Annons

Per Holknekt + Europamöbler = sant

Ännu ett mode+ inredningssamarbete ser nu dagens ljus. Idag släpps nämligen den nya formgivaren till Europamöblers Ateljé. Det blir ingen mindre än den populära klädskaparen Per Holknekt, som fått gulknappen för sitt arbete med det egna företaget Odd Molly. Det ska bli riktigt spännande att se hur Per paketerar sin känsla för stil, i möbelform. I mina ögon har Europamöbler (åtminstone tidigare) stått för massproducerade divansoffor och kulörta ryamattor med matchande kuddar som synts till leda i ”homestylade” lägenheter på Hemnet. Lättuggat och inte så unikt. Men nu kanske det blir ändring på det. Med tanke på Odd Mollys försäljningssuccéer och Pers öga för tidlöst mode kan det här knappast blir något annat än riktigt bra. Vill du följa projektet kan du göra det på Ateljéns hemsida.

Foto: kollage av bilder från Europamöbler och Odd Molly

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Spännande!
  Håller med dig fullt ut om din beskrivning och ser verkligen fram emot att se resultatet!
  Tack för tipset!

 • Sara skriver:

  Vilket spännade samarbete! Ser verkligen fram emot att se om han kan styra om EM-skutan i en justare riktning.

 • Johanna skriver:

  Hurrraaaaaa! Det här är ju fantastiska morgonnyheter. Gud vad glad jag blir!

 • Skoj! EM har ju fått massor med press med satsningen på Oscar Magnusson, så jag förstår att man fortsätter att utveckla Ateljekonceptet. Designsamarbeten är ju en välkänd boost för det egna varumärket med H&M i frontlinjen. Det blir spännande att följa framöver!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Spännande. Kan tänka mig att de göra en hel del – inte minst med textilkollektionen.

  Annars är min bild av EM precis som din…

 • Sandra skriver:

  Jisses, det finns ingen hejd på kärleken mellan inredning och mode just nu. När får vi se första företaget som gör 50/50 design och mode? Väldigt snart tror jag.

 • Sylvia skriver:

  Det är bara att önska Holknekt lycka till. Vilken vändning på liv han fått!

 • Oj vilken EM-diss, härligt att se lite attityd! 🙂 Jag är ingen fanatiker av Odd Mollykläder heller så det ska bli spännande att se om samarbetet imponerar. Rolig är det hur som helst!

 • Åse skriver:

  Det ska bli intressant att se vad som kommer ur det samarbetet!

 • Kalle skriver:

  Europa Möbler gick i graven för snart 6 år sedan. Det bolaget finns inte längre.

  EM är på väg in i rätt spår. Divansoffor i svart cortinatyg är absolut dominerande, men så blir det när det handlar om att tjäna pengar och gå med vinst vilket inte många gör idag. EM är ju ägt av Schörling (börsbolag) nu och kommer satsa hårt. MIO väntar fortfarande på nya ägare så dom inte går i konkurs. Fast kul att det händer saker och att EM är först med något. Kul också att klassiska märken som Nelo och Dux letat sin in i kedjan. Hoppas på fin respons!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.