Annons

Kolla in mitt reafynd från NK

Idag smygstartade NK den årliga vinterrean för sina kundklubbsmedlemmar. Jonas och jag letade oss ner till stan strax efter 14-snåret och då var det redan fullt krig bland reaborden. Herregud. Sällan har jag skådat så många arga tanter med pälsar och dyra handväskor på ett och samma ställe. Men, men jag fick i alla fall några ärenden gjorda och sprang dessutom på det här fina reafyndet från Design House Stockholm. En ”baby block lamp” till 50% rabatt! (Ord. pris 865 kr) Som hittat! NK rear ut miniatyrversionen av den här lampmodellen eftersom den ska utgå ur Design House sortiment. Perfekt för mig som varit på jakt efter denna söta lilla sak en längre tid, men inte lyckats få tag på någon. Om du skyndar kanske du också kan fynda. Det fanns ett tjugotal kvar på hyllan när jag gick.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken tur du hade!

  Dom är jättefina! tyvärr har jag långt dit… 🙁

 • Anna Johansson skriver:

  Gud så söt! Jag visste inte ens att det fanns en liten modell av den där. Har bara sett den "vanliga".

 • Min pappa hade turen att få en sådan lampa i present av sin arbetsgivare. Det kallar jag en gåva med klass 🙂 Kul att Du kunde fynda en!

 • Mia skriver:

  Grattis til lilla lampan, vilken tur att du fick en, det är alltid så tråkigt när man vill ha saker och dom poff utgått:) Kram M

 • Grattis till fyndet!

  Själv var jag jättenöjd då jag i vintras hittade Cord från Design House till bra pris mitt i Smålandsskogarna!

 • Jenny skriver:

  Grattis! Vilket toppenfynd =)

 • Grattis! Själv har jag bara ett "vitt" nkkort och får alltså gå på rea först i morgon :-(. Jag har siktat in mig på brickbordet från Design House men tror jag går bet. Det verkar inte vara med i årets utförsäljning. Jättefin lampa!

 • Anna skriver:

  Vilket fynd! Lampan är jättefin!

  Kram Anna

 • Maria skriver:

  Ojoj, vilket fynd! Synd att jag har så långt till NK annars hade jag skyndat mig att fynda.

 • Emelie skriver:

  Vilket kap! Den är jättefin! =)

 • Emelie skriver:

  Vilket kap! Den är jättefin! =)

 • Aaaaghhh, och det läser jag inte förrän nu! Det är en av mina favoriter också, och 50% är ju som hittat!

 • Ulrika skriver:

  Roligt att man kan ha tur ibland.

 • Jäm skriver:

  Gillar att se bilderna på din blogg, men hatar att man kommer till en porrsida om man glömmer av att skriva husmusen.blogg.se utan bara skriver husmusen.se hahaha

 • Ibland ska man ha tur. Jag ska ner till NK efter jobbet idag, får se hur mycket av rean som är kvar då…

 • Susihus skriver:

  Vilket härligt fynd! Hejja=)

  God fortsättning på det nya året.

  Kram

 • Helene skriver:

  Tack för tipset! För dem som är sugen på en så finns det fortfarande flera kvar. Var där strax före 12.

 • En sådan hade jag gärna shoppat om jag bodde lite närmre… Läcker!

 • Tjohalia skriver:

  Vilket underbart fynd du har gjort!

  Kram Sandra

 • Hallånet skriver:

  Ajabaja Husmusen! Inte nämna block-lampan utan att nämna dess pappa; Harri Koskinen 🙂

  Hör f.ö. till dina utrikiska läsare, och märkte först nu i december att du är tillbaka efter Cult-gapet i bloggen! Good to have you back!

 • Bodil skriver:

  Tack gulliga Frida för det utmärkta tipset. Idag sprang jag in på NK (fast i Stockholm) och fyndade en egen goding. Så fin. I väntan på Stringhyllan som snart ska inhandlas får den nog lysa upp i gästrummet.

 • Eleni skriver:

  Om du vill ha fler besökare på din sida så gå in på denna länken http://www.viraltrafik.se/?eleni

  Mvh eleni

 • Nina skriver:

  Vilket snyggt fynd =)

 • Mia Blanche skriver:

  Bra trendspaning. Kul med smälta stolarna! Har också en sån blocklampa som du fyndade på NK, gillar verkligen den som mysbelysning. Min lyser upp i en Pilasterbokhylla.

  Mia

 • isabelle skriver:

  Cool blogg 🙂

  Vilken sommar resa var din bästa? Kolla mina foton från portugal, capri och frankrike!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.