Annons

Wonderwall.se

Jag fick ett mail från Calle Sjönell som tillsammans med fotografen Andreas Lind och Nina Beckmann från Agent Form startat Wonderwall. De säljer signerade och limiterade verk av spännande svenskar som Liselotte Watkins, Stine Wirsén och Jesper Waldersten. Ni vet ju hur mycket jag gillar Liselotte och kan kanske räkna ut vilket alster jag är störst spekulant på.

25594-1828
Foto: logga från Wonderwall.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ola skriver:

  Tavlan med ägget el. fågelboet av Wirsén är kanonsnygg synd bara att tavlorna är lite dyra för min budget i semestertider

 • Erika skriver:

  Alla är jättesnygga, men jag är helsåld på spöket!Annars kan jag tänka mig Egil Jansson eller Stina Wirsén. Otroligt läckra.

 • Camilla skriver:

  Jesper Walderstens var ju kanonfin! Åh den skulle passa så fint på min vardagsrumsvägg. Synd att jag inte fyller år snart. 🙂

 • gagga skriver:

  Mycket intressant! Du som gillar Liselottes bilder måste kolla den duktiga illustratören Tatjana Jeremics fina bilder på; http://happyform.com/hem.htm
  Tatjana bloggade ett tag (Tatielle), men slutade tyvärr.

 • gagga skriver:

  Det blev fel i länken till Tatjana;
  Så här ska det vara: http://www.happyform.com/hem.htm

 • M skriver:

  Jag kanske är helt ute & cyklar nu Husmusen, men du verkar ha koll på olika designers & så, så jag undrar om du känner till namnet Sophie de Vocht? Hon har designat en böjlig ljusstake på bluebox.se som jag tänkte att du kanske visste något mer om eller har fler inspirerande bilder på…

 • Anneli skriver:

  Vad roligt att du är på Colour Week. Ser fram emot ditt bidrag:)

 • Malin skriver:

  Tack för tipset! Jag funderar faktiskt på att köpa illustrationen av Watkins – är också en stor fan av henne!

 • Fredrik skriver:

  Hjälp.. nice sida duhar.. jag som älskar inredning! kommer att granska din sida *ler* ha det gött!

 • jennyk skriver:

  Fantastiska bilder! Liselotte är mycket skicklig – vet att hon tidigare ritat mycket åt Damernas värld (tror jag det var) och hon upphör aldrig sluta förvåna mig – detaljerna, färgval.. ja allt! Stina Wirsens bild på bebisen tycker jag är väldigt fint och enkelt. Fin present till den nyblivna mamman. Alla har gjort ett fantastiskt arbete!

 • Jessica skriver:

  Är det någon som vet om man kan köpa Liselotte Watkins bilder någonstans?
  På wonderwall fanns bara en, visserligen JÄTTEFIN men färgerna passar inte riktigt i mitt hem. Hennes bilder är ju helt fantastiska.

 • Paul Meehan skriver:

  Please tell the Scandinavian Design Mouse that she is gorgeous.

 • Nette skriver:

  Jag tycker verkligen att din inredningsblogg är fint gjord. Jag har fått många tips härifrån, så nu har jag snyggat upp där hemma ordentligt!! Tack vare dej, husmusen!!

 • Lulu skriver:

  Waldersten waldersten! Så begåvad!

 • Siobhana skriver:

  Wonderwal är helt enkelt otroliga. de fångar verkligen upp begåvningarna.

 • Sigmunddagny skriver:

  Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *