Annons

13 december – dagens tävling i Adventskalendern

Idag slår vi på stort och firar Lucia med en omtapetsering från svenska designföretaget mimou. Bakom dagens lucka ligger nämligen rätt antal rullar av den tapet just du vill använda från mimou, för att tapetsera om ett rum därhemma. (Värde 695 kr/rullen) Är det inte fantastiskt så säg. Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att motivera varför just du ska vinna, i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Dagens frågor:

1) Vad betyder mimou för dig?(max 10 ord)
2) Vilken tapet vill du vinna & var ska du tapetsera den, motivera?

Tävlingen är avslutad:
Nu har mimou rådgjort och bestämt sig för att utse inte mindre än tre vinnande bidrag i denna lucka! Åh så roligt. Här kommer hälsningar från mimous jury.

"Vinnare i adventsluckan den 13 december är Jojjo samt Helena/Roomservice 
för att deras svar berörde mimou's viktigaste hörnstenar - varaktighet och förälskelse.
Bakom varje mimouprodukt ligger oerhört mycket omsorg och kärlek så för oss
är det viktigt att produkten får ett bra liv när den "flyttar hemifrån" och att den blir
älskad av sin nya ägare, både idag och imorgon. Tredje priset går till
Mathias Andersson för att vi är tre flickor i juryn och det är underbart
med pojkar som kan vägen till sin flickväns hjärta."

Kategorier:

Kommentarer

 • Irene skriver:

  1. Enkelthet och nyskapande.

  2. Kyoto gold/fuschia skulle jag vilja tapetsera i mitt vardagsrum för vi ska köpa en ny soffa som skulle passa otroligt bra till den tapeten!

 • mimou betyder för mig unika

  och lyxiga väggar med attityd!

  Jag skulle vilja tapetsera om mitt kök i "Pompidou" white. Ända sedan jag såg Rose-tapeten i en inredningstidning har jag suktat efter att få ha mimou på väggarna och vad blir då bättre att börja om på yt och ha fräscha tapetet i min nya kommande lägenhet? 🙂

 • sandra skriver:

  jag vill vinna mimouuu.. dom betyder mkt för dom gör grymma tapeter. jag älskar blommor och skulle vilja vinna kyoto Wp1002 bronze till mitt "kontorsrum".. min sambo och jag har nyss köpt hus och det kostar att köpa nya tapeter till alla rum.vi har precis gjort klart hallen, med inspiration av dig, och det går i blomtema det oxå.. det skulle va grymt o få slänga upp en fin mimoutapet i rummet som gränsar 😀

 • korpdotter skriver:

  1. välavvägd estetik med karaktär

  2. jag skulle vilja vinna ashbury white och tapetsera min sunkiga hyresettas betongväggar så att lägenheten får en känsla av liv, ljus och skönhet

 • Agnes skriver:

  Vilken fin blogg du har!

 • Anonym skriver:

  1. mimou är trendigt o har en egen stil vilket jag gillar.

  2.Jag skulle tapetsera mitt sovrum med rose, WP 1035 brass. det är neutral färg som skulle passa perfekt i mitt sovrum. gillar ljusa färger =)

 • Emelie skriver:

  1. mimou är trendigt o har en egen stil vilket jag gillar.

  2.Jag skulle tapetsera mitt sovrum med rose, WP 1035 brass. det är neutral färg som skulle passa perfekt i mitt sovrum. gillar ljusa färger =)

 • Stefan skriver:

  Diggar din blogg! Kolla gärna in min och säg vad du tycker! 😀

 • Amanda Rösler skriver:

  1. Nyskapande och intressanta produkter som har det där lilla extra!

  2. Jag bor i en hyreslägenhet, och vardagsrummet har ljusgula väggar, vilket inte är så jätteroligt. Jag skulle vilja måla väggarna vita och sedan tapetsera en fondvägg med Kyoto i färgen bronze, det skulle verkligen fräscha upp vardagsrummet.

 • 1. Mimou är pricken över i:et!

  2. Hmmm jag skulle spara tapeterna till huset med stort H och där skulle vilja tapetsera vårt sovrum med ROSE – brass.

 • Vilket fantastiskt fint pris!

  1. För mig står Mimou för stil & modernitet. Det jag väljer i dag är modernt men jag vet att linjerna, färgerna och materialen är klassika.

  2. Pompidou, white är mitt absoluta val. Jag skulle klä mitt sovrum md denna tapet och den skulle garanterat lyfta min säng från Carpe Diem som är klädd grått linne.

 • jessicapessica skriver:

  1. Härliga mönster och

  2. Jag bor i min lilla röda stuga i skogen och har näst intill bara vita väggar. I sovrummet skulle jag vilja ha något som skiljer sig från övriga huset och blev helt förälskad i tapeten Kyoto gold/fuschia. Den skulle passa min älskade gamla fina tavla som jag hittat i ett soprum på 80-talet.

 • jessicapessica skriver:

  1. Härliga mönster och

  2. Jag bor i min lilla röda stuga i skogen och har näst intill bara vita väggar. I sovrummet skulle jag vilja ha något som skiljer sig från övriga huset och blev helt förälskad i tapeten Kyoto gold/fuschia. Den skulle passa min älskade gamla fina tavla som jag hittat i ett soprum på 80-talet.

 • Anonym skriver:

  1) skandinaviskt och japansk kombination som känns klassikst modernt

  2) jag skulle vilja vinna en fondvägg i vårt vardagsrum med tapeten marais i svart. Vi behöver göra om vårt vardagsrum helt då det är målat med kulspetspenna på tapeten och stor spackelfläck på väggen efter byte av en öppna spis. Ja en helrenovering behövs då skulle detta passa perfekt till vår tilltänkta soffa.

 • Malin skriver:

  1) skandinaviskt och japansk kombination som känns klassikst modernt

  2) jag skulle vilja vinna en fondvägg i vårt vardagsrum med tapeten marais i svart. Vi behöver göra om vårt vardagsrum helt då det är målat med kulspetspenna på tapeten och stor spackelfläck på väggen efter byte av en öppna spis. Ja en helrenovering behövs då skulle detta passa perfekt till vår tilltänkta soffa.

 • Charlotte skriver:

  1. För mig betyder Mimou "Jag & Mitt" . Min smak i kubik och jag gillar allt de gör!

  2. Jag skulle tapetsera en fond eller varför inte i vårt gästrum i tapeten Kyoto på grön botten. Golv och alla möbler är i svart, vitt och ljusgrått i övrigt. Tapeten skulle föra glädje till rummet och gästerna som är många 🙂

 • Per Bladh skriver:

  1. Mimou är god kvalitet och klassiska produkter för mig. Det jag sett gillar jag!

  2 Jag vill ha tapeten Nagayo i sovrummetsom är omodernt caffe latte i dag. Blommor till min fru och enkla skandinaviska färger till mig. Japansk touche till oss båda!

 • Josefine skriver:

  Först vill jag börja med att säga att jag i din blogg har hittat någon som verkar ha snappat upp i stort sett varenda grej jag har suktat efter det senaste året vad gäller inredning, inte minst denna dagens!

  1. Mimo – skapar lugn, lyx och flärd till ett rimligt pris

  2. Ända sedan jag och min pojkvän flyttade ihop har vi velat göra om i lägenheten med brutna vita väggar och en vacker fondvägg. För längesedan föll jag för tapeten "Kyoto", färgen "bronze" (den som är mer åt silverhållet med vita blommor) från Mimou. Den är så otroligt vacker i och med att den skimrar, och när man har tända ljus eller när solen faller in kommer den att skimra underbart! Vi planerade att ha den i vardagsrummet till en början, men nu har även sovrummet börjat komma i ordning och det känns som att just "koyto" kan göra vårat sovrum otroligt vackert och även ge ett lugn åt rummet. Jösses vad jag vill ha denna klapp!!

 • camilla skriver:

  lyx, trend och inspration!

  jag och min pojkvän bor i en etta tillsammans och vårt kök har vi inte haft råd att göra om. Idag är färgen knallgul och väldigt stressande, allt vi gör är att laga mat, sitter aldrig där inne. Vi skulle båda älska WP 1028 natural, och jag kan lova att romantiska middagar skulle tillbringas i vårt kök.

 • Jimmie skriver:

  1. Funktion, nyskapande och Lyx

  2. jag skulle vilja tapetsera mitt sovrum med wallpaper marais WP 1011, skulle bli så mysigt och skönt att sova med den tapeten eftersom nu när man studerar så blir det mycket stress och då skulle det vara skönt att komma hem till ett lungt sovrum!

 • Amanda skriver:

  1. Mimou för mig står för trendiga och moderna färger och former.

  2. Vi skulle älska att få göra en fondvägg hemma. Har en vägg som var målad i tråkigt helsvart och som vi länge velat göra om men inte haft råd till då lilleman var sjuk. Vi skulle välja WP 1011

  natural om vi vann. Skulle bli riktigt läckert!

 • Mamma 2.0 skriver:

  1. mimou är knorren på julgrisen och mandeln i risgrynsgröten!

  2. Jag skulle vilja vinna nagoya natural till vårt vardagsrum som ska bli ett rum för att umgås och leva här och nu i med familj och vänner.

 • Petran skriver:

  1.Lyxigthet & elegans!

  2. Jag skulle vilja Kyoto i bronze. Skulle passa perfekt som en fondvägg i vårt tråkiga vardagsum. Precis köpt en stooooor mysig soffa som passar perfekt till denna tapet. Jag ser framför mig fina härliga kuddar som går i ton till tapeten. Mmm så varmt å ombonat det skulle bli! nu är det bara iskallt vitt…..

 • Gunnel skriver:

  Hej!

  Mimou för mig är samtida elegans med en tvist.

  Jag drömmer om att tapetsera min hall med Pompidou white. Tapten som är i hallen är från 1985 när vi flyttade in i huset börjar bli rejält sliten och smaken har också ändrats sedan dess… Med Popidou white känner jag att husets själ skulle komma fram och våra besökare (samt vi själva såklart) skulle få bästa möjliga mottagande så fort ytterdörren öppnas! Åhh vad det skulle bli bra.

 • Soya skriver:

  1. Mimou står enligt mig för Nyretro. Underbara nygamla mönster.

  2. Jag skulle tapetsera vårat sovrum med: Ashbury WP 1022 white för att skapa en rofyllt rum för laddande av batterier.

 • Mia skriver:

  mimou det som ger lyx på tillvaron med vackra detaljer.

  Jag önskar jag fick mitt sovrum tapetserat i nagoya WP 1028 så jag kan känna mig i en dröm innan jag somnar om kvällarna.

 • 1. mimou just for you ( and ME )

  2. Pompidou 1025 multi, skulle passa fint i min nästan nytapetserade hall, som tyvärr fick sig några rejäla törnar när elektrikerna kom och bytte elcentral, jag som äntligen hade fixat till den….

 • Juliia skriver:

  fina tapeter!

 • /B skriver:

  Mimou är för mig lyxig modernromantik, till Ok priser.

  Jag drömmer om kyoto-tapeten till mitt hem.

  🙂

  /B

 • mia skriver:

  vi köpte 3 jättefina kuddar från mimou igår. dom har så fina grejer!

 • /B skriver:

  Mimou är lyxig modernromantik till ok pris.

  Jag vill tapetsera ett rum i vårt nya hus med vita väggar. Det skulle förmodligen bli ett grönt kyoto i mina två yngsta söners rum, ett rum de delar. Eller så skulle det bli mitt sovrum? Eller hallen? eller …

  😉

 • sofia skriver:

  1.Inspiration, förändrig, Mod, Styrka, Kärlek, Pånyttfödelse.

  2. Jag skulle vilja tapetsera mitt nya sovrum med tapeten Rose, Alla väggar. För mig var det kärlek vid första ögonkastet när jag fick syn på denna underbara tapet. Har velat ha den länge men tyvärr inte haft råd. Annat har fått gå före då vi precis flyttat från Stockholm till Norrland.

 • Christina skriver:

  I like Mimou, frächt och läckert.

  Jag bara väntar på att få tapetsera över en grön tapet som sitter i hallen från 01. Vill tapetsera KYOTO bronze, åhåå vad fint det skulle bli.

 • Thea skriver:

  1: Mimou för mig betyder absolut exklusiv elegans!

  2: Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag definitivt få beslutsångest för jag har flera otroligt fina tapeter som jag skulle vilja ha i vårt hem. Till vårt sovrum som verkligen skulle behöva kännas mysigt skulle Kyoto Bronze sitta superb.

 • Kajsa skriver:

  1) Ombonad, fräsch elegans

  2) Snart ska jag flytta till en helt ny stad och hoppas hitta en lägenhet där jag kan ha ett rum som ateljé. Och då, då ska jag verkligen ha någon av Rose-tapeterna. Den är helt underbar, jag blir alldeles varm och känner mig motiverad att skapa när jag ser den!

 • Emilia U skriver:

  1. Mimou- Trendig retro med enkelhet och charm.

  2. Jag och min pojkvän har nyss köpt ett litet hus. Huset behöver en hel del renovering, t.ex. så har vi för tillfället ingen toalett inomhus men ett utedass har vi iaf :). Det vi prioriterar i första hand är att få in rinnande vatten till huset, men tyvärr kostar det väldigt mycket. Så då blir det att vi får prioritera bort en del av renoveringen och ta det nångång i framtiden. Jag hade därför jättegärna velat vinna Ashbury i "White" och tapetsera om köket. Dom befintliga taperna där är trasiga och fläckiga, man blir lessen av att se dom. Ashbury tapeterna skulle verkligen ge hela köket ett lyft och bidra till en rogivande stämning där. Mönstret är så himla fint, kärlek vid första ögonkastet! 🙂

  Mvh Emilia.

 • Malin skriver:

  För mig betyder mimou glädje i hemmet.

  Både jag och sambon jobbar hemifrån och vi har ett jättetråkigt kontor. Det känns som en skolsal ungefär. Alla väggar är vita. Jag tror att en fondvägg med Kyoto gold/fuschia skulle liva upp rummet så att det skulle kännas roligare att jobba!

 • Johanna P skriver:

  1 Mimou representerar det moderna och unika inom form och mönster.

  2 Jag skulle vilja tapetsera om i vår hall. Där har vi nu en tapet som liknar trä. Nagoya WP 1026

  yellow tror jag skulle bli urläckert där. Det skulle bli som ett utropstecken i vårt annars ganska vita hem.

 • dahlarna skriver:

  1. Mimou är lyxighet & glädje i vardagen!

  2. Jag skulle gärna tapetsera vår hall med Kyoto bronze eller gold/fuschia. Detta rum är det första gästerna ser & ett rum som man måste gå igenom till varje rum på nedervåningen. Vore fantastiskt att få läckra Kyoto på väggarna & förgylla vardagen med denna enormt vackra tapet!

  Hoppas att du får en fortsatt mysig luciadag!

 • Anna skriver:

  1 Mimou känns som en härlig blanding av retro och modern design.

  2 Jag skulle vilja vinna ashbury green för jag blir så glad av att se på den. Skulle tapetsera en vägg i matrummet med den.

 • Jojjo skriver:

  1. Enligt mig är Mimou det varumärke som i sin bransch bäst lyckats hitta ett sortiment som är nyskapande och annorlunda utan att vara överdrivet eller svåranvänt. Mimou har det lilla extra som gör stor skillnad i mitt hem!

  2. Under hösten har jag gått och funderat på att tapetsera en härligt grönblommig vägg i vår kalla och stela hall. Jag vill bli glad när jag kommer hem! Ashbury green får det bli.

 • Sandra B. skriver:

  1. Mimou är modert retro, personligt unikt och vardagslyxig mönsterglädje!

  2. Vi håller på att göra om vårt vardagsrum. Möbelerna är inhandlade och själva idén om rummet är färdig. Tanken är att tapetsera ett hörn för att på så sätt skapa ett rum i rummet för mysiga tv-stunder. Men tapetvalet, det har tagit månader! Tapeten Kyoto i Mimous sortiment har både jag och maken fastnat för. Den har personlighet och attityd men är ändå mjuk och vacker. Precis vår stil. Härmed önskar vi oss den i julklapp!

 • Ann-kristin S skriver:

  1. vardags lyx

  2. Om jag vinner skulle jag vilja ha Garden i färgen natural/white till vårat vardags rum som en fond vägg 😉

 • Carola skriver:

  Välj Mimou för trendiga retrotapeter med stil, elegans & exklusivitet!

  Jag skulle välja två stycken fondväggar istället för att tapetsera om ett helt rum. Vi har precis flyttat till en ny lägenhet och två fondväggar skulle vara toppen. Lägenheten är fräsh i övrigt, men tapeterna är inte alltför upphetsande. Nagoya i black skulle passa perfekt i vårt sovrum som fondvägg på den vägg där sängen ska stå. Sovrummet går i svart, vitt och grått så det skulle verkligen bli läckert. Ashbary i green skulle vara snyggt i vår lilla dotters rum. Det blir hennes första egna rum och därför skulle det vara roligt att verkligen göra ett snyggt rum till henne.

 • Anna skriver:

  1. Ett brett utbud för olika smaker.

  2. Jag vill gärna vinna Kyoto gold/fuchsia för den skulle göra vårt sovrum vackert.

 • Malin skriver:

  1. Mönster + Inspirerande styling + Materialkänsla + Ovanligt + Uppiggande färger = MIMOU!

  2. Ashbury green blir det självklara valet till mitt sovrum, så att jag kan få trädgårdskänsla även där!

 • Anonym skriver:

  1. Glädje för alla åldrar

  2 Ashbury White i mina svärdföräldrars sovrum för tacken att jag får bo där även om dom har det svårt med ekonomin!

 • Maria skriver:

  1. Mimou är kärlek och balans i harmoni

  2. Jag skulle använda vilja använda pompidou vit i mitt sovrum – ett rum till för kärlek, balans och harmoni! – "Let's live together in harmony"

  //Ia

 • Elin skriver:

  Mimou står för vågad men samtidigt klassik design. Mönster och färger som passar in i alla hem, och man hittar lätt flera favoriter.

  Om jag vann en tapet skulle jag vilja ha kyoto green eller pampidou multi till min hall. En sån tapet blir man glad av varje gång man kliver in eller ut från hallen.

 • friederike skriver:


  1.Mimou är Kvalité i skön känsla med harmoni

  Nogoya Black till vårat sovrum , underbart vacker.

 • Anna skriver:

  FÖr mig är mimou nytänkande med väldigt klassisk tappning. De har även en väldigt lyxig känsla.

  Vi har precis köpt ett hus med STORT renoveringsbehov och budgeten har flygit iväg på de där tråkiga sakerna som dök upp en efter en….

  Om jag skulle vinna skulle jag tapetsera om vår hall/trappa. Där skulle ashbury white passa perfekt!

 • Stina skriver:

  Mitt hem – modernt, omsorgsfullt och underbart vackert!

  Vår hall ser hemsk ut. Barnen har ritat sina egenhändiga fresker överallt och en ny tapet är verkligen önskad. Nu när barnen går att lita på vore det underbart med en vacker tapet att välkomna våra gäster med. Jag skulle välja Kyoto bronze, eventuellt med fond i svart. Hur snyggt som helst! 🙂

 • Cicci skriver:

  M önster en masse

  I nspirerande

  M ästerligt

  O troligt snyggt

  U tmärkt kvalitet

  Jag skulle tapetsera min fondvägg som är 4 meter hög i vardagsrummet med Kyoto bronze – oh vad snyggt det skulle bli!

 • Mirka skriver:

  1. För mig är Mimou lyx, stilkänsla och framför allt kvalitet!

  2. Jag skulle välja Ashbury i färgen candy. Och den här lekfulla tapeten skulle få pryda våran nu väldigt trista hall. Ja, den är gul och ful. Man blir nästan ledsen när man kommer hem till oss nu och möts av dessa tråkiga väggar. Vi har precis nyligen börjat tala om tapetsering i hallen och det skulle vara perfekt att tapetsera med en sån rolig tapet nu när nästa barn är på gång. Jag vill inreda vårat hem för hela familjens trivsel och barn älskar ju färger. Det skulle för min del också vara helt fantastiskt att komma hem från bb och få ett sånt glatt välkomnande av färger. Och min kära sambo skulle såklart få äran att sätta upp den 🙂 Hans manlighet skulle stiga snäppet högre när han insåg att han kunde tapetsera också.

 • Anna R skriver:

  Mimou = Modern harmoni

  I våras blev undervåningen klar med varma golv och nytt kök. Snart är övervåningen klar och lillprinsen skall äntligen få ett eget rum. Men det mörka trista trapphus som knyter ihop våra plan har helt glömts bort. Nagoya natural skulle göra susen!

 • Maude skriver:

  1. En positiv ny bekantskap, mimou är retro fast ifrån framtiden

  2. Jag har fått ta över min mors bostadsrätt som är ett lapptäcke av stilar från 60-70 och 80-talet. Jag vill med tapeten pompidou white från mimou låta vardagsrummet eller med tapeten nagoya natural WP1028 låta hallen kliva in i 2000-talet…

 • Sara skriver:

  hej!

  för mig är mimou: lyx och flärd att njuta av hemma varje dag!

  jag skulle välja denna tapet: collection/wallpaperkyoto.php” rel=”nofollow”>http://mimou.se/homecollection/wallpaperkyoto.php i brons, som jag gluttat på länge, men som är på tok för dyr just nu såhär innan jul 🙂 Vi skulle använda den hemma i vårat jsut påbörjade barnrum, tycker den passar fint som fondvägg där med vita väggar i övrigt.. till den en brio spjälsäng i svart: NET/Sverige/?url=http:%252f%252fwww.brio.net%252fBRIONET%252fSverige%252fToys%252fCHRISTMASATBRIO%252fRecomendations%252f?b=2″ rel=”nofollow”>http://www.brio.net/BRIONET/Sverige/?url=http:%2f%2fwww.brio.net%2fBRIONET%2fSverige%2fToys%2fCHRISTMASATBRIO%2fRecomendations%2f?b=2,

  som passar bra i stilen.. vill ha det stilrent men ändå mjukt och mysigt 🙂 då skulle denna tapet bli pricken över i:et 🙂

  stor kram sara

 • Hanna skriver:

  1. Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha. 🙂

  2. Nagoya natural alt white till vår trista hall med säckvävs-tapeter som bara fick en vit ommålning när vi flyttade in hyreslägenheten. Alla gamla hål som blev igenspacklade lämnade så fula kluttar på väggarna att jag blir tokig så fort jag ser dem!

 • Fia skriver:

  För mig betyder Mimou ett vackert, njutningsfullt, lyxigt hem! Jag drömmer om ett nytt sovrum, vårt är just nu fyllt med bokhyllor och har vita väggar. Skulle bli överlycklig om jag vann och då vill jag tapetsera med rose eller kyoto!

 • Maria skriver:

  1)Modern Inspiration Med Otroligt Uttryck

  2)Har ett oinrett rum med brun gammal heltäckningsmatta, beige/bruna väggar MEN nymålade vita (tidigare bruna) fönster. Rummet i sig har stor potential till att bli ett supermysigt läs/film/pysselrum men där någonstanns vid fönstermålningen i somras tog lusten och inspirationen slut. När jag nu såg dessa tapeter (garden WP1006 silver/pewter) satte hjärnan genast igång igen och nu har jag ett färdiginrett rum i huvudet!

 • Stefan skriver:

  Hej 🙂 Besök gärna min helt ny blogg! Jag är en 19-årig kille från Göteborg som nyss börjat 😛

  Lämna gärna ett spår med 🙂

 • Mathias Andersson skriver:

  1. Modern elegans! (och vägen till min sambos hjärta ; ))

  2. Kyoto Green vill jag tapetsera vårt sovrum med då det är min sambos absoluta favorittapet. Jag tänkte överraska henne med en omtapetsering när hon åker på lägerskola med sin klass i vår.

 • Mathias Andersson skriver:

  1. Modern elegans! (och vägen till min sambos hjärta ; ))

  2. Kyoto Green vill jag tapetsera vårt sovrum med då det är min sambos absoluta favorittapet. Jag tänkte överraska henne med en omtapetsering när hon åker på lägerskola med sin klass i vår.

 • Daniel Östlind skriver:

  1. Har faktiskt inte sett något från MIMOU tidigare, men jag måste säga att de hade mycket fin och sober design!

  2. Mina väggar har ful flammig tapet a´la 80-tal, men som fattig student har jag inget större val. Jag önskar mig Garden 1006 i silver/pewter om jag vinner.

 • Maria Larsson skriver:

  1.

  Modernt retro

  Inspirerande

  Mönsterfrossa

  Otroligt vackert

  Underbart

  2.

  Vi är precis mitt í en enorm om- och tillbyggnad av vårt hus byggt 1932, och behöver egentligen tapeter till vartenda rum..

  Just nu är det dock lilltösens rum som är närmaste projekt, och både hon och jag skulle fullkomligt älska en fondvägg mad ashbury rose!

 • Sophie skriver:

  Mimou för mig:

  1. Lyxigt med kvalité till tusen,

  – snygg stil som gör susen!

  Var jag skulle tapetsera:

  2. Jag skulle välja att tapetsera i trappan,

  eftersom tapeterna där är i original… från 70-talet!

  Bruna, mörka, murriga tapeter skulle jag mer än gärna byta ut mot "Pompidou" i färgen "White". Eftersom trappan ligger mitt i huset så skulle nya tapeter ge hela hemmet ett lyft! Det känns som om det kunde vara dags att tapetsera om, efter sisådär fyrtio år med bruna, trådiga, 70-talstapeter…

 • Annika skriver:

  1. En känsla som inte går att beskriva…

  2. Det skulle vara helt underbart att få tapetsera om mitt sovrum i min sunkiga hyreslägenhet i Kyoto Bronze…..kanske någon mer vill dela det då 🙂

 • 1) Mimou är sober, trendig design,

  såväl lekfullt färgstark som diskret.

  2) Jag skulle vilja tapetsera om min mammas tv-rum. Hon har en grekiskt blå fondvägg som inte alls passar till hennes övriga inredning. Det skulle dock Kyoto i guld/fuschia göra. Det skulle bli väldigt snyggt, stilfullt, exklusivt och vilsamt.

 • Lillva skriver:

  Stilrent med lyx & flärd

  för mig en annan värld

  Det skulle vara som i en dröm att få lägga sig till sängs i sovrummet & ha tapeten Kyoto WP 1007 black på väggarna!

 • Maria skriver:

  1. Skönt retro med stil

  2. I vårt nyinflyttade hus från 68 vill jag inte göra något med måtta. Ashbury WP 1021 green skulle med sin bakgrund göra mina slitna sovrumsmöbler flotta.

 • e skriver:

  1. Guldkant. Första köpet lyxig kudde håller länge än.

  2. Alla rum i lägenheteten är målade i Stockholmsvitt direkt på putsen. Samtliga rum utgår från vår hall. För att skapa ett hjärta av färg i lägenheten så skulle jag tapetsera hallen med Kyoto WP 1009 green.

 • Mrs. b skriver:

  1. Läcker elegans, lyxig flärd,

  extravagans till min egen värld!

  2. Min långvariga förälskelse i Garden (silver) skulle äntligen få ett lyckligt slut! Den tapeten skulle få sätta tonen i inredningen av familjens allrum. Och jag, jag skulle bli överlycklig.

 • Ida skriver:

  1) Tidlöshet och skönhet i lyxförpackning!

  2)

  Eftersom fattig student jag är

  inga pengar på lyx jag spendera kan här

  Rena önskedrömmen vore att vinna

  Kyote Bronze att tvinna

  upp, upp, på vardagsrumsväggarna fula

  Om jag denna julegåva får

  av husmusen, med dess långa morrhår,

  hela natten jag hjular, hjular,

  av lycka tills jag en väggbula möter och kraschar 😉

 • monica skriver:

  1. iögonfallande design & uttryck

  2. vi skulle direkt tapetsera om vårt hemska sovrum som idag har väldigt gröna tapeter med blommor & röda lister & dörrfoder, gul-, orange-, grön-, rödmönstrat golv!!! så det skulle bli så fridfullt med en den härliga tapeten kyoto eller så rose den skulle oxå vara härlig i vårt hus från 1890!

 • Åsa skriver:

  mimou är smakfull & sober inredning.

  Jag vill vinna kyoto gold/fuschia, jag skulle ha den i hallen där det hänger en orange/terracotta tapet som verkligen andas 1990-tal och jag vill så gärna byta till något mer smakfullt.

 • Camilla skriver:

  Härlig blogg tjejen 😀

 • Jeanette skriver:

  1. Intressanta mönster som inte kan jämföras med något annat märke.

  2. Jag skulle vilja att min älskade mamma fick en fondvägg med tapeten kyoto WP 1009. Hon är världens bästa och jag älskar henne så!

  [email protected]”>jeanette[email protected]

 • Anna skriver:

  Mimou har inte bara kuddar

  Som hjärtat vid anblick nuddar

  Utan massor med hemmet att smycka

  Man kan inte annat än om det tycka

  Rose multi vi skulle välja

  Att våra köksväggar med färga

  Underbar tapet att pryda väggen

  -Lägg dem säcken! ni med skäggen

 • Anouk skriver:

  1. Vila och meditation i en kinesisk trädgård med ett stilla vattenporl.

  2. körsbärsblommorna med silverbotten för en fondvägg i sovrummet.

 • Katarina skriver:

  Härliga trender från Mimou,

  sätter skön prägel på mitt bo!

  I vardagsrummet vårt,

  är val av fondvägg ganska svårt.

  Då plötligt Kyoto dök upp från ingenstans,

  vi hoppas nu på trendiga Japanska mönster ha en chans!

 • 1. Nyskapande retro på ett stilfullt sätt som passar alla!

  2. Om jag vinner kommer jag välja Ashbury – WP 1023 candy som jag kommer använda till min dotters kala vita väggar. Det kommer föra in färg och natur i hennes flickrum som hon kan ha från nu tills hon blir vuxen och lämnar boet. Utstickande tapet men inte uttråkande. Den kommer både hon och vi trivas med i många år 🙂

 • Johannes skriver:

  Hej! Mimou betyder väggsmyckning för mig. Jag vill tapetsera en sovrums vägg med kyoto gold/fuschia. Det är svårt att komma i stämning i vårt tråkiga sovrum. Med lite färg på väggen vill vi nog vara mer i sovrummet och då väcks nog lusten till liv igen.

 • Ivy skriver:

  1. Läcker design som klarar av att beskrivas som romantisk, modern, nygammal och väldigt stilrik!

  2. Mimous wallpaper Ashbury WP 1022 white, skulle skapa en otroligt vacker känsla i vårt sovrum i vår lilla lägenhet i Oslo. Nyköpt lägenhet = lite mindre resurser till renovering hemma. Vinsten skulle skjutsa oss snabbare fram till vårt drömsovrum (som fø. måste vara arbetsyta också)!

 • Mirjam skriver:

  1. Mimou betyder inspiraton, värme och ett smakfullt hem.

  2. Att varje dag komma hem till en välkomnande hall tapetserad med vackra nagoya white vore en dröm fylld av hemtrevligt välbehag.

 • julia åsberg skriver:

  1. väldigt trendigt, med egen stil. Fräscha fägrer.

  2. WP 1006 silver/pewter, jag skulle välja att tapelsera om mitt sovrum, som har en ful rosa färg på 3 av sidorna, och den andra har lila, inte snyggt! Plus att mycket av tapeterna är sönder, p.g.a småsyskon som drar och sliter i dom. Och bakom den rosa fägen döljer det sig en dyster betong- grå färg. Vi ska snart börja bygga om (ett extra rum av vardagsrumet), så fort pengarna räcker till. Vilket betyder att pengar till tapeter till sovrummet, är bara att drömma om…

 • Sara skriver:

  1. Mimou är för mig fina mönster och härliga material.

  2. Är för tillfället bostadslös, men skulle vilja tapetsera en framtida hall med kyoto (WP 1007

  black).

 • H E L E N A skriver:

  Vilken underbar inredningsblogg! 🙂

 • Astrid skriver:

  Väl avvägt och samtidigt lyx och elegans.

  Vi har ett 70-talshus som börjar få ett fräscht och ljust utseende. Vi har en passage i källarplanet som vi har tänkt inreda till spa- och relaxavdelning. Jag både hör, luktar, ser och känner hur Kyoto bronze kommer tillföra det där lilla extra och göra re-la-la-laxstunden än bättre.

 • Emma skriver:

  mimou – min dröm!

  drömmer som sagt om tapeten kyoto i svart i lägenheten som vi snart flyttar in i…tänk om min dröm blir verklighet…!?

 • Jessica skriver:

  1) Mimou betyder för mig: modernt, lyxigt och inspirerande

  2) Om jag vann skulle jag välja wallpaper kyoto bronze, som jag skulle tapetsera om vårt vardagsrum med.

 • Diana skriver:

  kolla gärna in min blogg och se vad du tycker släng gärna in en kommentar.. =) kolla gärna inlägget Kevin, tycker du att han var en värdig vinnare? kramisar kolla gärna in klippet med 🙂

 • Lotten skriver:

  1 Mimou är lyxiga textilier, moderna och stilmedvetna mönster och färger.

  2 Om jag vann skulle jag välja "Ashbury" i grönt till mitt sovrum. Tänk att ha en äng i sitt sovrum – så retro, såå härligt!!

 • Jan H skriver:

  Mimou betyder för mig fräscha tapeter i lite udda mönster, som ger en en känsla av att "jag

  är unik om jag väljer just den här tapeten" .Marais 1013 whitw/white är valet för mig i sovrummet som behver en rejäl överhalning då den förra ägaren av huset gjort ett riktigt hafsjobb.

 • NATASCHA skriver:

  RÖSTA eller INTE RÖSTA?

  Delta i senaste diskussionen på min blogg (tusentals läsare i veckan!) om Sveriges röstsystem.

  /NATASCHA

  http://yournatascha.wordpress.com/

 • Pamela skriver:

  1.Mimou,exklusivt och sobert,men med en hel del färg!

  2.Jag skulle absolut välja tapeten Kyoto i färgen gold/fuchsia,den skulle passa i vårt sovrum som går i mörkt brunt och djupt rosa.

 • Anna skriver:

  För mig står Mimou för en mix av lekfullhet, värme, kreativitet,elegans och skönhet

  Jag skulle vilja tapetsera om mitt vardagsrum Rose WP 1035 Brass. En vacker och stilfull tapet som skulle ersätta mina fula strukturtapeter (som tyvärr satt där när vi flyttade in) med bravur.

 • Cassiopeia skriver:

  Modern svensk design med inspirerande stänk från omvärlden.

  Jag drömmer om ett asiatisktinspirerat sovrum och en eller två väggar med Kyoto bronze skulle vara ett steg närmare den drömmen.

 • Hanna skriver:

  1: Färgstark förändring

  2: Fantastiska Rose black i mitt nya pysselrum där det ska stickas, sys och framförallt broderas flitigt!

 • Anna skriver:

  1) Mimou, lyx som alla kan ha råd med!

  2) Jag vill vinna Kyoto Grön, det är redan bestämt att vi ska tapetsera hallen med den – vi ringde målaren igår och han ska komma och kolla till veckan. Jag blev handlöst förälskad i den direkt jag såg den i Family Livings reportage, det ska vara den och ingen annan!

 • Sanna W skriver:

  vilket fantastisk adventslucka!!

  1. Mimou är personlighet med en avslappanad, men ändå lyxig anda.

  2. Nagoya natural skulle jag älska att få tapetsera vårt sovrum med. Just nu är sovrummet en förarlig historia – fylld av söndrig tapet, spik- och borrhål. Tapeten skulle göra att jag äntligen kan slappna av och njuta av den frid ett sovrum s k a ge.

 • Camilla skriver:

  Mimou – asiatisk touch med scandínavisk design

  Jättefina tapeter, svårt att välja bara en favorit…men det får bli Kyoto Black och den skulle jag vilja sätta i vårt datarum (ja, äntligen skall vi få slippa datorn i vardagsrummet :-)Det skulle bli hur snyggt som helst, vita möbler och kanske någon svart lampa till…

 • Kristin skriver:

  1. En blandning av nytt och gammalt samt öst och väst

  2. Jätte många fina tapeter men jag skulle välja Ashbury Green och sätta upp den på vår gård i Hälsingland, så jag kan hjälpa mina föräldrar rusta upp huset som funnits i släkten i generationer med en modern, retro touch!

 • Caroline skriver:

  1. mimou för mig står för: stil, kvalitet, hållbarhet, inspiration, nyskapande och glädje!

  2. Jag och min man har under ett år slitit med att med enkla medel renovera vår första bostadsrätt. Nu börjar vi äntligen komma i ordning och det har blivit jätte fint men pengarna har bara räckt till vanlig väggfärg och väl klara känner vi att vi verkligen saknar en tapet i något utav rummen. mimous tapet Kyoto skulle göra sig alldeles perfekt i vårt sovrum och ge den där extra stjärnglansen till lägenheten.

 • saravillfara skriver:

  1. Stil i en klass för sig, men samtidigt för alla.

  2. Jag skulle önska att Garden fick klä allrummets hemska currygula väggar.

  Det skulle förflytta hela rummet från 90-talet till 2000-talet. Ett rum att längta till, istället för ifrån… 🙂

 • Maria skriver:

  Stilren design med mönster som tål att tittas på.

  Vår hall skulle behöva en helrenovering med ny tapet. Den som finns där nu är pastelligt orange och passar inte vår stil alls. Dessutom är den dåligt tapetserad med stora bubblor här och var. Där skulle kyoto black göra sig oerhört väl och skicka hela rummet 20 år framåt i tiden.

 • linda skriver:

  För ngr veckor sen satt jag och funderade lite på tapeter och började titta mig omkring vad som fanns. Mimou återkom hela tiden och då kom jag även på att mina 2 favorit tapeter hemma är just från Mimou…så självklart behöver jag förgylla mitt hem med fler…

 • Helena skriver:

  1. Underbara kuddar, tapeter och textil

  Mimou ger hemmet unik stil

  2. Det vore en dröm att få vinna tapeten WP 1008 Kyoto gold/fuschia till vårt disharmoniska sovrum som måste göras om. Tänk att få vakna till dessa underbara blommor. En helt ny start på dagen!

 • Irene Lähdet skriver:

  1.En känsla av nyskapande ,skirt men tufft på samma gång .

  2.Nagoya natural skulle klä en eller två väggar i vårt sovrum.Den är spröd men samtidigt tuff och skulle passa för att ge den rätta känslan där vi vill sova jag och min man.

 • Louise skriver:

  1. Mimou = trend med stil & klass. Alltid steget före med trender, modernt, stilfullt och med klass som märks på materialval, linjer & färger!

  2. Kyoto, Pompidou eller Nagoya – vilken som av dem hade gjort sig utmärkt som fondvägg i mitt svarta sovrum!

 • Amelie skriver:

  1. Stil, elegans och lyx – det är Mimou för mig!

  2. Vårt sovrum i den tråkiga hyreslägenheten behöver vackra väggar. Nagoya WP 1028 Natural skulle göra sovrummet till en ljuvlig trädgård att sova i. Kanske skulle man höra näktergalen också? 🙂

 • Jessica skriver:

  Mimou är nytänkande stil i försiktiga Sverige som känns lyxigt men ändå passar nästan alla.

  Den tapet jag skulle vilja använda är Ashbury WP1021 Green. Härligt Retro och grönt och skönt till vårt sovrum. Grönt är för mig en lugnande färg och passar perfekt till vårt sovrum som ska andas lugn och ro för sköna nätter i ett annat stressat liv!

 • Martina P skriver:

  1.MIMOU = M-ysigt. I-nspirerande. M-odernt. O-likt allt annat nordiskt. U-nderbart!

  2.Jag skulle välja Garden i natural/white. Då alla våra väggar i lägenheten är vita, vilket jag tycker är hemskt fint, men jag saknar ändå lite färg. Skulle passa utomordentligt i sovrummet. Eller varför inte hallen. Passar var som helst tror jag, eftersom det ju är vitt överallt!

 • Tess skriver:

  1. Mimou för mig betyder glädjande inspiration!

  2. jag skulle välja kyoto i gold/fuschia. En underbar tapet som jag inte får nog av!

 • annkristin skriver:

  Lyxigt med finess,

  Mimous tapeter får mig aldrig less.

  Ashbury grön

  "En tapet med gröna vintageblommor på,

  vill jag min rödhätta till dotter ska få.

  Ett barnrum görs om till Tildes tuffa vrå,

  En blommande äng på väggen vill vi så"

 • sofia skriver:

  TÄVLING: gillar du att läsa? då har jag tre spännande böcker till dig, det enda du behöver göra är att skriva ditt bästa julminne sen är chansen din, imorgon natt drar jag en vinnare.

 • mimma skriver:

  Inspiration,nya ideér och influenser,

  att våga själv utan gränser.

  Skulle vilja tapetsera mitt sovrum dit jag ska flytta med nagoya grey.Har precis köpt lägenhet,som ej är vidgjord sen femtiotalet.Denna tapet tycker jag är så vacker och rogivande.Skulle vilja somna till den,drömma sköna drömmar och lika så vakna till detta härliga ,men ändå diskreta blommotiv.Man kan bara bli gott humör av en så ljuvlig tapet.Den påminner mig om, när jag var i Japan och den fantastiska natur och växtvärld,som jag upplevde och fascinerades av där.Att varje dag bli inspirerad av det som finns på ens väggar, vore en ny erfarenhet.

 • Lotta skriver:

  1) Inspiration och kvalité för både stuga och våning.

  2) Jag förälskade mig i tapeten Ashbury i vitt, skulle passa som hand i handske till vårt nya vardagsrum.

 • mia skriver:

  1) Mimou-trendig,retro,vacker elegans och stil!

  2)Pompidou i vitt till vårt allrum på ovanvåningen

  vore fin-fint!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *