Annons

Bakerellas lollipop cupcakes

Bland det roligaste med bloggvärlden är alla duktiga människor man kan inspireras av. Angie Dudley aka. Bakerella är ett exempel. Hon är en av mina förebilder inom hobbyfoto, även om jag har långt kvar till hennes nivå. Just nu är jag så väldigt glad för hennes skull, för gissa vart de här bilderna ledde? Till Martha Stewarts TV-show! Hennes lollipop cupcakes blev så poppis att hon kontaktades av min husgud, Martha herself. Fantastiskt.
25594-1931
Foto: Bakerella

Kategorier:

Kommentarer

 • Mi skriver:

  Vackra kort, och mumsiga godsaker! Men själv tycker jag att Martha verkar lite scary.. som en home decorating-robot som styr allt med järnhand, hehe 🙂

 • Koselig skriver:

  Stilig!!! 🙂 Jeg leser forresten Marthas blogg hver dag, i det siste litt mye om donkeys og dyr hehe.
  Hennes tv show er utrolig koselig å se på synes jeg 🙂

 • SMÄM skriver:

  man vill ju inte alls ha en sån till frukost :] mmm. vilken fin blogg du har!

 • Johanna skriver:

  Hon inspirerar verkligen! Kul att hon får komma till Martha!

 • EVA skriver:

  WOW nu blev man ju fikasugen…
  Ska genast klicka mig vidare !
  ***
  Ha en fin tisdag !
  K R A A A M från mig !!!

 • anette skriver:

  Superhärliga bilder, jag ska genast gå in och titta mer på hennes bilder. Både dina och hennes foton inspirerar, tack!

 • Lizaloop skriver:

  Ja du det var inte illa! Hon tog verkligen läckra bilder! (du med SÅKLART)

 • Elin skriver:

  Vad kul :-))!

  Det är alltid roligt med framgång, egen eller andras spelar inte så stor roll egentligen.
  Delad glädje är ju som bekant dubbel glädje :-))!

  Bilderna är superfina och jag blir riktigt sugen på att smaka…

 • Mia skriver:

  Vem är denna Bakerella då? Svensk? Martha Stewart är så mysig och visst är hon så vacker! Varje gång jag ser henne slås jag av hur vacker hon är. David Letterman var en galning när han släppte henne..:)

 • Linda skriver:

  Åh gud så fina, jag blir sååå sugen! 🙂 Och så mycket gott och fint hon har gjort.

 • Ja, såg de här på Flickr för ett tag sedan och blev helt tagen av hennes foton. Tänkte precis likadant när jag såg dina fjäril-rosa foton för nån dag sedan. De platsar på Martha pyssel-sajt! Härligt att se så underbara foton, man bli verkligen inspirerad.

  //Katarina

 • Sandra skriver:

  Oj så läckra! Kram Sandra

 • Anne skriver:

  Jösses, det var nog de sötaste jag sett. Ser urkul ut att göra själv, men pilligt. Tycker du är minst lika duktig på att fota!

 • dahlarna skriver:

  Vilken kul bak-idé!
  Ha en bra dag!

 • sweetpaul skriver:

  Hi
  Thanks for your comment.
  Yes, you can use pictures from my site.
  Best
  Paul

 • Maja skriver:

  Grymt söta! Frågan är bara om man skulle lyckas få till dom lika bra själv. =) Kram Maja

 • Va häftigt! Har sett bilderna förut men visste inte att det låg en sådan rolig historia bakom! Va kul! Ha en mysig kväll! Kram Karin

 • Johanna skriver:

  Underbart! Och vilka underbara bilder. Tänk vad bloggvärlden kan öppna för dörrar. Fantastiskt.

 • Frida skriver:

  Visst är hon fantastiskt duktig på att baka och att fota!

  Mia: Bakerella är amerikansk, så det var kanske inte så långt och stort för henne att åka till Martha 🙂 Själv är jag dock grymt imponerad!

 • La Frog skriver:

  Åh vad underbara bakverk och muffins hon gör! Tänk om man kunde göra sånt till födelsedagskalaset! 🙂

 • Designtjejen skriver:

  Visst är dom fina! Jag har skrivit om dom tidigare för jag blev helt såld i dom speciellt för att dom är så små!!! Har nog fått lite cupcakes dilla.. tihi.. men har inte provat att baka än.. men det kommer…. (hoppas jag!)
  Hoppas att du har haft en härlig tisdag!

 • MARIA skriver:

  oo så söta

 • Jo skriver:

  🙂 Jag blir alltid så sugen på att baka små konstverk när jag ser sådana bilder, men det blir ju aldrig av. Bl a för att jag inte vet vem som skulle äta upp dem, förutom min sambo.. Jag kanske skulle ställa till med muffinskalas? 🙂
  Hennes blogg var iaf väldigt fin, men din går inte av för hackor den heller, Husmusen!

 • Maria skriver:

  Vilka fina!! Jaghar gjort liknande till barnkalas, men dessa var ännu snyggare!!

 • pinkcherry skriver:

  Gud vilka söta, vilken rolig idé!

 • Linda skriver:

  ååh, javisst är de underbara!! hon verkar vara en härlig tjej! kolla in min blogg om du gillar cupcakes! 🙂
  ha det så bra!

 • Jag har hittat Nabil!

  …eller egentligen var det ju han som hittade till min blogg. Jag blev nyfiken på hans blogg eftersom han lämnade en kommentar på mitt inlägg rubricerat “valborg”. Han tycker sprit är skit, vilket är otroligt upplyftande eftersom han är 16 år gammal.

  Det finns tyvärr alldeles för många tonåringar som dricker alkohol – med tråkiga, sorgliga & tragiska slut.Det var skönt att hitta en kille som skriver att han inte gillar alkohol & droger.

  Han skriver dessutom otroligt bra & personligt som får en att vilja följa hans liv. Tyvärr har han inte haft det så lätt…

  Han har själv valt ut ett par inlägg i sin blogg – som han tycker är betydelsefulla. Jag tycker att de är så bra skrivna, känns bra att han sätter ord på sina tankar & känslor!

  Länk till två av de viktigaste inläggen enligt mig;

  "Det finns tillräckligt av alla andra…" ;
  http://www.nyabella.se/det-finns-tillrckligt-av-alla-andra

  “Mobbning är utan tvekan det värsta som finns…” ; http://www.nyabella.se/mobbing-ar-utan-tvekan-det-varsta-som-finns/

  Vi vuxna tror så himla mycket om våra tonåringar – men tar ofta inte reda på VARFÖR våra ungar mår dåligt eller gör som de gör.

  …att barn säger eller gör destruktiva handlingar – beror på någonting som hänt/händer i ex. skola, kompisar eller i hemmet. Som vuxna är det vår förbannade plikt att ta reda på varför våra ungar mår dåligt!

  Jag hoppas inte du ser detta som spam, och sprid gärna bloggen till vänner eller genom att skriva ett inlägg om honom. Du får jättegärna använda dig av beskrivningen ovan.Bort med Kenza, Blondinbella och alla andra modébloggar och in med Nabil, en kille som tveklöst sticker ut ur mängden!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *