Annons

Fars Dag

Idag är det Fars Dag och då ska alla kloka, snälla, varma och peppande pappor firas. För er som har förmånen att bo i samma stad som era föräldrar och kanske är på väg till ett kvällsfirande alldeles strax, så kommer här lite inslagningstips till paketen från Container Store. Varför inte göra en slips på kartongen istället för de traditionella snörena? Själv befinner jag mig över 100 mil från min egen just nu men jag skickar ett stort grattis och en present på Posten. Pappa, du är världens bästa!


Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lallis skriver:

  Wow, vilka fina paket! 🙂

  Kram Lallis

 • Lizaloop skriver:

  Jag erbjöd min pappa en räkning, han ville inte ha den :/

 • Jeanette skriver:

  Läckert med slipspaket 🙂

 • Mia skriver:

  Sötast var den med slipsen, verkligen att ha i åtanken till nästa år:)

  Kram M

 • Vilka roliga paket!!

  Verkligen är värmande hälsning till din pappa!!

  Kram Karin

 • anna skriver:

  vännen, har du sett true blood? http://www.trueblood.se så himla bra serie, toppenblogg du har, bookmarkad ^^

 • Fridas favoriter skriver:

  Vackra paket är (nästan) bättre än innehållet… 🙂

 • Monnah skriver:

  Tack vare ditt tips om Bosigns finurliga frukostbricka/laptopbord har vi nu en väldigt nöjd pappa här i familjen.

 • Mikaela skriver:

  Hej! Allt bra idag?

 • Oj vilka fina paket! Om jag gett min pappa ett sådant skulle han nog inte ha vågat öppna det 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *