Annons

Inspirerande loppis-do-re-do

Via bloggen The Style Files hittade jag en länk till Knack Studios som renoverar vintagemöbler med färg och fantasi. Och jag blev faktiskt riktigt sugen på att ta mig an ett gammalt skrivbord med en färgburk och lite sandpapper. Det är så snyggt att blanda nytt och gammalt. Kolla in ders bildalbum på Flickr och låt dig inspireras. De har gjort vansinnigt många fina saker av loppisfynd och arvegods. Har du vägarna förbi Södra Vägen i Göteborg måste du också kolla in Familjebostäders skyltfönster, på samma tema. De ställer just nu ut inspirerande renoveringsprojekt av gamla vintagemöbler på temat ”Kollbar utveckling”.

Foto: Knack Studio

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Mysig inpiration en mörk måndagsmorgon som denna…

  Ha en skön måndag!

 • Är på jakt efter en gammal "råkkokå" (stavas det så ??!!!)stol att måla och klä om, silver med svart mocka tyg i sitsen. Ska bara hitta den först, kram marie på Minana Design

 • Ylva skriver:

  Du som har sån koll på inredning och shopping, har du ngr tips på internetsidor man kan lita på. Har precis blivit blåst av Magasin M och inser att jag måste lära mig mer om hur jag ska bedömma vilka jag kan göra affärer med.

 • Anna skriver:

  Hej Maria, tack för en jätte bra blogg. Jag har en liten fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Jag letar efter en klädhängare till hallen som står på fot. Känner du till några sådana?

 • Camilla skriver:

  Älskar det här med att rusta upp gamla saker så dem blir helt unika 🙂

 • ohrensessel skriver:

  That looks very cool. Oldfashioned is a design forever.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Fantastiska prylar – snyggt stylat. Förstår ditt sug att ta efter. 🙂

 • Anna Johansson skriver:

  ÅÅÅÅÅÅH herregud det börjar klia i fingrarna!

 • Frida skriver:

  ..visst borde man kunna ha ett skrivbord som hallmöbel. kan de va snyggt, i den stil som är i inlägget.. fundera

 • Lira skriver:

  Dax att uppdatera med lite goa julpysselidéer tycker jag!! Snällasnälla!!! 😀

 • Lillsnörpa skriver:

  Vackert skrivbord!

 • Lillsnörpa skriver:

  Vackert skrivbord!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *