Annons

20 december – dagens tävling i Adventskalendern

Bakom dagens lucka ligger två fina necessärer från Day Birget Et Mikkelsen, fyllda med dessa godsaker till badrummet. En handtvål och en handlotion. Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att svara i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Allt du behöver göra för att delta är att svara på frågan: Varför behöver du ny tvål och lotion till ditt badrum?

Tävlingen är avslutad:
Grattis till SARA och Amme som vann varsitt set av necessärer och tvål/lotion från DAY!

Kategorier:

Kommentarer

 • SARA skriver:

  Tvål som doftar gott och löddrar bra

  blir dock mindre da´ för da´

  Jag skulle verkligen vilja få njuta av Day i mitt badrum, morgon som kväll! Snälla tomten, låt mig vinna! 🙂

 • Sophia skriver:

  Eftersom jag bor i hyresrätt och vårat badrum inte är det finast gällande inredning så gäller det att hitta de där små detaljerna som gör att man trivs i sitt boende. Och dessa fina pumpflaskor mm är sånt som gör att det genast blir finare 🙂

  Sen att tvätta händerna är sånt som man alltid gör, men att vårda sina händer med en lotion är man ju lite sämre på att göra. Detta kan vara väldigt positivt för mina små händer som man använder så ofta i vardagen.

 • Amme skriver:

  En doft av den fina världen,

  en smak av lyxen och flärden…

  Danska DAY är ju grejen

  Och vore ett fint paket till tjejen!

 • Malin skriver:

  Eftersom jag är ett inrednings & kvalitetsfreak ut i fingerspetsarna, blir galen varje gång sambon köpt ren & skön på Willys, han tycker det är urbra med en hel liter för 14.90 medans jag gråter ögonen ur mig av det vattenutspädda tvålet och den butt-ugly-fula flaskan 😉

  Så, snälla låt mig vinna och ge oss båda julefrid! Han för att vi inte betalat en enda krona och jag för att det känns så bra ända in i själen med glamour och lyx 🙂

 • Stämningsfullt skriver:

  I mitt arbete tvättar och spritar jag händerna många, många gånger per dag. Den här årstiden märker jag att det påverkar huden på mina händer. Jag skulle gärna vilja ha några lyxiga produkter till mina händer i kontrast till vanlig tvål och sprit 🙂

 • Nina skriver:

  Jag har fått både snuva och herpes i näsan. Det gör att jag varje morgon känner mig som ett svullet och oatraktivt mumintroll.

  Med bra Dayprodukter skulle jag förhoppningsvis känna mig normal igen.

  Snälla snälla…jag vill ju vara fin när tomtefar kommer.

 • Marie skriver:

  Börjar snart "nytt liv" med mat och motion

  Vad kan kan vara bättre än ny fin tvål och lotion?

 • Lina skriver:

  För att man aldrig kan få för många olika tvåler eller krämer. Variation förhöjer och förnöjer 🙂

 • Soya skriver:

  Jag behöver ny tvål och lotion i mitt badrum av den enkla anledningen att alla tvålpumpar man köper är sjukt fula. Har försökt köpa olika i keramik och rostfritt men ingen håller måttet.

  Dessa fina pumpflaskor är ju så snygga att man inte behöver tappa över dom till nått annat.

  KRAM

 • Lisa skriver:

  I vårt sprillans nyrenoverade badrum som går i svart och vitt skulle dessa produkter pryda sin plats finemang!

  God Jul alla glada!

 • Cookie skriver:

  Jag behöver VÅRDANDE tvål och lotion för torra vinterhänder!

 • Elin Källberg skriver:

  Mina händer har arbetat hårt detta år,

  något som verkligen satt sina spår.

  Vad vore väl en bättre julklapp till mig,

  än väldoftande, lyxiga varor från Day?

 • Anna Johansson skriver:

  Alla karlar kommer brista ut i ett vrål!

  -Vilken härligt "god" doftande – – – -!

 • Susanne skriver:

  En lyxförpackning med tvål,

  nästan så jag skulle bli snål.

  Sen med lotion få smörja in,

  åh, vilken härlig rutin!

  Nu är det bara att hoppas på tur,

  att det är MINA händer du låter få en kur.

  För i mitt badrum skulle dessa bli pricken över i,

  hoppas hoppas nu jag vinnaren kommer bli.

 • Ulle skriver:

  Vårt badrum är blott en toalett och ett handfat. Resten är utrivet och väntar in renoveringen som aldrig tar vid.

  Kanske vinsten idag kan sätta fart på oss? I annat fall kan det kanske matcha rå betong från 60-talet? 😉

 • Marie skriver:

  Att unna sig själv en lyxig tvål och lotion tillhör det jag kallar vardagslyx. En liten investering för en stunds avkoppling och välbefinnande. I stressiga tider och eko-krisens spår är det ett bra recept att ta till.

  (och skulle jag bli den lyckliga vinnaren ska jag ge bort gåvan till en 60-årig dam som just blivit arbetslös. Hon behöver lyx och värme just nu, chanserna att få nytt jobb i den åldern är ringa).

 • Sarah skriver:

  Hodiladdi, hodiladdi, hoppsan vilken dag.

  Hodiladdi, hodiladdi, hoppsan, vilken daaaaaaaaaag!

  Har putsat och fejat från tak till golvsockel för att göra julrent till liten kusin och farbror med monokel.

  En skön tvål och handcreme från day till trötta händer,

  det är såndant som juleglädjen tänder!

  God jul Frida och trevlig helg!!

 • Mia skriver:

  För att min hy är torr och trasig

  På tok för vinter fnasig

  Därför är Day Mikkelsens grej

  Perfekt för mig

  Lyx till en sliten mamma

  Den borde jag få anamma

 • Linnea skriver:

  Av tvålen från DAY kan man dofta gott

  Och dessutom känna sig riktigt flott!

 • monica skriver:

  ja med barn som springer runt benen så kan man behöva sig lite vardagslyx i huset.

 • Camilla skriver:

  Som småbarnsmamma är livet allt annat än glamoröst (behöver kanske inte säga mer än så) så nägra snygga och bra produkter i badrummet skulle verkligen höja glamfaktorn hos oss!

 • Iris skriver:

  Det stod inget om att man skulle skriva dikt,

  vilket alla verkar gjort ändå,

  så för att det inte ska uppstå konflikt,

  så kan jag till stacken dra mitt strå.

  Jag har nyligen en ny tvålpump bekostat,

  Men typiskt nog så har den rostat,

  Dessa hade fått vårat badrum att skina!

  Och sambons hantverkarhänder att bli mjuka o fina!

  Sådärja 🙂

 • Sara skriver:

  Enkel fråga, min vanligtvis väldigt söta katt roade sig med att välta ner våran f.d väldigt fina och dyra tvålpump i golvet så den gick sönder. Jag behöver helt enkelt ersätta den och jag tycker Days är en bra kandidat att ersätta min gamla.

 • Christina skriver:

  Jag hade köpt en ny pumptvål i Ullared, satte den i badrummet i källaren. Vipps är den nästan slut. Jag tror det är mannen som är bovet i dramat. Vi hade stopp i brunnen i garaget. Äckligt, mycket tvättning tror jag det var av händerna. Kan tala om att det fortfarande är stopp. Tänker ta ner tvålen som jag har i badrummet uppe. Så den nya kan stå där, för alla behöver vi ju tvätta oss.

 • Fanny skriver:

  Vad passande 🙂

  I förrgår välte min lillebror ner vår nya tvålpump. Mamma skulle bli väldigt glad om hon fick en ny och att de är så vackra som dessa skulle inte göra henne lessnare precis…

 • Hanna skriver:

  Men hej,

  vem kan säga nej

  till dessa ljuvliga pjäser från DAY?

  Mitt fina badrum är inte komplett utan dem… 🙂

  Längtansfulla hälsningar

  Hanna

 • Vi renoverade badrummet nyligen men har ännu inte hittat någon fin tvålpump att placera på handfatet, så detta set vore perfekt..

  Tack för att du ordnar en så kul adventskalender!

 • Carola skriver:

  Jag behöver ingen ny tvål, eftersom både min dotter och sambo är överkänsliga mot parfym. MEN, min mamma är verkligen värd detta set. Hon har precis fått besked om att hon har en sällsynt reumatisk sjukdom. Hon har ständig värk i fingrarna, kan inte räta ut dem ordentligt och hennes händer är alltid så torra. Tänk att få ge bort detta set till henne, unna henne lite lyx till hennes stackars händer. Vilken härlig julklapp som jag skulle bli glad ända in i själen för att få ge bort.

 • Pamela skriver:

  Alla inköp med lotion och tvål

  gör i plånboken till slut ett stort hål

  Med denna härligt lyxiga flaska

  till badrummet för att tvätta händerna man raskt skulle traska!

 • Gott och blandat skriver:

  Jag kan ju inte påstå att designen på dom "vanliga" flaskorna är snygga… Dom här är precis min stil! 🙂

 • Lisa skriver:

  Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök 🙂 Tack!

 • Primia skriver:

  En kär vän har nyss inrett sitt badrum med svarta och vita detaljer, dessa flaskor skulle verkligen bli pricken över i och dessutom en underbar julklapp

 • Anonym skriver:

  Älskar ljuva dofter och fin design! Som student finns inte ekonomin till att lyxa till det, därför skulle det bli en finfin julklapp!

  God Jul!

 • domi skriver:

  Älskar ljuva dofter och fin design! Som student finns inte ekonomin till att lyxa till det, därför skulle det bli en finfin julklapp!

  God Jul!

 • Rebecka skriver:

  Skulle piffa upp mitt tråkiga badrum. God Jul och Gott nytt!

 • Åsa skriver:

  Därför att tvål & lotion har en strykande åtgång hemma hos mig (torr hud) och nya färscha produkter tackar man ju inte nej till 🙂

 • Lina i Umeå skriver:

  Det skulle piffa upp mitt tråkiga hyresrättsbadrum!

 • Aylin skriver:

  Efter ett väldigt jobbigt år så har jag och min sons pappa besämt att flytta ihop igen. Men han har abslout inga snygga inredningsdetaljer. Och han skulle säkert ta illa upp om jag går och köper nya, men om jag vinner dem här fina till badrummet blir han glad och jag nöjd ;).

 • MiaHB skriver:

  Mitt gamla badrum behöver piggas upp

  Det är så trångt där inne så man får krupp

  Spegeln är sprucken och kaklet är fult

  plastmattan går i kräks-grön-gult

  Lite nya flaskor med läckert innehåll

  skulle få mig att vistas därinne, inte bara se det på håll!

 • Mimmi skriver:

  Enkelt men trist svar: för att de faktiskt är helt slut och jag inte kan köpa nya förrän nästa studiemedel utbetalas – i slutet av januari!

 • Caroline skriver:

  Jag och min man är precis klara med vår budgetrenovering av badrummet. Det blev riktigt fint faktiskt (kan varmt rekommendera att måla sina klinkers om man inte har råd att lägga helt nytt!). Nu är det bara de små detaljerna som saknas och tvålen och lotionen från Day skulle verkligen piffa upp och göra sitt till helheten.

 • Peter skriver:

  LL är en ledtråd till detta paket

  kanske du nu redan vet

  Annars kommer här ännu en

  Antalet + bokstaven

  Nu är det lätt att gissa

  tänk noga så kan du inte missa

  Jag skulle vilja vinna detta pga att jag ej huden kan mätta.

 • Johannes skriver:

  Min mamma har precis flyttat in i en lägenhet som inte är något vidare egentligen. Men hon hade inte råd att bo kvar i sin gamla. Hon skulle behöva ett stänk av lyx i lägenheten för att verkligen känna sig som hemma. Dessa skulle vara det lilla stänket 🙂

 • Erika skriver:

  Det äe alltid roligt att testa något nytt och det är alltid roligt att få nya grejer så man kan bli ännu fräschare.

 • Mia skriver:

  Hej

  Setet skulle passa mig så bra med torra vinterhänder. Hittar aldrig något bra. Och det märket är så dyrt att jag aldrig vågat prova det. Det skulle bli så fint i badrummet.

  kram

  Mia

 • Anna skriver:

  Att se vår tvålpump efter barnen tvättat bort dagiskladdet är ingen trevlig syn.

  Det vore undebart om mamma fick en egen – en ny!

  God jul!

 • Linda P skriver:

  Lite lyx i vardagen skulle pigga upp och kanske inspirera sambon till tankar om ett nytt badrumsgolv. För inte kan så snygga produkter stå i ett så fult badrum 🙂

 • Carolina skriver:

  Ett väldigt litet badrum vi i vårt hus nu har,

  trångt men lite mysigt men inget kar.

  Vill förgylla ett annars väldigt litet rum,

  så att varje besökare utav beundran blir stum!

 • Marie skriver:

  Enbart för den fina designens skull!

 • Annelie skriver:

  jag behöver ny eftersom min hud reagerar negativt på den jag har

 • Lingonfia skriver:

  Tvålen gör mig ren,

  med lotion blir jag len.

  Sedan jag gott luktar,

  åh vad maken suktar..

 • Lizaloop skriver:

  En lotion och en renande tvål, det behövs till min dyngiga svål.

 • Lotta skriver:

  Jag behöver ny tvål och lotion som ger lite lyx i badrummet. Sen luktar det så gott.

 • Monnah skriver:

  Vi har precis fått färdigt efter en stor vattenskada och badrummet känns lite "för nytt" och tomt. Tvål och lotion i vackra förpackningar skulle verkligen höja trivselfaktorn!

 • LindaRK skriver:

  jag är så OTROLIGT trött på budget-tvålarna vi har. Vorre kul att åtminnståne en gång få njuta av lite lyx när plånboken är platt.

 • Maria skriver:

  Hej Frida!

  Jag och min kille har ett badrum som har sett sina bättre dagar och som skulle behöva en rejäl renovering.. I väntan på detta projekt vill jag göra det bästa av situationen och piffa upp med fräscha handdukar, härliga tvålar och fina förpackningar! Detta paket skulle verkligen vara ett lyft för vårt skruttiga badrum 🙂

  många kramar Maria

 • Därför att det ser fräscht ut med nya produkter!!! Dessa har jag ännu inte provat och jag vill så gärna testa dem!;)

  Erika

 • Annika skriver:

  Jag behöver detta mer än någonsin! Nytt och fräscht behöver jag. Har varit instängd i mitt hem under många år och inte kunnat komma ut och lukta på nya produkter. Detta skulle vara en underbar julklapp till mitt nya liv.

 • Sara L skriver:

  I ett renoveringsobjekt till lägenhete har det vid ledig tid under hösten fixats och ordnats. Ett ställe är dock kvar. Badrummet! Day Birget Et Mikkelsen tvål och lotion skulle ge lyx och frid på handfatet i juletid.

 • Linda skriver:

  Min tvål börjar ta slut! Dags att prova något annat än det som finns på ICA!

 • Eleonor Hållbus Dahlin skriver:

  När stil och kvalitet får råda hoppas jag på dessa produkter till mitt badrum då de står för båda!

 • Viktoria skriver:

  För att mamma slängde bort den gamla tvålen idag och den var äcklig, fårig och ljust grålila. Dessutom är mamma en riktig handtvåls-, schampo- och duschkrämsfanatiker (produkterna inköps främst på basen av förpackningarnas utseende) som säkert skulle gilla de där flaskorna.

 • Millah skriver:

  Varför just jag behöver det ?

  Jag älskar att testa nya saker och har aldrig faktiskt testat dessa produkter..

  Och skull vara roligt att få göra det 🙂

  [email protected]

 • Mickeyy skriver:

  Jag har känslig hy och föredrar därför kvaliltet framför kvantite. Men smakar det så kostar det! Vinner jag dock dessa skulle inte bara jag bli väldans glad utan min plånbok skulle te ett glädjeskutt även den! Mer pengar över till julklappar 😀

 • Annika Bergström skriver:

  Varför just jag? För det första eftersom att jag snubblade in på din mysiga blogg för första gången, men inte sista, nu ikväll. För det andra för att jag är av den åsikten att det kan få vara skitigt och stökigt i resten av huset ibland när orken tryter, men badrummet ska alltid vara fräscht och kännas lyxigt och rent. En fin tvål med tillhörande handkräm är ett måste!

 • S skriver:

  Hela mitt liv ligger i kartonger ett par veckor framöver, eftersom vi får nytt boende då.

  Då blir det att packa upp och bli alldeles toksvart om fingrarna och toktorr av allt vatten för att ta bort trycksvärtan. Vore ju fanatiskt bra att få ta del av Birgers varor då!!

 • Nanna skriver:

  Snart är det dags för det årliga julbadet, då behövs något så man blir ren först, och mjuk sen!

  Att det är snygga flaskor är ju också bra!

 • kathrine skriver:

  Vi har äntligen fått upp en hylla i badrummet,

  nu måste vi ju bara ha några snygga flaskor som står där också!

  Som piffar upp i vardagen.

  Take care!

 • Kristin skriver:

  Tvål och lotion behövs det ju alltid fyllas på med, men dessa var ju extra snygga och luktar säkert fantastiskt gott – jag skulle bli en mycket lycklig vinnare!

 • AnnaS skriver:

  En familj på 4 och 2 handfat i badrummet men bara 1 ful tvål tänk om jag kunde få pappa inse glamouren med fina tvålförpackningar som kunde få stå och glänsa i kapp med brukarna.

 • Jessica skriver:

  Vårt hus är från 1977.

  Vi har två badrum, ett brunt och ett orange.

  Inget är gjort och skarvarna i mattan rämnar fort.

  Att renovera är ju drömmen,

  men plånboken är en öm en.

  Många hål att fylla, vet du

  i huset bor förutom man och fru

  en kille på nio månader nu

  Lyx och flärd står på vår önskelista

  mamma vill vara en designista

  vackra saker från DAY skulle

  förnya våra badrum så trista

 • Lisa skriver:

  Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök 🙂 Tack!

 • vivi skriver:

  Mitt jobb som undersköterska inom äldrevården gör att jag, speciellt på vintern, lider av torra och fnöskiga händer.

 • Linda skriver:

  Vi håller just på att bygga ett badrum i vårt nyinköpta hus som är byggt på 1800-talet.

  Bestämde oss för att öppna upp i nock och det blir en kombination av gammalt och nytt och dessa två skulle passa perfekt på det nya handfatet i den mijön. Lite lyx!

 • maria sundkvist skriver:

  En goddoftande tvål och lotion är bland de lyxiga sakerna en kvinna kan ha i sitt badrum!

 • Lisa skriver:

  För att jag vill lukta gott! 😉

 • Lidingömamman skriver:

  Nu när jag är mammaledig blir det inte att jag lägger pengar på vardagslyx. Det är precis vad Day Birget Et Mikkelsen är för mig. Jag önskar mig därför en ny tvål och lotion för att få lite extra guldkant på tillvaron.

  Lidingömamman

 • Madeleine skriver:

  Kroppen behöver motion,

  likaväl tvål och lotion.

  Dofta gott och ha det bra,

  då behöver jag dessa i badrummet ha….

 • Julia skriver:

  för att just dessa skulle passa ypperligt stilmässigt och för ja luktat på dessa och de luktar outstanding!

  Älskar detta märke!

 • Malin skriver:

  Till vårt badrum i vårt nya hus som kommer snart har jag övertalat, läs(bönat & bett på mina bara knän) sambon om ett vitrinskåp som endast är 15 cm djupt, så nu gäller det ju att fylla upp med fina flaskor, och dessa hade ju passat klockrent! =)

 • Karin skriver:

  Först och främst vill jag att mina händer ska vara rena,

  sedan är det också viktigt att de känns lena.

 • Stefan skriver:

  För att kunna överaska min älskade fru

  med lyxartiklar som vi inte har nu.

  För är det någon som är detta värd

  är det min fru som är så älskvärd.

 • Carolina skriver:

  Vardagen blir extra lyxig om jag varje morgon

  möts av fin tvål i vacker förpackning. Då blir mitt yttre och inre tillfredställt och dagen kan bara fortsätta att bli alldeles alledels underbar!!

 • Anne skriver:

  Jag vill ljuvligt dofta

  den här kommer jag att använda ofta

 • /B skriver:

  Lite vardagslyx i badrummet kan säkert pigga upp en vintertrött och stressad fembarnsmorsa. Helt enkelt.

  🙂

  /B

 • Ida skriver:

  Det skulle göra vårt nuvarande badrum så mycket mer inbjudande med härligt doftande tvål och skön lotion istället för de tråkiga produkterna vi har där nu… 🙂

 • Monica skriver:

  När ungarna ska lära att själva tvätta sig

  går det åt mycket tvål kan du tänka dig…

  Är så less på Öb:s och Dollars 5kronors produkter.

  Vill unna mig själv goda badrums-lukter!!!

 • hanna skriver:

  För att min sambo (helt ärligt!) hade sönder våran relativt nyinköpta tvålpump och den sista tvålen rann ut. Han råkade komma åt tvålpumpen när han klev ur duschen så att tvålpumpen åkte ner i golvet och sprack. 🙁

  Vi är i stort behov av en ny tvålpump med ny, fräsch och härligt tvål!

  [email protected]

 • Caroline skriver:

  Lite god doft skulle inte skada mellan blöjbyte och ner kräkta kläder. Skulle inte vara dumt att få lukta lite gott 🙂

 • Camilla skriver:

  Lyxig tvål och lotion, vilken lycka

  att få sina händer att dofta gott

  Vid handfatet dessa flaskor skulle få smycka

  Hoppas det blir min lyckliga lott

 • Att ha det gott skriver:

  Det skulle få mitt badrum att se härligt ut

 • Helena Björk skriver:

  Mitt i vintern är min hud torr och fnasig, den behöver ny lyster för göra min kropp mindre dyster.

 • Badankan skriver:

  Badrummet är min plats i hemmet! Jag älskar att ta ett bad och bara slappna av under denna kalla årstid. Detta set skulle sitta lika fint som skummet i karet!

 • märta skriver:

  Jag skulle vilja någon gång göra något för min mamma! Hon ställer upp så mycket för våran familj och jag tycker att någon gång borde hon också få njuta. Hon har väldigt torr hud och skulle verkligen bli överlycklig om jag vann, det skulle i och för sig jag också bli, men snälla snälla!

 • Lillan har använt min dyrbara ansiktsrengöring som handtvål i en veckas tid nu utan att jag vetat om det… dags att lura henne till andra extravaganta vanor – så länge min rengöring får vara i fred. Dessa produkter skulle nog tilltala min femåring…

 • sofia skriver:

  Att ha stående i toalett Till vardag och till fest och överraska en och en annan gäst…

 • Kim skriver:

  Jag vill vinna detta åt min syster. Som den duktiga tvåbarnsmamman hon är behöver hon lite lyx och flärd i vardagen. Och jag vet hur mycket hon älskar deras nygjorda badrum och alltid hittar fina saker hon vill inreda med men inte riktigt har råd med, att detta skulle hon bli så jätteglad för. Det tråkiga är att den senaste tiden har hon inte varit så jätteglad som hon brukar pga sjukdom och jag skulle bli jättelycklig av att se min syster glad igen! Så jag hoppas jag kan vinna detta åt henne 🙂

 • sofia skriver:

  För att stå i toaletten: L vardag och till fest och överraska en och en annan gäst…

 • Åsa skriver:

  Danska handvårdprodukter av superklass ,

  skulle vara supersnygga inne på mitt dass !

 • MiaShopping skriver:

  Tvålen från Överskottsbolaget känns inte så rolig att ha framme när man bjuder hem gäster. Sen behövs det lite vardagslyx för att man ska må bra.

 • William skriver:

  Min fru förtjänar verkligen guldkant. Vad passar bättre än dessa superlyxiga produkter? Jag skulle storstäda badrummet och ställa in dessa i smyg.

  Gissa om hon skulle bli överlycklig!!!

 • Malin skriver:

  Mamma tvättar sig med en ganska opersonlig tvål i familjepack som man kan köpa på sånna där stormarknader. Jag önskar att hon kunde få känna sig lite speciell!

 • Jeanette skriver:

  Vi har precis gjort om i badrummet och inrett det i vitt och svart så de här snygga flaskorna hade passat perfekt. Jag älskar Day Birger at Mikkelsen men har helt missat att de har gett ut den här tvålen. Om jag inte vinner MÅSTE jag investera i den.

 • Linnea skriver:

  Åh vad underbart med dessa produkter som dels skulle förgylla vårat badrum som är i desperat behov av renovering inget gjort sen huset byggdes 77 (det blir nästa projekt då vi är klar med köket) men i väntan på det och med tanke på att mina händer inte är sig lika nu då man har fått barn och ständigt tvättar händerna och diskar så skulle detta vara en helt underbar att få njuta av.

 • Annelie skriver:

  Lyxigt,snyggt och användbart.

  Bara för mig

 • Solbritt skriver:

  Det gör ett så gott intryck med något tjusigt i badrummet. Sedan är det inte helt fel att man blir både ren och glad av detta.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.