Annons

Vinnaren i lucka 24

Nu har jag äntligen haft möjlighet att läsa igenom alla kloka, roliga och inspirerande svar som kom in under Adventskalenderns sista lucka. Tack så mycket för all inspirerande input! Jag har sammanfattat de mest återkommande önskemålen i en lista. Om jag har förstått er rätt skulle ni vilja se ännu mer av detta i bloggen:

– Pyssel
– Inspirerande miljöbilder
– Personliga snapshots från mitt vardagsliv

– Produktnyheter och tester
– Fler uppdateringar i "Lyx eller budget-kategorin"

– Mer information om nya formgivare

Jag ska göra mitt allra bästa för att ge er mer av detta under 2009. Vinnaren som kammade hem den fina stolen blev Malin Junghard i Växjö! Stort grattis! Vill också passa på att tacka alla sponsorer, som gjorde adventskalendern möjlig!

Kategorier:

Kommentarer

 • dahlarna skriver:

  GRATTIS Malin i Växjö! Lyckliga du som vann den underbara Kartellstolen! GOD FORTSÄTTNING på 2009!

 • Det var den bästa julkalender jag varit med om, den var till och med bättre än Teskedsgumman! 😉

 • Lina i Umeå skriver:

  Tack för en rolig kalender!

 • Malin skriver:

  Jag undrar vem/vilka som vann sil-pin kaveln? 🙂

 • Jojo skriver:

  Klart finaste adventskalendervinsterna i år!

  Även om jag inte alls vann, är jag häpen över alla fina vinster Du lockat med. Talar för att sponsorerna också gillar Din blogg! Lika mycket som vi!

 • Mathias Andersson skriver:

  Jag undrar hur det fungerar när man har vunnit. Ska jag ta kontakt med dig eller tar juryn kontakt med mig? Jag vann den 13 december men har inte hört något än…

 • Frida skriver:

  Mathias,

  det måste ha blivit något missförstånd – givetvis ska du få ditt pris. Maila mig din postadress och email igen så löser vi detta (du måste ange hur stort rum du vill ha tapeter till, samt vilken modell)

  Malin

  Jag inväntar svar från Bagaren&Kocken, återkommer med information om vinnaren så snart de valt motiveringar!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.