Annons

Pausmusik

Nu är det helg men bakom kulisserna på Blogg.se råder febril aktivitet. Det byggs och fixas i systemet för fullt, så bli inte förvånade om det ser konstigt ut här på bloggen emellanåt. Länkarna i arkivet funkar inte heller så 27% av mina besökare, som dagligen brukar hitta hit den vägen, trillar bort i statistiken. Men hav förtröstan, nästa vecka ska det vara löst och då bloggar jag från en betydligt bättre och stabilare plattform. I samband med det kommer också några andra nyheter att lanseras här. Så, ha en riktigt skön helg så länge. Nedan ser ni en bild på mina fredagsblommor, förevigade i vårsolen som lyste upp lägenheten när jag kom hem från jobbet idag. Underbart! Vita Ranunkler från Aveny Blommor i mina favoritvaser.
25594-1945
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • anette skriver:

  Underbara bilder! Varifrån kommer vaserna? Jag hoppas också att blogg.se ska bli stabilare efter flytten, vissa kvällar är det hopplöst att publicera inlägg.

  Ha en trevlig helg!

 • Frida skriver:

  Hej Anette:

  Vaserna är inte märkta med något, och är inköpta för länge sedan, så jag vet tyvärr inte vem tillverkaren är. Har dock sett att Åhléns haft liknande, fast lite större varianter, i sitt sortiment nu under våren.

 • smäm skriver:

  fina bilder framförallt.

 • Annika skriver:

  Så vackra bilder! Ha en fin helg!

 • EVA skriver:

  Ranunkler är så underbart vackra…

  Ha en fin helg !

  ***

  KRAAAM EVA

 • Weronica skriver:

  Vackra bilder! Ha en fin helg!

 • Soya skriver:

  Jag älskar min vita ranunkel som jag har på mitt köksbord.

 • Himani skriver:

  Ja, visst är de sjukt hur sjuktfin man kan vara efter 3 barn.

  Fin blogg du har! =)

 • Så fint! Själv köpte jag mellanrosa gerbera idag och de är också fina. Jag tyckeer färska blommor är vardagslyx som förgyller tillvaron väldigt mycket. Ha en fin helg!

 • Camilla skriver:

  Ahh.. vad fint!

  Köpte också hem blommor idag. Rosa liljor 🙂

  Får kanske försöka få till en bild till söndag.. Innan dess hinner jag inte. Hoppas bara dom inte hinner bli gömda av allt slipdamm som råder här hemma nu.. hehe..

  Ha en härlig helg!!

 • Sofie skriver:

  Kan någon INTE tycka om dessa raringar? De är mina favoriter också. Till förra alla hjärtans dag hade sambon specialbeställt vita ranunklar, istället för den traditionella rosen, missförstå mig rätt, jag älskar rosor, men ranunkler är fantastiska å det viset att de ser knoppade och fullt utlagna ut på samma gång. Härligt!

 • Designtjejen skriver:

  Vad fina! Ser så härligt ut! Vad kul att du skrev om mig i Family Living bloggen. Gjorde absolut ingenting! Hoppas att du får en härlig helg!

 • Anne skriver:

  Urfina små ranunklar, så fint fotat med! Skulle vara kul att få se lite mer bilder ifrån ditt hem, är det någon du redan gjort eller som du har lust att göra? Trevlig helg.

 • PiM skriver:

  himmel & pannkaka vikka fina blommor & vaserna oxå – enkla, stilrena & härliga bilder … // PiM

 • Som alltid, underbara bilder med mina favoritblommor! Ha en mysig helg! Kram Karin

 • Elin skriver:

  Vackert & mycket njutbart!

  Mycket fina bilder…

 • Nilla skriver:

  Underbara blommor och underbara foton!

  Ha en skön helg.

 • Johanna skriver:

  Vilka underbara bilder! Ha en trevlig helg!

 • Frida skriver:

  Anne: Jag ska försöka bli bättre på det, även om jag medvetet har valt att inte lämna ut mitt hem allt för mycket hittills. Det känns lite läskigt att visa upp sitt eget bo, med tanke på hur många läsare jag har här på bloggen.

 • Lisa skriver:

  Så fina!! Jag hittar bara bukettranukler här hos oss, inga krukväxter. det hade jag velat ha! Får sukta vidare:D

 • leopardia skriver:

  underbara bilder!

  tror förresten att jag har sett liknande vaser på bolagret, till den som undrade… men det var ett tag sen…

 • Junitjej skriver:

  Vilka snygga vaser!

 • Frida skriver:

  Jonas hälsar att han tror att vaserna kommer från Broste Copenhagen. Vi köpte dem på Europamöbler i Göteborg för två år sedan. Ibland är det extra bra att ha en sambo som minns detaljer 🙂

 • Mia skriver:

  Strunta i statistiken! Husmusen är super! En av de bästa inredningsbloggarna i Sverige!

 • ANNAANNA skriver:

  Så enkelt och så vackert.

 • Augusthedda skriver:

  Spirits are speaking in my dreams and other ways

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *