Annons

5 december – dagens tävling i Adventskalendern

Idag har du chansen att vinna en fin julklapp, både till dig själv OCH till en vän! Drytrend.com som sponsrar dagens lucka bidrar dels med en Vipp Giftbox (värde 895 kr) bestående av ett badrumsset med tvålpump och handdukar, dessutom får du också chans att gå in på deras hemsida och välja ut en gåva till en vän som de skickar till honom eller henne om du vinner tävlingen. Bästa motiveringen belönas alltså dubbelt i dagens lucka! Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att svara på frågorna i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vill du delta i dagens lucka? Gå in på Drytrend.com och välj ut en produkt från deras sortiment som du skulle vilja ge bort i present till någon. Motivera till vem du skulle vilja ge gåvan till och varför! Vinner du tävlingen får du en Vipp Giftbox, och presenten som du har valt skickas också hem till din vän!


Tävlingen är avslutad:

Nu har Drytrend utsett sin vinnare, det blev Axelina som önskade sig Folklore gästhandukar till sin bror. "Han och hans sambo försökte sälja huset samma vecka som börsen kraschade, vilket inte gick så bra. Så de behöver lite uppmuntring med lite färgglada textiler!"

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva skriver:

  Hej! jag skulle ge min mamma en mysig go "Floramorgonrock" från Pellevävare. Hon älskar att gå och dra i morgonrocken på helgmornarna när hon har tid! Det är hon värd min älskade mamma, som kämpar så hårt på jobbet trots sjukdom!

 • Johanna skriver:

  Jag skulle vilja ge min mamma Lina Morgonrock. Alla vet väl hur svårt det egentligen är att ge sin mamma en julklapp. Man vill ge något som hon har nytta av samtidigt som klappen ska tala om hur mycket man älskar henne.

  Min älskade mamma har en gammal morgonrock som börjar få hål lite här och där, den är urtvättad och ja, helt enkelt väldigt välanvänd. Hon har på sig den både på mornarna och lääänge på kvällarna.

  Så med en ny morgonrock får "jag" både värma henne och göra henne glad.

 • Haha, det vet jag svaret på direkt! Jag skulle vilja vinna VIPP tvättkorg till min son, som så gärna vill ge den till mig och inte förstod att han inte fick tävla i tävlingen på min blogg! 🙂

 • Annika skriver:

  Jag skulle vilja ge min bror ett Vipp giftbox eftersom han har separerat från sin sambo och behöver starta om från scratch.

 • Petra skriver:

  Hej, jag skulle vilja ge bort Vipp 11 toalettborste stainless till min nära vän Sarah. Som nybliven mamma och omgiven av singlar, "fixar" hon mammarollen galant och varje dag sprudlar hon av glädje. Med hennes helt nyrenoverade badrum skulle denna toalettborste pappa perfekt i julklapp!

 • Lisa skriver:

  Jag skulle vilja ge min veckopendlande sambo de otroligt vackra Gåsöhandukarna från Pelle vävare till hans övernattningslägenhet som behöver bli lite trevlig

 • Lisa skriver:

  Hejhej.

  I jul förtjänar mig Mormor en extra fin julklapp. Det är hennes första jul som änka och hon talar om hur ensamt det är. Jag vet att hon brukar stiga upp tidigt på morgonen för att hämta tidningen och sedan gå tillbaka till sängen för att läsa den. Vid den tiden skulle en ny fin mysig morgonrock passa perfekt. Lilla mormor förtjänar att må lite bättre.

  Därför tänkte jag att "Lina Morgonrock" skulle passa henne utmärkt.

  🙂

 • carin skriver:

  Hej! Skulle vilja ge min kompis Vickan ett par superfina och ekoschysta Bambusa handdukar till hennes lilla baddrum. Då skulle hon känna att det var fräschare och roligare trots att det är lite slitet!

 • Iris skriver:

  Jag hade velat ge min mor doftljuset Parada, som doftar Sandelträ och päron. Eftersom jag till jul vill ge bort sånt man inte unnar sig själv och ett fint doftljus tillför lite lyx i vardagen!

  härlig hemsida det var, fanns ju massa härliga tvålar också 🙂

 • Marie skriver:

  Jag skulle ge Happy Badlakan till min svåger och svägerska! De har precis gjort en nödvändig renovering av sin lägenhet, men får det inte riktigt klart i alla detaljer. Jag skulle ge dessa färgglada handdukar så att de känner att badrummet blir lite mer klart, och dessutom behöver både deras kids och bebisen som kommer i sommar något mjukt att svepa om sig!

 • Lizette skriver:

  Jag hade velat ge min kompis ett badlakan från Versace. Inget i världen kan egentligen trösta förlusten av hennes mamma nyligen, så otroligt hemskt för henne….Det var hennes bästa kompis och jag har alltid varit lite avundsjuk på deras nära relation, men nu är hon inte den gamla vanliga härliga, glamourösa tjejen jag kände, hon är inte riktigt sig själv längre. Jag älskar henne så mycket och hon förtjänar allt gott i världen, men tyvärr kan jag inte ge henne allt jag skulle vilja. Men så tändes ett litet hopp inom mig när jag såg denna tävlingen…. Ett badlakan är inget som kanske inget som botar sorgen, men en vacker dag i framtiden kanske hon kan uppskatta att jag verkligen tänkte på henne, men hade svårt att visa det på ett tillräckligt bra sätt. Att jag valde just Versaces badlakan (det med blomman på) symboliserar även att blommor vissnar, men sen kommer det nya, med nytt liv – likaså kommer det nytt liv och hopp till hennes liv, hon kommer kunna gå vidare, allt löser sig och hon kommer bli lycklig även om hon inte tror det nu!

  (Oj, det här blev långt, men sånt här är svårt att ta på tre rader…)

 • Sofie skriver:

  Tvättkorgen Vipp skulle jag ge min sambo. För att han var på väg att köpa den (utan att kolla på priset) och blev svårt chockad när han såg prislappen;)Men han hade svårt att släppa den…

 • Jacob skriver:

  Jag vill ge en vit VIPP-tvättkorg til min mamma för hon älskar den. Hon säger att den har jätesnygg desajn.

 • Angela skriver:

  Hej,

  Jag hade gett min lillasyster en Flora Lång morgonrock. Hon har precis flyttat tll ny lägenhet med sin lilla bebis och nu går varenda krona till att möblera från scratch och se till att lillen har det bra. Men jag tycker att hon borde få lite vardagslyx också!

 • Skulle jag gå och vinna en Gift Box från Vipp

  vill jag ge en gåva som är lika hipp

  Det skulle bli ett doftljus från Claus Porto

  men vad ska jag välja – det finns ju så många sortor?

  Lena min vän hon gillar dem nog alla

  men kanske för Rozan hon skulle falla.

 • Cecilia skriver:

  Dottern har flyttat hemifrån och i väntan på att ta det stora steget att tvätta själv så bor tvätten i ica-plastkassar. Emellanåt blir det panik och då hälsar en påse på hemma hos oss. Jag skulle därför vilja ge Vipp 441 Tvättkorg till Helena i julklapp. Dels för att den är så fin o praktisk och dels kanske det kan bli en "spark i baken" att boka egen tvätttid.

 • Anna skriver:

  Jag skulle vilja ge min fästman en Vipp Giftbox. Vi bygger hus och är nu på slutrakan och jag är så enormt tacksam för att han har lyckats hålla i trådarna och skött kontakten med entreprenören då jag reser mkt i jobbet och inte alltid har kunnat vara på plats. Våra badrum har vi satsat lite extra på och vi ser båda fram emot den efterlängtade flytten efter allt slit. Om vi vann Vipp Giftboxarna kunde vi ha matchande set i våra båda nya badrum.

 • Eva skriver:

  Morgonrocken "Kricket" skulle vara en perfekt present till min härliga sambo. Nu använder han min gamla, med förkorta ärmar och ett skärp som knappt räcker runt.

 • Mia skriver:

  Jag skulle vilja ge min älskade svärmor, barnens farmor en fin morgonrock från Fjärås-Ekologisk.Svärmor ställer alltid upp, hon är mitt stöd i livet då min mamma inte finns närvarande. Svärmor sätter alltid alla andras behov framför sitt hon lagar underbar mat och tar så fint hand om nära och kära med sin öppna famn och sitt varma hem! Hon är verkligen värd att ha en fin morgonstund i en skön och vacker morgonrock som bara skulle vara för henne!

 • Anna skriver:

  Smutsig tvätt som ligger och dräller

  Eller ur en blå IKEA-kasse väller.

  Detta skulle vara ett minne blott

  Om min syster Vipp tvättkorg fått 😉

 • Caroline skriver:

  Min bror är extremt inredningsintresserad men som fattig student är det sällan han har råd att uppfylla sina inredningsdrömmar. Jag vet att en Vipp 14 Sopptunna till badrummet länge har stått på hans önskelista och därför skulle jag vilja ge den till honom.

 • Lotta skriver:

  Om jag skulle få den stora äran att vinna en Vipp Giftbox skulle jag även önska mig en Love Badrumsmatta till min syster Tove. Hon är nyinflyttad till hus och är inte riktigt nöjd med golvet deras i badrummet. En Love badrumsmatta till Tove hade gjort henne glad!

 • Carpet skriver:

  Jag skulle vilja ge min son en Vipp tvättkorg. Mycket tvätt blir det med en tonåring hemma, kanske skulle en snygg designad tunna locka till egna initiativ… 😉

 • Lovisa S skriver:

  Ekologiska handdukar från Pelle Vävare i folklore stil!! Dessa vill jag ge till min underbara mamma.

  Varför? För det första är detta en gåva till klimatet och bomullsarbetarna också (eftersom för varje kilo icke-ekologisk bomull går det åt ett kilo gift). För det andra så är det kul med svenska företag som redan bra, fortsätter att bara bli bättre med åren. Och för det tredje, min mamma behöver nya handdukar något som hennes pensionärsbudget inte tillåter. Hon har haft det kämpigt det senaste året med sjukdomar och jag tror ett sådant vackert paket skulle muntra upp henne.

 • Amanda skriver:

  Jag skulle vilja ge Elevado Bricka till min bästa vän Emma. Hon förtjänar den och så mycket mer efter allt hon gjort för mig (och så ånga andra). Under det år som varit när jag bott större delen av det på sjukhus med min son är det Emma som skött allting hemma, åkt med kläder till oss på sjukhuset och levererat glada små presenter för att muntra upp i detta dystra. Detta trots att hon själv också har en liten knodd, ett jobb, ett hus och så mycket annat att ta hand om. Emma är helt enkelt bäst! Till detta underbart fina fat skulle jag ge henne ett antal fina doftljus som hon kan lysa upp vintermörkret med. Och också något gott till tv-soffan. :o)

 • Proforma skriver:

  Ingen tvekan, tvättkorgen! Den skulle jag vilja ge till min dotter. Nu har hon en stor i plasttvättkorg i det minimala badrummet och Vipp skulle dels ta mindre plats plus att den skulle lyfta badrummet till helt andra höjder med sin design. Åh, vad snygg den skulle bli där!

 • Anna skriver:

  Min mamma fyller år på juldagen, något som varje år gör det extra knepigt då man ska hitta både julklappar och födelsedagspresent. Hon har berättat att när hon var liten kändes det som att hennes föräldrar bara la undan en julklapp som fick bli en present dagen efter. Därför har man en extra press på sig att hitta något fint och genomtänkt till födelsedagen. Eftersom min mor är mycket miljömedveten och desginkräsen kändes ett par ekologiska handdukar från Pelle vävare perfekta. Folklores röda handdukar i ekologisk bomull är både vackra och miljövänliga. Perfekt för min mamma!

 • Mirja skriver:

  Jag skulle vilja ge min syster doftljuste Rivale från Claus Porto. Hon och hennes sambo har just flyttat till en ny lägenhet och lever i ett flyttkaos men lite väldoft kan ju skapa hemkänsla i vilket kaos som helst!

 • Camilla skriver:

  Jag skulle vilja ge en Vipp tvättkorg till min sambo för att den skulle vara så himla snygg i vårat nya badrum. Just nu står det en gammal tvättkorg där som inte alls passar in, en Vipp hade blivit hur snyggt som helst.

 • Terese skriver:

  I min julstrumpa jag vill Gift boxen hitta

  Och jag vill min bästa vän med julglädje smitta.

  Hemma har hon en vit fin vipp

  och med en matchande tvålpump skulle hon få flipp.

  Jag vill skämma bort henne, det är hon värd!

  Handdukar & tvålpump i hennes nya badrum, skulle ge lite extra flärd.

  Julia min vän, tack för att du finns!

  När du tvättar händerna en vän du alltid minns.

  God jul till min älskade vän

  Vi ses i jul igen!

 • Monnah skriver:

  En Kricket morgonrock till maken skulle göra honom sofistikerad och ännu snyggare än han redan är! Hans gamla morgonrock är två nummer för stor och väldigt trist och tråkig.

 • Ann-Louise skriver:

  Morgonrocken Pepita vill jag ge min söta mor,

  huset är så kallt där hon bor.

  I denna rock skulle hon glatt flanera,

  slippa oroa sig för kylan något mera.

  Trots eldning i kamin och element på högsta nivå

  går värmen ut ur huset och kylan kryper inpå.

  Med Pepita kan hon mysa runt och må gott,

  skyddad ifrån vinterns bistra lott.

 • Therese skriver:

  Om min sambo en Vipp tvättkorg kunde få,

  så skulle jag bli lycklig som få.

  Dammiga arbetskläder till all ära,

  men från mina plagg vill jag sära.

  Cement på klänningen är inte okej,

  därför ber jag dej, tänk på mej!

 • Jag skulle vilja ge min mamma handduken Fjärsås i svart och rosa. Mina föräldrar har nyss enoverat badrummet, men har inte hunnit investera i nya handdukar ännu. Fjärsås skulle passa in perfekt. Både praktiskt och som en inredningsdetalj.

 • Laila Hansen skriver:

  Jag skulle vilja ge en VIPP tvättkorg till min dotter. Hon älskar den här tvättkorgen, aldrig tidigare har jag hört någon uttala sig så lyriskt över en tvättkorg. "Mamma, det är perfektion, den är inte bara oerhört snyggt designad, den är praktisk också". Hon skulle bli så oerhört glad och småle varje gång hon ser den. I många, många år.

 • Johanna P skriver:

  Min mamma skulle behöva en extra fin present i år. Det vore en dröm att kunna ge henne en fin tvättkorg från VIPP.

 • Elin skriver:

  Jag skulle vilja ge min storebror morgonrocken Baccarat. Varför? Tja, han har den fulaste morgonrocken jag sett och det vore trevligt att se honom iförd något snyggt på juldagsmorgonen!

 • Stina skriver:

  På den här utmaningen behöver jag inte grunna, jag skulle ge min sambo en Vipp soptunna, han inser inte vitsen med ordning på toaletten, varken när det gäller skräp eller tvätten…

 • Mattias skriver:

  Till varje jul så försöker jag unna mig själv något litet extra. Något som man drömt om länge och väl. Vipp tvättkorg skulle passa grymt bra i mitt badrum tillsammans med tvålpump & handduk.

 • Johanna skriver:

  Jag tycker att Vipp Giftboxen verkar vara en underbar julklapp, så om jag vinner vill jag ge en sådan till min underbara mamma och plastpappa som ställer upp så mycket för mig och mina 2 småsystrar. Alla systrarna är utflugna hemmifrån men min mamma & plastpappa ställer alltid upp om det behövs hjälp, spelar ingen roll om det gäller flytt eller passning av katt eller lite pengar ibland!

 • Malin N skriver:

  Mannen i badrocken "tennis" skulle göra sig väldigt bra i vårt nyrenoverade badrum.

 • Marie skriver:

  Åh det är ju så mycket roligare att ge än att få när det kommer till allt. Jag skulle ge min mamma en Vipp 14 Sopptunna i svart! Hon har pratat och tittat på den hur länge som helt nu men hon unnar sig den aldrig! Så därför ser jag det som en bra chans att få överaska henne och se ett underbart leende för någon som alltid gör allt för mig!

  God Jul

 • Mikael Berg skriver:

  Det som skulle göra mig oerhört glad är att få vinna en VIPP tvättkorg till min sambo. Hon går ofta in på nätet och tittar på den, drömmer om den, uttalar sig förälskat om den. Om den var tryggt placerad i badrummet skulle jag lugnt kunna konstatera att den är snygg, lika snygg som jag, men den får smutstvätt i sig, medan jag får rena kläder. Så, det finns ingen anledning till svartsjuka över min sambos nät-förälskelse.

  Och hon skulle bli oerhört lycklig!

 • Peter skriver:

  Jag vill ge en julklapp till min fru. Som hon har tjatat om dessa saker från Vipp, inget annat duger tydligen… En soptunna för 1895:- är lite väl dyrt tycker jag. Gissa om hon kommer bli snopen om hon får en vit Vipp 14 i julklapp av mig! Den minen vill jag se.

 • Anna skriver:

  Jag skulle gärna överraska min pappa med en morgonrock "Kricket". Han är bonde och har alltid varit det, men ska nu avveckla hela företaget. Dock kommer han fortfarande att kliva upp klockan fem på morgonen, eftersom han har gjort det i hela sitt vuxna liv, och vad passar då bättre att svepa om sig med än en varm morgonrock (till skillnad mot den tråsslitna han har nu)? Min pappa har gett min son chansen att växa upp på samma sätt som jag växte upp – omgiven av djur och natur. Jag tvivlar på att han förstår hur mycket det har betytt för mig då han inte är någon känslomänniska som pratar så mycket, men det skulle kännas skönt att ge honom något som jag vet att han skulle uppskatta (men som jag som student inte har råd att köpa till honom just nu) och använda sig av.

  Trevlig helg!

  /Anna

 • Sophie skriver:

  För mammas badrum skulle en Vipp 14 soptunna göra susen – och den skulle uppskattas till tusen!

  Då kan inte Border Collien springa där och "shoppa",

  och mamma slipper vakta henne och försöka stoppa!

 • Monja skriver:

  Hei! Det måtte bli en lekker hvit Vipp toalettbørste til min kjære samboer, som er så snill å ta seg av rengjøringen på badet! Måtte han alltid fortsette med det… 😉

 • Erica skriver:

  Jag vill ge min sambo morgonrocken Gåsö från Pelle Vävare i strl L. Vi bor en lägenhet på första våning med stora fönster ut mot gatan och eftersom han sover naken tycker jag han bjuder grannarna på lite för mycket av sig själv varje morgon på väg till badrummet… 🙂 Med en snygg morgonrock gör ni både mig, honom och alla förbipasserande väldigt glada!

 • Erika skriver:

  En "Vipp giftbox" under granen skulle vara en trevlig överraskning och sådana trevligheter vill jag gärna unna min väninna som jag vet drömmer om just en sådan tvålpump. Med den i en box tillsammans med de matchande handdukarna blir lyckan total.

 • Mimmi skriver:

  Jag vill ge en Love badrumsmatta (turkos, från Himla) till min pojkvän som alltid är kall om fötterna. Färgen passar perfekt i hans badrum.

 • Maria skriver:

  Jag skulle vilja ge bort den varma, fina och lyxiga morgonrocken Pepita från Pellevävare till min varma, fina kompis Karin som flyttat till Spanien. Husen i Spanien är dåligt isolerade, och även om det varit kallt här i Sverige ett bra tag så har det nu börjat bli iskallt om nätterna i Spanien. Att kliva upp tidigt en morgon, till en kall och fuktigt lägenhet – det är inte kul. Men med en varm och fluffig morgonrock tror jag att det blir lite lättare!

 • Filippa skriver:

  Ack så fräck jag skulle vara,

  ge bort giftboxen, bara.

 • Anna skriver:

  Ho,ho,ho.

  Självklart vill jag vara med och "slåss" om detta.

  Jag skulle ge en Vipp 14 soptunna till min kära mor, vet att det är ngt hon pratat om/önskat sig. Det skulle vara så kul att ge henne den som present nu när hon går i pension efter nyår!

 • Filippa skriver:

  Ack så fräck jag skulle vara,

  ge bort giftboxen, bara.

  Till min bästis B,

  som älskar design, vitt och Vipp med besked!

  Hos mig däremot går rand i min hand….ett Happy-badlakan skulle passa utmärkt minsann!

 • Oj de hade mycket fint. Min mamma som bor i Norrland , långtifrån fina butiken skulle behöva en designklassiker, en soptunna från Vipp! Grannarna i byn skulle bli så nyfikna på paketet!

 • Pelle Vävares Triangel handduk i svart/grå skulle passa så bra hos min son som precis blivit med lägenhet. Detta mönster skulle han tycka om…

 • Jessica skriver:

  En Fjärås ekologisk morgonrock från Pelle Vävare skulle jag ge till min sambo. Vi har byggt bastu nere vid sjön och för att komma åter till stugan måste han pulsa genom snön – skoterkängor och denna morgonrock skulle vara klockren! Sen skulle jag önska mig en matchande av honom till min födelsedag… 🙂

 • Maria E skriver:

  En ljuvlig morgonrock Fjärås med detsamma

  till min svägerska som snart blir mamma!

  Ekologiskt och skönt för både den stora och den lilla,

  när dom myser runt i sin villa.

  Kanske ammar både dag och natt och med morgonrocken blir det nog mera glatt!

 • Mirka skriver:

  Min bästa vän har nyligen köpt hus och då skulle jag gärna vilja ge henne och hennes sambo en Vipp tvålpump i svart.

  Jag kommer inte att kunna åka och gratulera dem för det nya huset med någon present eftersom jag antagligen kommer att föda barn precis då. Eftersom vi också bor en bit bort från dem kommer jag inte kunna se det fina huset de köpt föränn till våren, men om hon får en såndär fin tvålpump vet jag ju i alla fall vad som pryder deras badrum. Pumpen är helt i deras stil och jag vet att hon själv aldrig skulle unna sig att köpa en sån liten lyxig sak. De är verkligen värda den här tvålpumpen!

 • Lilla My skriver:

  Jag vill ge min syster morgonrocken Flora Lång från Pelle Vävare för att hon har ett hjärta av guld.Hon ställer upp för mig och min familj och är dessutom en älskad mamma av sina barn.Att hon ska få mysa i en lång,go och mjuk morgonrock är en självklarhet.

 • Catharina skriver:

  Jag hade velat ge bort Särö Badhandduk i Begie färg till mina morföräldrar, eftersom jag vill att de ska kunna njuta av de sista åren , och kunna använda sig av fina badhandukar. Handdukarna passar dessutom i deras badrum.

 • Himeko skriver:

  Jag skulle vilja ge ett par Bambusa badhandukar till mina föräldrar, som en liten motivation för att de äntligen ska bli klara med renoveringen av badrummet efter över två år. ^_^

  Dessutom skulle jag ge giftsetet till min bror i julklapp, eftersom jag inte riktigt har råd att köpa något så fint till honom.

 • Catharina skriver:

  Jag hade velat ge bort Särö Badhandduk i Begie färg till mina morföräldrar, eftersom jag vill att de ska kunna njuta av de sista åren , och kunna använda sig av fina badhandukar. Handdukarna passar dessutom i deras badrum.

 • Maria Karlsson skriver:

  Jag skulle vilja ge min lillasyster Jenny en Vipp tvålpump i färgen Purple Cut. Trots att hon har egen stor familj och massa projekt i huset så finns hon alltid där för mig. Världens bästa syster yster!

 • Ramona K skriver:

  När jag såg morgonrocken "Tennis" tänkte jag direkt på min äldsta son och morgonstunderna runt frukostbordet med lilla Nelly och Vera innan de skyndade iväg till dagiset i Bergen (Norge). Huset brann ner för 4 veckor sedan och nu flyttar de tillbaka till Sverige. Tack och lov blev ingen skadad men nästan allt de ägde är borta.

  Familjen utstrålar trots en sådan motgång både trygghet och harmoni. Jag skulle gärna ge min son en sådan morgonrock som passar så bra för småflickor som vill morgongosa med pappa.

 • Rebecca Sernfalk skriver:

  Min syster är ensamstående med två söner och hennes morgonrock blev snabbt en måltavla för hennes buspojkar och hon har inte kunnat gosa in sig i en morgonrock på ett bra tag. Därför skulle jag vilja ge min syster "Lina Morgonrock". Den verkar både skön och stilren precis som min syster gillar det.

  Tack på förhand

  Rebecca

  [email protected]”>Melon[email protected]

 • Ulrica skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en vit Vipp Tvättkorg till min syster som har en otroligt snygg och nyrenoverad lägenhet men tyvärr har dom problem med tvätten, den ligger överallt i lägenheten. Med denna tvättkorg skulle det bli betydligt roligare att hålla undan och trevligare för oss som hälsar på och slippa se all smutstvätt.

 • Maria Roslund skriver:

  Jag skulle vilja ge min mamma någon av de fantastiska tvålarna eller doftljusen – hon är en "tvål-holic" som jag. Och hon är världens bästa mamma som ställer upp i vått och torrt.

 • Ann-kristin S skriver:

  Jag skulle vilja glädja min lilla syster yster med en underbar vipp tvål pump i färgen Purple Cut ,så hon kan se på den och tänka på mig varje dag ,vi bor långt ifrån varanndra och träffas bara en gång i året så detta hade varit en fin sak att ge henne 🙂

 • Anna Levin skriver:

  Jag skulle med min mor i åtanke ge morgonrocken Tennis till min käre far som uppe i kalla,kalla Gällivare fortfarande efter 30 års äktenskap generar henne med att springa runt halvnaken i huset efter sina nattskift.

 • Lina skriver:

  Hej! Jag skulle vilja ge bort morgonrocken Kricket i grått och lime till min pappa som fyller 50 år dagen före julafton. Han skulle älska den och jag skulle kanske ha lite mindre dåligt samvete för att jag bor så himla långt bort och vi inte träffas så ofta. Min pappa är världens bästa och det hade varit så roligt att kunna ge honom något lyxigt, som jag själv inte skulle ha råd att köpa.

 • Johanna skriver:

  Jag skulle vilja ge en Vipp giftbox till en vän som jag vet gillar den lika mycket som jag. Det hade varit en perfekt julklapp både till mig själv och till min vän.

 • Elin Karlsson skriver:

  Hej! Jag skulle vilja ge min mamma en morgonrock från serien Pellevävare i moedellen "Kricket" som hon kan gå runt och släpa i på helgerna. Mamma och pappa går nämligen igenom en skilsmässa och julen blir inte så rolig för oss iår och jag som student har ingen chans i världen att köpa en stor och fin morgonrock till henne, så därför hade det varit helt perfekt om jag kunde vinna denna tävlingen! + att jag hade kunnat ge giftboxen till min pappa då han precis har flyttat till en ny lägenhet och behöver lite snygga inredningsgrejer till den!

 • Rebecka skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en Vipp Gift Box till min kompis Gila. Hon har nyss flyttat till större lägenhet och det skulle vara kul att ge henne en riktigt fin och lyxig inflyttningspresent.

 • LindaTS skriver:

  Ett lyxigt Claus Porto-ljus, Evergreen Garland, skulle jag ge till S från Somalia som är mamma till vårt kontaktbarn. Jag känner ingen som uppskattar dofter på samma sätt som hon. Och ett doftljus i denna prisklassen är inget hon själv skulle unna sig.

  Vilken bra tävlingsdag, att ge och se glädjen när någon får något som de verkligen uppskattar är ju det härligaste med julen, efter den goda maten då 😉

 • Maria Johansson skriver:

  Vald gåva:

  En Vipp 441 tvättkorg i vitt

  Till min kära mamma jag vill ge denna gåva,

  lättare smutstvättshantering jag till henne utlova,

  inget mer kånkande på tvättkorgen ful,

  denna snygga smutstvättsförvaring går ju på hjul!

  Snygg design och ordning och reda på hennes tvätt,

  denna julklapp kan inte bli annat än rätt!

 • Hedieh skriver:

  Jag skulle vilja ge min älskade far en morgonrock från Pellevävare i modellen "Hazard". Han har haft en väldigt tuff period med sjukdom och det har inte varit lätt att helt plötsligt bli så sårbar, stöttepelare och arbetsnarkoman som han är. Han har kommit på fötterna och har en annan syn på livet. Jag vill ge honom morgonrocken som en påminnelse om att det är ok att bara ta det lungt ibland, och med en sån mysig morgonrock kan man väl inte låta bli.

 • Åsa Lewenhagen skriver:

  Hej,

  Jag skulle vilja ge min sambo en Vipp 14 Sopptunna i cream. Anledningen är att han varje dag lägger sina engångslinsförpackningar på handfatet istället för att slänga dem i soptunnan. Genom att ge honom en Vipp 14 sopptunna hoppas jag att han fattar vinken…

 • Jörgen skriver:

  Jag skulle vilja ge morgonrocken "Flora lång" till min mor. Hon har alltid funnits där för mig, alltid satt sig själv i andra hand och inte alltid haft det så lätt. En varm och skön morgonrock skulle göra hennes dag lite varmare och mjukare!

 • Maria skriver:

  Till min lillasyster vilja ge VIPP soptunna som påminnelse om vår underbara höstresa till Åre (det fanns en sån soptunna i lägenheten vi hyrde), å hoppas att den kan piffa upp hennes gamla hus 🙂

 • Anki skriver:

  Jag vill ge en vit VIPP-tvättkorg til min mamma i julklapp. Hon har ju det mesta men en snyggt designad tvättkorg skulle verkligen lysa upp hennes tvättstuga.

 • Magnus Karlsson skriver:

  Jag skulle vilja vinna en Vipp toalettborste (vit) till min sambo. Hon är så kräsen

  och vill alltid ha designerprylar i present och julklapp, vilket min plånbok inte

  alltid är så glad för :). Dessutom är det ju så ruskigt svårt att veta vad man ska köpa

  (det är så lätt att det blir fel). Men Vipp vet jag att hon tycker om, så det borde

  vara ett säkert kort. Och vår toalettborste har börjat sjunga på sista versen (kan

  vara för att hon tvingar mig att använda den så ofta 😉 ) så den behövs bytas ut.

  Alltså en perfekt, och personlig, julklapp till henne (och mig)!

 • Cookie skriver:

  Jag vill ge bort Vilan Badrock till min systerdotter Alva, 4 år för att hon är den mest underbara lilla människa som fina.

 • Pernilla skriver:

  Jag skulle vilja ge Vipp Toalettborste till min kille för att han ska kunna göra ett skitigt jobb lite mer elegant.

 • Bengan skriver:

  Jag skulle vilja ge morgonrocken "Tennis" till mig själv, och så ger jag "gift box" till min sambo. Hon vill att jag slänger min gamla trasa, på så sätt ger jag min Sambo två presenter 🙂

 • amandalk skriver:

  jag skulle ge vipps handdukar till min syster som lever fattig student i karlstad de kan behövas:)

  om jag vinner ska hon självklart få priset med de är hon värd! kram

 • fannnie skriver:

  Jag skulle vilja ge ett versace-badlakan till min faster. Hon har varit sjuk en längre period och inte kunnat fira sin 60-årsdag ordentligt. Därför skulle jag vilja ge henne den som tröst och uppmuntran.

 • Johanna skriver:

  Morgonrocken Lina skulle jag vilja ge till min Mamma.

  Anledningen är denna: Varje morgon ringer hennes väckarklocka omänskligt tidigt för att hon ska gå upp och jobba. Jag tror att det skulle kännas lite lättare för henne att lämna sängvärmen om hon hade en fin skön morgonrock att ta på sig.

 • pernilla skriver:

  Till lillasyster Emma vill jag ge en Vipp tvålpump, så att hon kan glädjas åt sin egen lägenhet efter mycket runtflyttande på andrahandskontrakt under alldeles för lång tid. Hon är värd allt för det tålamod hon har haft!

 • Caroline skriver:

  Min underbara syster förtjänar något fint, tror hon skulle bli riktigt glad över ett Claus Porto-doftljus (Deco).

  "Uppe på ditt lilla loft

  behöver du en fräsch doft

  Du nu detta av mig får

  och jag hoppas du lite bättre mår"

 • Camilla Sokoleski skriver:

  Mina föräldrar har efter 25 år äntligen gjort om sitt badrum och skulle behöva fräscha upp det med nya handdukar och andra tillbehör. Min mammas absoluta favorit är Pellevävare och jag skulle vilja ge bort 2 st handdukar "Folklore" i julklapp till henne.

 • Karin skriver:

  ÅÅååååhhh va jag vill ge bort tennismorgonrocken till min tennistokige och morgonrockslösa pojkvän! Förra året fick han tennislektioner i julklapp och i år är tanken en morgonrock – vad passar bättre än TENNISMORGONROCKEN!?!?!?!?!?

 • Solbritt skriver:

  Jag vill gärna ge min man Evergreen Garlands ljusen för han tycker om att ha tända ljus i sitt egna rum.

 • Anna Näsström skriver:

  Hej!

  Jag skulle vilja ge den stora badhandduken Gåsö (Brun/Grön/Rosa) med ett bad väl förtjänat till min älskade pojkvän som han kan vira in sig i efter sina långa dagar på jobbet.

 • Camilla skriver:

  Jag skulle ge ett Happy badlakan från Himla till min vän Malin som just nu går sjukskriven med en värkande tennisarmbåge. Ett varmt bad med en doftande olja och tända ljus kanske skulle kunna få henne att ha mindre ont. Och att sen få avsluta med att torka sig med ett lyxigt badlakan, ja jag hoppas det skulle få henne att må lite bättre i alla fall. Det är hon värd, mina fina vän.

 • Carro skriver:

  En vänskap måste vårdas och kan inte tas för given. Min vän, tänk på mig varje gång du ger Vipp tvålpumpen ett litet tryck, så ska jag tänka på dig när jag trycker på min, och vi kommer aldrig att glömma bort varandra igen.

 • Eva P skriver:

  Condessa doftljus skulle sitta fin fint i

  min systers hus för hon är en husmus!

 • Malin skriver:

  Jag vill ge en Vipp Giftbox till mig själv och en till min underbara vän Linda! Vi har båda haft en kämpig höst då lycka har blivit sorg och nu vill jag belöna oss båda med lite vardagslyx!

 • Annika skriver:

  Jag skulle vilja ge bort Vilan badhätta i blått till ett par kompisar som fick barn i augusti, jag vet hur praktiska de är att ha (och ungarna ser ju otroligt söta ut i dem också). Badhätta till blöt bebis, så blir badet bättre och behagligare!

 • Sofia skriver:

  Jag vill ge min pojkvän sedan åtta år en riktigt fin julklapp men tyvärr måste jag redan vända på varenda krona för att ha råd att leva. Det som nu är inplanerat för hans del är en chokladkaka.. Så snälla tomten hjälp! Ge min älsklig något riktigt fint, jag vet t ex att han verkligen skulle uppskatta en tvättkorg från vipp.

 • Sofia Agardtson skriver:

  Jag skulle vilja ge detta härliga doftljus (http://www.drytrend.com/se/art/evergreen-garland.php) till min fantastiska bästa vän S. Vi bodde ihop i USA i flera år och står varandra så nära. Doften från detta ljus återskapar många kära minnen från den tiden. Vi är fortfarande bästa vänner men eftersom vi bor lååångt ifrån varandra kan vi inte ses så ofta som önskas. Jag vill att hon ska ha detta ljus i jul och minnas mig och våra underbara år.

  //Sofia

 • Frida skriver:

  Jag skulle vilja ge mamma en Vipp 441 Tvättkorg i vitt, hon pratar ofta om hur fin den är och har kollat på den enda sedan den lanserades. Jag vet att den står högst upp på hennes önskelista, och min dröm är att jag skulle kunna uppfylla hennes önskan.

 • Tanya skriver:

  Hjälp mig få min sambo förstå sig på god design och snygg inredning, genom att ge honom en vipp tvättkorg. Tänk att nått så oglamouröst som smutstvätt kan förvaras så snyggt!

 • whynja skriver:

  Jag skulle ge en Gottskär morgonrock till min vän C. Hon och hennes sambo är helt underbara människor som alltid finns där och alltid ställer upp, och jag skulle vilja visa henne min uppskattning.

 • Kerstin Mogren skriver:

  Till jul är mitt mål

  att ge en god doftande Condessa tvål

  till min vännina Ewa

 • Anna skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en morgonrock till min bästa vän Malin idag! För idag är det hennes dag att bara slappa när jag vill henne gratta!

  Grattis på födelsedagen vännen!

 • Ellmania skriver:

  Mina föräldrar skulle få en vit Vipp 13 till sitt drömhus, som de planerat i över femton år och äntligen flyttar in i till jul. Det vore den perfekta julklappen till dem! Själv skulle jag bli glad av att titta på den varje gång jag hälsar på 😉

 • M skriver:

  hei! Jeg vil gi Vipp 14 Sopptunna til min aller beste venn Terese. Hun bo langt fra meg og jeg ser henne alt for skjelden. Hun er alltid der for meg. Nå har hun kjøpt nytt hus hvor hun flytter inn like før jul. Jeg vet at denne står høyt på ønskelisten. Hun er en fantstisk venn!

 • Catarina skriver:

  Min sambo renoverar vårt badrum och snart är det äntligen klart. Pricken över I skulle vara en sopphink från vipp 14, creamfärgad. Då skulle allt slit vara mödan värt.

 • Ann-Sofie skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en Vipp Soptunna 13 i färgen Cream till min pojkvän. Han har just flyttat in i sin nya fina lägenhet och han slängde sin förra pedalhink i flytten, så han skulle behöva en ny. Det skulle vara en perfekt inflyttningspresent till honom från mig, för han är den bästa pojkvännen man kan ha och ställer alltid upp för mig i vått och torrt.

 • cathrine skriver:

  Jag skulle vilja ge min dotter både dagens vinst+en badhandduk från Vipp, eftersom hon snart flyttar till eget boende.

 • blomman skriver:

  önskas billiga och gratis kläder?

  kolla länken…

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=125515

 • Linda skriver:

  Om jag har turen att vinna det underbara setet så vill jag ge bort ett vanille-doftljus till min mormor som älskar vanilj!

 • Ego? Jag? skriver:

  Jag vill ge mig själv och hela min familj en ny toaborste för jag får alltid börja mina toalettbestyr med att göra rent i wc-stolen!

  Om vi skulle haft en Vipp 11 (kulör Purple cut skulle vara perfa i badrummet!) kanske nån mer skulle tycka det var ok att göra rent efter sig.

  Vilken dröm…

 • Linda skriver:

  Jag har sneglat på Vilan badrock till mina barn tidigare så jag skulle välja sån om jag vinner. Perfekt att ta med när vi är i simhallen och naturligtvis här hemma efter ett skönt bad och mysa i soffan.

 • Malin J skriver:

  Jag skulle vilja ge min min mamma Vipp 13 Sopptunna

  i vitt.

  Motivering: Mamma sitter alltid och suckar när hon ser Vipps produkter i diverse inredningstidningar. "Tänk vad snyggt det här hade varit på toaletten." eller "Jag önskar att jag hade råd med ett stort Vipp-kit, tänk vad lyxigt". Men mamma är 58 år nu och hennes ekonomi kommer aldrig att bli bättre, så hon kommer aldrig ha råd att unna sig Vipp-setet hon drömmer om. Väldigt lycklig hade jag blivit om jag fick ge denna som present till henne – och så skulle jag ju självklart ge den matchande giftboxen till henne också – eftersom Vipp betyder så mycket för henne!

 • Katarina skriver:

  Jag skulle ge min sambo Knopar Badlakan. Han har en jätteful 70-tals segelbåt och om han iallafall hade ett par snygga badlakan där skulle ju semestrarna bli mer estetiskt uthärdliga. (Tur att skärgården är så vacker så man kan titta på den;)

 • Helene skriver:

  Åååh vad jag skulle vilja ge min vän Sofia en pepitarutig badhandduk designad av Jenny Karlsson!

  Hon blev änka i oktober och firar sin först jul ensam. Hon bor för långt borta för en kram, men kanske en varm handduk efter badet kunde trösta lite?..

 • Marit skriver:

  Hej,

  Jag skulle vilja ge min man den underbara badrocken "tennis" men följande motivering 😉

  Han är en elitidrottare i sinnet

  Även om glansdagarna finns mest i minnet

  Låt honom nu i "tennis" badrocken briljera

  När han som tre barns pappa ska agera

 • Jag skulle vilja ge bort morgonrocken Flora lång till min kära mamma. Hon är precis som jag väldigt frusen och trött på morgonen. Om hon får morgonrocken av Drytrend så kommer hon få en varm och lyxig start varje dag! Det är hon värd för hon finns alltid där för mig och mina tre bröder.

 • Elin skriver:

  Jag skulle vilja ge min storebror morgonrocken Baccarat. Varför? För att hans morgonrock är bland de fulaste som finns och det vore trevligt att se honom i en snygg morgonrock på juldagsmorgonen! Hela familjen skulle ha glädje av det.

 • Cicci skriver:

  Jag skulle gärna ge bort en Vipp tvålpump till min bästa vän M – hon är lika inredningsnördig som jag och hon skulle ÄLSKA den!

 • Susanne skriver:

  Jag skulle så innerligt vilja ge en VIPP Giftbox till min bästa vän Tina.

  Vi träffas inte så ofta

  för jag bor alltför långt borta.

  När vi äntligen ses, kan det ha gått ett år,

  men ändå känns det som det var igår.

  Tror nog inte hon anar vad vänskapen

  betyder för mej, så jag skulle vilja

  överraska henne med denna grej.

 • emilie skriver:

  Skulle vilja ge vippduschhylla till min man. Sen vi renovera vårt badrum pga av vattenskada, har inget kommit upp för schampoflaskor m.m. (pga av att jag inte hittat något fint) Vilket maken min blir galen på. Vet att han vill ta saken i egna händer, vilket han hjärtligt gärna får med denna hylla och absolut ingen annan.

 • Lisa skriver:

  Jag skulle vilja ge en Vipp 13 soptunna till min mamma. Hon älskar design och inredning, och har lyckats smitta mig med sitt intresse. Som den fattiga studenten man är räcker inte plånboken till denna passion men efter alla fina begagnade saker jag fått av min mamma hade det varit underbart att ge någonting tillbaka, för omväxlings skull!

 • Maria skriver:

  Jag skulle vilja ge min underbara guddotter Elvira en mysig "Vilan badhätta" att gosa in sig i efter badet! Hon är nu ett år och ett riktigt lyckopiller för mig.

 • Emma skriver:

  Jag skulle ge min mamma en morgonrock; Koster eftersom den hon har nu börjar bli så trådsliten.

 • Anna Fredriksson skriver:

  Min motivering 😉

  Min sambo skulle behöva tvättkorgen Vipp,

  så sovrumsgolvet blir rent från mången kalsipp.

  Kanske skulle han då sluta förutsätta

  att jag är den som jämt ska tvätta.

  I så fall vilket klipp!!!

 • Linda skriver:

  Min kära syster skall flytta till London snart, och gud var jag kommer sakna henne! Hon är även en riktig slarvmajja, och lämnar kläder lite här och var, blandar rent med mindre rent.. Så till henne skulle jag vilja ge "Vipp441 Tvättkorg" i vitt, så att hon kan ha lite ordning och reda, samt som ett minne av mig, då jag är en riktig design-junkie!

  Håller tummar och tår över att få vinna den till henne!

  (kanske kan jag gömma mig i tvättkorgen och följa med till london…?)

 • Elisabeth N skriver:

  Allra helst vill jag ge min mamma den vackra ekologiska morgonrocken Fjärås från Pellevävare. Hon älskar att gå omkring och "småplocka" hemma på lördagsförmiddagarna, självklart iklädd morgonrock. Jag tycker det är så himla roligt att det nästan alltid finns ett ekologiskt alternativ idag, bara man letar lite. Hoppas det är en utvecklling som fortsätter!

 • Liza skriver:

  OOOO de fina badrumskittet skulle passa så fint ni när vi flyttar till hus i februari.

  Skulle jag vinna skulle jag vilja ge bort Rustic Ljusstake på fot till min bror och hans tjej som kämpar med att inreda sin nyköpta lägenhet. Lite hjälp på vägen skulle sitta fint

  'KärleK'

 • Malin Tuvesson skriver:

  Jag vill ge en fågelbur Wire L till min vän Sara som hon kan ha inne under vintern och ute i trädgården på sommaren.

 • Amanda Glave skriver:

  WOW, jag älskar Vipp

  Jag skulle ge Vipp giftbox till min nära vännina Kajsa som i måndags förlorade sin pappa efter en lång och svår sjukdom. Hon verkligen älskar min vita vipp som jag redan har, men jag behöver en till för jag har nämligen två badrum och just nu är det bara gästtoaletten som får vara fin….

 • Kim skriver:

  Jag vill ge min mamma en Vipp 14 soptunna i färgen cream. Jag vill ge henne den för att hon letar efter en fin soptunna till badrummet med gammaldags stil men främst för att jag vet att hon skulle bli överlycklig. Och jag vill inget annat än att se henne lycklig. Hon förtjänar det så otroligt mycket.

 • Sofia skriver:

  Jag skulle ge min syster doftljuset Rozan från Clauz Porto. Hon förtjänar både värmen och doften från ljuset för att hon är världens bästa syster som ställer upp o vått och torrt. Älskar henne!

 • Marie skriver:

  Gåvan jag vill ge är till min man,

  den svarta tvålpumpen från vipp behöver han,

  så slipper han vara avundssjuk på min vita,

  och kan på sin egen slita!

 • Lizaloop skriver:

  Jag skulle vilka ge denna gåva till min man:

  Stripe-Star

  Badhandduk i skön velourfrotté modernt stjärnmönster

  Storlek: 75×150 cm

  Stjärnor, det behövs inga ord!

 • Louise skriver:

  Jag skulle vilja ge mig själv Vipp´s Tvättkorg eftersom jag brutit knäet och inte kan bära. Tvätta vill man helst klara av själv. Pefekt med hjul!:-)

  Så istället skulle jag ge bort giftsetet. Det skulle min fd arbetskamrat få eftersom det är så tomt utan henne på jobbet nu.

 • Lisa skriver:

  Min mamma är den som förtjänar en gåva!

  Hon har med värme bjudit in mig och min sambo att bo hos henne under de 5 veckor som vårt badrum renoverats. Jag beundrar hennes tålamod att stå ut med att ha sin vuxna dotter så nära inpå under en så pass lång tid!

  Jag vill ge henne en Fjärås badhandduk i färgen beige/offwhite att svepa in sig i.

 • Linn skriver:

  Min älskade lilla mamma förtjänar en extra julklapp.

  Vi bor 100 mil ifrån varandra och jag saknar så att inte kunna träffa henne varje dag. Sist vi sågs strosade vi runt i affärer och jag såg i ögonvrån hur hon drömmande stod och beundrade den vita tvålpumpen från Vipp.

  Mamma är alltid så generös med sin tid, sin kärlek och med gåvor och därför skulle det vara underbart att kunna skämma bort henne med en extra lyxig julklapp i form av en Vipp Giftbox.

 • Ewa Edström skriver:

  Hej!

  Jag skulle vilja ge soptunnan vip 16 till en liten underbar kille på 4 år som heter Filip. Den skulle han ha på sitt rum till alla sina legobitar. Lite skoj med pedalen och vips öppnar sig locket.

 • Fredrik skriver:

  Jag skulle vilja ge min underbara dotter (2 år) en Vilan Badrock. Hon älskar att bada och är så otroligt mysig när hon nybadad kryper upp i famnen och bara myser. Jag ska nu vara pappaledig för andra gången med henne och då kan vi mysa tillsammans i fina badrockar. (Har själv en Pelle Vävare)

 • Lisa skriver:

  Jag skulle vilja ge en Vipp 14 soptunna i vitt till min älskade lillasyster. Hon har ett nyrenoverat badrum men har ännu inte hunnit få till alla detaljer. En snygg och framför allt stängd soptunna skulle passa bra eftersom den skulle sätta stopp för hennes ettåriga sons "skatt-jakter" bland blöjor och annat i den befintliga öppna sopkorgen.

 • Mia skriver:

  Hej

  Min älskade lillasyster har precis flyttat hemifrån och jag tycker att en vipp 14 sopptunna i vitt skulle passa i hennes nya badrum.

 • Jesper skriver:

  Eftersom det nu är kallt som is,

  går min sambo på morgonen omkring i fleece.

  Den där fleccen är inte vacker,

  men Drytrends Fjäråsmorgonrock går inte av för hackor.

  Så en sådan ska hon få till jul,

  så jag kan slänga fleccen som är så ful.

 • Therèse skriver:

  Jag skulle väldigt gärna vilja ge min mamma ett Banho doftljus i glas. Som en hemmamamma med två egna barn, fyra styvbarn och dessutom fyra styv-barnbarn har hon blivit ganska duktig på att skämma bort andra (det fanns alltid nybakade vaniljbullar när vi kom hem från skolan) men glömmer väldigt lätt bort sig själv. Hon älskar doftljus och blir glad över de små sakerna i vardagen, så ett Banholjus skulle göra henne glad väldigt länge.

 • Anna skriver:

  Jag skulle vilja ge en VIPP tvättkorg till min syster som jag tyvärr inte träffar så ofta. Hon älskar allt från VIPP och skulle njuta av att se den här tvättkorgen varje dag. Dessutom är den praktisk då den går att rulla och hon har svårt att lyfta pga sjukdom.

 • Julia skriver:

  En tvättkorg till min kära sambo jag vill ge

  med förhoppning att Han tar hand om tvätten lite oftare.

  Men om det skulle dröja

  jag i en vit vipp vill gömma min smutsiga tröja.

 • MiaHB skriver:

  Jag har en önskan om att få ge bort Melodia Body Cream från Claus Porto vackert inslagen till min syster. Min syster är en liten ängel och den som känner mig allra bäst, julen är hennes favorittid på året och jag vill gärna skämma bort henne lite extra då jag vet att hon har haft det knapert under året och inte haft möjlighet att leva så utsvävande. Trots detta kommer hon hem och sprider den allra ljuvligaste julstämning och det vill jag så gärna tacka henne för!

 • Linda P skriver:

  Min sambo vill jag förära med handdukar av ekologisk bomull, svarta eller röd-rosa.

  http://www.drytrend.com/se/art/folklore-handduk.php

  "Med tvål och vatten blir huden ren.

  Lotion på det så blir man mjuk och len.

  Men torka ska man också hinna.

  Därför bör min sambo vinna.

  Jag talar så klart om ett handduksset.

  Med Drytrend blir han helrätt."

 • Therese skriver:

  Jag skulle vilja ge en kär vän allt jag kunde men har så svårt att säga det i ord. Jag unnar henne allt efter många års hårt slit med familjelyckan och skulle vilja skämma bort henne lite med ett badlakan från Versage…..

 • Patricia H. skriver:

  Jag ger min tid och omtanke åt min bästa vän, som genomgick en abort för två dagar sen. Vad hon önskar sig kan inte köpas för pengar. Att få berätta åt henne att hon vunnit en tävling skulle med säkerhet förgylla hennes tillvaro. Därför önskar jag att hon vann en Vipp tvättkorg.

 • Anna S skriver:

  Efter att ha bott i vårt nybyggda hus i över 1 år utan badrumsinredning (vi har helt enkelt inte hittat något vi båda gillat) hittade jag Vipp 3 toalettpappershållare! Både jag och sambon föll pladask för denna men känner att den skulle göra ett för stort hål i plånboken så vi får forstätta drömma.

  Tänkt om jag kunde få överraska honom med en sådan i julklapp?! Vilken lycka det vore.

 • Jenny skriver:

  Jag skulle vilja ge min fina vän en rustic ljusstake. Efter en sjukskrivning på fem år är hon nu tillbaka på sitt jobb och lärt sig njuta av livet. Vad vore väl bättre än att ligga i badet med tända ljus och filosofera över livet!

 • Amanda skriver:

  Min mamma skulle bli kanonglad om jag överraskade henne med en VIPP tvättkorg. Hon älskar den och vill ha den och skulle bli väldigt förvånad om jag gav den till henne i julklapp. För hon brukar mest få saker jag gjort i slöjden.

 • Pernilla skriver:

  Jag skulle vilja ge världens bästa lillebror morgonrocken "kricket"! Att vi har varandra är en välsignelse och det är som att alltid ha en livboj inom räckhåll – alltid någon som kan hjälpa dig att hålla dig flytande. Tack för allt!

 • Sara skriver:

  Jag skulle vilja ge min mor Tennis Badhandduk. handudkar precis i hennes stil. Varför skulle jag ge detta till min mor: För att hon är en helt underbar person som alltid ställer upp närman behöver och åker över 20 mil för att hjälpa till när mina barn är sjuka.

 • Hettie skriver:

  Vacker vers, vinner Vipp 14?

  Veckoslut, vuxenfest!

  Velar våldsamt: volangkjol/väst/våtdräkt?

  – vit volangkjol, vackert val!

  Väder vått, velocipederar varsamt.

  Väskan vinfylld.

  Verbala vänner,

  vaktel, vinbärsgelé, vildris.

  Vådlig vinmängd.

  Vatten?- väljer vittvin!!

  vettigt…?

  Velocipederar vidare vingligt värre.

  WC

  Vomerar vettlöst (väldigt vulgärt!)

  Volangen vidrig, värderad värdelös.

  Vipp 14 väntar,

  "vakuum"locket välkommet!

  Verkligen vilodags,  välsingelse!

  (studerande syster saknar strålande sophink)

 • Anna skriver:

  "Hazard är en lyxig morgonrock för den ståtliga mannen." Såklart! Inte kan jag väl välja något annat att ge min älskade make än morgonrockarnas Rolls Royce! Han är min, jag är hans, för alltid.

 • Ava skriver:

  Jag skulle vilja ge en svart Vipp tvättkorg till min syster som nyligen har fått en underbar dotter.

  Jag tycker verkligen hon förtjänar den efter att ha sett henne bära över alla kläder i kassar hem till mig för att tvätta, då hennes egen tvättmaskin inte är riktig pålitlig. En smart lösning med tuff design i hennes så stressade liv skulle nog göra mycket 🙂

 • Maria skriver:

  Mamma förtjännar såklart det bästa!

  Men att hitta en present till henne, är inget du vill testa!

  För en present till en mamma ska vara både med omtanke och funktion,

  Och så är faktiskt badlakanet från Versace´s sommarkollektion!

  Badlakanet skulle passa henne perfekt!

  Och det skulle fylla en fukntion med effekt!

  Min mamma är som blomman med vackra blad,

  därför tror jag att denna badhanduk skulle göra henne glad!

  (Alltså, jag skulle vilja ge min mamma badlakanet från Versace, det med den gröngula blomman på!)

  KRAM!

 • Alexandra Carlsson skriver:

  Hej

  Jag heter Alexandra Carlsson och läser sista terminen på Karlstad universitet. Just nu skriver jag på min c-uppsats med ämnet bloggar. Jag söker därför mellan 6-10 personer att intervjua. Helst du som följer den här bloggen. Det är fjorton frågor och intervjuerna görs via internet. Alltså ni behöver inte sitta i telefon och prata med mig  Ni får vara helt anonyma, det enda jag vill är att få möjlighet att få svar på några frågor.

  Jag hoppas att de finns några som kan tänka sig ställa upp, skulle vara oerhört tacksam för er hjälp!!!

  Om ni är intresserade får ni gärna höra av er till mig på [email protected]

  Ser fram emot att få höra ifrån er.

 • Susanne skriver:

  Jag skulle vilja ge bort Vipp 441 Tvättkorg till min bror och hans familj, då de kom hem i förrgår från en utlandsresa och fått en så sor vattenskada i huset att de inte kan bo där.

  Mvh

  Susanne

 • Isabell skriver:

  Till min syster med familj (sambo, son och dotter) skulle jag ge två badhandukar från Himlas serie Lina, Mother of pearl till min syster, Steel till svågern, Denim till systersonen och så klart Pink shadow till systerdottern. Snygga färgmatchande badlakan där alla har varsin färg och man kan hålla reda på vilken handduk som tillhör vem och dessutom ha en ren när den andra går i tvätten. Allt man behöver för att sköta det både praktiskt och snyggt.

 • Julia skriver:

  Hejsan!

  Jag skulle jätte gärna vilja ge bort Vipp 11 Toalettborste till en av mina bästa vänner, mamma. Jag och min bror har nyligen flyttat ut och nu har hon möjlighet få göra det mer hemma för henne och då skulle denna vara perfekt. Fin färgklick i ett trist badrum.

 • Åsa skriver:

  Hej! Jag väljer "Flora" en morgonrock från Pellervävare. Varför, jo min mamma har en morgonrock i rostbrun velor som hon haft sen 1976!Den är hon värd för att hon e min mamma!

 • Anneli skriver:

  Jag skulle vilja ge min yngsta syster ett Claus Porto-ljus i vaniljdoft. Trots en ålderskillnad på 15 år så har vi i vuxen ålder blivit goda vänner och jag vet att hon förbrukar Ikeas vanilj-ljus som en törstig dricker vatten. Vore roligt att ge henne något exlusivt att dofta på:)

 • Elin skriver:

  Jag tänkte att min bästa och äldsta vän skulle få sig ett gapskratt när hon öppnar sin present/juklapp i år, för jag skulle definitivt välja en Vipp 11 Toalettborste, Purple Cut. Hon och jag har delat mycket under våra dryga tjugo år som vänner, men det roligaste minnet och internskämtet är nog när hon, ensam tjej i en familj på fem barn, bråkade med sina syskon och alltid låste in sig på toaletten när de jagade henne. När hon kollade ut om kusten var klar öppnade hon alltid med toaborsten i högsta hugg (kan vara det bästa vapnet någonsin). Men en dag stod jag där utanför och undrade varför en toaborste kördes upp i mitt ansikte… Det tyckte hon var otroligt pinsamt då, men hon har slutat skämmas nu, vi skrattar bara gott åt det nuförtiden.

 • Karin skriver:

  Hej

  Jag skulle vilja ha en ny fin tvättkorg och tvättkorgen från vipp ser jätte bra ut. Jag har en ny fin tvättstuga och dagenstvättkorg tänker jag kasta faktiskt. Ut med det gamla och in med nått nytt.

 • Katrin L skriver:

  Jag skulle ge den svarta snygga tvättkorgen Vipp 441 till mina underbara föräldrar. Den hade passat perfekt i deras svart/vita badrum, den tvättkorg de har nu är inte den snyggaste, och visst är det mycket roligare att gå till tvättstugan när man har tvätten i en riktigt snygg tvättkorg!

 • Hem och Lycka skriver:

  Jag skulle vilja överraska en av mina bästa vänner som ska föda bebis IDAG med en Vilan badhätta från Himla.

 • Hem och Lycka skriver:

  Jag skulle vilja överraska en av mina bästa vänner som ska föda bebis IDAG med en Vilan badhätta från Himla.

 • Louise skriver:

  Jag har alltid haft svårt med julklappar men den här underbara "Lina Morgonrock" till min älsakde mamma ser verkligen härlig ut. Jag tycker hon förtjänar den, en morgonrock passar henne perket!

  kramkram

 • Sara skriver:

  Jag skulle ge min kära mor "Wire Fågelbur L" eftersom den skulle passa så otroligt fint på hennes altan som jag överraskade henne med att inreda nu i höst. Nu har hon ett uterum att njuta av även när graderna sjunker ute och den här "lyktan" skulle bli den stora pricken över i och ge henne ett värmande sken ända fram till påska!

 • Anna W skriver:

  Klart min norska vän en handduk i Folklore ska få

  från en som älskar hennes vackra Folkloreplädar två

  Vore så kul att överraska med svensk design så fin

  och jublande kommer jag att fylla Vippen min!

 • Lotta Hansen skriver:

  Önskelista: Duschhylla Vipp 6 till hela familjen!

  PS! Klart att vi har varit snälla 🙂

  Kram Lotta

 • AnnaS skriver:

  Min älskade vän skulle få den flytande tvålen Rozan från Claus Portos. Tjejen älskar rosdoft och flaskan skulle passa perfekt i hennes färgmatchade lägenhet där även tvålen såklart ska passa in. Dessutom är hon värd lyx varje gång hon tvättar sig.

 • Lidingömamman skriver:

  Jag skulle vilja ge en Flora morgonrock från Pellevävare till min svärmor. Hon är en av de mest osjälviska människor jag vet och ställer upp för mig och min man och alla andra i alla lägen. Hon sätter aldrig sig själv i första rummet men de gånger som hon vill ge sig lite egen tid kryper hon gärna ner i badkaret. Då vore det kanon om hon kunde få en riktigt gosig morgonrock att svepa in sig i för att få en lite lyxig avslutning på badandet.

  Lidingömamman

 • Annika skriver:

  I syrrans badrum skulle en Wire Fågelbur för ljus sitta som en smäck,

  mysigt ljus för någon som i badkaret vill sitta näck!

 • marit skriver:

  Jag skulle vilja ge min kollega Cecilia något alldeles eget att ta hand om sig själv med. Hon är alldeles för snäll, och på väg att gå in i väggen totalt. Nu har hon varit hemma från jobbet en hel vecka, och ser inte ut att vara på väg tillbaka. Med fem barn i huset får hon inte många minuter för sig själv. Jag skulle vilja unna henne en liktigt lyxig Body lotion. Det tror jag hon skulle behöva. Den som doftar lavendel skulle hon gilla, alltså Lilane- body cream.

 • Linda skriver:

  Jeg skulle veldig gjerne gitt min mann en badrokk kricket, vi är helt ensamma her i Sverige og jeg har ingen kompis å gje presenter til. Og min mann fortjener det beste. Han har nettopp förlorat sin jobb på Volvo og vi har ingen pengar at spendera i julen! Så det beste hadde värt om jag fikk möjlihet at gje honnom en present dom han gillar.

 • walther skriver:

  Min fru skall få en Vipp tvättkorg, dels så klarar jag av designen (utomordentligt snygg) dels så förhoppningsvis sorteras tvätten bättre (det är jag som tvättar..) och dels så är hon sist men inte minst värd att få den.

 • Sofia skriver:

  En vit tvättkorg av märket Vipp,

  skulle göra min mamma lagom hipp,

  hon har en modern smak och jättefint hemma,

  men prioriterar barnen när hon själv får bestämma.

  I jul ska jag sätta min mamma först,

  som tack för att hennes kärlek till oss är störst.

  Så trots att jag inte har rätt kapital,

  kan jag med denna gåva sätta mamma på pidestal.

  Tack för en underbar blogg!

  Mvh Sofia

 • Therese skriver:

  Om jag skulle ha turen att vinna så väljer jag att ge min käre make en Vipp 14 soptunna. Jag vet att han egentligen vill ha Bonos sophink, men han får nog hålla tillgodo med denna tills vi vinner på lotto 🙂

 • Lyxig tävling 😀

  Vilka två tycker du borde komma till finalen i Idol 2008?

  Alice & Kevin?

  Alice & Robin?

  Robin & Kevin?

  Rösta i bloggen 😀

 • Anki Rönnerbäck skriver:

  Vipps är blöjan ett minne blott,

  perfekt till kusinen som har fått smått.

  En Vipptunna både snygg och bra

  Något alla småbarnföräldrar borde ha.

 • Petra skriver:

  Jag skulle vilja ge bort Vipp Toalettpappershållare till min bästa väninna, som har haft ett minst sagt händelserikt år detta året. Hennes familj började med en renovering av badrummet, som de så väl förtjänat då de har levt med plastgolv och plastväggar och färgat porslin i flera år. Då yngsta barnet drabbas av en allvarlig sjukdom och mormor går bort, fick de sätta renoveringen på pausläge och i snart elva månader har fem personer trängts på gästtoaletten, som är fyra kvadratmeter stor! Nu har deras lilla dotter återhämtat sig och de kan ta itu med badrummet igen. Jag vet att de kommer att njuta fantastiskt mycket av en superläcker toalettpappershållare, och skulle jag vinna skulle de absolut få giftboxen från Vipp likaså!

 • Lotta skriver:

  Jag vill gärna ge min mamma en härlig morgonrock från Pelle Vävare av märket "Flora". Jag vill ge henne den för hon varit så snäll mot mig och hjälpt mig mycket då jag är nyopererad i ljumsken.

 • victor skriver:

  Hej, Jag skriver om åldrandet,dvs varför vi åldras och vad vi kan göra åt det. Åldrandet är en sjukdom som dödar 100 000 gamla människor varje dag ofta efter att ha torterat dom i åratal innan. Så spana in min blogg och följ med i hur vi ska besegra åldrandet och förlänga människors liv radikalt.

 • Marie skriver:

  Jag kan hitta julklappar till alla nära och kära på Drytrend. Det jag skulle välja att ge bort är en kroppstvål från Claus Porto till min syster. Med stor familj på fyra barn i en trång lägenhet är en stund i låst badrum en ovärderlig (och gratis) lyx. Låt henne få dofta och njuta av finaste kroppstvål också!

 • Charlotta skriver:

  Jag vill ge min föräldralediga kompis ett Favorito doftljus från Claus Porto. Hon älskar rosor och skulle aldrig köpa ett ljus för så mkt pengar.

 • Birgit H skriver:

  Jag skulle gärna vilja ge en vilan badrock till mitt första barnbarn som blir ett år den 23 december han heter Liam världens goaste varför jag vill ge den åt honom är att efter badet på kvällen får han mysa med badrocken och dricka välling innan han skall sova för natten.

 • Åsa Jonsson skriver:

  Hej! Efter en jobbig graviditet och sedan ett jobbigt avslut med en för tidigt född Svea vill jag ge Vilan badhätta till dem som ett välkomspaket att de nu är hemma, hela familjen. Kram Åsa

 • Madeleine skriver:

  Hej!

  En morgonrock med stil jag önskar till maken,

  så han slipper frysa om lilla baken!

 • Camilla skriver:

  Min mamma skulle vara väl värd en Flora Lång morgonrock från Pellevävare. Hon skulle behöva något riktigt skönt att svepa in sej i för att sedan kunna ta långa sköna morgnar där hon bara kopplar av utan att behöva vara supermamman som hjälper alla med så mycket hon bara orkar. Med en Flora lång behöver hon bara vara mysmamman som tar långa sköna och välbehövliga morgonar ibland 🙂

  kärlek till mamma

 • Kristin skriver:

  Till min underbara mamma skulle jag vilja ge en body lotion Melodia från Claus Porto. Hon älskar verkligen det märket, men det har varit svårt att hitta i Sverige och jag brukar alltid köpa det åt henne när jag är utomlands.

 • Fanny skriver:

  Hejsan 🙂

  Jag skulle vilja ge en body cream från claus porto som heter Melodia, till min fina kusin som är bäst! Hon är den finaste kusin som finns och förtjänar verkligen en fin och gó kräm 🙂

 • camilla skriver:

  jag skulle vilja ge min trötta och frusna sambo en Fjärås-Ekologisk badrock som han kan gosa sig in i under kallamornar och kvällar.

 • Elisabeth skriver:

  Skulle vilja ge min son de fina Rubber fyrkants boxarna. Då han rustar sitt rum och behöver mycket förvaring.

 • Clara skriver:

  Till min kära brorsdotter Amanda vill jag ge den vackra, annorlunda ekomorgonrocken -Fjärås-Ekologisk. Hon har just flyttat in i studentrum med dusch och toa i korridoren: den underbara japaninspirerade morgonrocken skulle pigga upp korridorlivet!

 • Kristina Berglund skriver:

  Min man skulle få en Rustik ljusstake, den skulle passa fint i bastustugan han nyss byggt.En unik och läcker grej från hans gamla tjej( vi är gifta sen 30år tillbaka)

 • Uno & Irene skriver:

  Vi skulle vilja ge en VIPP tvättkorg till vår son och hans sambo. De älskar design i allmänhet och VIPPs produkter i synnerhet. De skulle stråla som Betlehems stjärna på julafton, av glädje.

 • Carrouee skriver:

  "Rustic Ljusstake på fot"

  Jag skulle vilja ha denna ljusstake och ge till min syster då hon älskar att designa sitt hem med saker liknande dem här. allt som är i mörkt trä och som är lite ovanligt!

  Mvh Caroline

 • Johannes skriver:

  Vald gåva:

  En Vipp 441 tvättkorg i vitt

  Motivering:

  Mamma krockade och nu är inget längre lätt,

  inte ens att bära på en korg med tvätt.

  Jag hjälper henne, men hon vill själv kunna,

  det kommer hon att lyckas med med denna tvättunna!

  🙂 Hon skulle bli jätteglad, vi vanliga ser tvätten som något tråkigt. Hon ser tvätten som en utmaning som hon vill kunna klara av själv en dag. Hon hatar att behöva be om hjälp hela tiden.

 • Mimmi skriver:

  Jag skulle vilja ge ett Zinco sideboard till mina föräldrar, vars hus och större delen av möblemanget brann upp i somras. Min mamma älskar möbler i gammalt stuk, som tyvärr är svåra eller dyra att få tag på, så jag vet att hon skulle bli enormt glad och rörd över detta ovanliga bord.

 • Josefine skriver:

  En Vipp 13 Soptunna i Purple Cut till min fantastiska väninna Maria som förutom att vara strålande vacker och glad har ett underbart hjärta och en otrolig förmåga att plocka upp spillrorna efter andra… (Med andra ord – för att hon påminner om denna soptunna 😉

 • hunny skriver:

  Hej, jag vill vinna tvålpump samt handdukar så att jag kan ge det till min farmors bästavän , hon är som en extrafarmor för oss eftersom hon itne har några egna barn, hon skämmer bort oss hela tiden . Just nu har hon renoverat badrumemt, det ahr avrit lite krångel emd det men nu äntligen är det färdigt! Därför tycker jag vår kära Agneta kan få skämmas bort lite med dessa fina grejor !

 • hunny skriver:

  Hej, jag vill vinna tvålpump samt handdukar så att jag kan ge det till min farmors bästavän , hon är som en extrafarmor för oss eftersom hon itne har några egna barn, hon skämmer bort oss hela tiden . Just nu har hon renoverat badrumemt, det ahr avrit lite krångel emd det men nu äntligen är det färdigt! Därför tycker jag vår kära Agneta kan få skämmas bort lite med dessa fina grejor !

  OBS , jag skrev den tidigare kommentaren också men glömde fylla i epostadressen.

 • Maria skriver:

  Jag skulle vilja ge min mamma en Vipp 13 soptunna i julklapp. Hon har ett sprillans nytt och fräscht badrum men den nuvarande tunnan drar tyvärr ner helhelsbetyget. Denna skönhet skulle bli pricken över i!

 • Helena Björk skriver:

  En Zone morgonrock till min pappa som alltid ger så mycket till andra och inget till sig själv. Härligt att gå och mysa och slippa frysa.

 • ekan skriver:

  Jag skulle vilja ge Himla Happy Gästhandukar åt min bästa vän Evelina. Förut så jobbade vi tillsammans på ica affären, spelade culing tillsammans, tränade tillsammans, smsade minst trettio sms till varandra per dag ! men i maj så tog hon sitt pick och pack och lämnade Härliga Härjedalen för att flytta till sin pojkvän på Åland. Därför tycker jag att hon skulle få dom vackra handdukarna i julklapp. Då skulle jag garanterat åka och hälsa på henne och bara sitta och krama henne och handdukarna hela helgen ! 🙂

 • Sarah skriver:

  Jag skulle gärna ge en svart Flora-morgonrock till min underbara pojkvän! Han pratar mycket om att det vore trevligt att mysa runt i morgonrock på helgmornarna, men unnar sig aldrig att slå till på någon…

 • Gerda skriver:

  Min svärdotter är en underbar flicka, som alltid ger mej fina presenter fastän hon inte har så gott om pengar. Jag skulle vilja glädja henne med en uppsättning av Vipps fina handdukar, eftersom jag vet att det alltid brukar fattas handdukar när jag är där på besök…

 • En Vipp 14 soptunna önskar jag åt min sambo kära som kommer att ta över det dagliga blöjbytet här hemma efter nyår.

 • Maria skriver:

  Om turen var på min sida skulle jag vilja ge samma fina present, en Vipp Giftbox, till min fina vän Anna. Det skulle bli en fantastiskt inflyttningspresent till det nya huset de flyttar in i nästa vecka. När jag pratade med henna idag så var hon trött och ledsen, jag skulle bli så glad om jag fick muntra upp lite.

 • Axelina skriver:

  Folklore gästhandukar önskar jag mig och till min bror. Han med sambo försökte sälja huset samma vecka som börsen kraschade vilket inte gick så bra. Så de behöver lite uppmuntring med lite färgglada textiler!

 • Anne skriver:

  Jag skulle vilja ge min kompis Tove en Fjärås badhanduk. Den skulle matcha hennes badrum och vara skön mot huden.

 • Matilda skriver:

  Min mamma är just nu så stressad och har så mycket på jobbet. Jag tror jag skulle ge henne några Claus Porto-ljus. Låta henne sitta och ta det lugnt, läsa en bok tycker hon aldirg är fel så ett par doftande ljus tror jag skulle bli ett bra till läsningen.

 • Madeleine skriver:

  Skulle vilja vinna någon vit produkt från vipp. Älskar ju vitt=)

  Den vän som även skulle få ta del av presenten vore min bloggkompis Katta som jag lärde känna via bloggen och vi "firade" 1 år i måndags. Man har mkt tat tacka bloggen för=)

 • Maria Wärne Påfvelsson skriver:

  Jag skulle vilja pigga upp min lillasyster som kan känna sig ensam nu efter en separation. Hon skulle nog må bra av att krypa in i en vacker, feminin och ekologisk morgonrock från Fjärås. (Fjärås-Ekologisk)

  //Ia

 • Johanna skriver:

  Hej. Jag skulle vilja vinna morgonrocken Baccarat till min Pojkvän. Jag håller på att bli tokig på hans gamla morgonrock som han har haft sedan han föddes. Det känns så iallafall! Sliten och trasig är den och den luktar inte speciellt gott heller hur många gånger jag än tvättar den. Han förtjänar verkligen en fin ny morgonrock som han kan svepa om sig om morgonen när han vaknar. Han är en toppenpojkvän som alltid ställer upp och tar hand om en. (Just nu i skrivande stund kom han in med två räksmörgåsar och god dricka till till mig och innan när jag kom hem väntade god choklad till mig på huvudkudden). Hjälp mig att göra honom glad! :)… Kram Johanna

 • Bodil skriver:

  Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ge min godaste vän Fia en härlig morgonrock – Pipita. Detta för att hon trots tre egna barn, ett krävande jobb och en arbetsgivare som många gånger tar henne för givet, alltid ställer upp för min familj när vi behöver hjälp. Och för att vi på långt när inte förstår hur vi någonsin ska kunna bjuda igen och erbjuda samma hjälp.

 • Felicia skriver:

  Jag skulle vilja vinna Wire fågelburen S till min mamma, kanske låter väldigt udda, men min mamma gillar saker med den här stilen. Den här kan jag se hänga på våran terass eller i köket. Känner på mig att den skulle göra mamma glad och få henne fylld av ny insperation!

 • Alexandra skriver:

  Jag skulle vilja ge min mamma morgonrocken "Flora Lång". Hon förtjänar att få något underbart att mysa i. Det finns ingen mer godhjärtad människa. Hon ställer alltid upp för mig och min lillebror när vi mår dåligt trots att hon själv inte har det så lätt alla gånger. Hon är dessutom ensamstående och har ett fosterbarn och är kontaktförälder till tre barn. Hon lägger aldrig pengar eller tid på sig själv och därför vill jag ge henne något extra.

 • MollyA skriver:

  "Vi delade taxi, på väg hem en natt. Och från den dagen så dela' vi allt"…….

  Slitna ord från Anders Glenmark, men så är det för maken och mig. Jag skulle vilja ge honom vackra Gåsö Badhandduk, för att han fortfarande, efter 17 år tillsammans, får mig alldeles svag i knäna när han kommer hem från jobbet…

 • Emma skriver:

  Jag skulle vilja ge en Vipp 441 Tvättkorg till min mamma, som tog sönder den gammla tvättkorgen här om veckan och är nu i desperat behov av en ny:)

 • Sara skriver:

  Jag skulle vilja överraska min pojkvän med en Vipp 14 soptunna i vitt. Han bor 100 mil ifrån mig 🙁 och det är tungt. Pga olika karriärsval har vi nu pendlat många många helger i över ett år. När dagen då vi flyttar till samma stad slår in har vi förhoppningsvis matchade inredning till vårt gemensamma badrum 🙂

  God jul!

 • Eva skriver:

  Jag skulle vilja ge min dotter en Vipp Tvättkorg (black) som en start till hennes framtida flytt.

 • Maria skriver:

  Om jag alldeles själv fick välja,

  skulle Drytrend.com få två ex mindre att sälja.

  En Giftbox till min älskade lillasysteryster,

  och en för att ge mitt eget badrum lyster!

 • Mrs. b skriver:

  Jag vet precis vem som skulle få en morgonrock (en Fjärås Ekologisk från Pellevävare) i present – min mamma! Hennes nuvarande är en 15 år gammal sak som hon fått av oss barn i morsdag-present för just 15 år sen… Jättefin då, men nu börjar det bli hög tid att förpassa den söndernötta rocken till papperskorgen. Det skulle hon dock aldrig få för sig att göra själv, men med en ny fin morgonrock kanske t.o.m. hon skulle kunna tänka sig ett byte!

 • Mirjam skriver:

  Jag skulle vilja ge ett doftljus Evergreen Garland

  Claus Porto till min granne Erika eftersom vi på få månader kommit varandra så nära och hon idag sa " Om jag bara hade ett fint doftljus så vore mitt hem komplett"

 • Spacegirl skriver:

  Jag skulle vilja ge Pelle vävares Gåsö badhandduk till min bror, därför att han är världens gulligaste 🙂

 • Linda Calmunger skriver:

  Lilla syster ska bli stor,

  till våren blir hon mor.

  Hur ska hon nu slänga snyggt?

  Och bli av med odören tryggt?

  Åhh med denna skulle hon bli nöjd,

  och för ögat är den en fröjd.

  Tänk att fortfarande vara så hipp,

  Kunna slänga blöjan i en äkta VIPP!

 • ina skriver:

  En vit tvålpump från Himla skulle passa utmärkt hemma hos min kära pojkvän, då jag olyckligtvis råkade ta i sönder hans nuvarande förra veckan.

 • Lotta Ebbeson skriver:

  Hej Frida/Husmusen,

  Jag skulle gärna vilja ge min syster en Fjärås handduk så att hon sitt badrum kan piffa. Detta är ett tillfälle jag inte vill missa att världens bästa syster få hissa.

  Tack för en fantastiskt rolig blogg!

  Med vänliga hälsningar

  Lotta

 • Anna K skriver:

  Känner ni precis som min goda vän? Vackra fina handdukar från Vipp i Purple, tyckte hon häromdagen var helt goá, gudomliga och gosiga. Gosiga är de men färgen är så glamour. Och de passar till min glamour vän! Min goda vän skulle bli helt galen! Galen god jul!

 • Sandra B. skriver:

  I jul vill jag visa min älskade, starka och kärleksfulla mamma hur värdefull hon är för mig och mina barn. En ljuvlig morgonrock från Himla vore en perfekt gåva för lite lyx i vardagen.

 • Anneli W skriver:

  Jag skulle vilja ge en Vipp Giftbox till min kompis Annelie (min namne) som tyvärr råkat ut för både en lungkollaps fått en pacemaker inopererad. Skulle vilja muntra upp henne nu när hon är på bättringsväg.

 • Greta H skriver:

  Jag skulle ge lite mysig lyx i form av morgonrocken Flora Lång från Pellevävare i vitt till min syster som precis flyttat ner till ett tråkigt korridorrum i blåsiga Lund. Att den dessutom skulle passa utmärkt ihop med setet från Vipp är ju bara en bonus!

 • Annelie skriver:

  Min mor skulle förtjäna Vipps handdukar "104" i färgen cream. Jag minns inte sista hon köpte nya handdukar, eller unnade sig själv något överhuvudtaget. Alla badlakan hemma i huset är urblekta och uppnötta. Men när mamma får sin lön köper hon hellre saker som jag och min syster behlveer till våra lägenheter, sådant som vi inte har råd själv att handla. Så det vore mysigt att få ge min mor en riktigt fin present för att visa min uppskattning för allt hon hjälpt mig med.

  God jul, hälsningar Annelie

 • Micke skriver:

  Mina svärföräldrar har så kallt på golvet så jag vill ge dom Love Badrumsmatta så jag inte fryser om fötterna när jag läser.

 • Matilda skriver:

  Oj jisses. Om jag vann en sån där giftbox så skulle det definitivt ta emot att ge bort den vill jag lova. Har planer på att flytta till Umeå och studera (har bland annat läst om dig i högskolekatalogen, och fastnat för livet i björkarnas stad :)) och vad passar väl inte bättre än en fin tvålpump och übermysiga handdukar i min lilla studentlägenhet? Men nej, om jag vann skulle jag nog ändå ge bort det till min kära mor i julklapp, för det förtjänar hon tusen gånger mer än mig. Hon är 4-barns-mor och studerar samtidigt på universitetet. Verkligen en förebild. God jul 😀 /Matilda

 • Annika skriver:

  Jag vill ge den nya herrmorgonrocken, Zone, till min fantastiska man. Han står stadigt vid min sida i vått och torrt. En snygg och mysig morgonrock i ekologisk bomull skulle vara toppen att varva ner i när han kommer hem från jobbet.

 • Lovisa P skriver:

  Jag fick en dotter jag,

  en kall novemberdag.

  På BB en morgonrock jag lånade från mamma,

  att den var gammal gjorde detsamma.

  Som tack för lånet och för att jag älskar dig så,

  vill jag att du en ny morgonrock ska få.

  En svart, kimonoinspirerad vore väl kul?

  Kanske kan en Fjärås-ekologisk bli din till jul?!

 • Lina skriver:

  Vipp soptunna.

  Med denna i mitt badrum blir blöjor, tops och rester lätt att gömma

  ökar trivseln, pratisk som få och lätt att tömma

  snygg design bör man ej förglömma

 • Marianne Een skriver:

  Jag har en helt otrolig vän och massör som stöttat mig genom min cancersjukdom. Nu har hon förlorat sin dotter och behöver allt stöd och uppmuntran hon kan få.Jag vill ge henne Zinco sideboard.

 • Martina skriver:

  Till maken skulle jag vipp tvättkorg ge,

  och se och njuta utan att be,

  när han tvätten förtjust hanterar,

  och famlijelyckan åter regerar.

 • Ellin skriver:

  Min kära syster skulle få en fjärås ekologisk morgonrock – hon behöver vila lite i en eko rätt morgonrock – efter ett år med utbildning, barn och en författardröm som gått i uppfyllelse:))

 • Sanne skriver:

  Jag skulle vilja ge min mamma en "Lina Morgonrock" ifrån Himla, då den såg riktigt gó ut -precis som mamma 🙂 Dessutom skulle jag vilja ge henne något speciellt, men som arbetslös ungdom är det svårt att få det att gå ihop såhär inför julen, därför skulle det uppskattas otroligt mycket om hon fick en sån!

 • Erika skriver:

  jag skulle vilja lägga en duschhylla från vipp under granen hos mina föräldrar. Där trängs det nämligen en hel drös med schampooflaksor på blandaren!

  http://www.drytrend.com/se/art/vipp-6-duschhylla.php

 • Jeanette skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna Maximilian Badhandduk. Det är min sambos mellannamn som han älskar över allt annat och funderar på att byta till. Han har försökt få alla vänner att döpa sina barn till Maximilian men inte lyckats. Då vi inte har några barn hade det varit kul om han iallafall fick en handduk som bär hans namn.

 • Jag skulle vilja ge min mamma Vipp Tvättkorg då hon för tillfället inte har någon tvättkorg och denna skulle passa perfekt i hennes badrum!

  Det är svårt att hitta julklappar i år då jag är mammaledig så jag har inte ekonomin att ge det finaste till mina nära och kära. Så jag hoppas jag vinner så jag kan ge mamma det hon förtjänar, för hon är verkligen världens underbaraste mamma som har stått vid min sida i alla lägen!!

 • malin skriver:

  Hej

  jag skulle vilja ge min pappa en Baccarat den såg otroligt mjuk o härlig ut, en sån skulle han trivas i.

 • Carrouee skriver:

  ""Rustic Ljusstake på fot""

  Superläcker ljusstake som min syster förtjänar då hon är lite smått galen i sådana prylar,

  perfekt julklapp ju=)

  <3

 • Ted skriver:

  Eftersom det är min och min sambos förlovningsdag imorgon så vore det roligt att få överraska henne med nyheten att hon vunnit en tävling. Hon har dessutom haft oturen att ha blivit utan jobb pga. nedskärningar. En Vipp soptunna har hon länge önskat sig men den finns inte bland det vi är tvungna att prioritera just nu.

 • Janina Söfting skriver:

  Jag skulle så gärna vilja ge tvättkorgen vipp 441 till min kompis Mimmi för att förgylla hennes tvättkvällar. En sådan tjusig tvättkorg kan förgylla även den hemskaste av tvättstugor.

 • InaStina skriver:

  En soptunna så snygg och smart,

  skulle som brorsans julklapp sitta underbart!

 • dahlarna skriver:

  Jag vill ge en röd Flora morgonrock (Pelle Vävare) till min mamma, som precis opererat bort båda sina bröst pga bröstcancer. Jag vill att hon ska få mysa ordentligt i denna härliga morgonrock!!! Och en röd för att den färgen gör henne glad! 🙂

 • Ella Hellberg skriver:

  Jag skulle vilja ge en Lina Morgonrock till min mamma. Den skulle hon förkäna att svepa om sig efter en hård dag på jobbet!

 • Viktor skriver:

  Mamma som fyra gånger opererat sina njurar,

  behöver nå´t varmt och skönt,när hon sitter och kurar,

  jag önskar hon fick Pelle Vävares morgonrock Flora lång,

  så hon slipper sövas någon mera gång.

 • Marie skriver:

  Jag skulle vilja ge min vän Carin en Fjärås ekologisk morgonrock. Därför att hon gav som nyårslöfte att i största möjliga mån handla ekologiskt eller närproducerat. Detta har hon lyckats så otroligt bra med! Hon har dessutom inspirerat många andra att börja tänka efter.

 • Sara skriver:

  Hej! Jag skulle vilja ge Gåsö badhandduk (Pellevävare) i färgställningen Grön/Blå/Rosa till min lillasyster. Den skulle piffa till hennes typiska lägenhetsbadrum med den ljusblå standardranden. Nu har hon bara massa udda handdukar som hon har snott med sig hemifrån.

 • Helena skriver:

  Jag vill ge min dotter Sara badlakanet Furusund.Det marina motivet passar som uppmuntran till att nyligen avlagt kustskepparexamen.

 • Malin M skriver:

  En tvättkorg att fylla på varje dag

  och tömma efter eget behag

  Är precis vad min älskade syster behöver

  så att hon slipper att på små högar av smutstvätt på golvet snubbla över.

  Den vita tvättkorgen från Vipp

  är ju ack så hipp,

  därför håller jag nu alla mina fingrar och tår

  att den snart en plats i kära systers fina badrum får!

 • Tomtens Dotter skriver:

  Hejsan

  Eftersom min syster Marie är världens bästa syster så skulle jag vilja ge henne en riktigt lyxig julklapp. Hon är "julaftonsgeneral" i vår familj. Jag skulle verkligen unna henne att få en lyxig morgonrock som hon kan mysa i i mellandagarna. Fjärås är ett typexempel på en sådan lyx min syster så väl förtjänar.

 • Johanna skriver:

  Hej!

  Jag skulle ge min väninna en ekologisk folklore gästhandduk eftersom hon är mega-ekologisk av sig. Jag stöder i princip hennes tankesätt men skulle gärna ge henne en pryl nu och då för att hon är en så go vän! En ekologisk handduk vore fin julklapp 🙂

 • christina skriver:

  Jag önskar att min mamma får en ny tvålpump, istället för lux med någon konstig blå tvål….

  Hon (och pappa) har bott nere i stugan för att kunna ha nära till min mormor, som är både gammal (92år)"halvglömsk". Hon är värd extra uppmuntran, som har vart hos henne så mycket på.

 • Thea skriver:

  En Vipp tvättkorg hade jag velat ge till min bästa syster. Nytt hus med tvättstuga och allt, men smutskläder i travar på golvet vill väl ingen ha.

  Lite glädje för henne då hon haft väldigt tufft ett tag men det börjar ljusna nu.

 • Lena skriver:

  Hej jag skulle vilja ge min mamma en Wire Fågelbur S för ljus för hon älskar både fåglar och ljus.

 • Veronica skriver:

  Kricket morgonrock i grå/lime utförande skulle jag med varm hand vilja överlämna till sambon som alltid finns här för mig.

 • Nina skriver:

  Vad bättre att sprida lite glädje med än Himlas snygga badhanddukar Happy. De skulle jag ge till min kära bror.

 • Maria skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en vipp 14 soptunna i vitt till min mamma som är sjukpensionär och inte har råd att unna sig lite extra. Mvh Mia

 • Christine Ryder skriver:

  åh, det var enkelt! Jag skulle så gärna vilja ge bort en VIPP Tvättkorg till min tvillingsyster Jessica. Hon kämpar och står i och försöker att få huset de har att se fint ut samtidigt som hon lagar mat och städar som jag vet inte vad. Martin, hennes man vill prompt inte lägga ut mer än 150 kr på en tvättkorg, men både Jessica och jag blir ledsna i hjärtat av detta. Jag försår honom. inte så lätt att vara konsult i dessa tider, men de kämpar på och bebisen i magen på Persickan kommer att komma till två underbara människor..

  KRAM Christine

 • Malin skriver:

  Jag skulle vilja ge min snälla pappa "Furusund Badlakan" att ha i båten. Eftersom de bor i närheten och brukar göra utflykter med båten till Furusund så känns det som en personlig gåva.

 • Lotta skriver:

  Hittade precis hit, hoppas det inte är för sent att tävla. Jag skulle väldigt gärna vilja ge min svåger morgonrocken Kricket i svart/rött stl L från Pellevävare för att han har haft det så tufft som man bara kan i flera år, han drabbades av en svår sjukdom när min syster just fött deras första barn för fem år sedan och när vi trodde att allt var ok blev han sjuk igen och fick till slut genomgå en operation med livslång medicinering till följd och ändå har han lyckats ta en fyraårig universitets examen samt vara pappa till deras nu tre små barn fem och tre år samt nio månader, och som om inte det skulle vara nog drabbades hans pappa av en mycket svår hjärnblödning i mitten av november och vi vet ännu inte om han kommer att överleva så om inte min svåger är värd en uppskattning så vet jag inte vem som är det.

 • Anna-Karin skriver:

  Jag skulle vilja ge bort en Vipp Giftbox till min Mamma som är nybliven pensionär och kommer tillbringa mer tid hemma nu. Hon är en riktig kämpe och den bästa Mamman i världen som både håller på att vänja sig vid sitt nya liv som pensionär och livet som nybliven änka. jag tycker att vi båda är värda den finaste tvålpumpen i världen och ett par lyxiga handdukar var.

 • Elisabeth skriver:

  Tennis morgonrock skulle passa min man så bra. Vid nyss fyllda 50 år behöver man behöver man ibland nåt nytt och sportigt för att vi andra ska se vilken underbart snygg karl detta är.

 • Frida skriver:

  Svärföräldrarna har precis köpt ett gammalt sött sommarhus i Smålands skogar. Pelle vävares Gåsö handdukar med sitt folkloremönster hade varit så fina i deras nya torp!

 • Frida skriver:

  Hej

  Jag skulle vilja ge det till min kära vän Anna som vi har möhippa för idag. Det vore trevligt att kunna ge en liten extra present isamband med bröllopet på Nyårsafton.

 • petran skriver:

  jag är nog självisk för jag vill ha den vippen själv!!! såå snygg!!det stårhögt upp på önskelistan =)

 • siri skriver:

  Jag vet direkt vad jag skulle vilja vinna. en Hazard morgonrock till min älskade papppa. Jag är en tonåring utan pengar som känner att jag skulle vilja ge min pappa en riktigt fin julklapp.

  [email protected]

 • Mamsen skriver:

  Jag vill ge en tennis morgonrock till min man, för den han hade försvann. Den marinblåa morgonrocken är ju så fruktansvärt grann.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *