Annons

12 december – dagens tävling i Adventskalendern

Det är många av bloggläsarna som inte bara är inredningsintresserade, utan också fotointresserade. Därför tänkte jag att den här luckan kanske kunde passa dem som vill framkalla sina bilder i tavelformat inför julen. Perfekt julklapp! Bakom dagens lucka gömmer sig en canvasframkallning från Canvas-Photos.se. Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att motivera varför just du ska vinna, i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Dagens fråga: Vad skulle du framkalla för bild på din tavla?

Tävlingen är avslutad:
Grattis till Johanna, som vann dagens lucka!

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Det skulle väl låta bra om jag sa att jag skulle framkalla en bild på havet, på en kotte osv. Men nej, när man har tre guldobjekt här hemma, så säger jag givetvis BARNEN! En tavla på barnen helt klart!

  God Jul

  /Malin

 • julhuset skriver:

  Jag skulle framkalla min finaste julkula, därför skulle jag gärna vinna denna underbara vinst,kommer nog aldrig att framkalla den bilden annars, blir mest på barnen annars.

  Kram

  Annika

 • Petra skriver:

  Jag skulle framkallaen bild på alla mina 4 barn.

 • Hanna skriver:

  Jag skulle helt klart framkalla en av alla underbara, spralliga, glada bilder jag har på min son. Han är solen i mitt liv och just nu med snö, mörker och vinter behöver jag lite extra sol i tillvaron. Att vi dessutom just har flyttat till hus och har fler väggar än tavlor gör av vi har lite brist på tavlor.

  Kram

  Hanna

 • Johanna skriver:

  Om jag skulle vinna, så skulle jag framkalla en bild till min älskade sambo som står ut med mitt stora fotointresse. Flera gånger när vi tex. är ute och promenerar så helt plötsligt när han fortfarande går och pratar med mig, så är jag försvunnen, och halvligger på marken en bit bort på marken och fotar en blomma eller bara har stannat för att plåta ett skyltfönster osv. Dessutom är han själv också ett bra objekt att använda trots att han inte alls gillar att bli fotad. 🙂

 • Helene skriver:

  Har ett jättefint foto taget i Central Park, New York. Fotot visar den plats där jag och min man gifte oss, med utsikt över en liten sjö. Otroligt vackert minne som jag skulle vilja ha på en stor tavla, som en påminnelse om hur bra livet är.

 • Lovisa S skriver:

  Vi har en stor vit tråkig vägg och den har jag alltid önskat var prydd med en canvastavla på våra två små barn (5 och 3 år). Vi har ett kort, taget i Prag förra hösten, där storasyster omsorgsfullt håller lillebrors hand medan de vandrar iväg på okänd mark.

 • Erica skriver:

  Åh ! Jag vill jättegärna vinna. Min son har en TOM vägg som varit så tom i över ett år sedan vi flyttade in och jag har inte kommit mig för att fixa någon fin tavla, så om jag vinner får han den med en fin bild på sig själv 🙂

 • Emma skriver:

  Jag skulle framkall min hund som snart kommer ryckas bort från mig. Genom hela min barndom har hon varit den stabila klippan att luta sig mot. Att inte få se henne varje dag gör redan ont så en tavla över sängen skulle nog lindra smärtan.

 • Minks skriver:

  Vi gifte oss i juni och vi har precis bestämt oss för vilken bild vi vill förstora. Denna vinst skulle vara perfekt minst sagt!

  //Marie

 • Marie skriver:

  Ja men det måste ju bli det bästa som finns! De goaste, bästa och roligaste barnen en mamma kan ha, BusMelvin och Muffin såklart! Kanske även byrackan kan få plats? (Och då menar jag i n t e mannen!;-))

 • Ann-Louise skriver:

  Då skulle jag framkalla en bild jag tog på Moulin Rouge när jag och kärleken var i Paris förra våren när träden stod i blom. Jag har mixtrat med den i photoshop så att man ser den röda väderkvarnen på en svartvit bakgrund. Mycket läckert!

 • Åh jag skulle framkalla minnen från när vi var ute och seglade i somras!

 • Karin skriver:

  Detta är precis vad jag och min sambo har tänkt göra! Vi tänkte ta ett kort med oss tillsammans som vi ska photoshoppa så att det blir lite "arty", dvs rent färgmässigt men också formmässigt (det ska knappt synas att det är vi på bilden). – En personlig tavla som vi tänkte skulle få hänga i vårt sovrum. Därför skulle jag mer än gärna vilja vinna idag! 🙂

 • Mian skriver:

  Jag skulle framkalla ett familjefoto. Varje år i oktober går vi ut i höstprakten och fotograferar familjen i glada situationer. Vi började med det när vi blev familjehem till två små barn. Ett av barnen hade svårt att knyta ann pga svåra uppväxtförhållanden och en av strategierna för att hantera det blev att vi fyllde hemmet med glada bilder på oss tillsammans. Nu har det blivit något som hela familjen ser fram mot när löven börjar gulna.

 • malou skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på min dotter som togs på "modell för en dag" utav en proffsig fotograf. Älskar den bilden!

 • Lena skriver:

  Hej! jag skulle göra en tavla av ett kort jag har i svartvitt på mina barn. Det riktigt lyser syskon kärlek om dem båda. det skulle bli en vacker tavla att ha hela livet för att minas när de var små…

 • Melinda skriver:

  Åh, jag har ett fint foto på min cello som jag länge har tänkt att jag ska förstora, gärna på canvas.

 • Camilla skriver:

  Jag skulle framkalla en närbild på min söta dotter som är 5 månader. Vi bor i ett nytt hus med många tomma väggar än så länge så ett foto på väggen hade blivit jättebra.

 • Jeanette Andersson skriver:

  Jag skulle framkalla ett foto på mig tillsammans med mina 4 syskonbarn:)

 • Jessica skriver:

  Åhh, jag skulle göra en tavla av ett av våra bröllopsfoton med hela familjen från i sommras, så lycklig jag skulle bli om jag vinner detta 😉

 • Karin A skriver:

  Visst är vi många fotointresserade! Jag skulle definitivt välja att framkalla en av mina egna blomsterbilder och ge till min kära mor. Hon har länge undrat om hon inte kan få en bild men jag har inte kommit till skott ännu. 🙂

 • Matilda skriver:

  Jag skulle framkalla en bild som min duktiga syster har tagit på min lilla fina dotter och ge till min mamma i julklapp. Hon bor 80 mil från oss och längtar efter sitt barnbarn.

 • AnCa skriver:

  En tavla med en vacker solnedgång från Vätterns strand, skulle ge mig en mysig känsla av sommar, värme och visa min alldeles egen favortiplats på denna jord.

 • Susanne skriver:

  Jag älskar att fotografera! Och har länge tänkt att framkalla ett utav mina många foton vid Rotsidan och havet i Höga Kusten. Vatten ger mig lugn och det vore så härligt att ha det framför ögonen varje dag! 🙂

 • Åsa skriver:

  Åh, jag vet precis vilken bild jag skulle välja! Jag har en underbar bild på ett löv med vattendroppar på, som ligger på en stenbänk. Fotot är taget i Helsingfors där min sambo numera bor och jobbar. Varje gång jag tittar på bilden känner jag känslan av höstmyset när jag var där och hälsade på sist. Den känslan vill jag gärna känna ofta, trots att han bor långt borta från mig just nu…

 • Pierre Sivertsson skriver:

  Har en så häftig bild på min son när han är 2 år gammal och sitter helt i bara mässingen och flinar så gott, den skulle jag framkalla.

 • Om jag skulle vinna så skulle jag framkalla ett kort på vovven. Jag har ett kort som jag sedan länge har bestämt mig för att framkalla till en canvastavla, men det har inte blivit av. Jag älskar det kortet och det skulle utan tvekan bli min favorittavla!! Så det skulle vara en perfekt julklapp till mig själv.

 • Anonym skriver:

  Jag skulle framkalla det första fotot jag tar på min son, han var beräknad den 6:e men har fortfarande inte kommit till världen. Så första fotot på honom blir en fin tavla=) och julklapp till familjen..

  Min mail: [email protected]

 • Carrouee skriver:

  Jag skulle framkalla det första fotot jag tar på min son, han var beräknad den 6:e men har fortfarande inte kommit till världen. Så första fotot på honom blir en fin tavla=) och julklapp till familjen..

  Min mail: [email protected]

 • Amanda skriver:

  Åh detta är perfekt! Min son fyller ett år den 22:a så givetvis skulle vi vilja framkalla en ettårstavla på prinsen!

  Jag har länge sagt att jag ville gå till fotografen och ta fina bilder till hans ettårsdag men tyvärr så kostar detta för mycket för vår ekonomi så en canvastavla är väl ett bra substitut! Gå gärna in och läs lillkillens fantastiska kamp det gågna året!! http://creyla.blogg.se

 • lilian skriver:

  Hej Husmusen. Jag gifte mig emd min fru förra året så tavlan skulle jag framkalla med en av våra underbara bröllopsfoton och hänga på väggen ovanför soffan! Där skulle jag dagligen se den och påminnas av hur lycklig jag är som har henne i mitt liv! mvh Lilian

 • Malin skriver:

  Jag skulle framkalla den underbara bilden på hela vår familj som en kamrat till mig tagit. Det är en av få bilder där hela familjen är samlad och är spontant naturliga. Den skulle bli pricken över i:et i vårt nya vardagsrum. Då skulle man verkligen se att det är VÅRAT hem…

 • Elisabet skriver:

  Jag skulle absolut välja en bild från den mest underbara dagen i mitt liv, dagen då jag fick bli Fru Ek! Allt för att alltid minnas hur (smal) lyckliga vi var (och fortfarande är).

 • Aylin skriver:

  Jag har en bild som är jättefin på mig och min son, där vi är lika som bär. Vi ler på samma sätt och kramas på samma sätt, den vore kul att få upp på en canvas-tavla som sonen kan ha i sitt rum hos pappan.

 • Angela skriver:

  Jag hade valt en av mina många bilder från mina somrar i Norge. Höga berg med vita toppar och vattenfall, gröna dalar och spegelblanka fjordar. Det går inte att ta en dålig bild när motivet är så vackert!

 • Anneli skriver:

  Det finns många bilder man skulle vilja ha som en tavla men jag skulle välja en bild på min farmor. Hon är en inspirationskälla till mig och ger mig kraft!

 • Jenny skriver:

  Självklart skulle jag ta en bild från semestern i Malayisa i sommar. En skön bild med havet, stranden, en palm och jag. Så man kan drömma sig bort denna mörka tid på året!

 • lina skriver:

  Valet för mig är enkelt. Det finns en bild från mina barndomsår i Jerusalem på mig och min mormor. Vi är ganska långtbort på bilden gåendes mot Al Aqsa Moskén. Jag är drygt ett år och ser verkligen kavat ut där jag går bredvid väldens bästa mormor. Sedan skulle jag ge tavlan till min mamma i julklapp, för jag vet att de åren vi bodde utomlands är de bästa i hennes liv.

 • Emilia U skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på när vi samlar renarna uppe till fjälls. Det är en himla vacker syn med dom vita vidderna och dom finaste djuren som finns 🙂

 • Helene skriver:

  När livet känns som tyngst, stressigast och mörkast framkallar jag ur mitt minne en bild jag har från i somras då vi hyrde en stuga på Gotland med tillhörnade fårhagar. Det var en harmonisk tid i underbart vacker miljö och jag behöver bara blunda för att se idyllen och för att pulsen ska gå ner till normal igen. Skulle vilja dela med mig av den känslan till övriga familjen och vad skulle vara bättre än en tavla från en underbar sommar som vi alla minns och pratar mycket om! Fåret Olle är en självklar familjemedlem som vi alla saknar mycket!

  Och han gör sig så vansinnigt bra på bild! Speciellt på Canvas…

 • Charlotta skriver:

  Helt klart skulle jag framkalla ett foto av mina två barn. Vi har länge pratat om att göra en canvas till vardagsrummet men har inte kommit till skott än.

 • Natalie R skriver:

  Anledningen till att just jag bör vinna denna underbara julklapp är för att jag har fotograferat flitigt i mer än FEM år nu, varav två med systemkamera, men fortfarande inte framkallat EN ENDA av mina bilder. Det är ju rent utav pinsamt förstås och jag tror säkert att jag skulle framkalla varenda en om jag bara fick tummen ur och tog tag i att faktiskt välja en av alla underbara bilder (det är inte lätt!) för att senare få se om det är som dom säger: Att bilderna faktiskt blir ännu bättre framkallade. På canvas borde det väl dessutom bli ännu trevligare misstänker jag.

  För att sen svara på frågan så hade jag valt en bild på min stora lycka här i livet – Min vackra berner sennenhund Lycka! 😀

 • Charlotta skriver:

  Helt klart skulle jag framkalla ett foto av våra två barn! Har länge pratat om att vi ska göra en canvas till vardagsrummet men inte kommit till skott än.

 • ulrica skriver:

  Jag skulle ge bort den här vinsten till min väldigt fina fotointresserade vän som har 4 ulliga katter och en ursöt dotter att ta bilder av…

  Eller så skulle jag spara den inför min och Älsklings kommande bröllop till sommaren som ovannämnda duktiga tjej ska fotografera…

  tack för en fin blogg!

 • Emelie skriver:

  Svårt att motivera…men jag tror att om jag vinner skulle jag framkalla en bild mig o min syster o ge till mamma när hon fyller 50år i början på nästa år. God jul till er alla!

 • MiaHB skriver:

  Vi hade en otroligt duktig fotograf på vårt bröllop, och en av hans bilder skulle jag vilja förstora! Fotot jag tänker på är taget lite på avstånd och är lite suddigt romantiskt, i svartvitt. Åh vad fint det skulle bli!

 • Emelie LH skriver:

  jag skulle vilak ha en tavla med min underbara familj på eller en bild på alla mina syskon tillsammans, vore jättefint och någonting man skulle uppskatta varje gång man såg den!

 • Karin skriver:

  Jag har sedan i somras längtat efter att få framkalla ett foto från vårt bröllop i augusti. Tyvärr har vi inte haft råd då vi precis har köpt hus och jag bara är student än så länge. Om jag vann skulle jag välja ett kort på när jag och min man går hand i hand under en stor ek.

 • Anne Skoogh skriver:

  Min favoritkattbild – på nio veckor gamla Klara som ser helt ljuvlig ut: http://www.flickr.com/photos/annehufflepuffs/2767733226/in/set-72157606760197527/

 • Emma skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på mig och min farmor. Hon är en av mina bästa vänner och jag skulle nog välja ett kort som vi tagit på vårat senaste äventyr från i sommras när vi bilade ner till skåne. Jag är 23 och farmor 83 år men ändå så fina vänner.

 • Therese skriver:

  Min älskling och jag har varit gifta i tre år

  ändå har vi inget på väggarna som påminner om den fantastiska dagen. Jag har länge letat den perfekta ramen men insåg just att canvas är bättre. Inget som tar uppmärksamhet från bilden;)

 • Helen skriver:

  JAg skulle vilja framkalla ett kort på alla i familjen, vi har inget sånt kort framme!

 • Ann-kristin S skriver:

  Jag skulle framkalla ett kort på mina 2 underbara barn 🙂

 • K8an skriver:

  Har precis varit på photoshot och kunde inte låta bli att köpa några av de "dyra" bilderna med mig. Så jag skulle framkalla en av de bilderna till sovrummet!

 • Lotta skriver:

  Hej,

  Jag skulle framkalla en kanon bra bild på mig och min blivande man, Magnus, som är tagen en varm och solig dag i Halmstad i somras. Som födelsedagspresent till Magnus hade mina föräldrar planerat en hel dag med golf, båtsightseeing på Nissan och picnic på stranden i Tylösand. Ett jättehärligt sommarminne!!

  Kramar Lotta

 • Jag skulle framkalla en bild på mig när jag är 22 år, tagen på Filipinerna. Den illustrerar ett slags "Franske löjtnantens kvinna.komplex". 😉

  http://inredningsbloggen.blogg.se/foto/2008/december/22-ar.html

 • Johanna skriver:

  En bild på mig och min lillebror som jag sedan skulle ge till min mamma !

 • Emma skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på mina två bästa vänner M och S som jag känt sen vi var 6år gamla. Tyvärr träffas vi jättesällan då vi bor på tre olika orter lång ifrån varandra, hu vad jag saknar dem!

  En bild på dem i mitt vardagsrum skulle verkligen förgylla min vardag och de skulle kännas som de var lite närmare.

 • Cookie skriver:

  Ingen tvekan! Det blir en närbild i svartvitt på min lilla Embla, 3 månader.

 • Caroline skriver:

  Skulle framkalla en bild på vår son som idag är 2 veckr gammal. En helt fantasisk varelse som gör sig redan bra på bild !

 • Anna Johnson skriver:

  Skulle vilja framkalla ett av våra bästa semesterminnen – Paris. Är det inte en underbar stad som man skulle vilja se varje dag?

 • Karin skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på vår pojke Edvin, kanske inte så originellt men det viktigaste i mitt liv.

 • Marina skriver:

  Skulle självklart framkalla en bild på den jag håller kärast i världen och som vi gärna skulle "tapetsera" hela väggarn med. Våran lilla Viggo som snart fyller 1 år. En mirakelbebis som äntligen kom efter 10 års lång väntan.

 • Jaana skriver:

  Mitt val på bild faller precis som för så många andra på ens barn. Våra är 16 & 18 år gamla och en bild på dem skulle påminna om deras band och syskon kärlek.

 • Elin skriver:

  Min familj har jag glädjen av att se varje dag, men fjällen hemma i NordNorge längtar jag efter! så det får nog bli fjäll på min tavla:))

 • Isabell skriver:

  Jag skulle i hemlighet norpa filen med ett mycket vackert foto som min pojkvän tog på väg upp på Mont Blanc i sommar. Bilden är tagen på väg upp till Aiguille du Midi vid en mycket smal upptrampad passage där alpinisterna knappt kan mötas och ett fall innebär 2 km rakt ner till Chamonix. Att trycka den på canvas skulle vara en möjlighet att ge honom en påminnelse om ett av hans livs stora ögonblick varje dag.

 • Annika K skriver:

  Åh, denna vinst skulle jag jättegärna vilja vinna! Jag skulle vilja framkalla någon av alla de tokroliga kort vi brukar ta när vi har släktträffar. T ex när alla knölade in sig i en telefonkiosk. Eller när alla sitter med stickade mössor i olika varianter med roliga miner. Eller när vi knölade ner hela bunten i dubbelsängen i rörig hög med armar och ben och glada miner. Dessa kort värmer mitt hjärta och gör mig glad!

 • Johan skriver:

  Jag skulle framkalla ett svartvit bröllopsfoto på mig och min fru.

 • Solbritt skriver:

  Jag skulle trycka upp en bild från vår trädgård där rosorna blommar så man knappt ser ett enda blad.

 • Sara skriver:

  Ja vad skulle man välja rätt svårt egentligen. Barnen bubblar upp men nja…

  HAr en underbar bild över havet när vi var på Gotland. En plats som jag och hela familjen älskar och har lovat varandra att åka tillbaka igen dit. Så en tavla skulle verkligen påminna oss om vårat löfte.

 • dahlarna skriver:

  Jag skulle vilja trycka upp en bild på sjön i närheten av vårt hus! Vi fick den målad på tavla när vi gifte oss & nu skulle jag även vilja ha den på Canvas med ett EGENtaget foto! Solen speglar sig så vackert i vattnet på det fotot! Detta foto ger mig energi – så det skulle jag vilja ha uppsatt på väggen!

 • Lena skriver:

  Jag skulle framkalla en fantastisk bild på min snart 2-årige son, det lyckliga leendet förtjänar ett bättre öde än att ligga gömt på datorn. Väggarna i sonens rum är rätt tomma, han behöver något fint att hänga på väggen.

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.6089684 (bilden i mitten)

 • sofia skriver:

  Hej! Om jag fick äran att vinna så skulle jag vilja göra en stor svartvit bild på Astrid Lindgren. Denna underbara vackra människa som alltid vågade gå mot strömmen och gjorde så mycket bra. Trots att jag nu är 28 år så Älskar jag allt som Astrid har gjort och det skulle kännas fint att ha ett porträtt av henne att titta på varje dag. Jag har sökt länge länge efter en tavla på henne, men tyvärr inte hittat någon. Tack för en inspirerande blogg. Nu håller jag tummarna. Kram

 • Erika skriver:

  Jag skulle välja en bild på mig och pojkvännen att rama in. Och sedan skulle jag ge den till honom i julklapp, vore perfekt då jag inte köpt någon julklapp till honom än.

 • Petra skriver:

  Om jag skulle vinna skulle jag framkalla ett kort från förra julen som föreställer ett nattbad med familj och vänner, på en underbar strand på Koh Hai i Thailand. Narurligtvis i svart/vitt. Man bara vill tillbaka till detta paradis :-))

 • Daniel Östlind skriver:

  Jag skulle välja ett foto från min förlovningsdag, ett svartvitt foto som föreställer min och min fästmös händer, eftersom jag tycker att det är så himla fint.

 • Jenny skriver:

  Jag skulle framkalla ett kort på mig och min mamma från när jag var liten. Skulle bli ett litet minne över henne eftersom hon har gått bort

  Ha det gott

  kram

 • sandradee skriver:

  woooosch jag har tänkt på detta skitlääänge.. men det blir ju aldrig av. bästa julklappen 😛

  jag skulle nog, egoistiskt jag vet, framkalla ett kort på mig.. svartvitt- så jäkla nice

 • Lovisa skriver:

  En bild på det vackraste. Liten. Ivrig. Ljuvlig. Livlig. Yrväder. LILLY.

 • Lizaloop skriver:

  Åh jag skulle vilja framkalla en av alla mina tusen naturbilder.

 • Pamela skriver:

  Om jag vann skulle jag framkalla mitt absoluta favoritfoto från mitt och min mans bröllop i vintras.Det skulle verkligen göra sig toppen på väggen här hemma! 🙂

 • Therèse skriver:

  När min pojkvän och jag hade varit tillsammans i 6 månader åkte vi till Paris. Första kvällen lyckades jag få en perfekt bild på Eiffeltornet, alldeles efter att de slog på lamporna, den bilden skulle gärna få sitta ovanför byrån i hallen.

 • Morfen skriver:

  Jag skulle framkalla en närbild på en fjäril – då kommer man ihåg sommaren även på vintern. 🙂

 • Ja för att det ska bli rättvist denna gång får det bli på oss två superbrudar. Vems vägg den skulle få hänga på blir en senare fråga men skulle vi inte lösa det så får den för rättvisans skull sitta på Läggesta station.

 • Josefine skriver:

  Min svärfar dog för tio år sedan, efter många års sjukdom. Vi har ett foto på honom från fjällen, ett foto där han är ung, frisk och stark. Det fotot skulle jag framkalla och ge till min man.

 • sanna skriver:

  Ny lägenhet och tomma väggar. En av höstens parisbilder skulle göra sig fint på canvas. /sanna

 • Sofia skriver:

  Jag skulle absolut välja något av våra bröllopskort! Vi gifte oss snabbt efter bara 10 månader tillsammans men nu har det gått drygt 3 år och fortfarande har vi inget kort på väggen. Men vinner jag det här så lovar jag att det ska bli ändring!

 • Zara skriver:

  Skulle gärna framkalla en bild på hela familjen på en tavla då det mest är terroristerna som syns annars :o)

 • Söderlund skriver:

  Idolkampen ska nu avgöras!

  Min stora fråga idag är förstås: Vem vinner?

  Mvh

 • malin skriver:

  Jag skulle absolut framkalla en bild från vårt bröllop i våras.

 • Ina skriver:

  Det får bli vår kommande bröllopsbild alt. överväga att sammansätta mina två barns ultraljudsbilder, jag gav de livet och jag vill att det ska synas…överallt :0D

 • Marie skriver:

  Sent i livet har jag hittat en ny njutning nälligen längdskidåkning. Jag skulle framkalla en bild när jag i strålande solsken och nysnö tar årets första skidtag efter en lång längtan efter snö!

 • Maria skriver:

  Hej!

  Jag skulle göra en förstoring på ett fint svart vitt kort som är taget på mig och min sambo på det vackra kalkstensbrottet på ferillrena på Gotland i höstas.

  Mvh

  Maria

 • Mia skriver:

  Jag är ingen duktig fotograf, men en gång lyckades jag verkligen. I och med en fikapaus under bilsemester ville våran då 2 åriga dotter bada så hon tog av sig kläderna och börjjar gå ner i vattnet vid en sten och ett litet fågelbo. Allt är perfekt! Ljusen, skärpan, fokus Allt! Det kortet skulle jag vilja förstora dels för att det är vår dotter men framför allt som ett bevis att jag också kan ta kort ibland 😉

 • ebba skriver:

  eftersom jag älskar att fotografera själv, med min relativt nya systemkamera, skulle jag nog ta ett foto på något som bildar ett klurigt mönster. Sedan skulle jag pyssla lite med bilden i photoshop för att sedan sätta upp tavlan med fotot på i mitt kök. det ska vara i grått, svart och vitt och sedan är mitt kök i princip komplett.

 • Jenny skriver:

  Vi flyttade in i vårt hus för ganska precis 2 år sedan nu och vi har inte EN ENDA tavla på väggarna… Om jag vinner skulle jag framkalla en underbar svartvit bild på när vår nu 5 månader gamle pojke var nyfödd!

 • Maria skriver:

  Har ett projekt på gång där vi ska bygga en dold garderobsförvaring längs ena väggen i vardagsrummet. En av ingångarna till denna garderob kommer döljas bakom en stor canvastavla är tanken. Motivet? Troligen någon av mina New York-bilder eller möjligen en kvällsbild över Golden Gatebron.

 • L&R skriver:

  Väggen bakom soffan har gapat tom i snart ett år – en canvas skulle bli pricken över i. Vi önskar oss en bild på en söt fisk som vi fotat med UV-kamera.

  Tack för en trevlig Adventskalender!

  Må så gott.

 • siri skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en jättefin bild på mig och min bästa vän från när vi va i grekland förra året. På bilden kan man verkligen se att vi tycker om varandra väldigt mycket och den speglar vår vänskap. Det skulle vara den perfekt julklappen till henne som just flyttat in i en tråkig student korridor.

  [email protected]

 • Daniel skriver:

  Av en välrustad sexig kar!

 • ami skriver:

  jag skulle valt en av fotona från min mor och fars bröllop. vi har bara 4 foton kvar, efter kriget. och de är bland de vackraste jag vet. jag önskar de fick en i stort format upphängt över deras säng. eftersom de har väldigt opersonligt sovrum (de sover i källaren och det är inte så fint där) så skulle en sådan tavla göra mycket. och dessutom förtjänar dem det, oavsett om de får den som julklapp eller bara en vanlig dag.

  Ha det så bra. kram Ami

 • Caroline skriver:

  Min man har tagit en jätte fin bild av vår lilla son tillsammans med min gigantiska mage som döljer lillasyster/lillebror mer beräknad ankomst på nyårsafton. Den skulle vår son få att ha som minne i sitt barnrum.

 • ami skriver:

  förresten, det är kallt i källaren och väldigt ensamt och så, bilden skulle värma upp hela rummet, och allt skulle bli mycket personligare och mysigare.

  kram Ami

 • Anna skriver:

  Om jag vann skulle jag framkalla en bild på vårt före detta sommarhus, i all sin grönska. Min mormor gick bort förra året och i och med bodelningen gick huset i enskild ägo till en annan släktmedlem. Jag har spenderat många, härliga somrar där och har en underbar bild från några somrar sedan när allt fortfarande var precis som vanligt…och mormor drack kaffe i sin berså.

 • Ebba S skriver:

  Det foto jag skulle valt är ett jag har tagit på Kalmar slott vid solnedgång. Fotot skulle få mig att minnas tillbaka på de tre fantastiska åren jag hade när jag pluggade på Kalmar Högskola.

 • Linnea skriver:

  Det skulle bli en tavla på min underbara familj, jag, sambon och vår efterlängtade lilla Elsa, storebror Nils skulle också få vara med på ett litet hörn i form av en ängel, som den änglastorebror han är!

 • Sessan skriver:

  Jag har en tråkig vägg i hallen som skulle passa perfekt för en ursnygg canvastavla. Fotot som skulle upp på väggen är ett kort när min son (som föddes 2 månader för tidigt) håller i sin pappas hand. Bilden betyder oerhört mycket för oss (svårt att förklara med ord) men den symboliserat "släpp mig inte".

 • Isabelle skriver:

  Jag skulle framkalla ett foto på Eiffeltornet från i somras då jag fick en överraskningsresa till Paris av sambon i födelsedagspresent. Ytterligare ett överraskningsmoment kom då han på översta våningen i Eiffeltornet tar fram en ring och friar till mig 🙂

  http://www.humleochdumle.se/default.asp?kommentar=405

 • Camilla skriver:

  Jag skulle framkalla det finaste kortet som jag tog i Skottland, det är på en dalgång då man kan se tre olika berg och sen även en sjö. det var ett magiskt ljus på denna plats. Glencoe hette platsen tror jag! En berömd plats som förkommit i filmen Braveheart!

  Kramis och trevlig 3:e advent!

 • carin skriver:

  Jag skulle framkalla ett fota på min son att hänga i sovrummet så han e det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar.

 • Malin Fredlund skriver:

  Detta vill jag verkligen vinna hoppas hoppas. Jag skulle välja ett motiv som självklart är på ett av mina barn, ett mysmotiv med ett vattenplask

 • Elina skriver:

  Jag skulle nog framkalla en bild på mig och min pojkvän eller med mina kompisar. Kanske allihopa.

 • fannnie skriver:

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja förstora en bild på mina tre söta busungar till syskonbarn.

 • Emma skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på min familj och vänner. Då jag ska börja plugga ungefär 90mil ifrån mina kära vänner och familj så kommer saknaden vara otroligt stor skulle vara skönt att ha en fin bild av dem på väggen.

 • Lotta skriver:

  Jag skulle ta en bild på alla mina syster döttrar, fem stycken från 6 – 3år, har redan funderat på att göra en sådan tavla.

 • hanna skriver:

  Magiska snöklädda berg, charmiga hus i regnbågens alla färger, kullerstensgator och guldtak. Jag skulle framkalla en bild från Innsbruck, där bergen bildar en oslagbar och overklig kuliss till de färgglada husen längs ån.

 • Isabell skriver:

  Det skulle bli en bild på min gravidmage som en fotograf har tagit. Vore jättehärligt att ha en tavla som minne av denna underbara tid med en liten bebis i magen!

 • ida skriver:

  Hej! Det skulle bli en bild från när vi var i fjällen med familjen. Vi var uppe på fjället där det var helt klar och inte ett spår på snön, en vän fick impulsen att springa upp på en liten kulle och sätta sig på en sten. Resultatet blev en underbar bild, där det ser ut som om han tittar rakt mot den ljusa sidan, då solen lyste från det hållet. Always look on the bright side of life! Kram

 • petraso skriver:

  Jag skulle vilja ha en bild på mig själv med håret blåsandes i vinden nere i Ystads i sommras…… För att jag inte ska bli lockad klippa av mig det!!!

  För den dagen var håret så som jag vill hadet Luftigt och volym inte platt fall och tråkigt!

 • Carin skriver:

  Jag skulle framkalla ett kort på vår dotter Emilia som varit i Sverige i 10 mån. Hon är åtta år och vi kom hem från Indien den 22/2-08. Emilia är det bästa som hänt oss och nu känner vi oss verkligen som en hel familj.

 • Millah skriver:

  jag skulle framkalla ett kort på min familj 🙂

 • Anki skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på vår hund. Han är helvit och lurvig, med svart näsa och bruna ögon. Bilden är fotograferad några centimeter från hans nos, vilket gör att nosen ser enorm ut.

  Skojig vinkel, men hans ögon framträder ändå mycket bra. Supergullig bild.

  Att han dessutom ligger i en vit soffa gör inte effekten sämre.

 • Susanne skriver:

  En familjebild till mormor och morfar, eftersom vi bor så långt ifrån dom. Det är svårt att få med dottern på bild,…men denna gång ska hon inte komma undan.

 • Lidingömamman skriver:

  När jag fyllde år i somras sa min man att min present skulle bli en canvastavla på vår dotter nu 10 mån. Jag vet precis vilken bild i svartvitt som jag skulle vilja ha på väggen. Dessvärre har jag fortfarande inte fått någon tavla och om jag skulle vinna dagens tävling skulle jag själv kunna ge mig den present som jag sedan länge blivit lovad.

  Lidingömamman

 • Sophia skriver:

  Jag skulle vilja vinna detta så jag kan ge det till min syster som velat beställa en sådan tavla till sin kille som hon precis har träffat. Hon i sin tur ville göra en tavla på hans barn och ge honom i julklapp. 🙂

 • Charlotte Lindström skriver:

  jag skulle vilja ha en bild på oss alla i familjen,och också trycka "välkommen hem till oss" över bilden med fin text, och hänga i hallen som en välkomstskylt!

 • Bild på barnbarnen såklart.

 • Malin skriver:

  Jag och mina fyra ursnygga systrar skulle göra oss tokigt bra på en canvastavla!

 • Sophie skriver:

  Jag skulle vilja framkalla ett foto på min älskade gamla häst – man vet ju inte hur länge han finns kvar med oss, så därför skulle jag gärna vilja ha en riktigt fin tavla med honom hängandes på väggen!

 • Helena skriver:

  Jag skulle framkalla ett foto på mina barn som flyttat hemifrån och bor långt borta från oss. Jag fyller 50 år idag och det skulle vara en fin present

 • Una skriver:

  Hej hej Frida! Jag har länge velat ha en av mina popart liknande illustartioner på tryck, skulle nog bli en illustration på mig och min sambo, som skulle passa bra här hemma! Ha det så bra!

 • Felicia skriver:

  Ett snyggt foto av mig själv 🙂

 • Liz skriver:

  Jag tänkte så här, att om jag skulle vinna så ville jag ge tavlan till min son, och då skulle han få välja.

  Fiffigt va!

  Kram från Malmberget 🙂

 • /B skriver:

  Jag skulle framkalla bilden på en av mina fem söner. Nämligen en bild på åttaåringen då han fotomodellade i höstas och gör ett lyckohopp, omgiven av färgglada ballonger!

  🙂

  /B

 • erica skriver:

  jag skulle framkalla en bild på mig och mina 6 bästa tjejkompisar! de är verkligen mina stöttepelare här i livet och jag tycker att en bild på alla oss skulle passa alldeles utmärkt i mitt rum 🙂

 • Lisa skriver:

  Jag skulle lätt vilja ha mina största idoler på en canvas. Var på deras konsert 2005 och tog en del snygga bilder. Depeche Mode är och förblir mina kungar, därför duger inte enkla planscher…

  🙂

 • Malén skriver:

  Första tanken som slog mig var förstås att låta mina två söta barn, Maja och Malte, hamna på en tavla. Men det skulle nog ändå bli en bild från svärfars stuga. Han och hans fru har nyligen flyttat in i ett hus bredvid stugan och jag vet att de suktar efter en del av mina fotografier från området.

 • Camilla skriver:

  Enkelt! Min fina Norfolk terrier Ebbot. Helt enkelt för att han är min bästa vän, alltid!

 • Mrs. b skriver:

  En bild på mina busande barn i gröngräset, där man verkligen ser buset i blickarna och glädjen i leendena.

 • Åsa skriver:

  Jag fotade vackra, cerise rosor i närbild i somras. Dom skulle bli SÅ underbart fina som tavla.

 • sandra skriver:

  en bild på min vackra mamma,

  som inte uppskattar sig själv. hon som är så fin och rar… hon säger att hon är tjock också, hon skulle behöva en stor fin tavla och inse själv att hon är vacker!

 • Sara skriver:

  Har länge velat göra en canvastavla på något av de underbara motiven som jag fotar på min fritid. Det som skulle ligga närmast till hands är en svart-vit bild av en utblommad Alium i motljus som fotades i höstas utanför vårt nyköpta hus. Dennas skulle bli så otroligt vacker i vår stora trapp.

 • Linda Wass skriver:

  Tello, min underbara Pålle skulle få hänga på väggen. Han är min absolut bästa vänn, och sötaste, och skulle göra mitt rum mycket hemtrevligare.

  God Jul /L

 • Maija F skriver:

  Jag vill gärna framkalla det finaste jag har. Min stora familj som står och njuter av trädgården under våren när alla äppelträden blommar ut.

 • Josefin skriver:

  Om jag vann skulle jag välja att framkalla en bild på min hund eftersom hon är det finaste jag har.

 • Johanna skriver:

  Jag skulle ge bort presenten till min bror och hans familj. När tredje barnet föds om tre månader skulle jag ta en fin bild och låta dem pryda nya lägenheten med en fin familjebild

 • sanna w skriver:

  jag skulle framkalla en bild på alla mina rara och goda syskonbarn.

 • Sara skriver:

  Jag har plåtat en serie blommor som jag lång tid har tänkt framkalla till tavlor – men inte riktigt fått tummen ur….

 • Helena skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på några av mina renar, så jag känner mig hemma, var jag än är!

 • Zandra skriver:

  Eftersom jag varken har underbara barn eller sambo/make/maka att göra en tavla av så blir det inga sådana på "min" tavla. Jag skulle istället framkalla en bild av ett av mina favoritställen på jorden – mitt "sommarjobb"… En barnkoloni i Östergötlands skärgård, ett ställe dit barn med struliga föräldrar får komma för lite rekreation på somrarna…

 • Jeanette skriver:

  Jag skulle framkalla ett foto på mig och ge till mamma. Jag har ett foto på mig som hon älskar och jag vet att hon hade blivit glad. Och så hade hon kunnat ta bort mitt högstadiefoto (efter som jag är 15 år äldre nu)

 • carola skriver:

  Hej!

  Jag skulle samla alla mina barn (fyra stycken) och ta en riktigt fin bild på dem, under julen då alla är finklädda och glada:-) den skulle vara vacker att se på, alltid!

 • Jessica - fröt skriver:

  Jag skulle framkalla ett kort på min dotter + bonusdotter från förra sommaren – som sprudlar av glädje & kärlek…. och tavlan skulle sitta i hallen för att möta alla gäster.

 • Marie skriver:

  Det finns bara ett val; jag skulle framkalla en bild på vår dotter – för vi har, liksom miljontals andra föräldrarpar, världens finaste barn.

 • Amanda W skriver:

  Om jag vann skulle jag framkalla ett foto på mig och Ashley Olsen från Grekland i somras. Jag mötte henne där en dag och bad om att få ta ett kort med henne. Verkligen en rolig upplevelse som jag vill minnas länge. Då passar det extra bra att framkalla på canvas! Tack för en bra blogg. =)

 • Hanna skriver:

  Som så många andra skulle jag också framkalla en bild på vår son som föddes en sommarnatt i juli. Förstås är han världens finaste lille pojke. Skulle vilja framkalla en bild på honom när han sover och sätta upp den i sovrummet. Små barn ser så rofyllda ut när de sover.

 • monica skriver:

  jag skulle nog framkalla en bild på mig & sambon för att ha i vårt sovrum för att alltid vakna påminnas om oss i stressen med jobb, barn & hus!

 • Karin skriver:

  Jag har en helt otrolig bild på mig och min bästa vän Amanda. Vi skrattar och tittar på varandra och har solen i ryggen, så skuggorna är helt fantastiska. Jag älskar bilden och jag älskar henne, därför skulle jag vilja framkalla bilden på en tavla och hänga upp den i mitt rum, så att jag alltid blir påmind om vilken underbar vän jag har!

 • Karin J skriver:

  Jag har en helt otrolig bild på mig och min bästa vän Amanda. Vi skrattar och tittar på varandra och har solen i ryggen, så skuggorna är helt fantastiska. Jag älskar bilden och jag älskar henne, därför skulle jag vilja framkalla bilden på en tavla och hänga upp den i mitt rum, så att jag alltid blir påmind om vilken underbar vän jag har!

 • Malin skriver:

  Åh, det skulle vara en perfekt vinst! Vi gifte oss utanför Göteborg i maj, och har så vackra bröllopsbilder tagna av en Göteborgsfotograf (http://www.myfoto.se). Vi flyttar in i vårt hus på måndag, där skulle en av bröllopsbilderna passa perfekt! Vi väntar dessutom vårt första barn till nyår, så risken är att det inte blir någon bröllopsbild på canvas annars!

 • ÅsaGåsa skriver:

  Det ligger nära till hands att svara ett buskort på barnen, men det skulle nog bli en närbild på en av alla vackra blommor i trädgården. I spirande knopp, i sin utslagna praktfullhet eller som vissnade skönhet.

 • Z skriver:

  Det skulle nog bli en bild på min viktigaste plats på jorden, bergudden ute vid vår stuga. Dit åker jag alltid när jag inte kan andas, och tänk att ha en del av det på väggen.

 • Z skriver:

  Det skulle nog bli en bild på min viktigaste plats på jorden, bergudden ute vid vår stuga. Dit åker jag alltid när jag inte kan andas, och tänk att ha en del av det på väggen.

 • Anna skriver:

  Det skulle bli en tavla me min älskade hund på!

  Min mail:[email protected]

 • Kristin skriver:

  Jag skulle sätta in ett av alla de vackra kort jag och min pojkvän tog första gången vi träffades, i Indien, när vi var unga och otroligt kära!

 • Emelie skriver:

  Jag kommer från en stor familj på hela åtta personer, som tillsammans hänger ihop i vått som torrt. Vi älskar och värderar varandra högre än allt annat i världen. Mina föräldrar är gifta än idag, vilket jag faktiskt beundrar dem för, med tanke på hur lätt barnfamiljer splittras numera. Men med en skara på sex barn har det varit svårt för mina underbara föräldrar att kunna unnvara en slant till saker som inte har varit absolut nödvändiga, men som för en vem som helst sätter guldkant på tillvaron. Som att exempel ta oss barn till fotografen för att kunna sätta upp fina tavlor i vardagsrummet, för hela världen att se deras dyrbaraste ägodelar. Detta är än idag (tråkigt nog) så att säga "för lyxigt" för dem, det är knappt så att filmrullar från 95 har varit så pass prioriterade ekonomiskt för att kunna framkallas. Trots allt så finns det en bild som värmer mig så gott inombords, så fort jag tittat på den. Det är en bild på mig och mina syskon när vi var små då vi tillsammans spenderade sommaren i farmor och farfars stuga. Det är en bild som utstrålar så mycket kärlek så det skulle kunna ge ett leende på vilka läppar som helst. Denna bild skulle jag vilja förstora upp och ge i gåva till mina älskade föräldrar, så att hela världen kan få se deras dyrbaraste ägodelar.

  Trevlig lucia & tredje advent!

 • Emmie skriver:

  Jag skulle framkalla ett underbart foto från den karibiska ön St Lucia till min sambo: När han i våras under tre månader arbetade på Svalbard, rensade jag nämligen (under ett plötsligt infall av rensningsiver) tanklöst nog bort vår fotovägg i sovrummet. Nu har det gått ett halvår och han har fortfarande inte kommit över saknaden efter den. Därför skulle jag muntra upp honom med en canvastavla av ett vackert reseminne!

 • Lilla Jag skriver:

  Jag skulle vilja framkalla den här bilden (klicka på länken) och ge den till min pojkvän i julklapp. Han tar så fina bilder. Endel skulle verkligen passa som tavlor. Det skulle vara så roligt att bli påmind om våra resor varje dag från väggen också.

 • Linda skriver:

  Jag kommer att framkall en svart/vit närbild på en dromedar som är tagen av mig i sahara öknen 2005.

 • Jessica skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på mig och min bästa vän som just kommit hem från chile där hon varit i ett helt år som utbytesstudent. Sen skulle hon få den i julklapp 🙂

 • JOSEFINE skriver:

  jag skulle vilja vinna för att mitt största intresse är foto. jag skulle vilja framkalla en bild som jag har tagit åt min pappa i julklapp som han älskar!

  [email protected]

 • JOSEFINE skriver:

  jag skulle vilja vinna för att mitt största intresse är foto. jag skulle vilja framkalla en bild som jag har tagit åt min pappa i julklapp som han älskar! bilden föreställer en stock som ligger på stranden.

  [email protected]

 • Magnus skriver:

  Jag skulle framkalla en närbild på en sommaräng som jag tog i somras. Det skulle bli en riktig färgklick i vårt nya hus, och påminna oss om sommaren såhär i vintertid.

 • petra skriver:

  Jag skulle helt klart framkalla en bild på min son när han sitter och tittar ut över ett berg i somras. Hans första sommar och han hade precis lärt sig sitta själv. Den tavlan skulle jag skicka till min svärmor så hon alltid har hans leende på väggen och slipper sakna honom så…

  Mvh Petra

 • Cathrine skriver:

  Jag skulle framkalla en bild från ett upplyst Times Square i NY som jag tog för en månad sen. Det skulle bli ett fint minne av en kanontripp som jag och en tjejkompis gjorde.

 • Erica skriver:

  Min sambo, bästa vän och fästman, fyller år imorgon på Lucia. Jag skulle därför framkalla en panorerad bild på honom när han kör sin Evo på bana, på Rudskogen, Norge från i somras. Han älskar att köra på bana, han är förståndig nog att köra snabbt med bilarna där och inte på vanlig väg! Han är värd en tavla eftersom han är en så underbar fästman och människa, han gör allt för mig och jag vill göra allt för honom.

 • e skriver:

  Jag skulle trycka en bild på sonen och hans älskade morföräldrar och sätta på hans rum som vi precis ska börja inreda.

 • Helena skriver:

  Jag skulle vilja ge min sötaste,klokaste, gulligaste och tappraste lillasyster en bild på sina två barn som hon kan ha i sitt nya hem. Hon behöver all uppmuntran nu eftersom hon håller på att skilja sig.

 • En tavla på mig och sambon att hänga i vårt nyrenoverade sovrum.. Det är lite tomt på ena väggen..

 • Linda skriver:

  Naturligtvis vill jag pryda den fina tavlan med våra underbara barn och den skulle bli fin på en tom vägg i vårt sovrum.

 • Åsa skriver:

  Jag skulle framkalla en alldeles fantastisk bild tagen i Stora sjöfallet, Vi glömmer bort hur vackert det är i Sverige.

 • Eva P skriver:

  Jag tänker på bilden där jag sitter i en barnstol, ni vet en sådan där som man kunde vika ihop så blev det en stol med bord (Jag är född -65). jag är sååå glad och har kastat en hel kortlek omkring mig! Bilden betyder lycka för mig här har man ännu inte formats av sina närmast utan lyckan är total! Jag blir sååå glad av det här fotot!!

 • Emma skriver:

  Vilken bild jag skulle framkalla, skulle vara en jag tog för ca två år sedan med gula tulpaner + nån annan gul blomma och i mitten står en fågelskrämma, det är min absoluta favoritbild men har fortfarande inte fått den i tryck.

  Och som motivering skulle väll vara att jag enteligen kan få min älskade bild på väggen.

 • Emma skriver:

  Vilken bild jag skulle framkalla, skulle vara en jag tog för ca två år sedan med gula tulpaner + nån annan gul blomma och i mitten står en fågelskrämma, det är min absoluta favoritbild men har fortfarande inte fått den i tryck.

  Och som motivering skulle väll vara att jag enteligen kan få min älskade bild på väggen. (PS: skrev med stor bokstav på e-mail adressen i förra inlägget så gör om.)

 • Jana skriver:

  Eftersom vi är nyinflyttade och har tomt på väggarna så skulle en tavla bli kanon. Givetvis på våra två tjejer…

 • Ninnalilltroll skriver:

  Jag skulle vilja ha en tavla på mig och min sambo. Vi flyttade in i vårt nya hus i somras och håller fortfarande på att få ordning på det. En fin tavla på oss tillsammans skulle symbolisera vårt liv just nu.

 • Malin skriver:

  Jag befinner mig just nu i usa som aupair. Jag har traffat manga underbara tjejer och sjalvklart sa skulle jag framkalla en bild pa alla oss 🙂 Sepceiellt for att da jag kommer hem vill jag vara lika oppen for nya manniskor som jag har varit har. Har har inte mina fordommar funnits. En stor bild pa oss skulle alltid paminna mig om vilket underbart aventyr jag har varit med om och att man ska alltid vara oppen for nya saker och manniskor.

 • Frida skriver:

  Jag skulle framkalla en bild i svart-vitt på min hund. Tavlan skulle sättas ovanför hans bädd.

 • ingrid skriver:

  Jag vill ge min pappa en bild på hela vår familj i julklapp. Han är stommen och centrum i familjen och förtjänar det!!!

 • Karin skriver:

  Hej!

  Jag skulle välja att framkalla ett foto från en härlig koncert jag såg när jag var i Paris våren 2005. Min kompis tog fotot på mig och några huvuden bakom står en främling, världens snyggste kille. Den kille som idag är min kära pojkvän.

 • Louise skriver:

  Åh – lätt som en plätt – självklart skulle jag framkalla en bild på vår underbara 6 månaders solstråle & vår vackra hund (tillsammans)

 • Maria skriver:

  Jag skulle välja en bild av någon av mina underbara katter. Troligen skulle det bli favoriten Isaac som brukar somna på mitt bröst på natten.

  //Ia

 • Sara skriver:

  Jag skulle framkalla en jättefin bild på frihetsgudinnan som jag tog i New York i somras.

 • Eleonor Hållbus Dahlin skriver:

  Lätt val – vårt bröllopsfotoa!

  För när kärlek och äktenskap får råda väljer jag oss två som står för båda!

 • David skriver:

  Jag skulle framkalla en dykbild jag har på min dator och längta tillbaka till Egypten.

 • För att pryda min gamlemormors vägg skulle jag framkalla det sista fotot på henne och hennes livs kärlek, min gamlemorfar, som jag tog på henne för ett år sedan, dagarna före hans död. Inte för att spela på sorg, utan just för att det är så obeskrivligt fint med 71 år av kärlek. Och att de är sådana förebilder i vår familj vad gäller detta, men likaså i den hjärtlighet och värme som de spridit genom åren.

 • Elin skriver:

  (ang förra inlägget) elin är mitt namn såklart… min mailadress placeras i båda fälten.

 • emelie h skriver:

  8e januari fyller världens finaste kvinna – tillika min mor – 50 bast. Under julhelgen ska jag passa på att fånga mina två kameraskygga bröder på bild (den ena inte setts till på två år pga Australienflytt) och hade tänkt arrangera fotona till ett fint kollage.

  Ett upptryckt porträtt av oss alla tre tillsammans hade varit pricken över i – och känner jag min mamma rätt (vilket jag minsann gör) den perfekta presenten!

 • Malin M skriver:

  En underbar bild på min två-åriga dotter skulle gärna få pryda min vägg. Hon är min stora lycka och kärlek i livet och jag blir varm i hjärtat varje gång jag tittar på bilden.

 • Sandra B. skriver:

  Jag skulle välja att framkalla en härligt knasig grimas-bild på mina söner, 3 år respektive 3 månader gamla.

 • Carola skriver:

  Vi har precis flyttat till en radhuslägenhet. Efter lite trassel i förhållandet så känns allt som en riktig nystart. Den här lägenheten är vår drömlägenhet, vi trodde aldrig vi skulle få den. Jag vill framkalla en bild på vår familj – jag, min sambo och vår dotter på 1½ år. Bilden skulle få pryda vår hall och visa alla gäster vilka som bor här och låta de få känna sig välkomna hem till vår nya lägenhet och vårt nya liv tillsammans, som en familj igen!

 • jenny skriver:

  jag skulle framkalla en svartvit bild på min son Lukas, för starkare ögon har jag inte varit med om. Känns som om han tittar in i själen och skulle väldigt gärna ha det förstorat!

 • Designtjejen skriver:

  Hej Frida!

  Jag skulle framkalla en bild på mig och min mamma där vi står och kramas. Tycker det är en fin bild på just mamma och mig!

  Kram

 • Eva H skriver:

  Jag skulle sätta in en fin bild på min golden Casper och katterna Snäckan och Mozart

 • Åh va roligt! Va glad jag blev nu!! Jag som tänkt framkalla bilden på vovven länge, men det har inte blivit av. Men nu så. Vilken perfekt julklapp till mig. =) Ha en bra dag! Kram kram

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.