKORRE till vintern!!

 • Sofie Andersson skriver:

  Hot smaksked med hållar. Väldigt sensuell form.

 • Jonas R skriver:

  Har redan en ljuslykta så 2 till i olika storlekar hade varit fint.

 • Malin skriver:

  Morgontrött som jag är skulle jag verkligen uppskatta att bli serverad frukost på den fina och praktiska sängbrickan i Ek från serien Oval Oak!

 • Sandra skriver:

  Jaa! Den smarta och snygga diskborste- och disktrasehållaren! Inga mer disktrasor hängandes på kranen eller liggandes blöt i vasken. Och så vet diskborsten sin plats. I want! (+ de snygga clubglasen, så klart)

 • Åsa skriver:

  Ja, jag är sen innan helt kär i parrot produkterna,de blå och gröna med fåglar, jag har två skålar och skulle jättegärna vilja ha det stora fatet också.

 • Stina skriver:

  Då matlagning är en favorit, är färska kryddor som en hit. Örtkrukan Project på önskelistan står, så jag hoppas den av tomten får!

 • Sandra Larsson skriver:

  Jag älskar alla deras saker men ska jag välja nåt så är det de trekantiga grytunderläggen i retromönster som fastnat hos mig.

 • Anneli skriver:

  Jag skulle vilja ha örtkrukan Project. Den är snygg, passar min köksstil perfekt och håller örterna fräscha länge!

 • Malin skriver:

  Jag gillar take-away koppen, ger en liten busy feeling =)

 • Anna-Lena skriver:

  Jag föll för dom stora juicy glasen.
  Så läckert och uppfriskande mönster.

  Mvh/Anna-Lena

 • Jessica skriver:

  Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag gillar verkligen sängbrickan! Vore så mysigt att kunna ligga i sängen och få frukost på sängen! =)

  Kram!
  /Jessica

 • Helena Sundström skriver:

  Jag skulle vilja ha serveringsskålen EKORRE, den skulle passa så bra att ha mandel och tranbär till glöggen. Sen skulle jag också vilja ha PET glasflaskan, perfekt att hälla upp kolsyrat vatten i till middagen! Det var min önskelista från Sagaform! God Jul!

 • Linn Eriksson skriver:

  Bordsgrillen blir valet mitt,
  kan givetvis användas i december som i sommarens mitt.

 • Lotta skriver:

  Vinkaraff med ek kork i serien Oval Oak finns på önskelistan för de snygga kurvornas skull.

 • Totzie skriver:

  Jag har blivit helt såld på Flora serien, Brickan Meeting, Silikon grytlapp Stjärna i svart, Vridbar tvådelat snuskopp till min sambo i svart/vit, Kryddkvarn Herbs i svart och vit… Ja, du hör ju bara hur mycket man vill ha men plånboken vill inte ge med sig hur mycket jag än ber och bönar. Hoppas på att jag vinner martiniglasen då detta kommer bli en tröst istället.

  Kram

 • Maria skriver:

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha några av Sagaforms Glöggmuggar, med russin- och mandelskål. De skulle passa utmärkt så här till lucia! De är UNDERBARA!
  Jag har också blivit såld på Retro-mönstret. En så'n frukostskål och kopp, skulle pigga upp varje morgon!

 • Johanna skriver:

  min spontana favorit var nötskål med spel, så roligt och fyndigt! annars var Tex Mex seriern riktigt härliga!

 • Anonym skriver:

  Det jag verkligen önskar från Sagaform i julklapp är ett de återigen börjar sälja den jättefina serien med blått köksporslin. Särskilt muggarna med vit text, dricker kaffe ur en sån mugg varje dag och hade flera stycken men har tyvärr slagit sönder ett par. Har letat med ljus och lykta men tyvärr har de utgått ur sortimentet.

 • jenny skriver:

  Det jag verkligen önskar från Sagaform i julklapp är ett de återigen börjar sälja den jättefina serien med blått köksporslin. Särskilt muggarna med vit text, dricker kaffe ur en sån mugg varje dag och hade flera stycken men har tyvärr slagit sönder ett par. Har letat med ljus och lykta men tyvärr har de utgått ur sortimentet

 • pysseliten skriver:

  Mekanoljusstake är en av mina favoriter
  Tänk att få duka upp med den och tända ljus när man får vänner på mat 🙂

 • Anette Nilsson skriver:

  Jag gillar shotglasens design. Snygga, kan tänka mig till julsnappsen.

 • Katarina skriver:

  Drömmer om en sängbricka med godsaker på,
  tänk att få skämmas bort då och då.

 • deras lite rundade glas är underbara, såg fina idag på coop fast dom var lite sommriga. så mina favoriter är dom men med lingonmönstret på! helt underbart ljuvliga nu till julen att dricka glögg/julmust ur, eller ha t.ex nötter i!

  sen är deras sortiment över lag helt underbart! och med överkomlig prislapp!

 • Malin Rautila skriver:

  picknickfilten "Pläd happy" i grönt då filtar verkligen är vår familjs melodi!
  De är utmärkta för såväl picknick som mys och lata dagar, anser vi!

 • Mattias Olofsson skriver:

  Mekanoljusstaken älskar jag! Skulle vara underbart att få nyårsduka med en sådan i år!

  Mattias

 • fia skriver:

  Önskelista oja verkligen oj så mycket fint de har, vilka underbara desinger. Fastnade för oval,BBQ,Edge och massa andra. Jag hade så svårt att bestämma mej.

 • Åh skålen med en stjärna på är verkligen en av mina favoriter. Den passar perfekt nu i juletid, men även på sommaren tycker jag. En skål som är enkel och stilren med det lilla extra på. Precis i min smak. Stjärnvalet var ett enkelt val. Behöver skålar och jag har fått dille på stjärnor!

 • Malin skriver:

  Åh ekorren var ju bara så söt. Så perfekt att man kan dela den eftersom jag och min sambo jämt slåss över vem som skall hålla godisskålen!:)

 • Therese Björling skriver:

  Jag skulle vilja ha hela picnic- eller seaside-sortimentet. Vi vill komma ut mer till natur och hav, och detta är ju helt perfekt!!! Känner mig som Gollum när jag bläddrar i katalogen, we neeeeds this, we wants this….

  kram therése

 • Kim skriver:

  Jag tycker Texmes serveringsbesticken är något som skulle passa fint till mitt texmes porslin från sagaforms tidigare kollektioner (förra året har jag för mig) och nötskålen med spel var urfräck!!

 • Nina skriver:

  En härligt grön klotgrill skulle jag gärna ha med mig utpå picknick både nu i vinter och till någon mysig ö till sommaren. Det finns ju inget som är så gott som nygrillat på en klippa vid havet.

 • matilda skriver:

  Hej!
  Den stora turkosa Butterflyskålen önskar jag mig, som en karamell på vardagsrumsbordet juh!
  Mvh M.

 • Janina skriver:

  Jag skulle gärna ha en av Sagaforms härliga termosar tex "big" i rostfritt med orange handtag. Den skulle jag ta med mig ut i skogen och bjuda min sambo på en kopp varm choklad, vilket kan behövas nu när det blivit ruskigt kallt även här nere i landets södra delar.

 • Suss skriver:

  De fina glögg-glasen och kannan! I min gamla kanna hade locket fastnat uppochner, och det hela slutade med att alltihop gick sönder.
  Sedan dess har jag letat efter det perfekta setet, och Sagaforms är onekligen vackra.

 • MariaÖ skriver:

  De fantastiska salladsbesticken i rostfritt skulle göra det nya sundare livet som (självklart, hrmm) kommer att börja efter ett visst tolv-slag såå mycket roligare…

 • Karin skriver:

  Sagaforms take away mugg med texten "enjoy your coffe" skulle göra sig mycket bra vid en lång helg frukost eller förgylla stämmningen under min arbetsdag. Mekano ljustaken är ytterligare än favorit som skulle pigga ut i vintermörkret.

 • Lina skriver:

  Allt är ljuuuuvligt men jag är extra förtjust i ekorrskålen 🙂

 • Johanna skriver:

  Egentligen älskar jag de flesta produkterna från Sagaform, det är kul att de har lite "oväntade" produkter i roliga färger och former… Men tre saker som hamnar på min önskelista är de tre serveringsskålarna "Gris" "Bock" och "Ekorre", sååå söta! 🙂

 • Jessica med C skriver:

  Jag svimmar av lycka på fläcken,
  om Sagaforms glöggmuggar finns i tomtesäcken

 • Anne B. skriver:

  Ekorrskålen! Rolig och söt.

 • Lovisa skriver:

  Sagaform har många fantastiska saker i sitt sortiment. Något som redan står på önskelistan är deras snygga klotgrill, i rosa, såklart…

  Varför? Jag fyller år i november, så när ska jag annars önska mig den? 🙂 Nä, men grillen är fantastiskt charmig och gör en på gott humör. En sån vill jag ha!
  smula[email protected]”>ensmula[email protected]

 • jossan skriver:

  Vill du stödja/stötta Mariette Hansson (MaryJet) på hennes fortsatta karriär efter hennes resa efter idol så joina denna grupp, bjud gärna in vänner till gruppen också!
  http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=187226454073

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *