Annons

Måste-ha-pryl till skrivbordet

Efter att ha legat på knä halva kvällen (förvisso i trevligt sällskap av min tjejkompis Johanna, men ändå) svärandes över fula kablar, klistrandes vita lister till förbannelse för att dölja de svarta ”lakritsremmarna” till mitt nya surroundsystem – så har jag fått kabelfeber. Nu vill jag dölja allt som döljas kan. För en laptopägare och kameratokig person som mig innebär tekniken en hel del trassel kring skrivbordet också – kablar som nästan alltid ramlar ner när man tar med sig datorn på utflykt (vilket är syftet med en laptop). För att lösa det problemet vore de här nya och smarta fästena alldeles perfekta, minus det faktum att de bara säljs i flerpack med olika färger. Hm. Jag vill ju ha vita. Någon som har tips på liknande? Vill du ha dessa får du just nu rabatt på internationell frakt via BlueLounge.

Foto: pressbild Blue Lounge

Kategorier:

Kommentarer

 • Jonas skriver:

  Smarta – och snygga!

 • Lilla jag skriver:

  Gillar verkligen att det börjar komma fler smarta lösningar som gömmer fula kablar!

 • Skönt Hemma skriver:

  Tack tack!!! Äntligen är mitt problem löst. Nu slipper jag den fula tejpen ;I

 • Iris skriver:

  Det där var ju jättesmart! Man kanske kan spraya dem vita..

  kram /iris

 • Benita skriver:

  Jag har köpt kardborreprickar till några av våra kablar. En hon-prick på sidan av skrivbordet där kabeln kan parkeras (ungefär som den grå på bilden till höger)och en han-prick på kabelfästet. Funkar jättebra och syns knappt. Mina är vita men finns i svart också om man har svarta möbler och kablar. Dessutom slipper den där extra prylen.

 • Vilka smarta saker! Vill genast ha dem! 🙂

  Har fullt med sladdar överallt vid datorn som borde sättas fast på detta sätt.

 • Inspirera Mera skriver:

  Det såg riktigt praktiskt ut.
  Kram Sandra

 • Erica skriver:

  Jag tror jag ska testa att pyssla egna i Cernitlera 🙂

 • Kattis skriver:

  Det var ju en himla praktiskt pryl! Hatar sladdar, men än så länge finns ju inte allt sladdlöst och ibland innebär "sladdlöst" ändå massa sladdar av någon anledning 😉 Synd på blandade färger ja! Hoppas dom ändrar det, annars får du köpa 2 paket och dela med någon kompis så sparar du det vita och hon kanske vill ha de bruna istället? Är lite avis också på BOSE systemet! Otroligt ljud ur små högtalare 🙂

 • Bodil skriver:

  Vilken genialisk grej. Känns som om jag skulle behöva ett 20-tal här hemma. Tack för tips.

 • Annette skriver:

  Det var en smart grej!

  Ha en fin helg!

  Kram Annette

 • Heyli skriver:

  åh vilka smarta grejer! skulle verkligen behövas här hemma :p

 • Eddie skriver:

  Du behöver inte köpa dem hela vägen från USA. Varför inte köpa direkt från den svenska importören, fraktfritt? http://www.shop.vendora.se/category.html/cabledrop

 • Andreas skriver:

  Läs mer om alla Bluelounge produkter här

 • Wille skriver:

  Ok, detta blir ett måste för mig! Beställer omgående!

  Pussokram

  //Wille

  http://willesvarld.blogg.se

 • Helena Kulle skriver:

  Hur smart som helst, jag har massor med sladdar här som skulle behöva en sån liten barnvakt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *