Annons

Bagaren & Kocken i Retail Awards

Igår höll jag en föreläsning för Svensk Handel på ett E-handelsseminarium i Göteborg. Riktigt kul! Och i samband med det fick jag även reda på att min favoritbutik Bagaren & Kocken är nominerade till årets butik i Retail Awards som avgörs nästa vecka. Stort grattis! Det är en fantastisk liten affär. Har ni inte varit där? Åk dit genast, eller kika in i deras webbshop som är fylld med kvalitetsprylar för köket. Jag köpte min kaffemaskin från dem och alla som någon gång har genomlidit processen att köpa espressomaskin vet vilket komplext köpbeslut det är. Tusen frågor, alternativ och konstiga begrepp. Jobbigt! Men, jag är kanonnöjd med Bagaren & Kockens personal, bemötande och service där. De är riktigt duktiga!


Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • www.meandalice.blogspot.com skriver:

  Ahhh…. Precis en sån står överst på min långa vill ha lista!!!

  kram Susanne

 • Vi har varit på gång att köpa en ny kaffebryggare/espresso ett tag men ej hittat nån som passar, så tack för tipset

  Ha en bra dag, kram Desajna

 • pethra skriver:

  Jag kan bara hålla med, det är en fantastisk affär. Man blir som ett barn i en godisaffär, fast här är det en massa fina prylar till köket. vi har också köpt vår espressomaskin där, en likadan som Du, fast vår är röd. Både snygg och gör gott kaffe!

 • Inspirera Mera skriver:

  Synd att jag inte har vägarna förbi Gtb, det verkar vara en mysig affär. Kram Sandra

 • Den där kaffemaskinen är en drömpresent som jag länge har velat ha!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Jag vore också nöjd med en sån fin kaffemaskin. 🙂

 • Daniel skriver:

  åh vad skoj!

  Får du rabatt i framtiden?

  Ta mej me isf! 🙂

 • Så roligt för dem! Ska absolut ta mig ett besök där nästa gång jag ska åt det hållet av landet.

 • Hem och Lycka skriver:

  Håller med, de är grymt bra!

 • Fittanfes skriver:

  Fin, men hur blir kaffet?

  Kolla in vem som är en RIKTIG förebild enligt oss…

  http://www.fittanfes.com

 • Maria skriver:

  Jag brukar spana mot butiken när jag åker spårvagn förbi den men har ännu inte varit inne. De har mängder av vill ha-grejer så jag får nog skaffa en större plånbok innan jag hoppar av vagnen där.

 • Martina skriver:

  Vilken härlig bild! hade inte haft något emot de där snygga espressomaskinerna!!

 • Å, jag måste in och kolla där. Jag bodde om hörnet förr, men de flyttade tyvärr inte in förrän alldeles efter att jag flyttade ut, till andra sidan stan. Men fina saker har de, det har jag sett när jag har susat förbi. Och nu har du en fin espressomaskin! 🙂

 • ronja skriver:

  ooohh,, sånadära muggar har vi! 🙂

 • Proforma skriver:

  Det är en jättemysig liten affär med ett enormt utbud! Trevliga är dom också!

  Hade inte haft något emot att ha en sådan kaffemaskin på bänken här, den du har i länken!

 • Lilla jag skriver:

  Deras hemsida är underbar! Finns mycket på min vill-ha-lista som kommer från bagaren och kocken 🙂

 • Aysel Lale R skriver:

  – söööta 🙂

 • Lena Grön. skriver:

  Kul – kom in å hälsa på nån dag!

  Kram!

 • Christer skriver:

  Visst är Bagaren och Kocken väl värda sin nominering!

  Jag var där och tittade på en espressomaskin men det blev ingen därifrån utan en som fungerar med pods från ett annat Göteborgsföretag som heter Zinzino… kolla in deras hemsida http://www.zinzino.com och klicka på exklusivt erbjudande… Jag köpte min limegröna maskin från en tjej som heter Hanna M och har fått otroligt bra service av henne. Rekomenderar varmt!

 • Dragan skriver:

  Hej jag köpte en Bugatti espresso maskin som klarar både pods och löskaffe på http://www.atmosphere-store.se och dom är supertrevliga och hjälpsamma.

 • Kristina skriver:

  Hej, ser att detta är ett många år gammalt inlägg men har du möjligtvis någon aning om vad det är för märke på maskinerna på bilden här? Tack på förhand.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.