Annons

Idéer för Valborgsdukningen – Tema orange

Det är ett par som har hittat till henne redan, men Hostess with The Mostess är så pass bra att hon förtjänar all cred hon kan få. Speciellt nu inför den stundande Valborgshelgen där många säkert är på jakt efter duknigstips och idéer till sin Valborgsmiddag. Klicka här för att komma till fler inspirerande bilder på det härligt eldiga temat orange. Tips! Duka med knallig gerbera, knyt vackra band runt foten på vinglaset, servera desserten i apelsinskal och gör bordsplaceringskort/blomhållare med vikt kartong, rör i glas (sådana som du får när du ex. köper vaniljstänger från kryddhyllan) och mönstrat papper.


Foto: Hostess with the Mostess

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Så läckert!

 • dahlarna skriver:

  ÅHH vad fint & fräscht! Vad mycket snöret på vinglaset gjorde! Kul idé!

  Ha en härlig Valborg!

 • anette skriver:

  Wow, dit ska jag kika in direkt. Superfina bilder.

 • Designtjejen skriver:

  Såg att dom skrivit om ditt tips på hostess with the mostess. Så roligt!!!

 • Eldarellen skriver:

  keep it up very nice site

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *