Annons

11 december – dagens tävling i Adventskalendern

Bakom dagens lucka står ingen mindre än IKEA, med en tjusig och julröd klocka ur sin PS kollektion. PS står för Post Scriptum och innebär spännande design till priser många har råd med. Den första IKEA PS kollektionen presenterades i Milano och Stockholm 1995 och hade temat ”Demokratisk Design”. I kollektionen ingick bland annat designer Thomas Erikssons klocka med former inspirerade av äldre golvklockor från Dalarna. Nu har IKEA PS klocka gjort comeback i sortimentet och du kan vinna ett eget exemplar (värde 299:-) om du svarar på de här frågorna: Du kan vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte och allt du behöver göra för att delta är att motivera varför just du ska vinna, i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress i kontaktformuläret (obs! den syns inte för de andra bloggläsarna). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Dagens fråga: Vilken är din favorit av IKEA PS produkterna genom tiderna. Beskriv varför du gillar just den.

Tävlingen är avslutad:
Stort grattis till Vicke, som vinner den röda klockan till sitt kök!

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  IKEA PS VÅLLÖ är min absoluta favorit. Vattenkannan som har en underskön form och är så genomtänkt tillverkningsmässigt och logistiskt. Fick jag välja en IKEA-pryl att sätta mitt eget namn på skulle det helt klart bli den! Design när det är som bäst.

 • Sofia skriver:

  Jag älskade PS fåtöljen som fanns för några år sedan! Den var ganska låg och hade metallarmstöd, fanns med olika tygöverdrag, bl a vitt, rött och ett "lurvigt". Det lurviga var min favorit. Oh, vad jag ville ha en sådan fåtölj. Jag bodde utomlands i flera år och hade ingen möjlighet att skaffa den då och när jag sen flyttade hem fanns den inte längre i butik.

 • Ingela skriver:

  Min IKEA PS favorit är just denna klocka! Därför skulle jag också så gärna vilja ha den! Jag har suktat efter den i över tio år sedan den tiden jag själv jobbade för IKEA i Tyskland. Den är både snygg, praktisk och en fin färgklick!

 • Ina skriver:

  Jag önskar mig mer tid av tomten, en klocka är väl det närmsta jag kan komma just den tiden. Mer klockor = mer tid ;0)

 • julhuset skriver:

  IKEA PS Skåp är en av PS favoriterna, tycker detta skåp som är snyggt designat har så många olika användnings områden.

  Vi har så lite röda saker hemma så en färgklick vore inte dumt.(förutom till jul.)

 • Susanne skriver:

  IKEA PS vita skåp på hjul. Jag gillar att möbelera om ofta, vilket gör det lättare med hjul. Dessutom samlas det inte damm under skåpet, eftersom det är mycket lättare att komma åt med dammsugaren.

 • therese skriver:

  Jag älskar fåtöljerna vilfotölj karlskrona tycker dom är kanon fina att ha framför öppna spisen och ligga och mysa i.

  Jag skulle vilja vinna klockan och ge den till min lilla syster som älskar rött,har flyttat till en ny lägenhet och behöver lite nya saker.Och för att hon är en underbar syster som jag älskar.Och för att hon är gudmor till 2 av mina barn.

 • Mirre skriver:

  Jag är uppvuxen på landet under 70-talet och där i gårdarna bytte man inte möblemang i det första taget, så det fanns en hel del 50-tals möbler överallt. Vi hade själva en massa stringhyllor, så min favorit är IKEA´s PS armchair, för den påminner mig om min barndoms lyckliga sommrar….

 • Jag har på spanat på lite av varje i PS-serien men det är faktiskt klockan som är min favorit men sin färg och dubbla funktion!

 • Jenny Lundberg skriver:

  Vad i IKEA PS sortimentet kan sägas inte vara fint? Någon favorit är svårt att välja! Men om jag måste får jag säga denna klocka, av den enkla anledningen att den är färgsatt i min favoritfärg. Och dessutom skulle passa fin fint i mitt kök när det är renoverat.

  / Jenny

 • Liss skriver:

  Min favorit är den där klockan faktiskt. Min favoritfärg är rött och jag gillar inredning med raka linjer, inte för mycket krusiduller, precis som denna.

  Den klockan har jag länge tänkt köpa den till mitt kontor, där jag har några några enstaka röda detaljer för att liva upp stämningen. Den skulle vara pricken över i:et!

 • Eva P skriver:

  Den runda stora röda mattan är en favorit.

  Den är så läckert stor och har en härligt röd nyans.

 • Satt faktiskt och skrev upp denna klockan på min önskelista igår! Jag är alltid sen… Behöver därför en snygg klocka till hallen! Denna är i metall och röd. Två saker jag gillar väldigt mkt.

  Min IKEA PS favorit är IKEA PS SKÅP. Jag har dem i flera storlekar hemma. Ruffa, enkla, klassiska och bra pris så man kan köpa många!

 • lisa skriver:

  Jag är tjej. Tjejer drabbas lätt av urinväginfektion (eller det kallas väl blåskatarr när man bara blivit lite kall). Iaf. Jag drabbas jämt. Så fort jag sitter ute och det är lite kyligt, till och med sommaren är farlig. Fy.

  Därför är min favorit "IKEA ps Underbar". Ett runt sittunderlag som är slitstarkt (ja det är det) och desutom kan man hänga den på en krok när man inte använder den. Men det bästa är priset! 🙂

  [email protected]

 • Malin A skriver:

  Hammocken – Vill ha den! Vore sååå glad om den kom tillbaka!

 • › K a т т a skriver:

  Oj, tänk om man kunde bestämma sig vilken som är ens favorit :O

 • Frida skriver:

  Jag gillar mest mitt lilla ps-tåg som jag har hemma. Just nu ligger det nerpackat i sin fina låda som den kom i! Jag har haft det i säkert 10 år och det hoppar upp ocn ner lite när som. Tillbaka i produktion nu såg jag på hemsidan! Det är bäst för att det är vitt, har en kul funktion men varken är plastigt eller överarbetat. Att det är typ 20 värmeljs tända är också strålande 🙂 / F

 • Jag gillar mest min IKEA PS Värmeljushållare. Det är så smart när man kan kombinera hur man vill. Ändra form och antal … smart tänkt!

  Men denna underbara klocka skulle inte heller sitta fel!

 • Solbritt skriver:

  Bäddfåtöljen Lövås tycker jag vara en bra lösning när man ofta har övernattningsgäster. Så jag måste säga att det är absolut den bästa grejen.

 • Monnah skriver:

  Lömsk snurrfåtölj… Jag kommer fortfarande ihåg hur galet glad min yngsta dotter blev då för några år sedan då hon satte sig i en för första gången. Tänk att uppfinna den perfekta barnmöbeln som jag tycker att det här är!

 • Christina skriver:

  Jag gillar Vållö vattenkanna, har den i svart, stående i köket. Helt klart en snygg, andvändbar inredningsdetalj. Den där röda klockan vet jag att min son på 10 år som älskar rött, skulle gärna lägga beslag på. Igår kom han hem med en jättefin röd hylla som han hade gjort i slöjden. Skulle matcha fint ihop, med röda klockan.

 • Johanna skriver:

  Vi hade fåtöljerna med fårskinnsklädsel på jobbet. Världens skönaste stolar att ha småmöten i eller sitta och mysa i på fikarasten. Ångrar att jag inte köpte ett par när de var påväg ut…

  Den fina röda klockan skulle passa såå bra på vår TV-bokhylla Bestå (också den från ikea)!

 • Sandra B. skriver:

  Den stora runda röda mattan är min favorit. Härlig färg, kvalitet och känsla för form.

 • Karin skriver:

  Bokhyllan Billy i ekfaner är en toppen grej som Ikea har. Den är värkligen prisvärd. Den röda klockan skulle passa bra i min Billybokhylla

 • Min PS favorit är Ikea PS Brum. Den stora nallen som kramar alla som vill sitta i hans knä. Jag har ingen själv men det står högst upp på min dotters önskelista i år. Jag hoppas hon får den och jag hoppas jag vinner denna urfina klocka som skulle passa perfekt i vår matsal. Den skulle matcha dotterns tripptrapp i rött PERFEKT 🙂

 • Malin skriver:

  Ikea PS-skåpen (amerikanska "locker"-inspirerade). Det är en sådan där skön vintage-känsla över dom (trots att det är Ikea). Passar in i nästan vilket tonårsrum som helst! (Nästan).

 • K8an skriver:

  Klock-tokig som man är och just nu letar runt efter nya läckra klockor att fylla den nya lyan med. Denna ser jag inne i hobby rummet som är tänkt gå i en röd ton. Riktigt fräckt ur!

 • Lizaloop skriver:

  Oj det var ingen lätt fråga, men jag tror att jag svarar att min favorit är stolen ellan av cris martin. Den är så enkel så enkel men ändå så annorlunda och fräck! Varför jag vill vinna: Jag skulle verkligen behöva en snygg klocka, dessutom skulle den passa ypperligt i mitt röd/svarta vardagsrum på övervåningen!

 • Jessica skriver:

  Hej! Min absoluta favorit är IKEA PS AXWALL av Niels Gammelgaard.. jag tycker den har en tidlös design som funkar i nästan vilket hem som helst. Tyvärr insåg jag det försent eftersom den inte längre finns till försäljning. 😀

 • Meuf skriver:

  JULERBJUDANDE

  Beställ två 3-pack av Zipholder och få en extra

  på köpet (värde 15 kr.

  Gå in på våran blogg och beställ!

  MVH Marlen & Elin

 • Jenny skriver:

  Hej! Min ikea ps favorit är en väckarklocka som ej tillverkas längre, stommen var i trä med en knapp på toppen för att stänga av. Den finns ej längre och nu ska vår son lära sig klockan och då hade det varit en perfekt julklapp med en klocka med förvaring.

  Kram Jenny

 • Moon skriver:

  I PS-serien gillar jag den röda klockan bäst.

 • Ammi skriver:

  Min favorit Ps produkt är det röda plåtskåpet, ursnyggt och praktiskt att man kan låsa när man har små klåfingriga barn :-). Klockan hade varit suverän att ha, särskilt nu när äldsta tjejen håller på att lära sig klockan, så glad hon hade blivit över en så snygg klocka i sitt rum!

 • Angela skriver:

  Jag älskar det vita avlånga PS IKEA skåpet i metall. Köpte det när jag flyttade hemifrån första gången och sen dess har det hängt med! Det passar in överallt, oavsett om det är en trång studentetta eller en fin trea i centrala stan. Love it!

 • Helena skriver:

  Min favorit är denna snygga klocka! Jag inreder med mycket vitt, och då blir det så snyggt med några få produkter i en avbrytande färg. För mig är det rött som gäller. Dessutom är den ju så praktiskt också, då man kan städa undan småplock och förvara det i klockan. Den skulle definitivt komma till sin rätt i min nya, fina studentlägenhet som jag snart ska flytta in i! 🙂

 • Engla Hakon skriver:

  Min mamma tipsade mig om den här tävlingen! Jag har alltid älskat just den klockan som du visar, den påminner mig om nyckelhålet i en bok "Hur gick det sen?"av Tove Janson. Boken var min favorit när jag var liten och nu när jag har fått omgjort på mitt rum (rött och vitt) vill jag så gärna ha en sån.

 • Milla S skriver:

  TIDLÖS FAVORIT

 • Karin skriver:

  Min favorit är IKEA PS skåp. När denna röda skapelse kom in i vår hall så fick den hela rummet att leva upp. Varje gång man kommer och går så sprider sig ett leende på läpparna-Härligt. Denna klocka skulle passa fantastiskt bra tillsammans med den i hallen. Jag kommer då placera den på min vitmålade pidestal=)

 • Johanna skriver:

  Min favorit är just denna röda klocka som skulle passa perfekt i sonens vit/röda-rum ihop med hans röda RINGUM-mattor och den vita EXPEDIThyllan! Jag är rent av lite förälskad i denna klocka, men tyvärr har vi inte haft möjlighet att köpa den än.

 • Linn skriver:

  Åh. Tänk att jag snubblade in här just idag! Jag skulle vilja ge den här i julklapp- åt mig själv. Jag har visserligen inte så bra koll på just PS-produkterna men måste säga att denna klocka, överhuvtdtaget alltså, är en absolut favorit hos mig. Jag har en lite särskild relation till just klockor, då jag kommer från en urmakarfamilj (min mammas morfar hade sin verkstad i mitt barndomsrum i vårat femtiotalsbyggda hus) och den här påminner mig om den tiden på ett varmt sätt. Gillar både färgen och formen och tänker gamla vägghängande urverk fast i modern tappning. Läckert som attan!

 • Jonas skriver:

  Min favorit är de runda PS-mattorna!! Finns i rött och vitt.

 • Maria skriver:

  För 13 år sen fick jag en svart IKEA PS klocka som jag haft som favorit i alla år! Den har hållt bra men nyligen gått sönder. Så en ny klocka skulle sitta fint till jul : )

  /Maria

 • Jenny skriver:

  Min favorit i PS-serien är den stora runda röda mattan. Det är en härlig form och är riktigt tjock om mysig. Den skulle göra sig perfekt i vårt hemmabiorum.

 • TERRE skriver:

  BIG UP TILL DIN BLOGG. Hur mysig som helst och givande!

  FRED.

 • Erica skriver:

  Denna verkar vara mångas favorit, och även min. Skulle passa bra i mitt vardagsrum som går i vitt, svart och rött ! Hoppas att detta är min turdag !

 • Emelie skriver:

  Halloj!

  Jag måste få berätta om min PS favorit, nämligen "fotkudden" PS GENEVAD 🙂

  Så himla skön och framförallt praktisk!Jag älskar att sitta i sffan med fötterna nedstoppade i kudden och bara mysa! Den funkar även toppen när jag sitter vid skrivbordet och bloggar! 🙂

 • Malin Tuvesson skriver:

  Klocka, matta, stolar, ja det mesta är favoriter från PS IKEA. Kan tyvärr ej välja så …..:(. Hoppas på en röd köksklocka i a f. GOD JUL

 • Caroline Zandén skriver:

  Som florist älskar jag PS höga glasvas! Det blir snyggt hur man än gör med den…några långa vackra liljor eller som nu till jul – amaryllis! Den vasen går aldrig ur tiden…

 • Lena skriver:

  Utan tvekan IKEA PS skåp, rött. Så snyggt och det bästa av allt, jag ska åka och köpa ett i helgen eftersom jag äntligen har en bostad där den får plats! Och klockan skulle ju vara väldigt fin till skåpet…

 • Anonym skriver:

  IKEA PS Matta, snyggt röd och jag älskar stora, mjuka mattor man kan borra ned tårna i. Klockan hade jag inte see tidigare men det var också jätte fin 🙂

 • Kristin skriver:

  IKEA PS Matta, snyggt röd och jag älskar stora, mjuka mattor man kan borra ned tårna i. Klockan hade jag inte see tidigare men det var också jätte fin 🙂 (PS, glömde att skriva namn sist)

 • Marie skriver:

  När Ikea lanserade sitt PS sortiment var det en sådan enorm höjning av hela IKEA. Designen är ofta så enkel, stilren och klassisk SAMTIDIGT som den är hypermodern. Svårslagbart i mina ögon.

  Svårt också att välja favorit, men jag undrar om det inte blir storsäljaren Vållö Vattenkanna. Just för sitt vackra enkla uttryck, en bra funkton och ynka 15 kronor. Det kan liksom inte bli bättre! 🙂

  En färgklick i form av julröd klocka är inte dum heller för en tidsentusiast som jag! 😉

 • Monica skriver:

  IKEA PS Underbar är som namnet säger helt underbar.Är man som jag opererad fyra gånger i sina njurar, vet man vad man pratar om.Denna lilla runda lapp föjer mig överallt inne som ute,varje dag året runt.Den är den bästa profylax,bättre än alla huskurer, gör att man slipper sulfa och penicillin.En verklig räddare i nöden för oss, som måste vara försiktiga och rädda om våra njurar.Tänk om fler visste, hur bra den är, allra helst nu på vintern att ta med ut i en kall bil.Billig medicin med andra ord.

 • Esmeralda skriver:

  Min favorit är den runda, röda ullmattan! Den skulle passa perfekt i mitt svartvita vardagsrum.

 • Malin Fredlund skriver:

  IKEA PS vita skåp på hjul så praktisk och användbar.

 • Jeanette! skriver:

  Jag gillar självklart klockan i PS-serien, men även IKEA PS Fångst för att förvara alla småprylar i och den är bra att ha i till exempel ett badrum. IKEA PS Vållö är en annan favorit. Vattenkannan är både snygg och lätt använd!

 • Ida skriver:

  Nummer 11 är mitt turnummer, men jag brukar ändå aldrig vinna men det är ju värt ett försökt för klockan är så läcker. Den har passat utmärkt i vårt kök där temat är rött =)

 • JOANNA skriver:

  KOLLA MIN VANTE SOM ÄR DEN PERFEKTA JULKALPPEN!

 • JOANNA skriver:

  KOLLA MIN VANTE SOM ÄR DEN PERFEKTA JULKALPPEN!

 • Majsan skriver:

  Ikea PS skåp för laptop är min absoluta PSdröm. Snygg på väggen, tar lite plats. och inga fula sladdar, musar osv i synfältet.

 • Marlene skriver:

  Min favorit är Ikea Ps Jutanäs, de små figurerna som liknar "ryska dockor". Gillar dem eftersom de är lätta att själv förändra och de är roliga både som dekoration för stora och som leksaker för små.

  Jag önskar vinna klockan då den skulle passa så fint i köket där min accentfärg är just röd, dessutom slipper jag springa till sovrummet för att kolla vad tiden är 🙂

 • Isabella skriver:

  Ikeas lackserie är en favorit som alltid kommer att bli, stillrent och fint. Just nu önskar jag mig deras vita lacakde tv-bänk! Men den där klockan sulle ge en cliché i vårt kritita rum! Vill så verkligen ha den! 🙂

 • Carro skriver:

  Det står mellan två produkter. Antingen den vackra klockan i ditt inlägg eller så är det det röda metallskåpet. Det tycker jag bryter av inredningen så snyggt. Det ger en känsla av lite industri i den annars så vita inredningen.

 • Camilla skriver:

  Min PS favorit är den stora mattan i vitt

 • Jessica S skriver:

  Min favorit i PS serien är bäddsoffan som mina vänner mer än gärna sover över i. Och vad är bättre än att ha sina vänner omkring sig! Det slår alla tjusiga skåp och mattor i världen.

 • Malén skriver:

  Ikea PS matta är min absoluta favorit. Rund och röd. Skön att sitta på och snygg att titta på.

  Min andra favorit är Ikea PS kontant. Spargrisarna är både prisvärda och urgulliga! Ställer gärna flera grisar i rad – de gör mig glad.

 • Sarah skriver:

  Min favvo är definitivt det låga skåpet med dubbeldörrar i vitt. Det står i mitt badrum och sväljer lätt alla handdukar och badlakan. Perfekt!

 • Sara skriver:

  Ikea är bäst !

  Titta gärna in på min blogg =)

  http://www.oara.blogg.se

 • Marie skriver:

  PS värmeljushållare är min favorit, eftersom jag fick ett värmande och sagolikt romantiskt välkomnande av dem en gång…

 • Stina skriver:

  Min favorit är det röda låga plåtskåpet.

  För att det är ett av få skåp av plåt och för att det väcker lite trevliga minnen från förr när man stod och hängde vid skåpen i skolan.

  Tack för en trevlig blogg

 • stinis skriver:

  Waah Ikea har massa häftiga prylar!!

  😀

 • stinis skriver:

  Waah Ikea har massa häftiga prylar!!

  😀

 • stinis skriver:

  Waah Ikea har massa häftiga prylar!!

  😀

 • Anouk skriver:

  Billy bokhylla vit 60 cm med överhylla är min favorit genom åren; den är hederlig, stilig och klassisk.

 • Lidingömamman skriver:

  IKEA PS skåp är min favorit. Jag gillar den för att den har en kaxig attityd och passar in i de flesta hem med tanke på att den finns i olika färger. En röd blir lite tuffare medan en vit smälter in överallt.

  Lidingömamman

 • Hanna skriver:

  För drygt tio år sedan köpte jag en ljusspiral som man hänger antingen i taket eller på väggenp. den består av tolv vita ljushållare i samma modell som de som man pusslar ihop. Den har fått följa med sedan mitt tonårsrum och är fortfarande lika uppskattad, både av mig och mina vänner som besöker mig. Tyvärr såldes den inte jättelänge…andra favoriter är plåtskåpen och den lilla röda klockan med tänd-släck knappen ovanpå (varför finns inte den längre???!!)

 • Anders skriver:

  Min favorit är IKEA PS skåp. Det är både snyggt och har en genomtänkt design med praktiska sladduttag och lås. Känns som en modern klassiker!

 • Jackeline perez skriver:

  snygg blogg du hade, kram !

 • AnnaW skriver:

  Min favvo är faktiskt den röda klockan. Den är snygg, stilren har en klassisk form och skulle matcha min soffa perfekt!

 • Mimmi skriver:

  Det röda plåtskåpet, utan minsta tvekan! Jag som faktiskt gillade att gå i skolan associerar till korridorskåpen, och jag inreder gärna med rött, plus att vi har hur mycket spelkonsoller och annan teknik som helst som måste stoppas undan. Snyggt OCH praktiskt med andra ord!

 • Lisbeth skriver:

  Älskar den röda klockan,min dotter fick en för några år sedan.Nu skulle det vara kul att skicka en i Examenspresent till Bangkok/ Thailand till min son, svenskt så det förslår som håller tiden för honom/MVH Lisbeth

 • Maria skriver:

  Eftersom jag bor i nordligaste Sverige, har jag alltid haft allt för långt till ikea, tills dess att Ikea öppnade i Haparanda. Mitt första inköp från Ikea ps serien är faktiskt just denna snygga klocka.

  Om jag skulle vinna denna skulle det bli en julklapp till min mamma som är otroligt avundsjuk på min egna.

 • Emma skriver:

  Min favorit är PS Ellan som jag suktat efter ett tag. Tycker mycket om att de är lite gung det är mysigt! Jag tror dock den där röda klockan skulle passa perfekt hemma hos mig. Jag ska precis måla om mina köksstolar knallröda. 🙂 Så fyller jag ju år den 19de så de vore en fint present!

 • mohammed allah skriver:

  Tjabba.

  Har ni sett Sveriges besta hemsida. En Svensk mohammed T-shirt har startat och den e grov. Kolla den men översätt inte läs på Engelska. Den är skapad av Svenskar och Persier mot islam.

  http://www.mohammedt-shirt.com

 • Primia skriver:

  Svårt att väljamen jag tror att det blir den stora, runda mörkröda mattan. Den är vacker och lättplacerad. En riktig glädjespridare i rummet.

 • Maria skriver:

  Min absoluta ps-favorit är ett litet vitt plåtskåp på hjul!Den är snygg och stilren och rymmer små lådor med alla mina gamla brev och vykort 🙂

  kram M

 • Petran skriver:

  jag tycker plåtskåpen på i ps serien är grymma! Hårt å rufft men så enkelt & genialt! med en mysig fotölj o en massa läckra kuddar blir det en härlig mix!

  Jag önksar mig klockan eftersom jag vill ge min mamma den i julklapp, hon skulle behöva en klocka i badrummet så hon har koll på tiden när hon tar låååååånga bad. Den här är ju så bra eftesom man kan gömma lite prylar i den som inte är så snygga, tex schampooflaskor mm som mamma har utspridda på badkarskanten!

 • Petran skriver:

  jag tycker plåtskåpen på i ps serien är grymma! Hårt å rufft men så enkelt & genialt! med en mysig fotölj o en massa läckra kuddar blir det en härlig mix!

  Jag önksar mig klockan eftersom jag vill ge min mamma den i julklapp, hon skulle behöva en klocka i badrummet så hon har koll på tiden när hon tar låååååånga bad. Den här är ju så bra eftesom man kan gömma lite prylar i den som inte är så snygga, tex schampooflaskor mm som mamma har utspridda på badkarskanten!

 • Adina skriver:

  För att komma ihåg alla tider som ska passar på julafton såsom att åka bort på jullunch, slå på Kalle Anka, skicka ut maken för att "handla tidningen" etc

 • Christina skriver:

  IKEA:s röda ps-skåp är finast. Jag önskar att jag hade ett sådant men mest önskar jag mig den röda klockan. Den skulle passa perfekt i min hall. Maken har lagt svart skiffer i hallen med golvvärme under. Tack vare golvvärmen kunde vi nu ta bort det eländigt stora elementet som tagit sådan plats. Nu blir det skosåp från IKEA och då skulle den röda klockan sitta som en smäck ovanför!

 • mia skriver:

  Min PS favorit är PS Ellan, stolen med inbyggt gung. Sedan vi köpte den är det aldrig mer tjat om att "vicka inte på stolen".

 • Johanna skriver:

  Plåtskåpen är min PS favorit…

 • Fröken Fifi skriver:

  Älskar din blogg. Så otroligt mysig och inspirerande! Tack.

 • Den där klockan skulle sitta som en smäck hemma hos oss. Min favorit PS-pryl är skåpet; http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80100190

  VI har ett vitt hemma och tycker om det kanonmycket!

 • Morfen skriver:

  Lömsk – den är ju bara för cool! Önskade det fanns i en större variant också. 😀

 • Fia skriver:

  Min favorit är det vita metallskåpet som var den första möbeln vi köpte tillsammans, det har varit i köket, sovrummet och nu är det skoskåp. Jag har ALLTID älskat den röda klockan men mannen är inte av samma åsikt…men skulle man vinna så kan han ju inte säga något;)

 • Åsa skriver:

  IKEA PS Fåtölj som fanns för ett par år sedan är min favorit. Sköna enkla linjer och ändå mjuk och bekväm.

 • AnnaS skriver:

  favoriten är solklart mitt älskade Ps-träskåp i vitt och björk med hjul och runda hål som handtag, formgivare Tomas Sandell. Tror det kommer från första eller andra kollektionen. Det sväljer 2 bokhyllor och ser ändå smäckert ut. Skåpet kommer följa mig hela livet och ska få en byråsyskon när jag hittar en.

 • Emilia U skriver:

  Hej!

  Jag vill gärna komma i tid till skolan och då är en sån här fin klocka perfekt! Både snygg och ändamålsenlig 🙂

 • Malin skriver:

  Bästa PS-produkt som jag aldrig köpte: den vita Thomas Sandell-soffan från allra första kollektionen (13 år senare och jag ångrar mig fortfarande).

  Bästa PS-produkt som jag har köpt: Hella Jongerius-vasen i rosa och guld! (Hade jag haft plats hade jag lätt köpt alla fyra modellerna)

 • Vicke skriver:

  Att jag gillar Ikea är inte någon hemlighet och denna klocka är en klar favorit i PS serien men trots det har det av någon underlig anledning inte blivit av för mig att köpa den. Trots att jag stått och tittat på den beundrat den varenda eviga Ikeabesök och det är inte få gånger det;)

  Dessutom har vi sen vår renovering i snart ett år saknat klocka i vårt kök, mina barn håller på och bli tokiga på mamma som inte lyckats få dit en klocka. Till och med liten systerdotter brukar fråga om moster inte hittat ngn klocka hon gillar än.

 • Malin M skriver:

  Den skulle passa som handen i handsken i vårt vardagsrum som går i färgerna svart, vitt, rött och silver. Dessutom är det en finurlig uppfinning, klocka och förvaring i ett. Förvaring får man aldrig nog av! (Och inte tid heller!!)

 • Sara skriver:

  Min PS-favorit är den runda ullmattan, gärna den vita varianten, men jag tror inte att den finns längre. Den är fin och stilren, men får ändå geom det subtila mönstret något unikt över sig.

 • Annika skriver:

  Min favorit är IKEA PS skåp i stål (formgivare Nicholai Wiig Hansen). Skåpet är snyggt, praktiskt och passar i vilket rum som helst; lika fin i barnrummet eller kontoret, som i vardagsrummet. En modern klassiker!

 • amanda skriver:

  av IKEA PS produkterna är GULLHOLMEN , (gungstolen av rotting) min absoluta favorit. för den har fina linjer, bekväm utav jag vet inte vad, den är lätt å flytta runt på. Det är så lätt å byta utseende på den genom en kudde eller en pläd. den passar in i alla inrednings stilar i princip.. bara å byta accesoarer. så enkel å ändå så underbar!

 • Nina skriver:

  Jag har gjort plats i mitt röda, sköna kök för den här klockan. Men har inte köpt klockan…

 • Vicke skriver:

  Tack Frida och Ikea än en gång för vinsten är så glad så:D

  Hoppas glöggprovarkvällen är/var trevlig!

  Kram

  Vicke

 • cattis! skriver:

  vilken snygg blogg du har! verkligen stilren och massa härlig inspiration också 😀

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *