Annons

Jurymedlem hos Bemz

Idag har jag klippt mig och fotat porträttbilder för Bemz. Jag är jurymedlem i deras tävling ”My Home, My Way” och ska snart vara med i en intervju på deras hemsida. Ni har väl inte missat att ni kan vinna 5000 kr att shoppa för hos dem, genom att skicka in bilder på en omgjord soffa som kan inspirera andra. För mer info, klicka här. Bemz bjuder på massor av idéer och uppslag till dig som har en gammal IKEA-soffa som behöver nya kläder. Jag lovar att hålla er uppdaterade när intervjun publiceras. Tack också till min supergulliga frisör Jenny på Endorfin som gör mitt vintertrötta hår så mycket finare än det egentligen är.

Kategorier:

Kommentarer

 • janina skriver:

  Vilken fin bild! Visst känner man sig genast mycket snyggare när håret e fixat 🙂

  Passar på och tacka för en superbra inredningsblogg. Den är verkligen nummer ett! Besöker den i princip varje dag och uppskattar att du håller den så uppdaterad. Tack o hej!

 • Melinda skriver:

  Fräscht, Frida! 😀

 • Camilla skriver:

  Vad roligt att sitta med i juryn!

  Jättefin bild också… Kan man få låna din frisör, mitt hår har också sett bättre dagar. 🙂

 • Anonym skriver:

  Det känns tyvärr som den här bloggen bara blir mer och mer en reklamblogg. Trist!

 • Frida skriver:

  Jättefin bild, och kul att du får sitta i juryn! 🙂

  Mitt hår blir som tur är aldrig vintertrött, däremot hyn, är en riktig torris och får smörja in mig som en galning 🙁

 • Anonym skriver:

  Den tävlingen hade jag helt missat!

 • Anna Johansson skriver:

  Den tävlingen hade jag helt missat! Min soffa behöver en facelift, den är verkligen vintertrött 😀

 • Ludde skriver:

  Har du inte fullständigt sålt dig till kapitalet? Det är ingen bloogg längre utan snarare ett reklamblad. Känns som att läsa Metro (där 7/8 av varje uppslag är reklam).

  Det var så lovande …. men nu har jag fått nog.

  Tack och hej!

 • Åh vad roligt! Det kommer bli en spännande tävling att följa. Kram Sandra

 • Sara skriver:

  Men vilken toppenfin bild på dig Frida! Vilket roligt uppdrag.

 • Du är som en liten solstråle på bilden! Kudden är också fin, med lila, min favoritfärg!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.