Annons

Jubileumssvampar från Scotch-Brite™

Efter timmar av rensande, sorterande och slängande är källarförrådet äntligen spick and span. Skönt! Nu återstår bara att ta tag i vårstädningen uppe i lägenheten också. Då kan det behövas lite inspirerande "utrustning". Det här fina samlarsetet från Scotch-Brite™ skulle inte sitta fel. För att fira sitt 50-årsjubileum anlitade man den välkända designgruppen 5.5 för att skapa en limited edition av Scotch-Brite™ städsvampar under namnet «The Sponge house». Tanken är att man på ett enkelt sätt ska kunna skilja svamparna åt, efter användningsområde. Exempelvis den gröna för kökshon, rosa för toaletten, blå för badkaret, orange för disken och den klassiskt mörkgröna för pannor och grytor. Kan köpas här för 165 kr. Jag. Vill. Ha.

Foto: pressbild från designgruppen 5.5

Kategorier:

Kommentarer

 • Helen skriver:

  Verkligen vill ha känsla, allt som gör städandet roligare underlättar ju.

 • Genialt! En sån förpackning skullle vi behöva.

 • Frida skriver:

  Ja dem had jag verkligen velat ha! Du ahr en så fin blogg 🙂 Har läst ett tag och gillar den verkligen, nu har även jag vågat ge mig ut i denna stora djungel… Vi får se hur det går 🙂 Kommer i alla fall fortsätta läsa din blogg och nu lär du se mig kommentera en del mer… Kram

 • Anna Johansson skriver:

  Vilken genial idé! Man vill ju inte gärna råka använda toalettsvampen i köket liksom 😛

 • Mrs. b skriver:

  Bra idé och snygga dessutom! Hade gärna haft ett gäng här hemma!

 • Anonym skriver:

  Det var ju riktigt fyndigt! Men en annan grej som jag tycker är fyndig är room328. Om du inte har kollat in det så är det ett program man kan ladda ner till datorn och sedan rita upp ett rum som man vill inreda. Det fiffiga med det hela är att de samarbetar med en massa olika företag, så att man kan välja ur deras sortiment, tex mio!

 • Frida skriver:

  Det tackar jag för 🙂 Ja man kan inte få för mycket av oss Frida 😉 Ska lägga in lite länkar på min sida och där kommer garanterat din länk finnas med 🙂 Nu ska jag nog sova, nattinatti

 • Anonym skriver:

  Hehe, gulligt set 🙂

 • MissStorm skriver:

  Så smart! De där behöver jag verkligen. Jag blir tokig på sambon som alltid tar fel! Ryser när jag ser toalettsvampen i köket!!!

 • Proforma skriver:

  Med dom formerna så kan man inte ta fel på vad de hör hemma! Kul idé!

 • Bea skriver:

  Vilken fin blogg du har 🙂

 • Så smart! Här är det en till som också vill ha!! Hoppas att du får en härlig måndag! Kram

 • Sickan skriver:

  Jättesöta verkligen men jag är lite osäker på om jag skulle vilja sätta tillbaka dem i sina "fack" efter rengöring – man vill ju lixom inte ha toalettsvampen alldeles vid disksvampen?!?

 • VAR HITTAR DU ALLT ROLIGT, SÅNT HÄR BLIR MAN GLAD AV !!!!!

 • Lena skriver:

  Ja det skulle troligtvis gör astädandet roligare och det är ju inte helt fel. Frågan är ju dock om man skulle använda dem, eftersom de är limited edition tänker jag. man får kanske köpa två så man kan spara på ett set till riktigt motiga städtider, typ flyttstädning.

 • Johanna skriver:

  Nej vad kul, jag hade knappt kunnat med att använda dom (ifall de skulle bli förstörda ;o).

 • Ja jag är inte mycket för att städa men OM jag hade de där svamparna skulle jag nog göra ett försök i alla fall…

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *