Annons

6 december – dagens tävling i Adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett presentkort från Hemtex på 500 kronor som du kan använda i kedjans butiker runtom i Sverige. Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att svara på frågan i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vill du vara med och tävla? Svara på följande fråga: Vad skulle du köpa för presentkortet på Hemtex? (tips, gå in och kika på Hemtex.se för att se mer av deras sortiment)

Tävlingen är avslutad:
Stort grattis till Camilla, som vann presentkortet på 500 kr, så att hon kan köpa fler sängkläder från Hemtex i satinvävd bomull. Juryn föll för motiveringen "…det är något av det skönaste man kan gosa ner sej i när man ska sova. Så sköna sängkläder har vi aldrig tidigare haft".

Kategorier:

Kommentarer

 • Jossan skriver:

  Jag skulle köpa nya fina uppfriskande kuddar till min trista, svarta soffa 🙂

 • Klara skriver:

  Jag skulle införskaffa ett nytt mysigt påslakansset 🙂

 • Jag skulle köpa dessa gardiner "Fransk veckbandslängd Granat" och några matchande kuddar till mitt sovrum 🙂

 • Lisa skriver:

  Jag skulle köpa ett nytt överkast till mor och far i julklapp.

 • Lizette skriver:

  Jag skulle köpa nya handdukar! Vi har haft allt vitt, vitt, vitt här hemma sen jag kan minnas, men nu är jag trött på hur fort vita handdukar blir fläckiga och solkiga (det försvinner ju inte i tvätten!). Inga mer vita handdukar har vi bestämt!! Lite sugen på orange är jag, det är ju faktiskt en ganska bortglömd färg, som förtjänar lite mer utrymme. Så det skulle jag absolut köpa hoppas hoppas jag vinner

 • Patricia skriver:

  Jag skulle köpa percalebäddset Saltö som man så lämpligt får två för 500 kronor. 🙂

 • Anna skriver:

  Hej!

  Jag skulle köpa en vit linneduk och ha i vårt vardagsrum på matbordet på julafton och sedan dekorera med granris & härliga vita & silvriga kulor! 🙂

 • Hem och Lycka skriver:

  Jag älskar textilierna ur U S P A så det blir nog garanterat i så fall kökshanddukar och annat ur denna serie.

 • Katrin B skriver:

  För 500:- skulle jag få både nya köksgardiner efter jul och ett par härliga nya koppar att dricka morgonkaffe/te ur på morgonkvisten när jag tittar på soluppgången genom fönstret inramat av mina nya köksgardiner.

 • Veronica Nilsson skriver:

  Jag skulle köpa gardinkappan Staden så underbart fin,

  och därmed bli av med vår gamla trötta gardin!

 • Linda P skriver:

  Jag skulle köpa nya täcken och kuddar så vi kan få sova mjukt och gott!

 • Sanna skriver:

  Jag skulle köpa gosiga mjuka kuddar till vår nya soffa som äntligen står där i all sin prakt (fick byta den tre gånger för de två första var paj!). Eller kanske en fin pläd att ha där. Hmm det fanns så mycket fint…

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa nya badlakan & handdukar till badrummet, för det är jag i stort behov av! De som används nu är gamla och välanvända och i stort behov av att bytas ut…

 • dahlarna skriver:

  Jag såg en ursnygg svart ljusstake som såg ut som ett träd samt några snygga bordlampor med ganska rejäl "silverfot"! De skulle jag definitivt köpa om jag hade turen att vinna 500 kr på Hemtex! 🙂

 • Anne B. skriver:

  Antagligen påslakan USPA Marthas. Broderiet på påslakanet är så vackert.

 • Ewa Edström skriver:

  En mjuk och go pläd att lägga i min soffa

  skulle vara perfekt

  Zig-Zag föll jag för direkt

 • Sofie skriver:

  Jag skulle köpa syntettäcket perfection. Tål inte dun, men gillar känslan av dun, och detta täcke har jag klämt på många gånger, och det känns verkligen som dun!

 • Anneli skriver:

  Jag skulle helt klart köpa ett varmt och härligt duntäcke! Behövs nu när vintern kommer med stormsteg.

  //Anneli

 • Terése skriver:

  Jag skulle köpa gardiner till vårt nya hus som matchar de nya tapeterna vi kommer att i vardagsrummet.

 • Julia skriver:

  Skulle köpa två badrockar till mina svärföräldrar som låter mig och min dotter få bo hos dom medan jag pluggar.

 • Emma Strandberg skriver:

  Jag skulle investera i fina kökssaker till vår nya lägenhet där vi äntligen kommer att ha ett riktigt kök!

 • Tanya skriver:

  Har länge spanat in en filt som jag inte kommit mig för att köpa, kan inte hitta igen den på hemsidan.. Men den skulle passa så himla bra här hemma, särskilt när den är i bomull och det passar ypperligt när vi är två allergiker här hemma =)

 • Matilda skriver:

  Jag skulle nog köpa något att piffa upp mitt sovrum med. Jag trivs inte alls i mitt sovrum så kanske något snyggt överkast eller kuddar tror jag skulle få det se lite bättre ut.

 • Marie skriver:

  Ett bäddset och fina sängkläder till vår prins/essa som vi ska hämta i Kina framåt sommaren…

  L Ä N G T A R !

 • Gladana skriver:

  Jag skulle köpa fina gammeldags juldukar som ser hembroderade ut, jag såg dem på Hemtex idag och blev så sugen på dem.

 • Amanda Rösler skriver:

  Jag skulle köpa någon mysig pläd, det behövs nu på vintern :).

 • Sofia skriver:

  Jag skulle köpa färgglada handdukar och en badrumsmatta som matchar vårat nyomgjorda badrum.

 • Matilda skriver:

  Jag skulle nog använda presentkortet till att köpa ett helt nytt täcke. Det jag har nu är så litet (det täcker inte upp hela påslakanet) och inte alls sådär fluffigt och mysigt som man vill att det ska vara. Plus att det är jättegammalt också 😛 Har haft det så länge jag kan minnas. I somras köpte jag en ny, fin säng men vad är väl en säng utan ett fluffigt täcke? God jul /Matilda 🙂

 • Jeanette skriver:

  Jag skulle köpa nya kuddar till soffan

 • Johanna skriver:

  Jag hade köpt ett fint påslakanset då jag tänkt önska mig det i julklapp. Ett presentkort på Hemtex hade varit en perfekt, lite för tidig, julklapp till mig själv!

 • Carolin skriver:

  Jag skulle köpa nya handdukar till vårt nyrenoverade badrum.

  Tack för en inspirerande blogg!!

  / Carolin

 • Tessen skriver:

  Jag skulle köpa nya täcken till tvillingarna. Varma å goa behövs nu vintertid.

 • Sophia skriver:

  Jag skulle köpa duntofflor till mig och syrran, för det finns inge gossigare än att dra på dem efter jobbet och mysa i soffan. Sen kanske det skulle räcka till nån plädd också att byta i soffan kanske.

 • Karin skriver:

  Jag skulle köpa mig ett nytt fint överkast.Jag tror att hela sovrummet skulle få en anna karaktär om jag bytte ut mitt gamla fula nötta överkast

 • Rebecka skriver:

  Jag skulle direkt gå och köpa nya sängkläder, det är så lyxigt med nya fräsha =)

  Kram Rebecka

 • Morfen skriver:

  Jag skulle köpa nya sovkuddar till hela familjen för jag köpte nåt skräp på ikea för ett tag sedan och de är totalt platta nu, inte alls sköna. Så fyra sköna kuddar skulle det bli. 🙂

 • Marie skriver:

  Jag skulle absolut köpa lite läckra mörkröda handdukar! Lite färg i badrummet behöver man alltid, och grejerna från Living brukar alltid vara schyssta!

 • Anonym skriver:

  Eftersom jag snart flyttar till större lägenhet.

  Skulle jag köpa nya gardiner, nya handdukar till badrummet och mysiga sängkläder.

 • Helena skriver:

  Nya badlakan! Kanske de av ekologisk bomull? Då bjuder man sig själv på en present, samtidigt som man gör en liiiiiiiiten insats för miljön 🙂

  Många bäckar små…

  Tack för en inspirerande blogg. Jag kikar in här så ofta jag hinner 🙂

 • Emelie skriver:

  åhhhhh… jag skulle köpa nya kuddar å filtar till vår stora härliga soffa! jag älskar mys pys med fina kuddar å gosiga filtar men för tillfället är soffan helt tom! =(.. detta p.g.a en kräksjuke-vecka hemma hos oss.. våra vackra kuddar å härliga filtar tålde inte att bli tvättade! kuddarna fick bara hystas och filtarna tappade stor charm! =(

  så det är vad jag skulle använda presentkortet till =)..

 • Johanna skriver:

  Jag skulle köpa nya handdukar till mig och min dotter.

 • Madde skriver:

  Vi har precis målat om i vardagsrummet(som de tidigare ägarna målat spygrönt) och nu skulle jag vilja ha ett par nya fina gardiner som gör rummet mer hemtrevligt dock börjar pengarna tryta…Har nya gardinstänger men inga gardiner till.

 • MiaHB skriver:

  Jag hade gärna blivit ägare till pläden U.S.P.A. Edgartown, jag och min lilla katt skulle sitta och mysa under den när vinden viner. Mysigt!

 • Linda skriver:

  Med en katt som med jämna mellanrum släpper hår i samma utsträckning som en mindre atombomb har jag upptäckt att bomullslakan älskar att dra till sig av överflödet. Hemtex underbara satinlakan däremot funkar utmärkt, så för presentkortet skulle jag köpa nya lakan så att de gamla kan bytas ut!

 • Camilla skriver:

  Örngott med texten "Världens bästa mormor/morfar" till dem det berör,

  så sover de så gott som om änglar sjöng i kör.

 • Frida B skriver:

  Jag har aldrig ägt något påslakanset i satin men har alltid hört att det ska vara så skönt att sova i. 🙂 Jag har varit inne på Hemtex flera gånger och klämt och känt på deras Blue Satin-påslakan. Som student har man inte direkt råd att köpa sådana lakan så hade jag vunnit presentkortet hade jag investerat i det.

 • Joakim skriver:

  Jag skulle köpa en stor mjuk kudde så att jag har något att krama på natten nu när min sambo flyttat till Spanien.

 • Maria skriver:

  Fluffiga, tjocka, ranidga handdukar och badlakan 🙂

 • Em skriver:

  jag skulle köpa en kudde! just nu sover jag på en gammal nalle vilket inte är så skönt… 😛

  God jul!

 • Melinda skriver:

  För någon månad sedan fanns en ljuvlig vit pläd i fuskpäls på Hemtex. Finns den kvar hade jag garanterat lagt vantarna på den!

 • Rebecca skriver:

  Handdukar och badlakan! Jag har ett gäng slitna och urtvättade trasor som jag fick ärva när jag flyttade hemifrån och jag har fortfarande inte köpt några nya… 😉

 • Tiilii skriver:

  Jag skulle köpa ett dubbelsängsöverkast, för dom är så dyra och det är inte allt för roligt att handla med sina egna pengar när man har ont om dom… eller så hade jag handlat nya kyddar till vår soffa.. dom har massor me fina kuddar

 • Lisa skriver:

  Haha, jag skulle köpa ännu fler av de små fåglarna som man kan klämma fast i julgranen, hittar dem inte på hemsidan men är förälskad. Det är ta tre betala för två på dem och jag har redan köpt 6 st paket á 2 fåglar. Hmm.. för 500 kr får man 30 fåglar, tänk så vackert!

 • Jessica skriver:

  Jag skulle köpt nya gardiner till min mamma, för så fort vi är i närheten av en Hemtex-butik så vill hon in och "bara kolla lite" och det slutar alltid med att hon hamnar vid gardinerna och står o suckar o längtar, "De här skulle vara såå fina i köket".

 • Lisa skriver:

  Hemtex satinlakan är sköna och prisvärda, så en ny uppsättning sådana till dubbelsängen får det bli!

 • Ulrika skriver:

  Jag skulle köpa ett snyggt överkast eller ett bäddset. Iiiiii…

  Mvh/Ulrika

 • Elisabeth N skriver:

  Jag hade köpt vars ett nytt badlakan till mig och min sambo. Görel i ekobomull är min favorit, men jag tror min sambo hellre vill ha Check, som även det är ekologiskt. Kul med valmöjligheter – även när man handlar ekologiskt!

 • Camilla skriver:

  Helt klart nya sängkläder i satinvävt bomull. Köpte det för första gången för ett år sedan och det är något av det skönaste man kan gosa i sej i när man ska sova. Så sköna sängkläder har vi aldrig tidigare haft 🙂

 • Madeleine skriver:

  En ny fin julduk till det nyinköpta matbordet står högst på önskelistan just nu!

 • Jossan skriver:

  Jag skulle köpa nya gardiner till de stora, stora fönstren i vårt nya hus!

 • Lina skriver:

  JULPYNT! Vi har en ljusslinga med stjänor från IKEA i vårt fönster och that's it när det gäller julpynt i vårt hem. Liiiite trist!

 • Fanny skriver:

  För ett presentkort på 500 kronor i min mammas absoluta favoritaffär skulle det bli massa julklappar till henne. Hon är absolut värd en fin morgonrock, och ett fint örngott med någon mysig text på!

 • Malin skriver:

  Jag skulle köpa nya slitstarka gardiner – katten har klöst upp våra delikata.

 • Susanne skriver:

  Mitt kontor skulle äntligen få ett par gardiner.

  Gardinen heter Tyfon, precis som när vinden viner.

  Lägger till lite extra och köper även längder till mitt kök, som heter Klara. Dessa är för mej helt underbara!

  Hoppas nu på lite tur,…för det blir ju en helt annan känsla när man får upp gardiner!

 • Elin skriver:

  Jag skulle ha gett presentkortet till min mamma i julklapp eftersom hon älskar inredning och då får jag mer pengar kvart till don andra julklapparna 🙂

 • Helen skriver:

  Jag skulle definitivt köpa ett överkast till min nya säng!

 • Maja skriver:

  Hej! Jag skulle investera i nytt duschdraperi (Living) som matchar till färgen vårt nya toalettlock, samt snygga handdukar (Living) i cerise för att pigga upp det där gråa från toalettlocket och duschdraperiet. Jag har även skrivit om tävlingen i min blogg med litet kollage. Var så god och spana in! Ha en skön helg och trevlig andra advent!

 • Amanda skriver:

  Hej!

  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa julklappar till min mamma, som får fira jul utan min pappa iår. Hon, som är väldigt intrednings intresserad och duktig på det skulle få ett satinbäddsett (ljusgrått, alexandra) och ett underlakan till det och en mysig pläd.

 • Petra skriver:

  Jag skulle köpa ett TJOCKT duntäcke! Det drar något galet från mina gamla och vackra fönster och jag kommer inte kunna renovera dem förrän det blir sommar…

 • Annelie skriver:

  Jag skulle köpa nya gardiner

 • Tove skriver:

  Hej!

  Om jag vann presentkortet skulle köpa en ergonomisk kudde med förhoppning om minskad nackvärk.

 • josefin skriver:

  vi flyttade till en större lägenhet i juni och har fortfarande inte några gardiner i vare sig köket eller vardagsrummet. gardinstängerna är uppskruvade och väntar men varken min sambo eller jag har fått tummen ur och letat gardiner. så det råder ingen tvekan om att det skulle få prio ett.

 • Jeanette! skriver:

  Om jag vinner presentkortet skulle jag köpa nya gardiner till mitt rum, då de jag har är så tråkiga och fula! Jag skulle även passa på att inför skaffa några nya mysiga kuddar att ha i sängen och nytt överkast! =)

 • Inger skriver:

  Om jag hade vunnit detta presentkortet hade jag köpt nya fina sängkläder eftersom jag är i ett stort behov av nya sådana efter en separation.

 • Mickan skriver:

  Jag har faktiskt önskat mig presentkort på Hemtex av mamma i julklapp men jag tror hon valt att köpa en annan sak, som jag också önskat mig så då skulle det sitta fint att vinna ett här! Jag har nämligen så tråkiga bäddset och har hittat ett jättemysigt och härligt på Hemtex!

 • Millah skriver:

  Blev lite fel i förra inlägget haha..

  Men om jag vann skull jag nog köpa nå nytt till lägenheten jag flyttar in i.. Kanske nå nya fina gardiner..

 • Lisa skriver:

  jag skulle köpa varsin mysig pläd till mig och min pojkvän, som vi kan krypa upp i soffan med. Vår snåle hyresvärd ser nämligen till att vår lägenheten aldrig blir riktigt varm. Varsin asta hade värm våra frusna armar och ben i vinter!

  Tack för en bra blogg!

 • Lotten skriver:

  Jag skulle satsa på nya påslakan från Living – den kavaliteten är underbar!!

 • Prralin skriver:

  Jag skulle köpa nya härliga sängkläder, så jag kan inleda det nya året med att sova riktigt gott! 🙂

 • yumei skriver:

  duschbadlakan living – 2 för 249 kronor. 🙂 – eftersom vi har ont om handdukar hemma hos min pappa. och en Anatomikudde Memory Foam – 199 kronor. 🙂 – för att jag inte får lika ont i nacken när jag sover med en sådan kudde. 🙂

 • Isabell skriver:

  Jag skulle köpa två bäddset av det härliga rödrutiga Saltö som jag har tittat på länge och som lägligt kostar 500 för två.

 • Linda skriver:

  Om jag vinner ska jag ÄNTLIGEN köpa nya handdukar o badlakan! Vågar knappt erkänna det, men dom vi har är "allmosor" som vi fick då vi flyttade hemifrån för snart 10 år sen! 😮 Alltså en salig, ful röra av allehanda urtvättade handdukar, bruna m motiv fr gran canaria, vita med fläckar, blå/grön-rutiga (urk) osv osv.

  Befria oss!!!

 • Jag skulle köpa två satinbäddset Borghild!

 • Lotta skriver:

  Jag skulle köpa matchande handdukar och badlakan till våran nya lägenhet, är sugen på Eco serien.

 • Pamela skriver:

  Hej!

  Jag skulle satsa på ryakudden Rufus,coolt med en kudde som känns och ser ut som en ryamatta 🙂

 • Ell skriver:

  Handdukar! Jag är i stort behov av nya handdukar. I alla storlekar. Älskar de rosa och de ljusgrå. Matchar bra ihop också för jag vill ju inte tvinga min pojkvän att ha en rosa 😉 Ha en mysig lördag och söndag!

 • Solbritt skriver:

  Jag skulle köpa gardinlängderna Meja och komplettera med någon kappa i vitt eller rött, Kanske även någon kudde som passade till det.

 • Caroline Magnusson skriver:

  Har precis blivit mamma till en lite en Wilhelm, så skulle köpa textiler till hans rum.

  Trevlig helg !

 • Åsa skriver:

  Jag skulle köpa ett lass nya handdukar till badrummet. De flesta jag har nu har hängt med väldigt länge…

 • Åsa skriver:

  ett Hello Kitty Bäddset – jag har tittat på det flera gånger men tyckt att det varit för dyrt.

 • paulina benjaminsson skriver:

  Jag skulle köpa Påslakan U.S.P.A. East Lyme check för lyxiga lakan i sängen tycker jag man ska unna sig

 • Katarina skriver:

  Jag skulle köpa mysiga sängkläder från märket i Satin i lila 🙂

 • Jonna L. Peltola skriver:

  Jag skulle köpa en ny kudde och en pläd. Pläden zig-zag verkar vara otroligt mysig!

 • Maria skriver:

  Jag skulle köpa ett mysigt "duntäcke relation". Det är något jag verkligen saknar!

 • Bokmalen skriver:

  Jag skulle köpa deras vita satin påslakanset som har diskreta vita tjocka ränder… Drömmer om det! Kramen

 • Linda skriver:

  Jag skulle köpa det fina överkastet Polar för att dölja min slitna soffa. (tills jag köper ny soffa alltså sen skulle det få pryda min säng såklart)

 • Emma skriver:

  Jag skulle köpa ett stort och mysigt duntäcke så att jag slapp frysa om kvällarna.

 • Malin skriver:

  Min dotter Thea älskar mjuka kuddar, hon sitter och känner på dom när hon tittar på tv. Senast köpte jag en grå i fuskpäls och en grön i virvlig sammet. Den gröna är hennes favorit och den är verkligen supermysig. Jag skulle köpa fler mjuka, mysiga kudddar att ha i soffan samt pläden i grå fuskpäls. Hälsningar Malin

 • Johanna skriver:

  Jag skulle lägga till pengar och köpa ett fint överkast till våran säng. Har inte haft råd att köpa ett. Dom kostar så jäkla mycket.

 • Maria J skriver:

  Jag skulle köpa nya bäddset till vår dubbelsäng. Våra favoritbäddset är just från hemtex, och de är så välanvända att de har börjat gå sönder både här och där. Vore enormt trevligt att få börja ett nytt år med nya fräscha bäddset! 🙂

 • Therese skriver:

  Ett presentkort skulle bli ett perfekt bidrag till nordic dreams extra stora dunkuddar.

  Att somna på en kudde skön som på hotell,

  gör mig inför julen extra snäll.

 • annette stenström skriver:

  Ska renovera vardagsrummet efter nyår så jag behöver mycket nytt såsom gardiner, dukar och jag gillar även deras heminredningssaker. Kram

 • Marielle skriver:

  Var med och svara på "dagens kluring". Vinnaren får en produkt från ett kritvitt ställe! 🙂

 • Irene Eliasson skriver:

  Jag skulle köpa en underbar och varm morgonrock som jag har titat på några gånger. Är så frusen, så den skulle passa bra när jag kliver upp på morgonen.

 • Marie skriver:

  Jag skulle välja satinbäddsetet Alexandra att mysa med min man i!

 • Anonym skriver:

  Jag skulle köpt saker till badrummet som behöver förnyas. skulle nog bli dusch matta handukar och sånt!

 • Louise skriver:

  Jag skulle köpt saker till badrummet som behöver förnyas. Skulle nog bli dusch matta handukar och sånt!

 • Tess skriver:

  Jag älskar hemtex's handdukar och har numera två nyrenoverade badrum som behöver pimpas med mysiga handdukar så valet hade varit enkelt 🙂

 • Ninnalilltroll skriver:

  Jag skulle köpa ett satinbäddset till vår dubbelsäng med vårt stora täcke. I det skulle vi mysa under sovmorgnarna nu i jul 🙂

 • Jag väljer ett handduksset av frotté skriver:
 • Frida skriver:

  Jag ska flytta nästa vecka, om jag skulle vinna presentkortet skulle jag köpa gardiner till mitt nya egna boende.

 • Ingegerd Rönnlid skriver:

  Jag väljer två badlakan av frotté, med mjuk och underbar Hemtex-kvalité

 • Malin skriver:

  Påslakanet Hunnebo till lilltjejen som fyller tre och ska få en stor säng.

 • Lina skriver:

  Jag skulle utan tvekan köpa den ulliga pläden Doris till våran lilla bebis som kommer snart!

 • Madeleine skriver:

  Vilken passande tävling då jag precis kom hem från stan och ett besök på Hemtex. Tittade nämligen på supersöta påslakansett med Bamse och Lilleskutt till min systers barn. Perfekta julklappar!

 • Elisabeth skriver:

  Duntäcke att ta med till familjens sommarvilla i skärgården. Somrarna är inte alltid så soliga och varma som vi önskar …

 • cecilia skriver:

  jag skulle köpt olivgröna linnegardiner!!Min lägenhet behöver gardiner! 🙂

 • Jag skulle köpa ett mysigt bäddset i satin och gardiner till sovrummet.

 • whynja skriver:

  Jag skulle nog köpa mig en ny härlig pläd att ha på sängen och som jag kan svepa in mig i under kalla vinternätter.

 • Martina skriver:

  Jag skulle väja en vit morgonrock till min bästa vän, nämligen min mamma! Hon är så frusen av sig och den hon har nu har sett sina bättre dagar! 🙂

 • Karolina skriver:

  Jag skulle köpa två Prydnadskuddar, U.S.P.A. Edvard för att piffa upp min lilla studentlägenhet!

 • Stefan skriver:

  För att locka hustrun oftare till sovrummet, skulle jag definitivt köra satinbäddsetet Eldris….

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa en mjuk badrumsmatta i någon fin färg, eftersom jag inte har någon. En varm och skön badrock skulle inte heller sitta fel nu i vinter.

 • Fredrika skriver:

  Stora fluffiga, mjuka badlakan skulle jag köpa. Rosa kanske, eller kanske grå!

 • Iris skriver:

  Jag hade köpt nya sängkläder, de har så många fina på hemtex. och finns det några kronor över så hade det varit jättetrevligt med några prydnadskuddar till vår nya soffa!

  /Iris

 • Johanna skriver:

  Hejsan, och hälsningar från Finland där vi firar vår nationaldag idag! Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag använda det nästa gång jag besöker grannlandet i väst. För det skulle jag införskaffa nya köksgardiner samt en anatomi-/ nackkudde eftersom jag har nackbesvär pga min nuvarande.

 • Jag skulle ha gett presentkordet till min mamma i julklapp eftersom hon älsar att shoppa gardiner! 🙂

 • Anneli skriver:

  Jag köper två Percalebäddset Fjällbacka

  Om det blir jag som Hemtex får tacka

  De skulle sitta fint ovanpå våra nya täcken

  Dom gamla passar bäst i sopsäcken

 • Lotta skriver:

  Hej!

  Jag skulle köpa nya satinlakan som jag tycker är så skönt att sova i.

 • Julie skriver:

  Jag har länge drömt om en vit plaststol (PS Vågö) som såldes på IKEA för några år sedan men som inte längre finns kvar i deras sortiment. Efter en hel del letande fick jag till min stora lycka till slut tag på en! Om jag vann skulle jag köpa pläden Doris i grå ullig pälsimitation och lägga på min kära stol/fotölj. Då jag är djurvän vill jag inte köpa en äkta fårskinnsfäll men denna djurvänliga pläd kan jag köpa med gott samvete!

 • Malin Tuvesson skriver:

  Jag skulle köpa flera grå och röda handdukar till mitt nya badrum.

 • klumelur skriver:

  Åh, jag skulle nog köpa ett underbart bäddsett i satin, eller deras ubercoola Rufus kuddadar, eller kanske lite fina ljus å sånt. Det finns så mycket att välja på! Pengarna skulle iallafall gå till något mysigt till mitt sovrum,

  Merry Christmas!/L

 • Åsa skriver:

  Percalebäddset "Fjällbacka". Jag skulle köpa det för att nu är det ett erbjudande om 2 set för 500 kr!

  Mvh Åsa

 • Irene Lähdet skriver:

  Jag skulle köpa fler stora underlakan till vår dubbelsäng för vi har bara ett och det tvättas ständigt.Eller köpa nya kuddar till sängen det skulle vi också behöva.inte så roliga saker kanske men det behöver vi verkligen.

  Hoppas på tur /Hälsn iréne

 • Sofia skriver:

  Nya badlakan i ljusgrått från Living,

  blir mitt val om jag vinner denna tävling.

  Att bada tycker jag är mysigt och kul,

  så detta skulle bli en passande klapp till jul.

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa en ny kudde till min pojkvän. Han klagar varje morgon att han får ont i nacken av den han har nu, så det skulle bli perfekt. Sen kanske man skulle kunna klämma in ett par nya handdukar i nån fin färg också.

 • Jessica skriver:

  Jag skulle köpa gardiner till sovrummet, gärna benvita i taft… för när jag kommer hem efter jul vill jag direkt byta till vårfärger och köpa hem tulpaner en masse! Då vore jag bra förberedd om Hemtex gardiner redan fanns hemhandlade…

 • Josefine skriver:

  Om jag hade ett presentkort på Hemtex skulle jag köpa en grå stickad filt som jag har suktat efter i 4 månader! Tittade efter den idag och det fanns en kvar! Den skulle passa så fint på min säng…

  GOD JUL TILL ER ALLA!

 • Anki skriver:

  Jag skulle köpa röda prydnaskuddar (Marilyn) och vita prydnadskuddar (Doris) till soffan i vardagsrummet. Har nämligen fortfarande ljusgröna kuddar i soffan. Hmm inte speciellt juligt, mera våraktigt faktiskt.

 • Emma Mårtensson skriver:

  Jag skulle köpa några roliga gardiner och om pengarna räcker, några snygga små handdukar.

 • Malin skriver:

  Jag skulle köpa den franska veckbandslängden: Granat, då den skulle passa som handen i handsken, i vårt kök!!!

  Till badrummet skulle jag handla 4 små handdukar i mörkbrun färg(Living) som skulle passa det ljusblå klinkergolvet och ljusblå kakelplattorna.

 • carolina skriver:

  Jag skulle köpa en ny härlig morgonrock att värma mig i!

 • ingrid skriver:

  Jag skulle köpa mig ett Satinbäddset Ekostripe i blått, för att jag som fattig student aldrig unnar mig härliga satinlakan – och desto bättre känns det att de är ekologiska! Så att jag kan sova gott och återhämta mig under mitt alldeles för korta jullov.

  🙂

 • Maria skriver:

  Jag skulle köpa nya påslakanset. Och det skulle bli det som heter Star. Det är stjärnor på det och jag är helt tokig i saker som har stjärnor på sig 🙂

 • Terese skriver:

  För ett presentkort på hemtex skulle jag shoppa

  två sköna påslakan att under knoppa!

  Två påslakan i modellen Josefina

  tyckte jag var enkla och fina!

 • Lizaloop skriver:

  Jag skulle köpa mig ett nytt täcke!!

  Mina är gamla och ärvda de flesta faktist…hemska tanke!

 • Maria Broberg skriver:

  Jag skulle köpa en julgransmatta som jag såg i butik för någon vecka sedan. Tyckte de var riktigt fina och snart ska jag hugga mig en liten gran och då behövs en matta!

 • Ett nytt satin-påslakanset…

 • Vera skriver:

  Jag hade nog köpt lite nya satin påslakan.Känns alltid lite extra lyxigt att få krypa ner i en snyggt bäddad säng.

 • Caroline skriver:

  Jag skulle vilja köpa ett bäddsätt i julklapp. Det är så underbart att på vintern få krypa ner i en varm säng med fina lakan, percalebäddsättet Carola skulle passa perfekt!

 • Alexandra skriver:

  Jag skulle faktiskt ge bort det till min mamma pga. jag alltid får pengar av henne när jag har det knapert då jag tjänar mer än henne i månaden, det hade vart trevligt att kunna betala tillbaka på något sätt!

 • jenny skriver:

  Ett varmt & gosigt täcke för att klara den kalla vintern här i norr:-)

  Kram/jenny

 • Erica skriver:

  Älskar Hemtex sortiment! Så jag skulle absolut köpa ett nytt överkast till dubbelsängen, som matchar inredningen och färger till vårat nya (första) hus 🙂

 • Helena skriver:

  Jag ska snart flytta och ska köpa en ny säng, så därför skulle jag köpa nya, härliga bäddset, så det känns som om man bor på hotell varje dag!

 • Mia skriver:

  Jag kan inte sy. Och därför är det så himla bra att Hemtex har så mycket färdigsydda gardiner av olika slag. Det skulle jag köpa om jag hade turen att vinna!

 • Linda skriver:

  Jag skulle utan tvekan köpa mitt ett nytt duntäcke till sängen. Har tänkt på det länge nu och med ett presentkort på 500 kr hade passat mig perfekt.

 • carin skriver:

  Det var inte alls svårt…

  Vi har just köpt ett nytt hus och det behövs gardiner i flera fönster.

 • Zaida skriver:

  Jag skulle köpa nya svarta penelgardiner! Eller möjligtvis bruna. Min valp har bitit sönder de gamla jag har. 😀

 • Zaida skriver:

  Jag skulle köpa nya svarta penelgardiner! Eller möjligtvis bruna. Min valp har bitit sönder de gamla jag har. 😀

 • Zaida skriver:

  Jag skulle köpa nya svarta penelgardiner! Eller möjligtvis bruna. Min valp har bitit sönder de gamla jag har. 😀

 • Annica skriver:

  Jag vill vara som Mamma-Ludde

  och ge till mina barn varsin kudde.

 • Zaida skriver:

  oj, förlåt nu kom det tre inlägg :/

 • Idag är jag med och tävlar, för jag skulel verkligen vilja vinna detta!

  HemTex r en utav mina favoritbutiker med inredning eftersom det ligger en ganska nära där jag bor. Sist jag var där shoppade jag handdukar, krukor, ramar och tvålpump.

  Blev sugen på nya gardiner också, så det skulle sitta alldeles perfekt med ett presentkort! Håller på och förnyar hemma , så lite hjälp på traven vore toppen!

 • Helen skriver:

  JAg skulle köpa nya sängkläder, de vi har passar inte i vårat relativt nytapetserade sovrum. Blir det lite över skulle jag vilja köpa nys löpare alt. tabletter till köksbordet.

 • Kristin skriver:

  Jag och min sambo ska flytta till hus efter jul så jag skulle köpa gardiner eller kuddar till soffan eller något annat som skulle passa bra in i vårt nya hem! 🙂

 • Eleonor Hållbus Dahlin skriver:

  Jag skulle köpa ett lyxigt påslakansätt av satin som min man och jag kan njuta av och sova gott i.

 • Maria skriver:

  Jag älskar kuddar! Jag kan tänka mig att köpa några prydnadskuddar till sängen eller varför inte till soffan? Kudden "Rufus" tycker jag mycket om, så det kanske blir den.

 • Thea skriver:

  Som man bäddar får man ligga,

  en gammal sann refräng.

  Men goda råd är dyra, om man ska sova med en och annan myra…..

  nya påslakanset ligger högst på önskelistan min.

  Kram

 • cecilia skriver:

  Hej. Jag ska snart flytta hemmifrån så jag skulla köpa BRA saker till min nya lägenhet.

  Jag skulle då köpa kuddar, dukar och massa andra saker.

  Ha en bra kväll Kram Cecilia Nilsson

  Kolla in min blogg http://ceciliaprecious.blogg.se

 • Cecilia skriver:

  Det går åt mycket frotté till en idrottande familj. Så jag skulle köpa nya bra kvalitets-frottéhanddukar som får ersätta de som vi köpte billigt i Ullared men som snabbt blev urtvättade och hårda.

 • Eva skriver:

  Hela familjen behöver nya morgonrockar att mysa i under jullovet 🙂

 • Sanni skriver:

  Katten vill gärna vara uppe i vår säng, men utan överkast är detta inte så trevligt, så ett överkast skulle detta presentkortet få bidra till:)

 • christina skriver:
 • zalina skriver:

  hej frida

  jag skulle göra en liten make over i vårt vardagsrum, nya gardiner och kuddar skulle bli perfekt efter att man stökat undan julen!!

  håller tummarna!

 • Åsa skriver:

  Ända sedan vi flyttade in i vår nya lägenhet med ett badrum som går i vitt och svart har jag önskat mig en färgklick där inne. Så jag skulle köpa matchande handdukar och badrumsmatta i någon härlig färg om jag vann. =)

 • Christina skriver:

  Jag vill ha nya kuddar till soffan och en härlig pläd, gärna den gråa luddiga.

 • Lina skriver:

  Flyttar till ny adress på fredag och vill ha en härlig pläd att gosa in sonen i efter dagarna i pulkabacken.

 • Åsa skriver:

  Jag skulle självklart mun soffa förnya-

  med "Rufus – kudde gjord av en rya-

  plus ett par kuddar till-

  sen ser min soffa ut precis som jag vill!

 • Ester skriver:

  Jag försöker planera ut en lösning till min garderob. Det är nämligen så att dörren har gått sönder och åkt av, och istället för att slänga bort garderoben helt funderar jag på att köpa ett vitt mönstrat tyg som jag kan hänga som ett draperi! Hemtex borde ha lösningen för mig.

 • Linda skriver:

  ÅH!När jag var i Stockholm för några veckor sedan skulle jag köpa en jättefin duk i "folklorestil" till jul. Kom tre minuter för sent och låst dörr var ett faktum…Fick snopet vända hem till Åland utan duk och här finns inget Hemtex!Så duken please! =)

 • Magnus Persson skriver:

  När våren kommer och solen skiner

  Då vill jag ha nya gardiner.

  Har spanat in vepan Carolina.

  I vardagsrummet blir de jättefina.

 • Jessica - fröt skriver:

  Jag skulle köpa nya bäddset till sängen – gillar Anna, då skulle det bli pengar över till en fleecepläd till mina fötter också 😉

 • Cookie skriver:

  "Smyckeshand" och nya vepor!

 • Maria Wärne Påfvelsson skriver:

  Jag skulle köpa gardinlängderna "Fabian" i svart till min son som nyss flyttat hemifrån och som håller på att helrenovera sitt kök. De skule passa honom som handen i handsken.

 • Elisabet skriver:

  Stockholmsvitt och avskalat – jag får tuppjuck! Men med några Viveka kuddar och en pläd i soffan skulle vardagsrummet få ett uppsving.

 • Morsan skriver:

  Dottern skulle få gedigna Kirschstänger,

  så hon äntligen upp sina gardiner hänger,

  för hon har inte ett hum,

  om hur man skapar trivsel och hemkänsla i ett rum.

 • linda skriver:

  Då jag och min sambo nyss gått isär o han fick d mesta i hadduksväg, så skulle det va givet att köpa nya handdukar till mig och sonen .

  kram

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa den blanka fina kandelabern till min sambo i julklapp eller förresten jag kanske skulle köpa den stora härliga duken jag såg idag!!! Hmm… ja, svårt att hitta något lär det inte vara kanske då att kunna bestämma sig!

 • cissi skriver:

  Vackra lakan, percale och satin-

  förgyller vardag, sovrum o säng…

  efter familjens febriga, magsjuka vecka,

  skulle nya textilier räcka,

  för att livslusten väcka.

 • Githa skriver:

  Jag är nybliven sambo o för ett presentkort på hemtex skulle jag köpa matchande påslakan till oss. Det är mysigare än som det är idag när vi har olika..

 • Camilla skriver:

  Jag skulle köpa en mjuk och härlig pläd till vårat vardagsrum. Har redan en ny pläd där men den är alldeles sticksig och inte alls skön att mysa under. Med detta presentkortet kan man med gott samvete skänka den andra pläden och köpa sig en ny istället.

 • Sophia skriver:

  Om jag skulle få ett prsentkort hos Hemtex skulle jag valt den härliga ullpläden Pålle! http://www.hemtex.com/sv/Start/Sovrum/Pladar/Ullplad-Palle/

  Den skulle vara så skön att ha i min vita soffa, för att krypa in under med en kopp te och en bra bok nu under den kalla årstiden.

 • Åsa Bengtsson skriver:

  Jag skulle köpa BamsepåslAkan till min söta tre-åring som snart skall få ett nytt rum och en stor säng som han förhoppningSvis skall sova i hela natten!

 • Karin skriver:

  Jag flyttar till en ny lägenhet i Januari och det skulle vara väldigt passande med nya gardinstänger och gardiner från HEMTEX.

  Då skulle jag kunna få det fint i mitt nya vardagsrum och bevisa att det går att få en studentlya snygg!!! =)

 • irene skriver:

  Jag skulle definitivt lägga vinsten som en delsumma till nya täcken åt mina 3-åriga småtjejer, så att dom slipper sina täcken som är lika tunna som "snor" papper. 🙂

 • veronica skriver:

  åh jag skulle köpa nya dunkuddan till mig och sambons säng.. har länge gått och pillat på två stycken extra långa, tror de var 70cm långa 🙂 me likey 🙂 dock kostar de 799kr styck så det har alltid prioriterats ner 🙁

 • Esmeralda skriver:

  Jag skulle köpa julgardiner! Lider av svår julstämningsbrist så ett gäng julgardiner skulle kanske råda bot på det!

 • Jag skulle köpa handdukar och en badrumsmatta ur Living serien!

 • Cicci skriver:

  Jag skulle absolut köpa nya vita badlakan, mina gamla har blivit lite gråsolkiga och skulle definitivt behövas bytas ut.

 • Sanna skriver:

  Jag skulle köpa ett fint bäddset. Det är alltid mysigt med nya påslakan och man sover mycket skönare med helt nya och fräscha påslakan.

 • Lina skriver:

  Jag skulle köpa ett av deras underbara täcken!

 • Maggan skriver:

  Finns hur mycket som helst att välja på – Hemtex är ett säkert kort! Sängöverkast står högt på listan eller ett par jättefina gardiner med lagda veck upp till…skulle göra mig sååååå glad!

 • sara skriver:

  hejhej 🙂

  jag skulle helt klart välja det underbara påslakansetet som jag klämt och kännt på många gånger i butiken.. det är i percale, med en supermysig marin känsla,men ändå diskreta. gillar new englandstilen hemma, och de skulle bli pricken över i:et i vårat sovrum. Gillar detaljerna med knappar på både kudden och täckena! Det bästa är att man får 2 st för 500 kr 🙂

  länk till det underbara percalebäddsetet Saltö (bara namnet minner om skrägården) är : http://www.hemtex.com/sv/Start/Sovrum/Baddset-och-paslakan/Percale/Percalebaddset-Salto1/

  stor kram sara

 • monica skriver:

  jag skulle genast springa ner & köpa Doris pläd & kudde till vardagsrummet, blir perfekt att krypa ner i soffan med dom. Eller så kanske i vårat groteskt fula sovrum kanske så man har något fint att vila ögonen på innan man ska sova….

 • karolina skriver:

  Jag skulle garanterat köpa en anatomikudde till min sambo, som efter varje natt lyckats erövra min. Och där ligger jag utan kudde och med än mer smärta i nacke.

 • Veronica skriver:

  Jag skulle köpa nya gardner till vårat vardagsrum, dom vi har nu har suttit upp i 2 år(dom är vädrade vid flera tillfällen). Har man 4 fönster där köper man inte nya så ofta…

 • Fia skriver:

  jag skulle köpa ett överkast eftersom att jag håller på att renovera mitt lilla kryp in och sen så skulle jag köpa en massa sköna kuddar som jag kan ha i min säng och om jag har pengar över så skulle jag köpa nya sov grejer till hela sängen, ååå va mysigt de skulle bli!

 • Natta skriver:

  Jag skulle köpa detta överkastet:

  http://www.hemtex.com/sv/Start/Sovrum/Overkast/Overkast-Eva-enkelsang2/

  Om jag ska använda det som just överkast eller klä in en spånskiva till en sänggavel vet jag inte än, men otroligt snyggt är det iallafall.

  För pengarna som blir över tänkte jag köpa fina glasljusstakar som jag letat efter i evigehter och äntligen hittade på hemtex för några dagar sedan.

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa det härliga påslakansetet "Fjällbacka", som jag såg man kunde köpa 2 för 500:-, hade passat ypperligt!!

 • Prinsessan Fiona skriver:

  Jag skulle köpa ett "halvt" dubbeltäcke. Den andra halvan skulle sambon få bidra med, och i utbyte skulle han få krypa ned under täcket tillsammans med mig.

 • Veronica skriver:

  Nya gardiner till vårat vardagsrum, dom vi har nu har suttit uppe i 2 år nu( bara vädrade flera gånger).Har man 4 fönster så köper man inte nya så ofta…

 • SandraLi skriver:

  Coolt! Hälsa från mig. Jag har nämligen varit hemma hos honom och varit barnvakt en gång i tiden.

  Sen vill jag även påminna alla att det finns en blogg som är hundra gånger mer intressant än denna blogg ni just nu besöker.

  Bara för att jag inte är känd än så har jag mycket att bjuda på och det lider ingen brist på bilder i http://Ihuvudetpasandrali.blogspot.com/

  Tycker därför ni ska kika in och skriva en kommentar eller två för att visa att ni av ren händelse har sett detta:-)

  Jag lovar er KILLAR ni kommer inte att ångra er;-)

  Tjejer det finns en risk för avundsjuka, men det kan det vara värt.

  Alltså http://Ihuvudetpasandrali.blogspot.com/

 • sandra skriver:

  jag skulle köpa nya garderiner till min mor som är skadad, hon behöver verkligen, en super bra julklapp dessutom eftersom hon säger att hon ej vill ha någon present..

 • Sara skriver:

  Jag skulle med öppna armar välkomna de två grå systrarna "Doris" i mitt hem i form av både kudde och pläd. Perfekt att mysa ner sig med i soffan när vinterns kalla vindar viner runt knutarna.

 • christine Ryder skriver:

  Roligt att vara med på det här. Jag var på hemtex idag, och såg en varm gosig grå filt från living som jag skulle inhandla. Gråa katten Dennis som snarkar på mn soffa förtillfället skulle passa perfekt i färg. Trevlig andra advent.

 • Corone skriver:

  Jag skulle köpa nya gardiner. Har nyligen flyttat till nytt bo och fått dubbelt så många fönster att hänga gardiner i.

 • Mrs. b skriver:

  Jag skulle ta med en bild på vårt sovrum till Hemtex, och där be personalen om hjälp att välja färg och mönster på ett bäddset i skönaste percale till maken och mig.

 • Clara skriver:

  Jag skulle köpa 2 snygga badrockar. En till mig och en till gäster. Så skönt att ta en lång dusch och sen mysa i en skön varm badrock. Gärna en med velour på utsidan och frotte på insidan.

 • malin skriver:

  jag skulle köpa nya gardiner gärna längderna Alexandra för de tyckte jag om direkt när jag hittade dem

 • Nettan skriver:

  Jag skulle köpa en varm ullpläd, är så frusen av mig:)

 • Celina skriver:

  Jag hade köpt såna där kuddar (2 för 99) så jag fick 6 stycken och så skulle jag mysa till sovrummet med dom, perfekt till vintermyset med lussekatter och glögg, och speciellt när man är nyinflyttad hos pojkvän kan man överaska honom med säng-gos 🙂

 • Celina skriver:

  Jag hade köpt såna där kuddar (2 för 99) så jag fick 6 stycken och så skulle jag mysa till sovrummet med dom, perfekt till vintermyset med lussekatter och glögg, och speciellt när man är nyinflyttad hos pojkvän kan man överaska honom med säng-gos 🙂

 • Lina skriver:

  hej!

  Jag skulle köpa gardinstänger till vårat vardagsrum. Det var ett halvår sedan vi renoverade vardagsrummet och vi har fortfarande inga gardiner eller gardinstänger.

  Vardagsrummet är tråkigt och opersonligt för tillfället.

 • Marie skriver:

  Två tjocka badlakan i grönt jag fann

  ett till mig och ett till man

  På hemtex räcker pengen till mera

  så jag köper frotté till ännu flera

 • Emmy T skriver:

  En ny, mörkläggande gardin till mitt sovrum eftersom den gamla har gått sönder och nu är nerdragen för jämnan eftersom man måste ha en stol om man vill rulla upp den.

 • Rebecka Ryberg Skött skriver:

  Hej, min sextonårige son Pablo har plötsligt och otippat blivit inredningsintresserad! Halleluja! Han går i gardin och mattfunderingar, det är gulligt och måste starkt uppmuntras!

  Han bor i pig-kammaren så det är inte mycket som behövs för att lyfta tillvaron där!

 • eleonor skriver:

  Jag skulle köpa ett par gardiner som man kan dra för våra fönster. Har vanliga panelgardiner just nu och blir aldrig klar till att byta ut dom, ett presentkort skulle nog få mig att få tummen ur!..

 • Sara skriver:

  Jag skulle köpa ett nytt snyggt överkast. Gör genast att sovrummet ser mycket "prydligare" ut. Dessutom skulle det gärna slinka med lite ljushållare och annat piff som kan behövas i vintermörkret.

 • Caroline skriver:

  Skulle köpa en massa inredning åt min mamma eftersom hon älskar det! : )

 • Ida skriver:

  Överkastet Eva skulle ligga fint på min säng. Har nyligen flyttat till hus och budgeten tog slut efter att ha inrett kök och vardagsrum, så även om jag kan stänga dörren till mitt tomma, trista sovrum skulle det vara trevligt att kunna lyxa till sängen lite i alla fall 😉

 • Helena skriver:

  Ett helt textil-kit till vardagsrummet! Vi har i dagsläget inga gardiner, inte en enda duk till matbordet och bara fläckiga och fula kuddöverdrag till soffkuddarna. Och en mysig pläd har vi också saknat länge… Ett presentkort (och en spark i baken) för att komma igång med textilinredandet skulle inte vara så dumt! 😉

 • Lina Sandström skriver:

  Vill du vinna en illustration?

  Va med och tävla på min blogg! Läs där 😉

 • Malin M skriver:

  Jag skulle köpa ett överkast till vår dubbelsäng, för det är något som verkligen saknas i sovrummet. Det ser så tråkigt ut att aldrig ha en riktigt snyggt bäddad säng, med överkast och fina prydnadskuddar. Överkastet som jag skulle vilja köpa på Hemtex heter Polar.

 • Björn skriver:

  Jag som har så svårt att komma i säng på kvällarna skulle direkt gå och köpa ett par riktigt sköna påslakan – att få krypa ner i en lite sträv, men fräsch, bädd kan dra vem som helst från tv-soffan.

 • Sandra B. skriver:

  Jag älskar Hemtex Living-serie och om jag vann ett presentkort på 500 kronor skulle jag uppdatera mitt badrum med ett set handdukar och badlakan i en härlig ny nyans. Det finns inget bättre sätt at snabbt förändra sitt badrum på!

 • Jenny Sv skriver:

  Jag skulle köpa påslakanset från Living. Dom är ljuvliga och underbara. Jag skulle sova gott i dem. 🙂

 • Sara skriver:

  Hej!

  Jag skulle köpa bädsetet Fjällbacka i svart, just nu får man dessutom 2 set för 500 kr så det skulle ju passa perfekt med presentkortet.

 • Sara Bjersgård skriver:

  ååå jag skulle köpa en fin hissgardin i svart till mitt kök och köpa fina kuddar i massa fina färger…älskar hemtex och skulle kunna köpa hela butiken=)

  //[email protected]

 • Johanna skriver:

  Min underbara lilla dotter skulle få en badrock med stjärnor på. Vår egen strålande stjärna!

 • Rebecca skriver:

  Ett par mjuka och dekorativa kuddar skulle passa fint i min nya lägenhet! Jag skulle köpa en Rufus i svart och en ZigZag i vitt och krypa ihop med dem i min soffa!

 • Sofie skriver:

  Om jag hade sådan tur så skulle jag köpa påslakan i satin för lite vardagsglamour i mitt studentliv! Efter en tuff termin med tuffa tentor så skulle jag behöva lite av den lyx som det är att sova riktigt gott! =)

 • Therese skriver:

  Om jag skulle vinna skulle jag köpa prydnadskudden Rufus, passar perfekt i min lilla 22 kvm lägenhet där jag gör allt för att trivas och dessa skulle passa perfekt på min vita soffa.

  Tack så mycket för att du fixar en sån rolig adventskalender med husprylar, det uppskattas. Ha en trevlig lördag!

 • Helena skriver:

  Jag skulle köpa snygga rullgardiner till vårt soliga vardagsrumsfönster stället för de i bambu som hängt där i …..7år.

 • Carina skriver:

  Morgonrockar till hela familjen för att ha på julafton morgonens mys och många stunder framöver.

 • Helena skriver:

  Åh! Snygga rullgardiner till våra vardagsrumsfönster där solen alltid lyser in (?!?!) skulle det bli!

 • Eva P skriver:

  Ja va önskar jag…… satin lakan mmmm….eller hur kära make!!!!!

 • Eva H skriver:

  en ny gosig dunkudde att lägga mitt trötta huvud på

 • Anonym skriver:

  en ny gosig dunkudde att lägga mitt trötta huvud på

 • anna skriver:

  Jag skulle köpa ett nytt badrumsset till min nya lägenhet. Det är där jag känner att det saknas grejer 🙂

 • Maaaalin skriver:

  Jag skulle köpa juldukar, julgardiner och mysiga ljuslyktor till min bror! Han har äntligen fått egen lägenhet och slipper därmed bo i vår vardagsrumssoffa… 🙂

 • Gila skriver:

  Jag har precis flyttat till en jättefin lägenhet där INGA av mina gamla gardiner passar. Takhöjden i den nya lyan är över 3 meter och jag vill ha längder i fönstren. Jag är tyvärr usel på att sy, därför önskar jag mig gardiner som är 3 meter och som jag vet säljs på Hemtex.

 • Gila skriver:

  Jag har precis flyttat till en jättefin lägenhet där INGA av mina gamla gardiner passar. Takhöjden i den nya lyan är över 3 meter och jag vill ha längder i fönstren. Jag är tyvärr usel på att sy, därför önskar jag mig gardiner som är 3 meter och som jag vet säljs på Hemtex.

 • mia skriver:

  Jag skulle handla hissgardiner till vårt kök.

  Nu hänger erbarmerliga paneler där och väntar på en bättre budget (efter jul?) eller så blir det snart gardinfritt för bästa ljus och rymd!

  Hälsar Mia i Uppsala

 • Mattias skriver:

  Jag skulle köpa ett varmt täcke till min frusna sambo i julklapp – så kanske jag äntligen kan få ha mitt eget täcke ifred;)

 • Sanna skriver:

  Röda handdukar/badlakan för att "jula" till badrummet. 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag och min pojkvän ska flytta ihop efter nyår

  och då finns det grejer som behövs till alla vrår.

  En kudde här och en ljuslyckta där

  och kanske en duk som bordet klär.

  Ett badrum det finns i varje lägenhet

  och där man ej vill att allt ska vara en smet.

  För att någon ordning få och allt snyggt ska stå,

  så krävs det att även där en kopp som tvålen bär.

  För att vi ska få ett kärleksnäste som skulle spela den vackraste ton,en gåva på 500 kronor skulle vara kanon.

  Tack för den underbara tävling och vinner jag ej nu får jag vänta på nästa ting.

  /Kram Johanna

 • Birgit skriver:

  Jag skulle köpa 2st.kuddar till sovrummet har redan varit och kollat in skulle vara kanon att vinna ett presentkort på 500 de är precis vad dom kostar

 • Hanna skriver:

  Jag skulle vilja mysa till det i vårt sovrum, det är ju ändå ett väldigt viktigt rum, så några kuddar och en pläd skulle få följa med mig hem!

 • Malin Lindwall skriver:

  Det finns inget mysigare än att gosa med våra småttingar (1 och 2 år) efter kvällsbadet. Båda skulle bli så otroligt gulliga i barnrockarna Multidots och Multistar – så det skulle presentkortet gå till direkt!

  😉

 • Kristin skriver:

  Jag skulle köpa fina överkastet Eva till min fästmans lägenhet och säng. Han har flyttat till Sverige från USA för att vara närmare mig, men nu är det lite torftligt i hans lya så jag skulle vilja ge honom något fint och ombonat i julklapp!

 • Zarah skriver:

  Vi är i akut behov av nya SKÖNA underlakan – och därför skulle jag nog köpa två såna för presentkortet. Om jag sen skulle råka köpa lite andra sängkläder själv, så är det ju nästan som om jag tjänat på att handla ändå, eller hur…? 😉

 • › K a т т a skriver:

  Prydnads kuddar & gardiner! 🙂

 • Emma skriver:

  Jag skulle köpa en gosig kudde till min pojkvän som har blivit tvungen att ge upp sina dunkuddar på grund av min kvalsterallergi. Då skulle han bli glad! Det är väl det julen handlar om, att glädjas med sina nära och kära.

 • Liza skriver:

  ooo älskar HEMTEX. Jag skulle köpa prydnaskuddar till soffan vi antagligen ska köpa imorn 🙂

 • hanna skriver:

  Det finns mycket fint på Hemtex men jag skulle piffa upp min sons säng för presentkortet. Kuddar, täcke, sängkläder och mysa till det.

 • Erik skriver:

  Nya lakan och överkast för en mysig stämning till jul!

 • Emma Ohlsson skriver:

  Lakan till min sons nya själsäng

 • Eleonore skriver:

  Åh,det finns så mycket fint så det är svårt att välja.Men antagligen skulle jag köpa något av era underbara bäddset.Har gjort det innan och det är så bra kvalite,samtidigt som de är så snygga.Behöver piffa till lite i sovrummet nu efter en period av svartvitt:)

 • Helena skriver:

  Jag skulle köpa cerice frottè ur Livingserien.

 • Marina skriver:

  2 gardinkappor "Staden med bladen" till köket och nytt underlakan i satin.

  Då hade jag äntligen fått lite vardagslyx 🙂

 • Emma skriver:

  Jag skulle köpa nya kuddar till vår soffa. Vi ska snart flytta till ny lägenhet så då skulle det kännas kul med lite förändring!

 • Bibbi skriver:

  Jag skulle vara egoist och köpa mig satinlakan. En lyx man annars inte unnar sig…

 • Emelie (Quartz) skriver:

  Jag älskar att ha snygga och fina lakan som är sköna att lägga sig i när man ska krypa ner i sängen. Så det skulle gått till satinbedset för min del. Ett enkelt sätt att få lyx i vardagen!

 • Johannes skriver:

  Jag skulle köpa sängkläder, för det är så mysigt när man gosar i fina sängkläder!

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa nya sängkläder!

 • micki skriver:

  Jag hade nog faktiskt gett presentkortet till mamma, hon är ett stort inredningsfan och är ofta inne på Hemtex och klämmer på allt från gardiner till ljusstakar. Det känns som att hon borde få en vettig present i år, det skulle hon nog bli väldigt glad för.

 • Elinda skriver:

  Jag skulle först och främst köpa örngottet med texten "världens bästa morfar". Det skulle bli en betydelsefull julklapp för honom, och jag vill visa hur mycket han betyder för mig!

  För resten av pengarna skulle jag ha beslutsångest direkt jag klivit innan för butiken 😉

 • Annette skriver:

  Jag skulle köpa härliga påslakan!!!

  Kram Annette

 • Hanna skriver:

  Jag skulle köpa nya gardiner till mitt sovrum! Eller nya och nya… nu har jag inga alls (shame on me!)…

 • Göte Børge skriver:

  Jag skulle köpa jullakan.

  Har du förresten sett att du är nominerad i bloggtävlingen:

  gote-borges-addictive-blog-award

  Du vann inte men juryn nämner dig i motiveringen till vinnaren…

  kolla länken:

 • Karin Nygård skriver:

  jag skulle köpa en stor mysig morgonrock, filtar och många ljus till min pojkvän så vi kunde få en otroligt mysig jul tillsammans:).. även efter 3 år tillsammans:)

 • Lilla jag skriver:

  Jag skulle köpa massa fina dukar. Jag äger 1 vettig duk, och den köpte jag på loppis i tisdags 🙂

 • Mariell S skriver:

  Åh jag vill vara med och tävla!

  Om jag vann så skulle jag nog köpa handdukar eller satinlakan. =)

 • Felicia skriver:

  Om jag skulle vinna presentkortet på Hemtex skulle jag vilja vinna ett par vackra, härliga prydnaskuddar! Jag tyckte på en gång att de skulle passa utmärkt hemma i mammas sova, som just nu är tom..

 • Felicia skriver:

  Hemma i mammas "soffa" menar jag såklart 🙂

 • M i s s D skriver:

  Hey hjälp mig att skaffa mig ett present kort genom att bli en aktiv medlem på denna sida, då kan även du börja värva och skaffa fräna present kkortfrån 300kr upp till 1000kr 😀 http://www.gratismode.se/?c=19870

 • Jessica skriver:

  jag skulle köpa pläden zig-zag i färgen creme till min mamma för hon säger alltid att hon vill ha en varm filt när hon ligger i soffan och slappar efter jobbet 🙂

 • Maria skriver:

  Jag skulle köpa det fina påslakan från U.S Polo Assn. som jag stod och beundrade i en Hemtex butik igår.

 • ami skriver:

  jag skulle sparat presentkortet till sommaren då jag och min pojkvän (som har varit tillsammans på distans i 2 år snart) ska flytta ihop, och eftersom vi är unga och ska flytta hemmifrån kan det bli ont om pengar. det skulle vara välbehövligt med tanke på att där kan man hitta saker som behövs till en ny lägenhet 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag skulle köpa massa mysiga kuddar som jag skulle ha på min säng och massa ljuslyktor som förhoppningsvis skulle lysa upp alla mörka månader man har framför sig :).

 • Evelina skriver:

  Jag skulle köpa nya sängkläder till jul, utan tvekan!

 • Emelie skriver:

  Jag skulle vilja ha ny handdukar! Svarta till man lägenhet, skulle vara så snyggt! 🙂

 • Lotta Jönsson skriver:

  Jag skulle köpa mig ett nytt skönt täcke och en kudde som jag och barnen kan ligga under och slappa i julhelgen.

  mvh

  Lotta

 • Jenny skriver:

  Antingen en "ullpläd svea" att krypa in kalla vinterkvällas & mysa i, eller ett superduper skönt "percalebäddset Rossö" att lägga min trötta kropp under.

  /Jenny

 • Carina skriver:

  Jag skulle köpa detta fina påslakanset i grått med stjärnor! http://www.hemtex.com/sv/Start/Sovrum/Baddset-och-paslakan/Percale/Percalebaddset-Star2/

  Ha en fin dag och kika gärna in på vår sovande pitbullvalp!

 • Mi skriver:

  Ooo, jag skulle köpa gardiner till vår nya lägenhet!

 • Kattis skriver:

  Jag skulle köpa gardiner till vardagsrummet.

 • Ingegerd Rönnlid skriver:

  1)2 färger

  2)Allting bara slinter

  låt mig få en halkfri vinter

  med en laptop som står still

  och koppar som står där jag vill!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *