Annons

Stjärndesignern Karl Lagerfeld tolkar Rosenthal

Rosenthal och stjärndesignern Karl Lagerfeld presenterar EGO – en fotoutställning där Lagerfeld gestaltar porslinet genom att fotografera delar ur Rosenthals sortiment tillsammans med den världskända modellen Brad Kroenig. Utställningen har väckt intresse världen över och kommer nu till Designgalleriet i Stockholm med start den 3 april.

Foto: pressbilder från samarbetet/fotoutställningen

Kategorier:

Kommentarer

 • Saknar närheten till Stockholm ibland, spännande med alla mässor och utställningar. Men från västkusten flyttar jag aldrig, ha en bra kväll, Kram Desajna

 • Frida skriver:

  Ja, Designgalleriet är verkligen på det nu. Många riktigt BRA utställningar i vår.

 • Den utställningen skulle jag gärna se. Spännande!

 • Mia skriver:

  Hej Frida!

  Kan du hjälpa mig med tips på några fina bordstabletter som jag kan köpa till min kille. Det ska vara hårda tabletter som man kan torka av. Jag själv har Svenskt Tenn; Manhattan som jag gillar super mycket. Men jag vill köpa några fina till honom med mycket färg som jag själv kan tänka mig att bo med i framtiden 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *