Annons

7 december – dagens tävling i Adventskalendern

Idag har du chans att vinna den den frukost- och laptopbricka som jag har bloggtat så flitigt om de senaste åren. Bosign är nämligen med och sponsrar adventskalendern med en Laptray, i valfri färg, till den bloggläsare som bäst motiverar varför hon eller han behöver en sådan. Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att svara på frågan i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vill du vara med och tävla? Svara på följande: 1) Hur många olika färger finns det på Laptray? 2) Varför behöver just du en sådan?

Tävlingen är avslutad:
Rätt svar var 9 färger. Nu har Bosign valt vinnare och det blev Maria som hade följande motivering:

"Under kalla vinterdagar man mysa i sängen vill, med en Lap Tray ligger både datorn och mackan still."

Ett bonuspris går också till Helena, för hennes fina rim:

När det så här mot julen lacka,
det är gott att i sängen äta sin adventsmacka.
Med en laptray i knäet blir frukosten på sängen lätt,
bacon, korv och till och med en liten plätt.
På brickan man även datorn kan ha,
surfa i soffan och maila var da’,
ligga i sängen och på nätet köpa klappar,
bra för oss som gärna slappar!


Kategorier:

Kommentarer

 • Solbritt skriver:

  7 olika färgkombinationer finns den i.

  En perfekt present för mig som gärna gör allt möjligt i sängen.

 • Tess skriver:

  Den finns i 7 färger. Sedan vi slängde ut skrivbordet i somras sitter vi för det mesta i sängen med datorn. Vilket inte är så himla praktiskt eller bra för datorn. En Laptray hade därför varit perfekt för oss.

 • Johanna skriver:

  Den finns i 7 olika färgkombinationer. Detta skulle vara en mysig vinst. Tid att ligga kvar i sängen en extra stund

 • Susanne skriver:

  I 7 olika färger finns den.

  För att jag ska snart köpa en LAPTOP, och vad är en LAPTOP utan en LAPTRAY. Det är som kärlek utan kyssar, och det vill man ju inte vara utan.

 • Anna skriver:

  Jag får det till nio olika färgkombinationer (och då har jag inte räknat att vissa finns i både matt och lackad yta).

  Jag skulle behöva ge en laptray till min pojkvän som ständigt sitter med sin bärbara i soffan, sängen, i knät vid bordet etc. Värme sägs ju inte vara så bra för aktiviteten i de nedre regionerna, så om vi vill hålla fertiliteten på topp så skulle han behöva en sådan. Så snart som möjligt….

 • Elin Karlsson skriver:

  Den finns i 7 olika färgkombinationer.

  Hade varit super för mig att få en sån här eftersom jag alltid ligger med datorn i sängen och den blir då så otroligt varm över benen .. + att jag nästan alltid dricker kaffe/choklad/te i sängen och det är så jobbigt att behöva sträcka sig ner över sängkanten! Så ett laptray hade varit perfekt för mig!

 • Maria skriver:

  Sju olika färger.

  Jag tillbringar ganska mycket tid med min laptop i knäet. Tyvärr så blir den ju så fruktansvärt varm, så till slut bränns den. Dessutom fungerar den mycket sämre när den blir varm. För att försöka lösa problemet har jag använt en pärm mellan knäet och laptopen men det fungerar inte riktigt bra. Således skulle jag definitivt behöva en lap tray.

 • Karin skriver:

  Laptray finns i sju olika färgkombinationer.

  När jag ligger i sängen på morgonkvist

  och känner mig lite som en egoist

  Vill äta lyxig frukost – och på film titta,

  och samtidigt i min säng sitta..

  Hur lyckas jag med detta till synes omöjliga uppgift..

  Men se, det verkar som om Bosign har mitt motgift!

  En bricka att ha mat och laptop på,

  det är ju perfekt – ni är så fiffiga så!

 • Ann-kristin S skriver:

  Den finns i 7 färger

  Den skulle verkligen varit bra eftersom jag sitter i soffan med datorn och det blir ju så väldigt varmt på benen till sist 🙂

 • Anna skriver:

  Den finns i 4 olika färger.

  Jag har renoverat upp min lägenhet och eftersom jag jobbar på ett företag som säljer hemelktronik så har jag en massa tekniska pryttlar. Just en Laptray säljer vi dock inte och det tar emot att inte vara jobbet trogen och handla tekniska pryttlar någon annanstans, även om man som jag sitter framför min lappis en stor del av dagen och ofta bränner låren då den hamnar i knät nio gånger av tio. Eftersom jag pluggar också så dricks det mycket kaffe, så en Laptray vore ju attans bra även i det avseendet. Min son skulle säkerligen uppskatta att få ett eget litet bord att ha som ritunderlägg, eftersom han äldrig vill sitta vid ett bord och rita, utan helst på golvet. Dom gånger jag själv inte har lagt beslag på den alltså…

  Den är dessutom så snygg och skulle passa väldigt bra i min vita lägenhet.

 • Maria skriver:

  12 varianter, 9 olika färgkombinationer. Nu när jag räknar efter ordentligt.

  För att ha något mycket bättre att byta ut pärmen, som jag använder mellan laptopen och benen, mot. Inför tentor blir det många långa pluggdagar med laptopen i knäet.

 • Jeanette skriver:

  Oj! Den här åkte precis upp överst på min önskelista! Den finns i 7 färger.

  Jag "bor" i sängen när det är helg med min laptop. Ofta blir den varm och jag får trixa och fixa för att den ska få in luft, t.ex. lägga en bok under. Jag behöver verkligen en sådan här bricka!! Annars får sambon köpa en till mig – jag MÅSTE ha en sådan här.

 • Annelie skriver:

  1. 7 stycken

  2: Jag skulle vilja ge en till min pojkvän för han är sölig. han kan behöva en så att han inte längre spiller en massa på sig.

 • Felicia skriver:

  De finns i 10 olika färgvarianter. Jag skulle behöva denna eftersom jag sitter med datorn i knät eftermiddagarna långa, vilket jag vet inte är bra. Men det måste bloggas och kollas mejl! 🙂

 • Ingela skriver:

  Jag är nybliven mamma och tillbringar den mesta av min vakna tid i soffan med min lilla bebis sovande brevid, mysigt mysigt. Men för att få någonting gjort på mina projekt samtidigt som han sover hade det varit perfekt med en Laptray att ha datorn på:).

  Den finns i 12 varianter/9 färger.

 • Anna skriver:

  7 färger finns den i. Jag behöver en Laptray så min stackars dator ligger stabilt i knäet och inte rasar i golvet. Detta kan vara en stor risk eftersom jag är "drullig" av mig:-)

 • Alexandra skriver:

  Den finns i sju färger.

  Den skulle vara perfekt så slipper jag mitt lilla bord som bara är i vägen hela tiden och samlar på sig massa damm. Perfekt, för då kan man ha den i sängen!

 • petra skriver:

  Åh åh åh!!! Du läser mina tankar. Har länge letat efter nåt som kan ersätta telefonkatalogen jag nu har i knät. Min skrutt laptop bränner mig så fruktansvärt men jag måste ju kunna jobba.

  7 olika kombinationer finns den i, men vit/sand är helt klart finast…

  Det var första gången jag tittade in på din blogg, men den ligger helt klart bland favoriterna. Även om jag inte vinner så tack för att du lottade ut den så jag vet att det finns nåt bättre än telefonkatalogen…

  Mvh Petra

 • 7 st.

  Jag skulle vilja haenlaptray för att min laptop alltid råkar hamna antingen i soffan eller på soffan. Det bränner på benen att sitta med denlånga stunder och iblandblir datorn överhettad på grund av att den står på textil. En laptray skulle låta både mina ben och dator vara svala…

 • Lisa skriver:

  Den finns i sju färger.

  Jag vill ge den till min pojkvän som i sin övernattningslägenhet använder sin laptop till allt, radio, musik, teve, kommunikation, och han har ju inget bord stackarn, det är sängen eller fåtöljen som gäller och en laptopbricka är lika användbar på båda ställena!

 • Maria skriver:

  1) 9 olika färgkombinationer (totalt 12 varianter)

  2) Jag bor i en liten etta utan möjlighet att få till en riktigt bra datorplats. För att slippa ha datorn direkt i knät sitter jag därför ofta (precis just nu tex.) som en liten krok vid soffbordet. Inte att rekommendera.

  Därför behöver jag en Laptray!

 • Kristin skriver:

  Den finns i sju olika färgkombinationer.

  För mig vore detta den perfekta vinsten. Har haft min laptop i 2 år och redan från början hade jag problem med att den blev överhettad. Nu är det extramt, man får nästan brännskador när man sitter och skriver 🙂 Som student har jag inte råd att köpa en ny, men med en laptopbricka skulle jag ha lite mer frihet att förflytta mig hemma med datorn.

 • Rosa skriver:

  Jag vill vinna Laptrayen för att på så sätt ge min Nellie en bonuspresent till jul. Vad skulle mer vara perfekt till en trött, datanördig tonårsdotter?? Hon skulle bli kanonglad och jag skulle bli väldigt populär här hemma!

  Adventshälsningar från Rosa

  ps. den finns i 7 stycken kombinationer. ds.

 • 1) Det finns 7 färger

  2) Barnen springer runt som virvelvindar och så fort jag sätter mig vid min (stationära) dator kommer de inspringande i min hörna. Jag behöver en laptopbricka så jag kan sitta med en bärbar dator i knät, i soffan, tillsammans med barnen!

 • Ida skriver:

  Hej! Den finns i 12 varianter, med 9 olika färgkombinationer. Jag skulle använt min så jag kan sitta med min dator i min nyinköpta soffa. Det är idag en omöjlighet, då den på något sätt alstrar statisk elektricitet och ger mig stötar om jag har den direkt på underlaget (soffan)! Trevlig andra advent! Hälsningar Ida

 • Jenny skriver:

  Den finns i sju olika färger.

  Jag skulle verkligen behöva en då jag hela dagen sitter på ett kontor och när jag kommer hem sitter jag även framför laptopen, men då vill jag inte sitta vid skrivbordet alltid, då sitter jag i soffan, sängen, fåtöljen, på golvet, på balkongen… och DÅ skulle denna bricka vara perfekt!

 • Henriettae Ståhlbrandt skriver:

  Lap trayen är så himla fin! Jag skulle behöva en sådan då jag kommer få barn i februari, och jag kan inte tänka mig något bättre sätt att slappna av vid barnets tupplurer än att krypa ner i vår härliga säng och surfa lite!

  Det är en lite klurig fråga du ställde: lap trayen finns i fem färger på brickan, och tre färger på textilen. Den finns totalt i nio olika färgkombinationer, och dessutom tre extra som har matt yta istället för lackerad. Totalt tolv olika kombinationer om man räknar in detta ovan.

 • Eva skriver:

  7 st färgkombinationer.

  Med en 13 årig som som STÄNDIGT ockupererar vår stationära dator, måste det finnas ett alternativ. Att ta sin dator, stänga in sig i sovrummet en stund och jobba i lugn och ro, är perfekt. Därför skulle en laptray vara utomordentligt bra att ha.

 • Amanda Rösler skriver:

  1. Det finns 9 olika färgkombinationer.

  2. Jag behöver verkligen en Lap Tray! Jag sitter ofta med laptopen i knät i soffan eller sängen, och det blir jättevarmt (särskilt på sommaren!). Dessutom dricker jag nästan alltid kaffe eller te när jag sitter vid datorn, så då vore det perfekt att kunna ställa koppen på brickan.

 • Helena Hasslinge skriver:

  Hej! Lap Tray finns i 7 färger.

  Att den vore perfekt för mig är självklart! Jag har en ryggsjukdom som gör att jag inte kan/får sitta. Du kan ju tänka dig hur det är att leva hela livet som icke-sittande, rätt osocialt… Så – min laptop är min länk till världen där ute. Jag ligger på sängen HELA tiden o det är inte bra med all dator-värme. Min jul vore räddad med en lap tray! Ha en bra advent // Helena

 • Daniel Östlind skriver:

  1. Laptray finns i 7 olika färger.

  2. För tillfället pluggar jag på distans och sitter med min laptop på köksbordet, vore underbart att kunna plocka den med mig till soffan eller sängen, med en kopp te vid sidan om.

 • Anna skriver:

  1. 7 olika färger.

  2. I dagsläget sitter jag på golvet med datorn på en pall, men har nu beställt ny dator minidator & då skulle det va helt underbart att kunna slöligga i soffan eller sängen med den på ett bra underlag.

 • 1) 9 färgkombinationer.

  2) Med en Lap tray kan jag surfa runt och dricka min latte på i lugn och ro… idag kanske den platsen är i soffan?!

 • Anki skriver:

  1. 7 färger

  2. Jobbar som lärare och har ganska mycket planeringsarbete hemma. Skönt att kunna sitta i soffan och göra det.

 • dahlarna skriver:

  1. Laptray finns i 12 olika kombinationer. Den finns i nio olika färgkombinationer vit/sand, vit/röd, natur/röd, natur/sand, wenge/sand, svart/svart, svart/sand, vit/svart samt rosa/svart.

  2. En grymt mångsidig produkt! Jag vill ha frukost på sängen med denna. Jag vill sitta uppkurad i soffan & blogga. Jag vill att barnen ska ha ett bord att rita & spela spel på i bilen. Jag vill otroligt gärna ha denna superbraiga laptray!

 • AnnaW skriver:

  Det finns nio färgkombinationer (och tolv varianter om man räknar de olika ytorna).

  Jag skulle behöva en lap tray eftersom jag hade min förra laptop i knät och den halkade ner på golvet och dog en traumatisk död. Jag vill att den sprillans nya inte går samma öde till mötes!

 • Katarina skriver:

  Den finns i sju färger och 12 olika kombinationer. Jag behöver den för jag är student och bor väldigt litet. Pga av att jag bor så litet så gör jag allt i sängen, äter, sover, pluggar osv. En laptray skulle göra allt det lite lättare. Det är svårt att balansera koppar med varmt te på överkastet, dessutom skulle jag slippa bränna mina ben av värmen som laptopen alstrar.

 • Camilla skriver:

  1) 7

  2) När jag sitter och pluggar stängr datorn ibland av sig eftersom den blir för varm. En bricka skulle råda bot på det!

 • Anna Pramborn skriver:

  Hej!

  Det finns 12 varianter i 9 OLIKA färgställningar.

  Med en en veckas lilla Lisa på min barm

  det blir många konstiga ställningar för min arm.

  Med en lap top och handsfree det mesta går an

  Dock tillbringar vi mycket tid i vår säng så grann…

  Dator och säng lite knölig kombination

  En Lap Tray skulle definitivt stärka denna relation!

  Hej från Anna o Lisa! 🙂

 • Marie skriver:

  Den finns i 7st olika färger.

  Jag ska bli webbdesigner och all min tid spenderas framför min laptop där jag pluggar och letar inspiration för framtida bruk. Med datorn i knät blir man nästan brännskadad så den här presenten skulle nog både jag och min laptop gilla, vi är ju trots allt partners! 😉

 • Emma skriver:

  Lap tray finns med nio olika färgkombinationer men det finns tolv om man räknar att de finns samma färger men olika material.

  Jag skulle verkligen behöva en lap tray, jag och min kille är båda studenter och vi har en stationär och en bärbar som vi sitter och skriver våra arbeten på. En lap tray skulle vara perfekt för när vi skriver våra hemtentor båda två samtidigt. Då skulle jag sitta med datorn i sängen på min lap tray och en kaffe.

 • Malin skriver:

  12 varianter, 4 färger i 9 olika färgkombinationer..?

  När datorn ligger i sängen så sjunker den ju ner liiite liksom, eller ligger inte helt rakt och stilla. Och jag råkade tappa min laptop i golvet typ en vecka efter att jag köpt den. Just då satt sladden i, och självklart bröts själva "munstycket" i två delar, men min händige far lagade den. Problemet är bara att den glappar något fruktansvärt! Och minsta lilla rörelse sabbar kontakten. Och jag är övertygad om att en sån här bricka kommer råda bot på detta problem (eller åtminstone lindra det).

 • Zaida skriver:

  Finns tolv olika varianter, men egentligen är det ju 9 olika färger. 🙂 Jag skulle behöva den för att min laptop blir för varm och börjar sega när jag har den i knäet eller i famnen, och framåtlutad kan jag inte sitta för då hoppar mina valpar på mig och biter i mitt långa hår. Förstår ni dilemmat? Kan inte ha ryggen fri… 🙂 På ett bra tag, haha.

 • Hej!

  Jag tror den finns i 12 varianter, varav i 9 olika färgkombinationer.. Hoppas jag har rätt nu 🙂 För jag vill vinna denna så jag kan ge den till min mamma i julklpapp så hon slipper jaga datorn när den glider över bordet och så hon även kan surfa i sängen för endel dagar har hon svårt att komma ur sängen för hon har problem med sitt ena ben.

 • Elin skriver:

  Den finns i 4 olika färger vad jag har sett.

  Jag vill vinna för att jag har letat något som jag kan he min laptop på när jag ligger i sängen LÄNGE. Men aldrig hittat någon som riktigt fallit mig i smaken förutom den här då men tyvär finns aldrig pengarna där. Så det skulle ju vara perfekt om man kunde vinna :).

 • Hej!

  Jag tror den finns i 12 varianter, varav i 9 olika färgkombinationer.. Hoppas jag har rätt nu 🙂 För jag vill vinna denna så jag kan ge den till min mamma i julklpapp så hon slipper jaga datorn när den glider över bordet och så hon även kan surfa i sängen för endel dagar har hon svårt att komma ur sängen för hon har problem med sitt ena ben.

 • Caroline skriver:

  Den finns i 9 färgkombinationer (12 om man räknar de lackerade o matta), varav 5 färger på brickan o 3 på nederdelen.

  Jag har tentaperiod nu under jul o läser mest hela tiden. En laptray är ju supersmart, den skulle vara varmt välkommen här!

 • Hej!

  Jag tror den finns i 12 varianter, varav i 9 olika färgkombinationer.. Hoppas jag har rätt nu 🙂 För jag vill vinna denna så jag kan ge den till min mamma i julklpapp så hon slipper jaga datorn när den glider över bordet och så hon även kan surfa i sängen för endel dagar har hon svårt att komma ur sängen för hon har problem med sitt ena ben.

 • Louise skriver:

  Lap Tray från Bosign finns i sju olika färger, och skulle passa perfekt i vitt till min vita MacBook. Förutom det skulle den även vara väldigt snäll mot mina nu väldigt varma ben och få fläktarna att fungera normalt igen.

 • Monica Johansson skriver:

  den finns i 7 färger…

  Jag borde vinna den för att jag sitter och kämpar med min D-uppsats och enda stället jag kan vara i fred är i sängen, så det vore den mest perfekta presenten till mig!!

  Monica

 • Daniel skriver:

  Som sagt en klurig fråga, men jag får det till 9 olika färgkombinationer.

  För att säkra framtida mini-Daniel skulle jag nog behöva lägga något mellan knät och datorn. Vad vore då bättre (och snyggare) än en vit/svart Lap Tray.

 • Anonym skriver:

  den finns i 7 färger…

  Jag borde vinna den för att jag sitter och kämpar med min D-uppsats och enda stället jag kan vara i fred är i sängen, så det vore den mest perfekta presenten till mig!!

  Monica

 • Hang skriver:

  Den finns i 7 olika färger.

  Jag skulle behöva den för att jag går på en IT skola och jag hinner aldrig äta frukost, och det blir så dyrt och äta frukost i skolan i 3 år liksom.

  Så med denna kan jag äta frukost samtidigt som jag skriver färdigt mina uppsatser eller samtidigt som jag bloggar på morgon.

  Hoppas jag vinner, det skulle vart kul.

 • Oj, ser nu att jag lämnat ett flertal kommentarer. Inte min mening 🙁 Datorn hakade upp sig..

 • Caroline skriver:

  Den finns i 12 varianter, 9 färgkombinationer (5 färger på brickan o 3 på underdelen)

  Jag har tentaperiod nu i jul, så jag sitter och läser mest hela tiden. En Lap tray är ju supersmart!

  Skulle vara varmt välkommen här! God Jul!

 • Penajs skriver:

  fin blogg!

 • Elin skriver:

  Den finns i 4 olika färger vad jag har sett.

  Jag vill vinna för att jag har letat något som jag kan he min laptop på när jag ligger i sängen LÄNGE. Men aldrig hittat någon som riktigt fallit mig i smaken förutom den här då men tyvär finns aldrig pengarna där. Så det skulle ju vara perfekt om man kunde vinna :).

 • Caroline Zandén skriver:

  1) Lurigt, men jag tror jag fick ihop 12 st olika färgkombinationer…

  2) Som höggravid sitter jag bara i soffan och surfar nu för tiden, och det skulle vara himmelskt skönt med en Lap Tray i knäet!

 • Melinda skriver:

  Den här motiveringen låter lite som mina dåliga ursäkter för sen ankomst på gymnasiet, men den är i högsta grad sann.

  Jag var så glad när grannarna mitt emot flyttade, för de hade en ovana att ständigt sitta i fönstret och titta in till oss. Vi kan inte möblera på annat sätt än att jag har min arbetsplats vid fönstret, och då ser de rakt in. De nya grannarna satt aldrig i fönstret. Men så för ett par veckor sedan kom de hem med en massa platta IKEA-paket, och nu har de också sin arbetsplats vid fönstret. Jag känner mig totalt uttittad! I synnerhet då deras lägenhet ligger högre upp, de ser ju precis allt. Med en laptray skulle jag kunna flytta mig till valfritt ställe i lägenheten så fort mr peekaboo intar spionläge.

 • Melinda skriver:

  …och sju färgkombinationer var det ja.

 • Melinda skriver:

  Skoja bara! 12.

 • Linda skriver:

  Då jag ofta sitter i sängen o bloggar o läser andras bloggar så skule jag verkligen behöva denna t min lap top!Nu istället sitter jag vid ett tråkigt skrivbord för det blev för omständigt o ha den i knät i sängen=(åh det som är så himla mysigt!

  Denna finns i vit/sand,vit/svart,rosa/svart,svart/sand,svart/svart. Sedan kan man lägga till lackerad yta på två utav färgerna;)

 • ha en nice söndag!

 • Maria Wärne Påfvelsson skriver:

  1) Den finns i sju färger.

  2) Den skulle vara en perfekt julklapp till min älskade man som brukar sitta och arbeta med laptopen lite varstans. Sedan vore det ju inte helt fel om han kunde bjuda mig på frukost på sängen ibland också.

 • Marielle skriver:

  1) Nio olika färgkombinationer

  2) Med en liten två månaders bebis och en tvååring att ta hand om skulle en Lap Tray vara den perfekta julklappen då jag nu behöver kunna sitta var som helst med min lap top.

 • Hm, det var en klurig fråga, beror på hur man räknar. Själva den hårda delen finns i fem varianter;

  Vit, natur, svart, wenge och rosa. Sedan kan man kombinera det olika med kudden som finns i fyra färger; vit, svart, sand och röd. Tillsammans är det 12 variationer att välja mellan. 🙂

  Jag skulle vilja vinna en laptopbricka för jag sitter ofta till sängs när jag bloggar eller sitter vid datorn. Jag har en liknande produkt från "ett annat varuhus", men den är tämligen kass, så det vore perfekt med den som Du så varmt rekommenderar.

 • Monica Johansson skriver:

  Den finns i 7 färger…

  Jag tycker att jag är värd den för just nu håller jag på med min D-uppsats som ingår i barnmorske utb. det enda stället jag får vara i fred och skriva är just i sängen så det vore en super present till mig.

  Monica

 • Agge skriver:

  Härlig tävling.:)

 • Johanna skriver:

  a) sju olika färger

  b) jag jobbar mycket hemifrån och ibland tidiga mornar så det vore jätteskönt att sitta kvar i sängen och jobba. Hög mysfaktor trots att man är "på" jobbet:)

 • Jimmie skriver:

  1) det finns 6 olika färger på brickan, och 3 olika färger på "underkudden", sammanlagt 12 varianter!

  2) Varför jag vill vinna? jag känner att jag behöver en nu, jag pluggar och då blir det mycket skrivande vid datan och jag har den alltid i knät vilket blir varmt.. så det skulle vara en fin sak att vinna, som en tidig julklapp: )

 • Madeleine H skriver:

  1) 7 olika färger

  2)För ett par dagar sen rasade min stringhylla ner där jag hade min arbetsplats på en nyinköpta skrivbordskiva, men fästerna lossnade från väggen och allt rasa ner så nu kan jag nebart använda den som hylla och inte belasta den för mycket, jag sitter därför alltid i soffan och jobbar och det är ingen höjdare då jag ofta jobbar hemmifrån…

 • Nightingale skriver:

  Det finns 12 olika färgkombinationer, men egentligen 9 olika färger.

  Jag skulle behöva en lap tray eftersom jag ofta sitter i sängen eller soffan i vår lilla studentetta och skriver mina skolarbeten och surfar eftersom min pojkvän ockuperat skrivbordet och sin dator. Problemet med min laptop är att den blir otroligt varm under, så efter att ha suttit i 20 min bränner man sig på benen och måste ta paus, detta är väldigt irriterande när man är inne i en bra diskussion i ett arbete eller liknande. En lap tray skulle helt enkelt underlätta mitt liv otroligt mycket!

 • Elina skriver:

  1. Beror på hur man räknar. men 7 olika färger är involverade i olika kombinationer.

  2. Jag sitter ofta med datorn i knät i soffan. Häromdagen slutade jag med det, då min dator stängde av sig själv eftersom fläkten inte fick tillräckligt med luft och kunde därmed inte kyla ned datorn. Datorn blev för överhettat. Den var varm som en kamin en lugn stund efteråt och jag hade dåligt samvete för min stackars dator!

 • Linda Calmunger skriver:

  1.

  Jag har hittat den i 9 färgkombinationer, 12 varianter om man räknar med att vissa färgkombinationer även finns i matt gummerad yta.

  2.

  En dag i november jag fick läsa om varsel i ett brev,

  tänk att världen så snabbt har blivit så skev.

  Det gav mig ingen tid att fundera,

  bara ta sig i kragen och börja studera.

  Plötsligt är vi då två studenter som om datorn konkurera,

  måste nog bli en laptop också så vi har en vardera.

  Men var ska jag då få plats att sitta och skriva?

  Då vore det ju suveränt med en sådan smart kudde med skiva.

 • Isabell skriver:

  1. Lap Tray finns i 9 färgkombinationer.

  2. Jag reser en hel del i jobbet och försöker då jobba på tåget, vilket som regel är obekvämt eftersom jag är kort och datorn hamnar för långt bort om man har den på "bordet". Med en Lap Tray skulle jag kunna arbeta bekvämt med datorn i knät, utan att batteriet bränner på benen. En Lap Tray skulle alltså inte bara användas hemma utan få åka med på alla tjänsteresor och även privata resor.

 • Styleaddict skriver:

  Puten(kudden) fins i to ulike farver, sand og sort. og brettet fins i 3 ulike farger. hvit, sort og rosa!

  Jeg trenger en slik da jeg er student. Blir lange dager på en tre-stol. skulle hat dette brettet slik at jeg kunne jobbet og lest flere steder!

 • Agneta skriver:

  1. Den finns i 9 olika färgkombinationer och i 12 olika utföranden.

  2. Både jag och min pojkvän pluggar och vi bor i en etta. Det är ett ständigt krig om vem som blir tvungen att sitta i soffan med datorn i knät och svära. Det skulle underlätta enormt om vi hade en Lap Tray från Bosign till hjälp.

 • Maria Johansson skriver:

  1) Den finns i 12 olika varianter (brickan i vit gummerad, svart gummerad, rosa gummerad, vit, svart, wengé och natur samt kudden i röd, sand och svart, i de kombinationer som finns blir det totalt 12 varianter)

  2) När det så här mot julen lacka,

  det är gott att i sängen äta sin adventsmacka.

  Med en laptray i knäet blir frukosten på sängen lätt,

  bacon, korv och till och med en liten plätt.

  På brickan man även datorn kan ha,

  surfa i soffan och maila var da',

  ligga i sängen och på nätet köpa klappar,

  bra för oss som gärna slappar!

  i sängen

 • Annelie skriver:

  1. Den finns i 7 olika färgkombinationer.

  2. Jag bor i en liten liten etta med ett litet litet matbord och måste ha datorn i sängen. Det finns inte många bekväma sätt att ha datorn på och ligger den i knäet så blir benen varma, för varma! Ofta sitter jag med datorn på sängen och sitter själv på golvet. På matbordet finns inte mycket plats, dör ska jag rymma allt annat som inte ryms någon annanstans. En Lap Tray skulle hjälpa mig en hel del i min lilla etta.

 • E skriver:

  9 färger och 12 varrianter.

  För att jag ska slippa bränna låren av mig måste jag placera laptopen i fläskvecket mitt på magen och sedan vila den på låren(får sita med vikta ben). Det är inte så lätt att använda mousepaden med magfläsket i vägen. hmm kanske skulle leta upp en tävling med en motionscykel som pris i stället:D

 • Malin skriver:

  1. Lack finns i sju färgkombinationer. Matt finns i fem färgkombinationer. Sammanlagt finns den i 9 färgkombinationer.

  2. Min bästa vän har länge önskat sig en sådan laptray men vi har aldrig hittat nått ställe som säljer den. Nu när jag äntligen hittat den perfekta julklappen till henne har jag tyvärr inte råd då jag är student med en begränsad ekonomi. Med en sådan skulle hon kunna göra sina skolarbeten var som helst, även på tåget till och från universitetet då vi pendlar varje dag.

 • camilla skriver:

  finns sju olika färg kombinationer.

  Jag är hemma sjukskriven, sitter oftast med datorn men har en vanlig kudde under mig för att det blir så hett. Skulle verkligen komma till andvänding, det kan jag lova!!!!!!

 • 1.Laptray finns i 12 olika kombinationer om man kombinerar färgen på brickan och kudden.

  2. Jag är i stort behov av en Laptray då jag sitter cirka 7-8 timmar om dagen i soffan med min laptop i knät. Det blir många timmar nu när jag är egenföretagare och då kan blir varmt vill jag lova! Har ett litet skrivbord, men då blir datorn utan ström så jag har tyvärr inget val. Nu hoppas jag att jag kan vinna den fina laptrayen från Bosign

 • Lotta skriver:

  Antislip brickan finns i vit, svart och rosa, brickan med lackerad träyta finns i natur, vit och svart och kudden i rött, sand och svart, sedan är det upp till var och en att kombinera sin egen favorit.

  Jag behöver verkligen en Lap Tray då jag redan har avverkat en laptop som kokade bort, japp var tvungen att kassera den, så nu när den nya har tagits i bruk måste jag skydda den på något vis.

  Om jag inte skulle vinna så hamnar en Lap Trey överst på min julklapps lista.

 • Ida skriver:

  Det finns i 9 färger och 12 varianter.

  Anledningen till att jag skulle behöva en Lap Tray är att jag studerar på högskolan och är i stort behov att av kunna bära med mig en dator överallt så att det blir enklare att studera. Nu sitter jag på min stationära dator och den är ju svår att bära med sig 😉

 • Karin skriver:

  1: Laptray finns i 7 olika färger men fler möjliga kombinationer.

  2: Jag önskar vinna denna för att kunna ge till min pojkvän som använder sin Laptop flitigt, både i jobb och vardag. Vart jag än ser honom så har han den framför sig och ibland ser det inte allt för bekvämt ut. Det skulle vara härligt att få ge denna i present till honom för trots detta så är ju jag viktigare än datorn;-)

  TACK för en härlig blogg!

 • Anna skriver:

  En Lap tray skulle vara perfekt för mig, jag är student och använder datorn för både skolarbete och annat. Då är det bekvämt att kunna sitta med datorn även i knät eller i sängen, och med denna skulle jag slippa bränna mig på benen.

  Det finns 5 olika färger på själva brickan, och 3 färger på kudden. Det finns 9 olika färgkombinationer, där några av dem finns i både matt och lackerad yta, så totalt finns det 12 olika varianter.

 • Jennifer skriver:

  Den finns i 12 olika varianter.

  Jag ser ofta filmer på datorn i sängen då jag varken har tv eller dvd. Efter ungefär en kvart in på filmen börjar min lilla laptop nästintill koka eftersom att fläkten inte har någon effekt när datorn står i sängen. En Lap Tray hade löst detta problemet.

 • Bokmalen skriver:

  Jag får det till 12 olika varianter av svart, vit, natur, rosa, wenge, röd och sand… Skulle behöva en för att slippa få ont i rygg/axlar då jag sitter böjd över datorn som står på vardagsrumsbordet när jag sitter i soffan. Det blir ju så varm att ha den i knät. Snygg å praktisk verkar den ju oxå vara. Att kunna ha kaffekoppen bedvid passar ju perfekt! 🙂 Kramen

 • Emmy skriver:

  1) 12 olika sorter.

  2) Har precis fått en begagnad laptop utav mina föräldrars vän och eftersom den har fem år på nacken så vore det trevligt om den kunde få ha sina sista glansdagar på en Lap Tray 🙂

 • Ida skriver:

  Lurig fråga! 🙂 Den finns i 9 färgkombinationer men 12 varianter om man räknar olika ytor. Brickan finns i 5 färger och kudden i 3 färger.

  Jag behöver definitivt brickan! Med en bebis i magen och allehanda graviditetskrämpor är det skönt att jobba hemifrån soffan iklädd mjukisbyxor så ofta möjlighet ges. Problemet är bara att min MacBook bränner hål i låren. Har länge tänkt köpa en sådan här men det har inte blivit av hittills.

 • Angelica Berglund skriver:

  I 7 olika varianter….det är inte jag själv som behöver den utan min WOW-spelande son. Den vore toppen för honom:-)

 • Ninnalilltroll skriver:

  1) Jag får också det till 9 kombinationer.

  2) Jag skulle behöva en då vi (förhoppningsvis) snart kommer att påbörja bebisverkstaden och då kan ju inte en varm dator i knät undelätta för någon av oss.

 • Therese skriver:

  finns i 9 färger 12 olika varianter.

  Skulle behöva en sådan då jag studerar på distans och sköter allt på datan,skulle va smidigt att ha en sådan,kunna sitta var man vill.

 • Ninnalilltroll skriver:

  Nej nu har jag räknat igen..

  1) 12 olika kombinationer.

  2) Jag skulle behöva en då vi (förhoppningsvis) snart kommer att påbörja bebisverkstaden och då kan ju inte en varm dator i knät undelätta för någon av oss.

 • MiaHB skriver:

  På sidan presenterar 9 olika varianter.

  Jag skulle så gärna vilja ge den här till min man, han har ett stort behov av en sån här produkt, men antingen vet han väl inte att den finns, alternativt har han inte ansett sig ha råd att köpa en, för han har fixat en något ful och provosorisk egen variant av skivan från ett gammalt bord (han är mycket noga med att fläkten får luft, det är viktigt)! Jag skulle så gärna vilja glädja honom med en Lap Tray så kan han slänga den där fula gamla bordsskivan all världens väg!

 • Sophia skriver:

  5 färger på brickan och 4 färger på kudden.

  Jag skulle vilja ha en Lap Tray så jag kan sitta bekvämt med min dator vart som helst i min lägenhet eller på sommaren ute på balkomgen eller i trädgården. Men en Lap Tray skulle jag naturligtvis använda till frukost på sängen och till middagen frmaför tv:n också. Tycker om produkter som kan användas till många olika saker, särskilt när man bor litet.

 • Ann-Helen Andersson skriver:

  Den finns i 7 färger. Perfekt man kan ju ha den överallt utom möjligtvis i duschen… 😉

 • Cathrine skriver:

  9 färger

  Min laptop är min älsklingspryl, den är med överallt i hela huset. Därför skulle jag behöva en lap tray.

 • Mia skriver:

  Hej!

  1. Den finns i 12 utföranden och i nio olika färgkombinationer.

  2. Jag är mamma som pluggar. Har inget eget skrivbord, sitter ofta och pluggar i soffan i vardagsummet, för på köksbordet är man ju i vägen! En lap tray skulle underlätta mitt studiearbete, jag skulle få en bättre arbetsställning och datorn skulle förmodligen få ett längre liv. Plus att jag skulle kunna njuta av fukost i sängen, när jag behöver lite egentid! Tack för en bra blogg!

 • Karin skriver:

  9 färger 12olika kombinationer

  Jag älskar praktiska saker som man kan använda till många olika saker.skulle värkligen behöva denna smarta grej.

 • Louise Andersson skriver:

  Hej.

  Brickan finns i sju olika färgmatchningar.

  Jag skulle gärna vilja ha brickan för att..

  Många skolarbeten skall det skrivas,

  om plats vid bordet vi brukar kivas.

  Sambon och jag är fattiga men flitiga studenter

  en laptray skulle hjälpa oss att klara våra hemtentor.

  🙂

  Mvh

  Lollo

 • e skriver:

  Den finns i nio olika färgkombinationer.

  Kanske är den lösningen för att kunna kombinera arbete och fritid 🙂 Perfekt sätt att ha det lite mysigt när man ändå måste jobba hemma. Skulle vara mycket enklare att sitta i soffan och jobba.

 • Therese skriver:

  Den finns i 12 olika färgkombinationer-

  I min pyttelilla lägenhet på 22 kvm finns inte mycket plats. Speciellt inte för ett tillräckligt stort soffbord att ställa min laptop på. Och att sitta med den i knäet är det enda sättet att mysa med den i soffan, dock är det väldigt ostadigt och känns osäkert.Därför skulle jag behöva en laptray så att jag kan sitta med datorn stadigt knäet och samtidigt sitta bekvämt i soffan, så att jag slipper sitta vid köksbordet varje gång jag ska pilla med datorn 🙂

 • Eva skriver:

  Antislip brickan finns 3 färger, brickan med lackerad träyta i 4 färger och kudden finns i 3 färger. Totalt 12 kombinationer.

  Det skulle vara så roligt att få ge en laptray till min kära sambo. Han har nackproblem på grund av allt stillasittande arbete framför datorn och skrivbordet. En laptray ger honom möjligheten att variera sin arbetsställning lite mer.

 • julia skriver:

  Nio färgkombinationer och 12 olika kombinationer.

  Jag skulle verkligen behöva denna underbara uppfinning nu när jag fått barn. Jag kan aldrig sitta ner på samma ställe utan måste hela tiden ha möjlighet att kunna förflytta mig. Skulle verkligen behöva denna sak, får hålla tummarna att det är jag som får vinna idag.

 • Nina skriver:

  9 olika färgkombinationer och 12 varianter.

  På helgen börjar dagen med en kopp kaffe och läsning av mailen i sängen. Dessvärre har jag en laptop av lite äldre modell som blir varm väldigt fort. Laptopbrickan är lösningen på det problemet och rymmer även min kaffekopp. 🙂

 • jessicapessica skriver:

  Den finns i 12 färgkombinationer.

  Precis en sådan som jag letat efter! Jag vill ge den till min pojkvän i julklapp då han ligg/sitter i sängen på kvällarna och kollar på film via datorn. För nuvaranade så har han mormors gamla bricka, men den behöver jag till annat. Så en prudukt för ändamålet vore fint att ersätta brickan med.

 • petran skriver:

  Det finns 9 olika färgkombinationer och totalt finns det 12 olika varianter.

  Min sambo har precis köpt en alldles ny apple laptop, rikitg snygg må ja säga! men inte så bra att ha den i knä. både för datorn och sambon =) en snygg bricka till en snygg dator skulle vara kanon!

 • Irene skriver:

  Precis som alla andra, så ligger jag i sängen och surfar. Och morgonfikar. Så en sådan här vore perfekt för mig.

  Den finns i nio olika färgkombinationer och 12 varianter!

 • zalina skriver:

  Hej

  Den finns i 9 olika färgkombinationer och i 12 olika utföranden.

  Jag tycker om att ta den tid jag behöver på morgonen för bästa möjliga start på dagen, gillar att surfa fika och läsa tidningen i evigheter därför skulle denna vara perfekt! Tror oxå att dator skulle må bättre av att ligga på ett stabilt underlag istället för inbäddad i täcket… den blir alldeles för varm ibland 🙂 håller tummarna

  kram

 • erika skriver:

  haha, en till synes enkel fråga med många svar. jag svarar 12 kombinationer.

  varför jag behöver den? jag är samhällsvetardoktorand och ägnar min tid åt att skriva och skriva och leta och kolla och fixa vid datorn. en tråkig kontorsmiljö gör att jag ägnar mig åt detta hemma i alla möjliga dåliga ställningar. de flesta innebär dock att mina lår eller min mage brinner upp.

 • 1) den underbart fina fins i 9 olika färgkombinationer, men 12 varianter.

  2)ja, varfrö skulle man inte vilja ha en sådan? jag tror alla vill ha en och de flesta har nog nästan samma andledningar.

  Me jag säger inte att jag kanske är jääte annrolunda, eller behöver den jättemycket mer än andra, men det vore en underbar gåva. Min familj är inte jätte rik och det vore fint att få en lite lyxigare sak. Jag skulle vilja he den här fina datorn till min syster.jag tycker det vore en fin julklapp till henne. Hon älskar att sitta vid datan och jag skulle önska att hon fick en egen fin. Då kan hon även äta frukost till, perfekt, för det kan ta tid för henne 😀

  tack!

 • Anna Näsström skriver:

  Hej!

  Det finns 5 olika färgkombinationer men 7 olika utföranden.

  Jag tog nyss examen och har börjat jobba som frilansande grafisk designer. Jag har inte ett bra datorbord att jobba vid, därför sitter jag ofta i soffan och jobbar. Detta är inte det bekvämaste i världen därför så vore det toppen att förbättra mitt jobbförhållande med denna laptopbricka.

  Tack på förhand!

  Anna

 • Carolin skriver:

  Den finns i fem olika färger.

  En sådan skulle jag verkligen behöva. Jag sitter med

  datorn ofta i knät i soffan med en kaffekopp vinglandes på datorn. Det blir väldigt varm i knät och förr eller senare kommer det säkert vara kaffe över hela datorn, i soffan och i knät.

  Håller nu tummarna!!

  Kram Carolin

 • Carl skriver:

  Frågan kan besvaras på så många olika sätt! Färgerna är svart, sand, natur, wenge, rosa, röd och vit. Det finns 12 kombinationer totalt. Varav 9 av dessa är i olika färger (de andra skiljer sig brickans yta)

  Jag älskar snygg och praktisk design! Min dator följer ofta med mig och ibland finns inte bord i närheten. Då skulle man haft en grej som Lap Tray!

 • Amanda skriver:

  1. Den finns i nio olika färgkombinationer (12 varianter)

  2. Min dator har redan en gång slutat fungera då den har problem med överhettning och har nu börjat bete sig på samma sätt. Nu när garantin gått ut på datorn vore detta perfekt för att förhindra att den kollapsar igen. Som fattig student och hängiven fotograf skulle detta vara guld värt.

 • Conny skriver:

  12 varíanter

  Har min laptop i knäet framför vår teve,

  min hustru sitter brevé,

  hon ser på sin kanal,

  då tar jag datorn som mitt val,

  det blir hett om låren,

  varmare än solen om våren,

  vill nu skydda min ädlaste del,

  då är inte detta lap tray helt fel.

 • camilla skriver:

  Den finns i 7 olika utföranden.

  Fått en liten kis på 3 v och pluggar samtidigt på högskolan! Vad är bättre än att sitta o amma o plugga samtidigt? 2 flugor i en smäll..liksom!

  Tack på förhand

  Camilla

 • Nathalie skriver:

  Hej!

  Tycker du att tjejer får skylla sig själv att dom blir våldtagna pga att dom är förfulla eller har för utmanade kläder?

  Ge mig en kommentar <3

 • fannnie skriver:

  Laptray finns i 7 färger. ¨

  Jag sitter oftast i soffan med min dator, då skulle det vara perfekt med en lap tray.

 • Emma skriver:

  Den finns i 9 olika färgkombinationer, 12 varianter.

  Jag har suktat efter en Laptray sedan jag för flera månader sedan såg den på Fridas blogg. Om den blir min ska jag ha den till lååånga helgfrukostar i sängen, sitta i soffan/sängen och jobba etc. Den ligger högt upp på önskelistan och skulle användas dagligen i min lilla etta där det inte finns plats för någon bra datorplats.

 • Caroline skriver:

  Laptray finns i nio olika färgkombinationer.

  Med en liten son hemma gäller det att vara flexibel med var jag sitter och jobbar med min laptop, ibland blir det i soffan, ibland i sängen, ibland på mattan i lillens rum….. En laptray skulle verkligen förenkla livet för mig och är dessutom jätte snygg.

 • 1. Laptray finns i 7 olika färger.

  2. Den skulle vara perfekt till min laptop! Jag gillar att ha den i knät, men det blir aldrig riktigt bekvämt, men en Laptray skulle lösa allt. Dessutom är den snygg också!

 • LindaTS skriver:

  Den finns i nio olika färgkombinationer (12 varianter)

  Laptoparna i vår familj har haft lite otur det senaste året. En har ramlat ner i golvet, en drabbades av kraschad hårddisk och den tredje blev bränd av en kopp varm choklad. Vi behöver definitivt sköta om de bättre, tänk vad skönt de skulle vila på en laptray.

 • Anna skriver:

  Den finns i 7 färger.

  Jag sitter ofta framför datorn och tittar även på serier på den, så det händer ofta att jag sitter där med små brännskadade lår. Vissa designade saker tycker jag emfaserar mer på design än funktion, men Laptray lyckas att föra samman båda dom sakerna på ett alldeles ypperligt sätt och jag skulle verkligen behöva en sådan. wants it, needs it, som Gollum skulle sagt =)

 • Anonym skriver:

  Det finns 7 färger av laptry. Jag skulle behöva ha en sådan när barnen vill att jag sitter med dom i soffan å tittar på bollibompa men måste jobba! Då är jag med dom och jobbar samtidigt, bra va?!

 • Åsa skriver:

  Det va ju jag som glömde mitt namn å e- mail… hoppas att det funkar nu, suck!

 • Mattias skriver:

  Den finns i två olika färger: vitt och rosa. Svart är ju rent krasst ingen färg, utan avsaknaden av färg.

  Jag skulle uteslutande använda min bricka när jag vaknar mitt i natten och behöver skriva ner en mer eller mindre intelligent tanke. Då kan kombinationen bricka, anteckningsbok och penna komma väl till pass.

 • sofia skriver:

  1.7 färgen

  2. Min vardag skulle bli lite lyxigare och jag skulle slippa den ständiga oro för stålningen från datorn som Laptary skyddar mot…

 • sofia skriver:

  ..strålning skulle det vara…:-D

 • Mattias skriver:

  Den finns i två olika färger: vitt och rosa. Svart är ju rent krasst ingen färg, utan avsaknaden av färg.

  Jag skulle uteslutande använda min bricka när jag vaknar mitt i natten och behöver skriva ner en mer eller mindre intelligent tanke. Då kan kombinationen bricka, anteckningsbok och penna komma väl till pass.

 • 1) Svår fråga, den finns i alla fall i 7 olika varianter och färg- och lackkombinationer.

  2) Ja, jag sitter alltid med laptopen i knäet (så även nu).. så för mig vore det perfekt med en laptray! 🙂

 • Sara skriver:

  Den finns i 8 färger!!

  Sitter alltid med min laptop i knäet då vi bor i en liten etta och inte har plats med något bord, en laptray skulle vara en perfekt juklapp!!

  Tack för en bra blogg!

 • Beatrice skriver:

  Den finns i sju färger.

  I sängen, i soffan, på golvet, med en Laptray blir det bekvämt vart än jag är. Bra både som lyxig frukostbrick som ett smart data underlag.

 • Johanna skriver:

  Den finns åtminstone i sju färger

  Det skulle vara ett nöja att kunna kolla på bl.a. husmusen-bloggen och äta frukost medan man ännu ligger i sängen! 🙂

 • Anna skriver:

  Den finns i 9 färgkombinationer, totalt 12 varianter.

  Min favoritplats hemma är sängen där jag skulle kunna sitta nästan hela helgen, först med frukost och tidningen, sedan med datorn… Flyttar jag mig sedan gör jag det gärna till soffan där jag kan sträcka ut mig på schäslongdelen, helst med något ät-/titt-/läsbart i knät förstås… En laptray skulle vara perfekt hela dagen!

 • Linn skriver:

  Hej!

  Lap tray finns i 9 olika färgkombinationer.

  Jag skulle så gärna vilja ha en Lap Tray att ha i knät med laptopen på när jag äntligen kommer hem från en ansträngande dag som skötare på en vuxenpsykiatrisk avdelning. Då vill jag kunna sjunka ner i soffan med datorn i knät och surfa runt på härliga inredningsbloggar och svara på mail från vänner -utan att få brännmärken på låren! Det är min avslappning efter jobbet och där kan jag finna energi, ork och inspiration till att gå till jobbet igen följande dag och plåstra om skadade själar och armar fulla med skärsår.

 • Ida skriver:

  Hej!

  Lap Tray finns i 9 st olika färgkombinationer.

  En laptray skulle fögylla många kvällar med datorn i sängen för mig. Jag är en sådan människa som tittar på webbtv istället för vanlig tv och detta händer oftast i sängen. Idag löser jag problemet med en bok under min dator, men som ni kanske kan lista ut är dett varken snyggt eller speciellt praktiskt därför skulle jag vilja ha en Laptray! 🙂 Den verkar helt enkelt praktiskt, snygg och mycket användbar.

 • Irene Lähdet skriver:

  Bor i kedjehus och vi saknar ett arbetsrum vår fasta dator står i vardagsrummet och vid den sitter för det mesta vår dotter med kompis/kompisar eller min man.Vilker dröm att ha en laptray krypa upp i soffan eller gömma sig i sovrummet med den.

  /Får det till 7 färger ./Hälsn iréne

 • Sofia skriver:

  Vilken underbar vinst!

  Den finns i 7 olika färgkombinationer med lackerad träyta och 5 olika färgkombinationer med matt gummerad yta.

  Jag skulle verkligen behöva en laptray åt min laptop. Det enda skrivbord som finns i lägenheten fick sambon i julklapp för ett par år sedan, men själv har jag inte någon plats. Så länge jag studerar så kommer vi bo kvar i den lilla tvåa vi har så någon egen "datahörna" får jag inte än på ett tag. Ryggen börjar ta stryk av att sitta som en hösäck vid vardagsrumsbordet eller med den i knät, med böjd nacke och spänd rygg för att balansera den. Dessutom är en laptray väldigt snygg och den ser skön ut att ha i knät! =)

 • Josefin skriver:

  den finns i nio olika träslag och färger.

  Tjaa, jag gissar att du själv vet hur varm en dator kan bli och ärligt talat så tror jag att mina ben och min mage snart kommer strejka. Jag tillbringar alldeles för mycket tid i sängen med datorn på magen. Men jag kan till mitt försvar säga att det är väldigt skönt. Om jag hade en Lap Trey skulle jag samtidigt som jag skrev roliga anekdoter i min blogg dricka ingefärsvatten med citron och honung ( håller förkylningarna en bit ifrån mig) och kela med min kelsjuka hund.

 • Emmica skriver:

  Det finns 12 olika färgkombinationer.

  En varm laptop är inte bra för magen eller för ryggen. Man sitter ofta och kryper ihop med ryggen när man försöker sitta bekvämt med laptoppen framför tv:n eller i sängen. Så en laptray skulle underlätta så underbart bra! 🙂

 • Marie skriver:

  Det finns 12 varianter i 9 OLIKA färgställningar.

  När tystnaden har lagt sig i huset,

  borta är jollret och buset,

  en surfstund innan nya dagen gror,

  det är lyxen för en lycklig mor,

  bekvämligheten med laptrayen är bra

  frukost serverad på den – ett superja!

 • johanna skriver:

  9 olika färgkombinationer finns.

  jag måste jobba i en annan stad resten av december. långt bort från sambo, vänner, familj, glöggfikor och julstök. så en laptray vore perfekt på de få lediga stunder jag antagligen kommer att ligga i sängen med min laptop och chatta med alla jag saknar.

 • Anna skriver:

  Det finns 9 olika färgställningar (men 12 olika varianter).

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en lap tray därför att jag har ett jobb som allt som oftast kräver övertid i form av hemma-arbete och jag sitter på de mest omöjliga platser och jobbar pga av platsbrist. En lap tray skulle helt klart förgylla mitt arbete och min vardag avsevärt!

 • Åsa skriver:

  7 st

  Jag vill vinna en för att ge till världens bästa mamma, det vill säga min 😉

  Så att hon kan ligga kvar i sängen & dricka sitt morgonkaffe & läsa sin mail.

 • Johanna skriver:

  12 olika färgkombinationer

  Hoja, det är så varmt med laptopen i knät..

 • naken Snigel skriver:

  Eftersom jag just har hittat min väg tillbaka till livet genom min dator. Så skulle den vara en stoor och en ren praktisk lösning på många av mina "små" problem.

 • Karin skriver:

  Hej!

  Lap Tray finns i sju färgkombinationer. Varför just jag vill vinna? Jo, jag är en relativt nybliven bloggare som vill komma igång ännu mer med mitt bloggande. Och jag tror att en Lap Tray skulle underlätta saken då min lap top är ganska stor och otymplig. Men med en Lap Tray så blir det lättare att blogga både från exempelvis sängen och soffan och då kan jag bjuda på ännu fler inlägg (detta kan vara mitt löfte om jag vinner ;-)), för jag känner att jag har så otroligt mycket jag vill dela med mig av till mina kära läsare som redan hittat till min lilla blogg!

 • Cinna skriver:

  Den finns i 12 olika färgkombinationer.

  Tänk vad glad min kaffekopp skulle bli när jag inte skäller på den när det far ut över min laptop…utan står stadigt på denna bricka.

 • Karin skriver:

  Ooops! Insåg nyss att jag angivit fel svar! TOLV färgkombinationer ska det ju så klart vara!

  Min motivering är liksom tidigare:

  Varför just jag vill vinna? Jo, jag är en relativt nybliven bloggare som vill komma igång ännu mer med mitt bloggande. Och jag tror att en Lap Tray skulle underlätta saken då min lap top är ganska stor och otymplig. Men med en Lap Tray så blir det lättare att blogga både från exempelvis sängen och soffan och då kan jag bjuda på ännu fler inlägg (detta kan vara mitt löfte om jag vinner ;-)), för jag känner att jag har så otroligt mycket jag vill dela med mig av till mina kära läsare som redan hittat till min lilla blogg!

 • Jessica skriver:

  Den finns i nio olika färgkombinationer.

  Den här skulle jag kunna använda när jag pysslar, pluggar, fikar, ritar, sorterar recept, läser och självklart till att ha datorn på. Med en liten lägenhet utan tillgång till ett riktigt bord skulle denna verkligen underlätta min vardag.

 • Cecilia skriver:

  9 olika färgkombinationer.

  Skulle ge den till min rullstolsbundna mamma att ha i sitt knä!

 • Åsa skriver:

  7 färger…Till en gubbe rar

  skulle den passa bra

  så vi andra på matbordet slapp

  makens ständigt närvarande lapp`

  Sitta i fåtöljen och jobba

  för det skulle vi gärna lobba

  få pyssla med färg och klister

  men utan en arg Christer!:-)

 • Stina Rudh skriver:
 • Hem och Lycka skriver:

  7 st färger.

  Med en kommande webbutik kan jag och maken göra lite av jobbet framför teven/i sängen, vore ju helt underbart!

 • Sarah skriver:

  Rätt svar är tolv och motiveringen lyder;

  För att kunna fortsätta mitt inredningsbloggande på den enda tid som finns över, det vill säga den jag spenderar i sängen 🙂

  Glad andra advent, kram kram

 • Karin Elisabeth skriver:

  De finns i sju olika färgkombinationer, Vit/Sand, Vit/Röd, Natur/Röd, Natur/Sand, Wenge/Sand, Svart/Sand samt Svart/Svart.

  Jag skulle vilja ge den till min gubbe som skulle, efter 20 års samboende och äktenskap, kommer att för första gången överraska mig med en romantisk frukost på sängen. Och ett hopp om att våra tre barn har barnvakt den morgonen så att vi är ensamma hemma…

  =)

 • anna fernhammar skriver:

  – 7 olika färger

  – det verkar vara bästa uppfinning för den som sitter i soffan med en varm laptop i knät 🙂

 • Stina Rudh skriver:

  Nytt försök! 12 Färger 9 kombinationer.

  Motivation: Jo skulle vara perfekt till mina pärlor så att skrivbordet får vara tomt så att det går stt skriva/surfa eller annat som man gör vid ett skrivbord.

 • Karin-Elisabeth skriver:

  De finns i sju olika färgkombinationer, Vit/Sand, Vit/Röd, Natur/Röd, Natur/Sand, Wenge/Sand, Svart/Sand samt Svart/Svart.

  Jag skulle vilja ge den till min gubbe som skulle, efter 20 års samboende och äktenskap, kommer att för första gången överraska mig med en romantisk frukost på sängen. Och ett hopp om att våra tre barn har barnvakt den morgonen så att vi är ensamma hemma…

  =)

 • Linda Wass skriver:

  Det finns 12 olika varianter i 9 färger.

  Jag är ju en prylgalning som älskar snygga lösningar, men den här har jag missat. Nästan så jag skäms lite över att jag inte har kommit på tanken. Jag sköter det mesta av mitt skolarbete i sängen o soffan, så den här verkar vara den perfekta uppfinningen för mig. Om jag har otur och inte vinner så kommer jag nog klicka hem den…=p

  Merry christmas!

 • Mari Galloway skriver:

  Vilken klurig fråga

  1: 4 st färger

  5 st färgkombinationer

  7 st färg/materialkombinationer

  2. varje lördagmorgon smyger jag upp innan min lilla ängel Amanda 6 månader och sambon vaknar för att få lite egentid. Jag tar mig en kopp té och min dator och surfar någon timme. Hur skönt vore det inte att fortsättningsvis kunna krypa upp i soffan med sin nya lap tray på lördagsmorgon:-)

 • monica skriver:

  den finns i 7 olika färger!

  Jag skulle verkligen behöva den för när vi sitter i soffan med datorn mellan sofforna så ser jag aldrig min sambo, med en laptray så skulle jag kunna se honom samtidigt, lite mer nytta & nöje 😉

 • Ebba skriver:

  9 färger.

  Jag behöver en då jag skriver min C-uppsats nu och jag tror det kan bli både bekvämare, roligare och snyggare att skriva denna då jag har en sådan snygg laptray att ha datorn på var jag än befinner mig de dagar jag skriver hemifrån.

 • Karin-Elisabeth skriver:

  Ups, det var en liten "tricky" fråga det här.

  Insåg att det finns två varianter av Lap Tray:en.

  Först en lackad variant som finns i i sju olika färgkombinationer, Vit/Sand, Vit/Röd, Natur/Röd, Natur/Sand, Wenge/Sand, Svart/Sand samt Svart/Svart.

  Sedan en i gummerad variant i 5 kombinationer Vit/Sand, Vit/Svart, Rosa/Svart, Svart/Sand och

  Svart/Svart.

  Min motivering är fortfarande att jag skulle ge den till min gubbe och han i sin tur skulle, efter 20 års samboende och äktenskap, för första gången överraska mig med en romantisk frukost på sängen. Och ett hopp om att våra tre barn hade barnvakt den morgonen så att vi är ensamma hemma…

  =)

 • Björn Jonsson skriver:

  1) 9 olika färg kombiationer

  2) sitter mkt i sängen och fiplar med datorn. Hade vart bra med något att ställa den på =)

 • Karin-Elisabeth skriver:

  Ups, det var en liten "tricky" fråga det här.

  Insåg att det finns två varianter av Lap Tray:en.

  Först en lackad variant som finns i i sju olika färgkombinationer, Vit/Sand, Vit/Röd, Natur/Röd, Natur/Sand, Wenge/Sand, Svart/Sand samt Svart/Svart.

  Sedan en i gummerad variant i 5 kombinationer Vit/Sand, Vit/Svart, Rosa/Svart, Svart/Sand och

  Svart/Svart.

  Min motivering är fortfarande att jag skulle ge den till min gubbe och han i sin tur, skulle efter 20 års samboende och äktenskap, för första gången överraska mig med en romantisk frukost på sängen. Och ett hopp om att våra tre barn hade barnvakt den morgonen så att vi är ensamma hemma…

  =)

 • Sarah Berglund skriver:

  1) 9 olika färg kombinationer

  2) För att jag behöver ha något att ställa datorn på när jag sitter i sängen och surfar på nätet!

 • Anna Larsson skriver:

  7!

  laptopen är min andra hälft,

  med en lap tray blir vi ett!

 • jossan skriver:

  7 olika färger tror jag, och hoppas att det är! 😀

  jag vill ha den för jag gärna använder min dator dygnet runt, men blir ofta snabbt obekväm där jag sitter då datorn glider från mitt knä!

 • Malin Fredlund skriver:

  12 varianter, 9 olika färgkombinationer kom jag fram till. Åh vad den skulle hjälpa mig i alla möjliga vardags situationer.. snälla tomten jag vill ha….

 • Pauline skriver:

  Sju stycken!

  Jag vill bara ha det enkelt och snyggt.. samt slippa kaffe i sängen 🙂

 • trisse skriver:

  det finns 7 olika

  har någon försökt sitta i en skumpande bil och jobba med dator – jag gör det ständigt och en hjälpreda behövs verkligen! Lap tray är svaret på min vädjan

 • Emelie skriver:

  7 olika färgkombinationer finns den i! Jag skulle behöva den eftersom jag oftast sitter med datorn i knät vilket inte är känns så bra..! Vore perfekt att ha en Lap Tray att ställa den på istället där man även kan ställa fikat brevid!

 • Cassiopeia skriver:

  1. Det finns 9 olika färgkombinationer.

  2. Jag skulle behöva en Lap Tray att ge till min mamma i julklapp. Hon har fått min gamla laptop och jag försöker lära henne grundläggande datorkunskaper, vilket tar sin lilla tid. Tänk vad trevligt om vi kunde sitta i soffan och göra det istället för vid skrivbordet eller matbordet!

 • Maria skriver:

  1. Den finns i 9 olika färgkombinationer…

  2. …och skulle vara välbehövd när jag sitter i soffan eller ute på balkongen, eftersom det går att ställa både datorn och frukosttallriken på den… kanske dock inte samtidigt, så man inte råkar spilla! 🙂

 • Elisabeth skriver:

  Finns i 7 olika färger

  Jag har nu blivit så gammal så jag kan ligga kvar i sängen halva förmiddagen utan att skämmas ….

 • Cecilia skriver:

  1. Den finns i 9 färgkombinationer

  2. För att jag köpte en till mig själv (vit sand) förra året – men får alltid tjafsa om när jag skall ha den, eftersom min kille har tagit den som hans egen! Vore stört skönt att fixa en som bara blir MIN och ingen annans!!! 😉

 • Anna skriver:

  7 st

  När jag på morgonen min underbara frukost ska inta skulle denna vara perfekt att ha & när jag sedan ut på nätet ska passar den även bra!

  kram anna

  min mail: [email protected]

 • Helena skriver:

  För om jag hade en sån skulle nog chansen öka att få frukost på sängen till mors dag….!

 • Axelina skriver:

  Den finns i 7 kombinationer.

  Jag behöver verkligen en sådan så jag slipper få fler brännmärken på benet av min varma laptop!

 • Helena skriver:

  Oj! 12 olika kombinationer tycker jag att det finns!

  Glömde skriva det!

 • Sandra B. skriver:

  7 olika färger

  Jag behöver en laptray eftersom jag precis har insett att min onda nacke beror på att jag sitter och vrider på mig med laptopen på soffans armstöd. Det skulle vara så mycket skönare att sträcka ut i schäslongen med datorn i knät!

 • Sara skriver:

  Oj oj vad många svar…

  Jag fick det till 9 färgkombinationer.

  Märkligt, var härom dagen inne på deras sida (skall köpa lite julklappar där…) Hittade denna superpryl som jag önskar ha av mig själv i belöning när jag har lyckats installera vår trådlösa bredband. Lyckas kanske få till det i julhelgen, ett halvår senare efter inköpet. Kanske skall önska mig en tekniker också, eh, istället?!

 • Jessica skriver:

  Den finns i 10 olika färgkombinationer men 5 olika färger på ovansidan. Klurig fråga idag.

  Jag behöver en för att jag ingen har och ska man hinna följa alla favoritbloggar måste datorn hänga med över allt.

 • AnnaS skriver:

  Den underbara "brickan" finns i 9 färgställningar, varav 3 finns att få med antingen lackerad eller gummeradbricka.

  Att sitta på en dålig stol vid ett kantstött laminatskrivbord ökar inte kreativiteten, önskar jag kunde få sitta i soffan utan att bränna sönder knäna och känna hur dataskärmen bubblar i kreativitetensfärg!

 • Janne skriver:

  1. Sju färger (tolv varianter)

  2. Våra framtida barn behöver skydd

  jag & min fru är mycket brydd

  då datorn i mitt knä vilar

  och värmen obönhörligt strilar

  mot de vi kanske döper Egon och Anna

  en Lap Tray skulle låta dem stanna!

 • Jörgen skriver:

  Svar: 9 färgkombinationer

  Jag vill ha en till min tjej. Hon sitter med datorn i knäet, på magen, på soffkanten, i sängen, vid bordet mm. Det kan aldrig vara bra för kroppen att vara i dessa positioner.

 • sussi fagerholm skriver:

  skulle ju va perfekt att slippa allt kladd som blir i sängen där jag oftast bloggar.

  Den finns i 7 färger.

 • Anonym skriver:

  Finns i sju färger, 12 varianter

  Jag skulle vilja ge en fin vit laptray till min mamma som just vågat sig på sin nya Mac och internet för första gången. För att hon skall inspireras att fortsätta och detta med stil skulle hon få en fin laptray av mig i julklapp så även hon kan få uppleva hur det är att surfa i sängen en söndag morgon!.

 • Prinsessan Fiona skriver:

  1. 7 färger i 12 kombinationer

  2. Jag skulle ge den till min sambo som envisas med att sitta med sin bärbara dator i knät. Om det bara var att han brände sig lite skulle jag nästan tycka att han får skylla sig själv, men nu är det lite allvarligare än så. Vi försöker nämligen skaffa barn och då är det inte ett område man ska värma upp i onödan.

 • linda skriver:

  Finns i sju färger, 12 varianter

  Jag skulle vilja ge en fin vit laptray till min mamma som just vågat sig på sin nya Mac och internet för första gången. För att hon skall inspireras att fortsätta och detta med stil skulle hon få en fin laptray av mig i julklapp så även hon kan få uppleva hur det är att surfa i sängen en söndag morgon!.

 • linda skriver:

  Finns i sju färger, 12 varianter

  Jag skulle vilja ge en fin vit laptray till min mamma som just vågat sig på sin nya Mac och internet för första gången. För att hon skall inspireras att fortsätta och detta med stil skulle hon få en fin laptray av mig i julklapp så även hon kan få uppleva hur det är att surfa i sängen en söndag morgon!.

 • Jessica skriver:

  Den finns i sju färger

  En stor del av dygnet myser jag i sängen just nu pga vår en vecka gamla dotter. Vi ammar, myser och bara är.

  Skulle gärna njuta av att kunna använda min laptop på ett smidigt sätt medan dottern snusar så sött bredvid.

 • Lina Larsson skriver:

  Som student är min bästa ägodel min svarta macbook. Trots detta blir den inte alltid behandlad så kärleksfullt som den borde. Det datorn önskar sig till jul är en laptray matchande dess eget snygga utseende.

 • Maija F. skriver:

  1)Det blev söndagspyssel för att få ihop totalt 9 st olika färgkombinationer.

  2)Det vore så skönt att slippa ha brända knän som inte gör någon glad.

 • Lina Larsson skriver:

  Det finns i 9 olika snygga färgkombinationer

  Som student är min bästa ägodel min svarta macbook. Trots detta blir den inte alltid behandlad så kärleksfullt som den borde. Det datorn önskar sig till jul är en laptray matchande dess eget snygga utseende.

 • pyrra skriver:

  Lap Tray finns i 4 färger med 12 olika kombinationer.

  Jag är oerhört morgontrött och lärt mig knepet att dricka kaffe och läsa tidningen en timme innan jag stiger upp. Tidningen läser jag på nätet med Macbooken i knät. Kaffet måste jag sträcka mig efter. Det blir både varmt och onödigt mycket jobb. Med en Lap Tray kan jag hålla värmen borta från datorn och kaffet inom bättre räckhåll och samtidigt njuta av oerhört snygg design.

 • lisa skriver:

  9 olika färgkombinationer.

  Jag ska vinna en så jag kan ge bort den till min polare som verkligen behöver en sån där, innan hon sölar ner sin dyra dator…

 • Emmie skriver:

  Hej! Jag får det till tio olika färgkombinationer(med fem färgalternativ på brickan och tre färgalternativ på kudden). Jag behöver en lap trey för att kunna njuta av långa (smulor-bland-lakanen-fria) söndagsfrukostar i sängen. Men också för att kunna sitta med datorn i knäet, utan att bränna mig på låren. Det vore underbart! Dessutom tycker jag att den är så otroligt trevlig att titta på…

 • Micke skriver:

  Laptrayen finns i 7färger…

  Och om jag vinner ska jag ge den till min fru som verkligen skulle behöva en bricka till datorn. Vi var tvungna att köpa ny dator nyligen då hon råkade spilla kaffe över dn gammla, men en sån bricka kanske koppen står lite stadigare 😉

  Mvh micke

 • Maria skriver:

  9 olika färgkambinationer, 12 varianter

  Något jag verkligen behöver. Blir så glad när praktiska saker också är fina 🙂

 • Sara skriver:

  1. Oj det här var ingen lätt fråga att hitta ett givet svar på. Är svart svart och vitt vitt oavsett material och finish, är trä en färg? Hur som helst svarar 9 olika färgkambinationer och 12 varianter.

  2. Är en typisk "sängjobbare" så en lap tray skulle passa mig perfekt och göra de sena arbetstimmarna vid dator lite mer angenäma.

 • Helena skriver:

  Det är omöjligt att svara på frågan.Dels finns det flera olika färger,matt eller blankt,gummi,olika trävarianter,som sedan kombineras med olika tygfärger.

  Jar vill vinna LapTray för det är en supersmart produkt som jag kommer att ha stor användning av

 • Carro skriver:

  Hej!

  På A säger jag att Lap Try finns i nio färgkombinationer, och på B säger jag att jag hemskt gärna skulle vilja ha en lap tray för att jag från och med januari ska skriva min master uppsats i marknadsföring, helt ensam, i fem månader framöver. Just nu är jag ganska otaggad inför uppgiften, men en lap tray skulle sannolikt fungera som en perfekt pepp-present och underlätta både mitt läsande, mitt skrivande och mitt fikande under det närmsta halvåret!

  =)

 • Jessica skriver:

  1: 7 olika färg kombinationer

  2: Jag har problem med min rygg och behöver sitta i soffan för att inte få sådan värk. Därför skulle en laptray vara perfekt för mig eftersom att jag oftast inte kan sitta vid datorn längre stunder men skulle behöva det.

  Tack för en underbart skojjig blogg!

 • Frida skriver:

  1) Laptray finns i 9 olika färger.

  2) Jag sitter alltid i min sköna soffa och pluggar. Jag skulle använda en Laptray bricka dagligen, både till datorn men även till fikapauserna mellan allt läsande.

 • Jessica Lindgren skriver:

  1) 7 olika färgkombinationer

  2) Jag sitter här i soffan varje kväll med datorn i knät och det blir så varmt på benen så det skulle vara jätteskönt med en laptray.

 • Lia skriver:

  1) Det finns 5 färger på brickan som jag ser det, 7 om du räknar färg/material, och 3 på kudden. Bosign säljer 12 kombinationer på sin hemsida, men det borde egentligen kunna finnas 21 unika kombinationer.

  2) Just nu har jag ingen arbetshörna/skrivbord och att ha laptopen i knäet är inte bra för datorn. En Lap Tray skulle rädda livet på min laptop, där skulle den kunna stå och andas fritt och må bra. Samtidigt som jag skulle må bra av att ha en fin Lap Tray! Win-win.

 • SMÄM skriver:

  Får man tävla trots att man bor i England?

  1) Det finns 12 olika. Det var ju inget svårt.

  2) Vinner jag hade jag velat ha en vit/svart. Jag behöver den till min macbook. Bloggar, ser på film och ströläser på internet med datorn i sängen. Beroende har man ju lyckats bli med åren. Med den där brickan blir det inte så rysligt varmt med datorn i knät också 🙂

 • Helena skriver:

  Den finns i 9 olika färgkombinationer.

  Under kalla vinterdagar man mysa i sängen vill,

  med en Laptray ligger både datorn och mackan still!

 • anna skriver:

  Drömmer om att bli bjuden på en smarrig frukost på sängen i januari när jag fyller år. Alla förutsättningar finns förutom brickan som finns i 7 färger.

 • Wal skriver:

  7 olika färger för mig som inte är (färg)blind.

  Jag vill helt enkelt inte elda upp mina grabbar där nere.

 • Skyler skriver:

  7 färger finns det.

  och mina axlar skulle tacka så mycket ifall jag vann. de slits på jobbet där jag jobbar 8 h vid dator. och sen slits de hemma för att där kan jag inte hitta rätt sittställning. med brickan kan jag sitta med laptopen i knät och axlarna kan andas ut.

 • Jen skriver:

  1) Hur många olika färger finns det på Laptray?

  Sju färger, nio färgkombinationer och tolv olika kombinationer

  2) Varför behöver just du en sådan?

  Jag har spanat efter denna efter jag såg den för första gången i din blogg, tyvärr finns det ingen möjlighet för ett köp då lägenheten inte blir såld och därmed dubbla hyror dit alla pengar går. Skulle därför passa perfekt med en adventspresent som skulle rädda de långa stunderna med datorn i vintermörkret.

 • Sarah Sacklén skriver:

  svar1: 7 stycken färger

  svar2: Jag behöver ofta ändra ställning då jag har svårt värk i axlar och nacke så denna skulle passa mig superbra! Snygg dessutom.

 • Bea* skriver:

  Finns i 7 olika färger !

  Jag skulle behöva en sådan här för att min dator som jag använder nu vill inte riktigt alltid göra som jag vill gammal & dålig helt enkelt.

  Ha en bra dag!

  [email protected]”>Bea[email protected]

 • Katarina Rosenqvist skriver:

  1 Den finns i sju färgkombinationer.

  2 Jag behöver en sådan för att jag sitter jämt med min dator i knät- den växer snart fast. Då jag läser till lärare är det jämt en massa uppgifter som ska skrivas och lektioner som ska planeras. För att familjen inte ska tro att jag har emigrerat till mitt arbetsrum sitter jag ofta i soffan och skriver. När jag väl lämmnar soffan tar jag med mig datorn för att pendla till Malmö (bor i Helsingborg) och då sitter jag där igen, på tåget- med datorn i knät…; ) Och inte att förglömma, den är ju såååå snygg!!!

 • Erika skriver:

  Det finns 12 olika kombinationer av färger/ytor, 7 olika färger.

  Jag sitter ofta i sängen med datorn och skulle därför gärna vilja vinna en Lap Tray för att skona såväl knät som de böcker/tidningar, som idag får agera bricka, från datorns värme.

 • Lotta skriver:

  Den finns i 12 varianter varav i 9 olika färgkombinationer. Jag behöver en sådan nu när jag är nyopererad och kan sitta med min laptop i sängen eller i soffan och surfa.

 • Lotta skriver:

  Den finns i 12 varianter varav i 9 olika färgkombinationer. Jag behöver en sådan nu när jag är nyopererad och kan sitta med min laptop i sängen eller i soffan och surfa.

 • Vaj skriver:

  Förtillfället använder jag mig utav en kudde, men jag kanske borde skaffa mig en sådan, för att slippa få mina kuddar obehagligt varma.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *