Annons

Light Locations

Jag som varit näst intill maniskt förtjust i vit inredning känner nu hur jag börjar mjukna och snegla på trämöbler lite för ofta för att det inte ska vara en förändring på gång. Är redan omåttligt förtjust i Wegners stolklassiker och gillar hur stylisten här brutit av det kritvita med naturligt träfärgade och obehandlade detaljer. För fler uppslag, kika in på Light Locations som bjuder på massor av inspiration.


Foto: Light Locations

Kategorier:

Kommentarer

 • Designtjejen skriver:

  Det ser jätte fint ut!

 • Anne skriver:

  Det är så fint med vitt, men det är ännu finare med trä till. Det mjukar upp det vita så fint. Så fina möbler dessa var, skänns nästan lite japanskt.

 • Pethra på Inredningsbloggen skriver:

  Ha, ha, för mig går utvecklingen åt andra hållet, nu vill jag måla ALLT vitt. 😉 Nästan. Ett tag började jag använda bruna krukor här hemma, men nu är alla vita framme igen. Cult Design och Åhléns vita krukor är perfekta. Y-stolen är så fin, gillar den mer och mer.

 • Ha, ha, för mig går utvecklingen åt andra hållet, nu vill jag måla ALLT vitt. 😉 Nästan. Ett tag började jag använda bruna krukor här hemma, men nu är alla vita framme igen. Cult Design och Åhléns vita krukor är perfekta. Y-stolen är så fin, gillar den mer och mer.

 • Martina skriver:

  Hans Wegners Y-stol står högst upp på min önskelista!

 • Jo skriver:

  Jag håller med dig! Vitt är snyggt, men jag vill nog gärna ha trä som bryter av. I "Rucklet" blir det nog mest vitt och trä, känns fräschast så i en sommarstuga. Hemma i lägenheten däremot är det lite grått, teak och 50-tal inblandat, så där är det vita i underläge redan nu.. 🙂

  Y-stolen är en dröm!

 • Proforma skriver:

  Älskar vitt och kunde inte tänka mig något annat när vi byggde vårat hus. Så snyggt med det vita golvet, det har inte jag förståss. Är också vansinnigt förtjust i Y-stolen.

 • Liza skriver:

  Vitt är vackert! Men det är fint när någonting bryter av det vita, därför gillar verkligen bilderna!! Stolen är så snygg!

  KRAM!

 • siw skriver:

  Hvit er nydelig, men enda bedre med nyanser av tresorter i mix med hvitt…disse bildene var fantastiske 🙂

 • Camilla skriver:

  jag personligen tycker inte om helvita hem dvs allt i vitt, det behövs lite färg för att bryta det hela så de bilder som du publicerade tilltalar mig mycket mer än helvita hem!

 • Teresia skriver:

  Någon gång (inte alltför långt fram hoppas jag) ska jag äga en Wegner stol! Har längtat efter en länge länge…

 • Kattis skriver:

  Vitt och trä är min favoritkombination.. blir alltid snyggt oavsett träslag! 🙂

 • Camilla skriver:

  mmm Y-stolen är grann 😛

 • tävling skriver:

  Hej, din blogg är med på topplistan.

  Skriv gärna om du vill ha din bild på sidan

  Lycka till

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *