Annons

4 december – dagens tävling i Adventskalendern

I dagens lucka hittar du den nya serveringsskålen Multi från Höganäs, i färgen Christmas Red. Värde ca: 429 kr. Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att svara på frågorna i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vill du delta i dagens lucka? Svara på frågorna: 1) Vem har formgivit serien Multi? (ett tips, svaret finns på www.hoganskeramik.se) 2) Berätta kortfattat vad du helst använder Multi serveringsskål från Höganäs Keramik till.

Tävlingen är avslutad:
Grattis till Amanda Karlsson som vann skålen för sin fina motivering "…om jag vinner ska jag ge skålen till min mamma eftersom jag förra veckan råkade ha sönder hennes favorit…"

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Hej,

  H. Tiedemann heter personen som designat skålen. Själv skulle jag ha skålen till att lägga en massa julgodis i, skumtomtar, knäck och hemmalagad kola =)

  Ha en skön dag!

  /Jenny

 • julhuset skriver:

  H Tiedemann står som designer för Multi, jag skulle vilja ha den läckra skålen för att servera min grönkålssoppa på juldagen i.

 • Amanda skriver:

  1. Helene Tiedemann heter designern.

  2. Jag skulle ha den fina skålen till att ha nötter i nu till juletid. Min mamma hade en sån fin skål till nötterna när vi var små. Denna påminner faktiskt lite om hennes. ^^

 • malin skriver:

  H Tiedemann har designat Multi.

  Jag skulle använda skålen till att lägga min hemgjorda kola i. Det skulle också vara snyggt med ett juligt band runt foten….

 • Iris skriver:

  God morgon!

  Multiserien har designats av H Tiedemann.

  Jag hade nog haft nötter i den under julen, men framförallt hade den kommit till glädje under resten av året i vårt kök, där vi har rött som accentfärg, till diverse smått plock som annars hamnar lite överallt. En fin skål ska användas flitigt!

 • Erica skriver:

  När jag såg den tänkte jag direkt på Ris á la Malta-När mormor levde fick vi alltid Ris á la Malta efter julmaten, och jag tycker att det är himmelskt gott! I år tänkte jag skapa en ny tradition och bjuda på detta hemma hos mig dagen innan julafton..En röd sververingskkål passar fint! Kram

 • Lisbeth skriver:

  Designern heter Helene Tiedemann.

  jag skulle vilja ha skålen till ris ala malta.

  Hela familjens favoriträtt när vi myser.

 • Erica skriver:

  Mutiserien är designad av H Tiedemann.

  När jag såg den tänkte jag direkt på Ris á la Malta-När mormor levde fick vi alltid Ris á la Malta efter julmaten, och jag tycker att det är himmelskt gott! I år tänkte jag skapa en ny tradition och bjuda på detta hemma hos mig dagen innan julafton..En röd sververingskkål passar fint! Kram

 • Helene Tiedemann heter designern och jag skulle använda skålen till att servera tomten julgröt! 🙂

 • Ann-kristin S skriver:

  1.Helene Tiedemann heter designeren

  2.Ser ut som om dom flesta av oss har fått samma tanke och det är ju bara bra att vi har gett skålen en jobb som gröt skål ,för det var verkligen det första som slog mig när jag såg den underbart röda färgen ,den ska jag ha som gröt skål 🙂

  kram

 • Ann-Louise skriver:

  Multiserien är formgiven av Helene Tiedemann. Jag skulle nog faktiskt servera frukt i den! Och då inte vilken frukt som helst utan såklart juliga apelsiner med nejlikor i. Väldoftande, fint men även med ett välsmakande – och nyttigt – innehåll!

 • 1.Helene Tiedemann

  2. Ett gäng härligt oranga apelsiner skulle passa fint i denna röda skål!

 • Tess skriver:

  Fråga 1: Helene Tiedemann

  Fråga 2: jag skulle först och främst haft gröt i skålen med lite kanelstänger på toppen. Till påsk definitivt dekorativa ägg. Övriga dagar så hade nog en fin blomsterdekoration, men mossa, lite sukulenter och så varit fint.

 • Anne Skoogh skriver:

  Helene Tiedemann har designat. Jag skulle nog ha en härlig julsallad i, med gröna blad, apelsiner, valnötter och tärnad cheddar.

 • AnnaS skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Skulle fylla den till bredden med saltlakrits, i väntan på att man får öppna julgodis burkarna

 • Louise Bergdahl skriver:

  1. Helene Tiedemann heter designern.

  2. Detta blir en perfekt glögg"mugg" till mitt behov av glögg på julafton

 • amanda skriver:

  hej! Helene Tiedemann har designat skålen och om jag vinner ska jag ge den till min mamma efter som att jag förra veckan råka ha sönder hennes favorit skål de var ju inte meningen men klart hon blev ledsen:( så nu vill jag göra henne glad igen,Nu ska ju inte jag heller bestämma vad som ska vara i men jag vet att om jag vinner den kommer stå längst fram på julbordet!

 • Anna skriver:

  1. H Tiedemann

  2. Jag skulle ha julnötter i den nu under jul & sen vanlig nötblandning resten av året!

 • Linda skriver:

  1: Helene Tiedemann

  2: Fina och bra skålar är det alltid brist på men just nu skulle jag fylla min med hemmagjort julgodis och kanske ett fint sidenband runt.

 • Anna skriver:

  Jag skulle göra potatisen lite mer flashig på julbordet( i all konkurrens med dekorativ mat behöver den verkligen en riktigt läcker skål så folk hittar den!). Så, skålen får bli julkläder till kokt potatis på julafton, resten av året får den stå framme och bara vara snygg, kanske med frukt i… formgivaren heter Helene Tiedemann

 • Elin Karlsson skriver:

  Serien multi har designats av Helene Tiedemann.

  Jag skulle ha massa, massa hemgjort godis i min skål .. och sen skulle jag bjuda alla jag känner på det!

 • Amelia skriver:

  "Mammas fudge är så god o läcker,

  i vacker skål kanske den längre räcker"

  Helene Tiedemann har designat den

 • Erika skriver:

  Helene Tiedemann har designat skålen.

  Jag skulle lägga clementiner i skålen det får man aldrig nog av.

 • Milton skriver:

  Ha en fin dag! // Milton

 • Lidingömamman skriver:

  1. Formgivaren heter Helene Tiedemann.

  2, Den skulle passa fint på julbordet fylld med hemlagade köttbullar. Eller varför inte fylld med smarriga blodapelsiner. Resten av året skulle allt från godis till pressad potatis gå ner i den.

  Lidingömamman

 • Sofia Edbäck skriver:

  Helene Tiedemann är det som designat serveringsskålen.

  Jag ser flera saker jag skulle kunna använda skålen till; julgröten till mig och sambon, nötterna på köksbordet eller så skulle jag plantera en liten julgrupp i den!

 • Johanna P skriver:

  1 Helene Tiedemann

  2 Jag skulle nog helst använda skålen till att ha något färgmatchat godis i, då kan ju snyggingen stå framme hela dagen. Polkagrisar kanske!

 • Emelie H skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Julen hos oss ser litet annorlunda ut i år – sambons familj och min egen ska stråla samman för gemensamt firande i vår lilla lägenhet och jag ska för första året vara julvärdinna. Lite nervöst känns det, framförallt då jag i egenskap av vegetarian ska slå ett slag för det mindre traditionella julmbordet.

  Paradrätten måste bli min omtyckrta saffranspaella med julkryddor och den hade gjort sig alldeles perfekt i detta kärl!

 • Ann-Helen skriver:

  Helene Tiedemann är serien Multi skapare.

  2. I den vita skulle jag haft en härlig portion av min favoritglass Ben&Jerry, i den gula skulle jag haft massor av apelsiner och sharonfrukt, den svarta skulle varit välfylld med M&M , den gröna hade jag haft en fräsch grekisk sallad i och den blå hade varit perfekt för sommarens alla bär. Den röda som är min favorit hade fått innehålla julens alla härligheter som nötter, fikon, dadlar och godis:)

 • ulrika skriver:

  1. helene tiedemann

  2. hemmagjord kola eller knäck. Eller nötter!!

 • fannie skriver:

  Multiserien är skapad av Helene Tiedemann

  Jag skulle fylla skålen med apelsiner dekorerade med nejlikor. Det skulle sprida en härlig juldoft!

 • Linda skriver:

  1. H. Tiedermann

  2. Jag är en sann chokladälskare och skulle lägga mina hemmagjorda små tryfflar som är i olika färger och smaker i skålen.

 • Anneli skriver:

  1. Helene Tiedemann har skapat Multiskålen.

  2. Multiskålen passar perfekt året runt. Nu till jul för hemmagjort julgodis under sommaren fylld till kanten med nyplockade jordgubbar!

 • ida skriver:

  1.Helene Tiedemann

  Jag skulle fylla den med julgodis eller ris a la malta

 • Eva P skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Lätt fråga att svara på den 4 dec. ALLT!

 • Caroline skriver:

  Helene Tiedemann har designat skålen.

  Jag skulle gärna använda den till allt mitt hembakade julgodis!

 • Cookie skriver:

  Svar: Helene Tiedemann

  Jag serverar risgrynsgröt i min ; )

 • Malin skriver:

  1) Helene Tiedemann

  2) Perfekt liten skål att ställa ut lite gröt till hustomten!

 • Lotta skriver:

  1 Helene Tiedemann

  2 Jag skulle ge den till min dotter fylld med hennes älsklingsgodis – hemkokta polkagrisar!

 • whynja skriver:

  1: Helene Tiedemann

  2: Jag skulle använda skålen för ett jularrangemang med hyacinter, julstjärna, mossa, dekorerat med kanelstänger och torkade apelsinskivor.

 • Ann-Helen Andersson skriver:

  1. Helene Tiedemann 2. Jättefin att ha julegröten i!

 • Isabell skriver:

  1. Designern heter Helene Tiedermann.

  2. Fram till jul fylld med vacka julgranskulor, men på julafton skulle jag använda skålen för att servera julgröten i, på riktigt tomtevis med en klick smör som smälter i mitten. Resten av året skulle den alltid stå framme på köksbänken fylld med lök av olika slag.

 • Emmeli skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. En röd skål skulle till mitt julmys passa,

  då jag med mina vänner ska baka en massa.

  Dricka glögg, pyssla och stå i.

  Då behövs en skål att ha godsakerna i!

 • madde skriver:

  1. Designern heter Helene Tiedemann. =)

  2. Multi serveringsskål från Höganäs keramik skulle jag ha i mitt knä varje kväll fylld med utsökta söta delikatesser som skulle fylla min mage och mitt sinne med kärlek.

 • Sofi skriver:

  1. Det är Helene Tiedemann som har designat Multi.

  2. Oj, svår fråga.. jag skulle nog stoppa lite allt möjligt i den. Majskrokar till sonen kanske? Pepparkakor och kolor? Ha sallad i på matbordet.. ja, den går nog att använda till det mesta!

 • Nettan skriver:

  1.Helene Tiedeman har designat multi.

  2. Jag skulle använda den till att servera våra julgäster på den hemlagade maraboufudgen som jag alltid gör till jul. Under året skulle jag försöka använda den på något vis då jag tycker att den är för vacker för att bara användas under juletid.

 • Marie skriver:

  1. Helene Tiedemann är designern.

  2. Skålen skulle få stå på mitt bord bland pynt och mossa, så alla kan få frossa, och äta av min mammas egengjorda polkagris-karameller, men då gäller det att under året ha varit riktigt snäller.

 • Malin skriver:

  H Tiedemann har designat serien Multi.

  Om jag vinner den underbara skålen skall jag ge bort den till min mamma som kan servera sitt underbara julgodis i den.

 • zalina skriver:

  Helene Tiedemann heter designen

  Jag skulle servera läckra nötter och frukt i den!

 • Elin skriver:

  Hej!

  Sugen på ett par nya sketchers eller två? Kolla min blogg för mer info.

  Mvh Elin

 • Lotta skriver:

  Formgivaren heter Helene Tiedemann

  Jag skulle använda skålen till att servera rödkålen i som alltid måste finnas på julbordet!

 • Elin Igen skriver:

  Oj, skrev visst fel. Här är rätt adress.

 • Anna Forsberg skriver:

  1. Formgivare: Helene Tiedemann

  2. Jag skulle använda skålen till att lägga min goda och lättlagade knäck som jag gör av detta recept:

  1 dl grädde

  1 dl sirap

  1 dl socker

  1/2 krm bakpulver

  Blanda i en kraftig plastskål, gärna med hällpip och handtag. Ställ i micron och tillaga på full effekt i 7-8 minuter. Ta ut, blanda i 2 msk ströbröd istället för mandel för alla allergikers skull. Häll sedan upp i små färgglada knäckformar. Låt svalna och servera ur den finaste skålen, det vill säga Multi i Christmas Red från Höganäs.

 • Anna Barrington skriver:

  1. Helene Tiedemann heter formgivaren till Multi.

  2. Skålen skulle passa utmärkt att ha julgodiset eller nötterna i!!

 • cissi skriver:

  1. Helene Tiedemann har designat serien Multi.

  2. Till jul skulle jag fylla den med valnötter, till påsk med chokladägg och till midsommar skulle den prydas med vackra prästkragar. Men till vardags skulle den få se ut som en stor färgglad igelkott, fylld med alla mina färgpennor.

 • Anna skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle ha den mitt på bordet fylld med alla sorters julgodis. Runt om skulle jag lägga granris och några julgranskulor. Med julgodiset placerat i den skulle ju inte någon missa denna fina skål!

 • Julia skriver:

  1 Multi är formgiven av Helene Tiedemann

  2 Massor av hemlagat godis, ett nyttigare alternativ för min familj =)

 • dahlarna skriver:

  1. Formgivaren av multi är Helene Tiedemann.

  2. Eftersom min högerarm är skadad blir det tyvärr inget hembakat godis i min skål i år. Men favoriten skumtomtar kommer att få bo i skålen. I allafall i korta stunder 😉 – tills den fylls på igen! 🙂

 • Helena skriver:

  1. Formgivare är Helene Tiedemann

  2. Den röda skålen med gräddvit julgröt och en riktig tomteslev, mums!

 • Susanne skriver:

  Hej

  Helene Tiedemann har gjort Multi.

  Vit risgrynsgröt i en röd vacker skål tror jag kommer omvända mina gröthatande tonårssöner till grötälskare på julaftonsförmiddagen när de äntligen har behagat vakna och kanske ge oss en gemensam jultradition 😉

 • Rebecka skriver:

  1. Multi är designad av Helene Tiedemann

  2. Skulle vara perfekt till nötter! 🙂

 • Rebecka skriver:

  1. Multi är designad av Helene Tiedemann

  2. Skulle vara perfekt till nötter! 🙂

 • Jeanette skriver:

  1. Helene Tiedemann har formgivit serien Multi.

  2. Den röda skålen skulle jag kunna använda till mycket. Allt ifrån att ha julgodis i till sallader, såser och frukter!

 • Jenny skriver:

  Med "ris à la malta" skålen skulle fyllas & pryda sin plats vid julafton, på midsommarafton med jordgubbar & grädde.

  Multi är designad av Helene Tiedemann

 • Sophie skriver:

  1. H. Tiedemann

  2. Jag skulle förmodligen servera resten av familen något sorgligt försök till julgodis. Eftersom jag tragiskt nog är helt värdelös i köket, så kan jag i alla fall servera godiset snyggt!

 • Anonym skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag känner mig själv så jag vet hur det blir. Först fylls den upp med nötter, det ska vara en julig nötskål. Men, inte helt oväntat, nötterna tar slut och då blir det helt plötsligt en knäck-och-kola-skål. Döm om min förvåning när även de tar slut och skålen helt plötsligt förvadlats till ischokladskål. Det är inte klokt.

  Det enda som är klart är att skålen är det enda som finns kvar när julen är slut…

 • Angela skriver:

  Glömde visst bort uppgifter till inlägget ovan… Men det var jag som skrev det!

 • Anonym skriver:

  1. Helene Tiedermann

  2. Serveringsförslaget på bilden lockar men jag skulle förmodligen använda den till alla sorts kulinariska upplevelser, allt från en härlig mangosallad till torsdagens ärtsoppa. En sån snygg skål tål att användas!

 • Maria skriver:

  1. Helene Tiedermann

  2. Jag fyller den med vatten och ploppar i några ljus – då blir det snabbt jul i mitt hus!

 • ÅsaGåsa skriver:

  1. H. Tiedemann

  2. Varmgula väldoftande nejlikapelsiner skulle bli så fint (och gott) i "min" skål!

 • Camilla skriver:

  Mitt namn föll visst bort så jag skickar igen:

  1. Helene Tiedermann

  2. Serveringsförslaget på bilden lockar men jag skulle förmodligen använda den till alla sorts kulinariska upplevelser, allt från en härlig mangosallad till torsdagens ärtsoppa. En sån snygg skål tål att användas!

 • Pernilla skriver:

  Hej

  Helene Tiedeman stårför Multi.

  Skålen används efter jul till "tankenötter".

 • Frida skriver:

  1.Helene Tiedermann

  2. Jag skulle vilja ha blommor i den som bordsdekoration.

 • Mia skriver:

  Glad Advent!

  Designern heter Helene Tiedemann!

  Motivering:

  Eftersom jag är en riktig "Julekvinna"

  skulle det passa bra med serveringsskålen multI

  Om jag den skulle vinna,

  skulle jag lägga något hembakat inutI

 • Susanne skriver:

  Mutiserien är designad av H Tiedemann.

  Till julen ska jag den med julgodis fylla,

  under resten av året får den med något annat

  oss förgylla. Kanske lite choklad fylld med rom,

  i vilketfall som helst, den kommer aldrig att

  stå tom. Gillar färgen så härlig röd,…hoppas jag vinner för då blir jag mer än nöjd!

 • Daniel Östlind skriver:

  Helene Tiedeman har designat Multi-serien.

  I denna skål kommer en blandning av nötter och torkad frukt att få ligga, mums på julefterrättsbordet.

 • Sofisan skriver:

  1.Helene Tiedeman heter designern.

  2. Hemmagjord knäck! Vi har alltid gjort knäck i min familj och genom att vi provat olika sorter så har alla fått egna favoriter. Men mina egna favvosar har har ingen skål.

 • Erica skriver:

  1. Helene Tiedemann har skapat serien Multi

  2. Under julen skulle den fyllas med juldoftande, nejlikeprydda apelsiner i olika mönster. Men på självaste julafton ska julgröten serveras ur den till hela släkten…

 • Carrouee skriver:

  Multiserien är designad utav Helene Tiedemann..

  Jag gillar serveringsskålar då jag är en människa som ofta bjuder hem folk på middagar och dyligt. Denna skål skulle någ användas vid en middag att servera en god chokladbit i, eller faktiskt ha en fast plats vid mitt vardagsbord för att servera mig och min sambo med Geléhallon=)

 • Nina skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle fylla den med skumtomtar och choklad! Både gott och fint för familjen =)

 • Sofia skriver:

  Designat skålen har Helene Tiedermann gjort. Jag skulle ha skålen framme på en bänk och servera allt möjligt i den, nötter, godis, frukt mm.

 • Solbritt skriver:

  Svar: H. Tiedemann

  En skål som skulle passa perfekt på bordet vid våra kortspelskvällar.

 • Christina skriver:

  Det är Tiedemann som står för designen.

  Jag skulle bjuda på pepparkakor i skålen, när vi har glögg fest.

 • sareina skriver:

  Hej! nu finns min ONLINE makeupstudio tillgänglig på internet!

  Jag retusherar dina bilder och ger dig en digital makeup!

  Ta en titt i mitt galleri

  besök mig på

  http://sareinasmakeupstudio.blogg.se

 • Elin skriver:

  1. Helene Tiedemann har formgivit den fina Multi-serien.

  2. Jag fylla skålen med röd-vitrandiga polkagrisar och ställa den på skänken i vardagsrummet på en rödvit-mönstrad julduk!

 • Pernilla skriver:

  Helene Tiedemann har designat Multi serien.

  När jag såg skålen så tänkte jag på julegröten! mums Så den skulle helt klart användas till det men även massa goda smaksatta Cashewnötter som är min stora last här i livet.

 • Sofia skriver:

  1. Designer: Helene Tiedemann

  2. Jag skall ge den till min vännina vars katt gillar att vila i små utrymmen =) Katten kan också behöva få det lite juligt!

 • Camilla E skriver:

  Helene Tiedemann har designat skålen.

  På mitt köksbord skulle den få stå fullmatad med snittblommor i vitt med gröna blad till (och lite oasis dold i botten) 🙂

 • Mrs. b skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Skålen skulle bli perfekt att fylla med mina Finska julstjärnor som jag ska baka så fort resten av familjen tillfrisknat från denna omgången av magsjuka.

 • Camilla E skriver:

  Helene Tiedemann har designat skålen.

  På mitt köksbord skulle den få stå fullmatad med snittblommor i vitt med gröna blad till (och lite oasis dold i botten) 🙂

 • Hang skriver:

  Mutiserien är designad av H Tiedeman.

  När jag såg den tänkte jag på min mormor i Vietnam!

  Hon har massa sånna, och jag saknar henne något enormt!

 • monica skriver:

  första svaret är Helene Tiedemann

  andra svaret är att jag tänker ha fylla den med praliner & sen en liten vit duk under så den riktigt syns på bordet.

 • Johanna skriver:

  1) Helene Tiedemann

  2) Jag skulle ge skålen i tidig julklapp till min pappa så han kunde servera sina smörstekta, gräddstuvade kantareller i skålen. Rätten lagar han varje jul så det har blivit en tradition, serverat ur den fina skålen skulle det nog smaka ännu godare (om det nu är möjligt).

 • Emma skriver:

  1) Helene Tiedemann

  2) Min mamma skulle definitivt få fylld med goda chokladpraliner, eftersom hon är värd det efter denna höst med allt som har hört till.

 • Hajrija skriver:

  Asså, jag blev nästan chockad, men sedan såg jag att man kunde vinna skålen. Den dära chokladen är min älsklingschoklad, . trodde faktiskt man kunde vinna det xD …… Men men…. Åh … LINDT <3 !! Det enda jag äter .. !<3

 • Ida skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle fylla den med hemlagad tryffel, göra ett fint "paket" med cellofan och ge till min mamma när vi kommer dit till jul.

 • Terése skriver:

  1.Helene Tidemann

  2. Jag skulle fylla den med fin hemmagjord choklad och ställa fram skålen i vårt vardagsrum i vårt nya hus (som vi flyttar till om en vecka) så kan alla gäster plocka själva.

 • therese skriver:

  1) Helene Tiedeman

  2) Jag skulle lägga mina hembakade knäck,risbräck,kola och dajm i denna och ge till min underbara mor.

 • 1. Formgivaren heter Helene Tiedemann

  2. Jag skulle fylla skålen med massa hembakat julgodis!

 • Kerstin Lindahl skriver:

  Ittala Group, mycket snygg design, jag vill servera fruktefterrätter med dem.

 • MiaHB skriver:

  Skålen är designad av Helene Tiedemann!

  Om denna fina skål vore min skulle jag fylla den med en mängd olika nötter, valnötter, paranötter, hasselnötter och mandlar!

 • Anna skriver:

  Designer för skålen multi är H. Tiedemann.

  Rött som hör julen till, vad kan inte bättre bli

  när du är trötter och vill äta nötter.

  Jag ska i år pröva ett nytt recept med en blandning av olika nötter som man rostar i ugnen och dessa skulle jag passa på att lägga i denna skål.

  Tack för en underbar blogg.

  Anna

 • Camilla skriver:

  H Tiedemann har designat skålen.

  Skålen skulle verkligen passa på julbordet till både gröt och en massa julgodis.

 • Carina H skriver:

  ***************************************************1) Helene Tiedemann

  ***************************************************

  2) Denna underbara skål passar att fylla med allt i från grönkål till en härlig nyårsskål!

 • Johanna Olsson skriver:

  Designern bakom serien Multi heter Helene Tiedemann.

  I min julröda skål skulle jag stoppa stora fina bitar av julgodiset Rocky Road som Leila Lindholm bakade förra året. Ett godis med god mörk choklad, pisatgenötter och marshmallows som gjorde succe här hemma.

 • Anki skriver:

  Helene Tiedemann har designat multi.

  Hemmagjorda mashmallows ska man naturligtvis ha i den. Tänk er stora vita marshmallows i den julröda skålen.

 • Spacegirl skriver:

  Formgivaren heter Helene Tiedemann

  Jag skulle ha mitt favoritlösgodis i skålen 🙂

 • Elisabeth N skriver:

  1) Helene Tiedemann

  2) På annandagen ska jag bjuda hem hela släkten på glögg och danska "æbleskiver". Det skulle vara fint att fylla den röda skålen med ett helt berg av dessa nygräddade och florsockerpudrade läckerheter!

  (åh vad sugen jag blev nu…)

 • Kerstin Mogren skriver:

  Helene Tideman har designat Multi.

  Jag älskar Bridgeblandning och tycker att dessa färgrika godsaker skulle passa utmärkt i denna vackra skål.

 • Anna-Carin skriver:

  1.Formgivaren av den snygga skålen heter Helene Tiedemann.

  2. Jag skulle servera mina supergoda hemkokta citronkolor. Mumsigt och snyggt, kan det bli bättre?!

 • Johanna skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Allt slags läckerheter skulle få fylla min skål detta år, nästa år skulle jag fylla den med 24 små julkalenderspaket, gjorda av tändsticksaskar!

 • Emilia U skriver:

  1. Svar: Helene Tiedemann

  2. Jag skulel fylla skålen med mitt favoritgodis nämligen LAKRITS! Salmiakbalkar, salta döskallar, lakritsnappar- You name it, I love it! ;D Den röda nyansen skulle också vara läcker ihop med svart tycker jag.

  Mvh Emilia.

 • 1. Helene Tiedemann!

  2.

  Nu kanske ni tror jag fått fnatt,

  men skålen skulle gå till min katt,

  att servera mumsig mat och förgylla köket,

  samt att minska prylstöket,

  om jag skulle skålen vinna,

  kan jag garantera att katten skulle spinna,

  hon skulle bli så nöjd, så nöjd,

  för skålen är ju en sån ögonfröjd!

  🙂

 • Marie skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Julens finaste blomsterarrangemang passar fint i den skålen. Väldoftande hyacint och tasett och annat pynt och plock från skogens skatter.

 • karin skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle ha en riktig god risgrynsgröt i den skålen.

 • oj, nu såg ju hur mycket den rymmde.

  Alternativ motivering:

  Nu kanske ni tror jag fått fnatt,

  men skålen skulle gå till min katt,

  för att servera färskt vatten,

  till den designtokiga katten,

  så om jag skulle skålen vinna,

  ni kan lita på att katten skulle spinna,

  hon skulle bli så nöjd så nöjd,

  för skålen är ju en sån ögonfröjd!

  (för säkerhets skull skriver jag Helene Tiedemann igen)

 • Malin Tuvesson skriver:

  Tiedemann har gjort designen

  Jag skulle fylla den med vaniljpraliner och ha den vid bubbelbadkarskanten och lyxa min vardag med lite god choklad

 • Jessica skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Ååhh på julbordet skulle jag ha denna fina skål till min supergoda Ris à la Malta, efter det ställs den på bordet fylld med hemmagjord kola. Skålen är för fin att ställas i ett skåp så resten av året får den stå på mitt köksbord fylld med färsk frukt, mumisgt!

 • Emma skriver:

  Fråga 1: Helene Tiedemann

  Fråga 2: I den finas kålen skulle ajg vilja ha något gott julgodis. Kanske hemgjord ischoklad i fina gröna formar.

 • Thea skriver:

  1. H. Tiedemann heter formgivaren av denna snygga skål.

  2. En massa härliga polkagrisar skulle få förgylla denna läckra skål hos mig.

 • Åsa skriver:

  1. Tidemann

  2. Eftersom skålen ingår i serien Multi och det betyder många, så är det precis vad jag skulle använda skålen till ; många olika saker . Alltså kunde den ena dagen innehålla russin och nästa dag fetaost ..mm .

 • Therése skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Är inte så överdrivet förtjust i risgrynsgröt… men när det handlar om "Ris á la Malta" kan jag äta nästan hur mycket som helst så det skulle jag vilja servera i denna fina skål!!

 • Pyssellisa skriver:

  Hej! Jag tänkte inte tävla idag, bara tala om att jag har en award till dig på min blogg!

 • annika skriver:

  Helene Tiedemann heter formgivaren och jag skulle förstås använda skålen till vårt julgodis nu och till att servera mat i på andra tider på året.

 • EmmaP skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle grunda skålen med fusksnö och göra ett riktigt tomtelandskap med tomtar som bland annat åker skidor från kanten och ner.

 • Eleonor Hållbus Dahlin skriver:

  Svar: 1. Helene Tiedemann

  2. När stil och kvalitet får råda väljer jag en multiskål från Höganäs som står för båda! Den ska fyllas med frukt och gott och inte ligga i någon låda!

 • Liza skriver:

  Helene Tiedemann heter designern.

  Jag skulle fylla skålen med min hemgjorda, supergoda Ris á la malta, dekorera med röda bär och bjuda min tindrande familj på julafton!

  /Liza

 • Junitjej skriver:

  Vilken underbar tävling!

  1. Helene Tiedemann heter hon.

  2. I skålen vill jag ha julgodis, såsom skumtomtar och knäck.

 • Felicia skriver:

  1.Helene Tiedemann är kvinnan som designat serien.

  2. Jag skulle använda den till att ha naturgodis i en fredagskväll, den såg så perfekt ut till det! 🙂

 • Elin R skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag fick precis en ny granne, en vän till mig flyttade in i lägenheten bredvid nu den 1 december. Och säsongsrelaterat nog skulle jag fylla den med "flyttgröt", ja helt enkelt ta det uttrycket bokstavligt och gå in till henne med kaneldekorerad risgrynsgröt i skålen.

 • Robert S skriver:

  1. Helene Tiedemann har formgivit serien Multi.

  2. Eftersom skålen är röd, och rött är en av färgerna som är allra mest julig, så vill jag nog mest att den ska stå framme på ett bord. Kanske fylld med godis och synas. Påminna om att i julentid så är det tid att värna om varandra och vara tillsammans.

 • Mamma F. skriver:

  1. Desigern för Multi skålen är Helene Tiedemann.

  2. Skålen är julig och röd skulle jag vilja fylla den med vackra juläpplen och apelsiner. Skålen skulle kunna stå på vårt matbord så mina nära och kära kan njuta av julstämmingen.

 • Cicci skriver:

  Go kväll!

  Rätt svar idag är

  1 Helene Tidemann

  2 Jag skulle absolut servera stora blå björnbär, lite lätt uppvärmda tillsammans med vaniljglass.

 • Doris skriver:

  1. Tiedemann

  2. Till jul skulle jag servera mumsiga saffranssnäckor. Och till sommaren skulle blåbär eller körsbär vara finfint. Tänk på hösten, en mumsig kantarell eller championsoppa! =)

 • Elin skriver:

  Jag hade gjort den till en presentskål, istället för korg. Jag skulle gått ut i olika inredningsbutiker och plockat på mig diverse små julsaker att slå in och fylla den med. Som en liten flaska glögg av exkluxivt märke (om den inte får plats i får den stå bredvid), ett miniänglaspel från pluto, en minijulkalender från designtorget med en smartieschokladlins varje dag, några snygga 10×10-servetter i en röd ton, ja, jag hade låtit fantasin flöda och efter jag dekorerat klart runt och i hade jag slagit in den i cellofan.

 • Elin (igen) skriver:

  (helene tiedemann heter formgivaren, förstås)

 • Jeanette skriver:

  Svar: Helene Tiedemann

  Jag skulle ha mina egna julpraliner i den. Dem är i mörk choklad så det passar jättebra färgmässigt.

 • Sara Bjersgård skriver:

  Formgivaren är Helene Tiedemann.

  Skålen skulle vara fin med egen gjorda kolor i smörpapper eller härlig knäck i färgglada formar, mer jul kan de väl inte bli!

  //[email protected]

 • Jessica skriver:

  Helene Tiedemann har designat.

  Jag skulle ha hemmagjorda saffranbiscotti i den, dom är såååå goda och så blir det vackert till skålen.

 • Birgit H skriver:

  1. Helene Tiedemann

  Jag tycker så mycket om den serirn skulle vara överlycklig att bli en ägare till den skålen.

  Skålen skulle förgylla vår julbord med en god sill sallad.

 • nicole skriver:

  Helene Tiedemann

  Jag är nybliven student och skulle fylla denna skål med citroner och lime för att få en skönare stämning i mitt lilla kryp in!!

 • Malin skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Till världens bästa risgrynsgröt såklart! Och inte bara på julen, utan hela året (eller i alla fall det mörkare halvåret).

 • Annette skriver:

  1. Helene Tiedemann.

  2. Jag skulle använda min skål till att ha hemgjord fudge i som min man gör varje jul. Den är supergod och skulle passa bra att ha i denna snygga skål.

  Annette

 • Zaida skriver:

  Helene Tiedemann heter designern och jag skulle lätt servera marängsviss med kolarippelglass i skålen!! Perfekt!

 • Zaida skriver:

  Helene Tiedemann heter designern och jag skulle lätt servera marängsviss med kolarippelglass i skålen!! Perfekt!

 • Frida skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Nötter är ett gott och nyttigt alternativ till snacks. Jag hade gärna placerat skålen på soffbordet och fyllt den med härliga valnötter och paranötter.

 • L O O skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle nog använda det som finskål, typ godis på lördagskvällen eller helt enkelt en stor potions glass!

 • marcus skriver:

  1. Helene Tiedemann.

  2. Skålen skulle i första hand användas till våran underbara inlagda Sill tillsammans med alla godsakerna på julbordet. Under resten av året skulle den bli perfekt till våra kiwi.

 • Anne B. skriver:

  1. H Tiedemann

  2. Julkarameller

 • Marcus skriver:

  1. Helene Tiedemann.

  2. Skålen skulle i första hand användas som uppläggningsfat för den traditionstyngda julaftonsgröten.

 • Sandra B. skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Hur jag använder Multi kommer att bero på vilket humör jag är på! Kanske julgröten eller valnötterna till jul och varför inte fräsch frukt resten av året?!

 • Lotta skriver:

  1. Helene Tiedermaan heter designern.

  2. Jag skulle använda den fina skålen till att ha risalamalta i eller goda bitar av wienernougat.

 • Lotta skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle använda skålen till att ha risalamalta i eller att lägga julgodis i.

 • Katarina Rosenqvist skriver:

  1 Hon heter Helene Tiedemann

  2 Skålen är som gjord för vit chokladsås att doppa frukt i.

 • Jojjo skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag fyller min Multi-skål med vackra ekologiska garnnystan och sticker i två rejäla bambustickor. Snyggaste dekorationen som dessutom ger mig skaparlust!

 • Lina skriver:

  1. Helene Tiedemann har designat skålen.

  2. Massor med gott godis att bjuda släkt och vänner på!

 • Lotta Hansen skriver:

  1. Formgivaren = H Tiedemann

  2. Fylld med pepparkakor såklart…så man blir snäll till jul!!

  Kram Lotta

 • Lotta Hansen skriver:

  1. Formgivaren = H Tiedemann

  2. Fylla den med pepparkakor så att man blir snäll till jul! 🙂

  Kram Lotta

 • Helena skriver:

  1.Formgivaren heter Helene Thiedeman

  2.Namnet Multi inbjuder till mångsidig användning,inför julen passar skålen bäst till risgrynsgröten.

 • Minks skriver:

  1) Helene Tiedemann

  2) Varför inte servera fikon o dadlar i Multi.

 • Dilan Amin skriver:

  hejhej <33

  Vad gör du hihi?

  KRAM !!

  / http://www.mramin.blogg.se

 • sakrha skriver:

  1. Helene Tiedemann

  2. Jag skulle fylla skålen med hemagjort, härligt julgodis som kolor, knäck, ischocklad, mozartkulor och fudge.

 • Frida skriver:

  1) H. Tiedemann

  2)Jag tycker att den skulle vara fin till att servera köttbullar och prinskorvar i. Denna enkla men populära julmat ska självklart få blickfånget på julbordet i en vacker skål.

 • Jojo skriver:

  Helene Tiedemann

  Rosa skumtomtar, gula skumdelfiner,

  färggranna folieinklädda tomtar,

  samlas till långdans i min skål

  när de dansat klart fyller de den

  med nyårsnattens champagnebål

 • Y skriver:

  Helene Tiedemann är designern.

  Jag serverar varm glögg ur Multi-skålen, det blir en vacker färgkontrast med de starka röda nyanserna.

 • Ola skriver:

  Helene Tiedemann

  Vad än man lägger i skålen

  hänger det på ens karaktär

  Blir det nåt med vitaminer,

  eller blott chokladpraliner?

 • Maria Wärne Påfvelsson skriver:

  Helene Tiedemann

  Jag skulle lägga upp julens härliga gotter.

  Då får man alla sinnen tillfredställda!

 • Sofie skriver:

  Helene Tiedemann har designat skålen

  så här till jul skulle jag skulle fylla skålen med julgodis av alla dess slag… sommartid kanske en fräsch sallad 🙂

 • Inga-Britt Häger skriver:

  Jag skulle vilja ge min lilla goa dementa mamma Lina's moronrock från Himla.

  Mamma är värd att skämmas bort så mycke det går.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *