Annons

Odlingsskyltar

Just nu är jag helt såld på vår uteplats och hur vi bäst kan plantera den lilla täppa vi har till låns över sommaren. Men vädret har varit allt annat än bra under min lediga tid och mitt sommarjobb (som startade i veckan) upptar 110% av min koncentration och tankeverksamhet under dagarna. Därför har jag mest ägnat mig åt planering än så länge, men i helgen ska det bli desto mer plantering av. Här är en liten sammanställning av några av de odlingsskyltar som finns på marknaden som kan användas för att märka upp frön och plantor man petat ner i jorden. Man kan också använda glasspinnar av trä, egenhändigt tillverkade små skyltar av plåt eller vanliga klädnypor (att fästa på krukor) som märks med vattenfast tuschpenna.

25594-1735
Foto: Botanic City från 39kr för 5 st, Ezmez Garden 45-55 kr st och Indiska 10 kr st

Kategorier:

Kommentarer

 • drommaja skriver:

  Det finns så många fina, men jag brukar spara på gamla glasspinnar och skriva med permanent penna. Det blir så billigt och bra tycker jag.

 • Moa skriver:

  Sött med tidningspapper runt krukan oxå =)

 • Monica skriver:

  Om en vanlig planteringskruka har gått sönder kan man använda de lite större skärvorna till skyltar. Och skriva med permanent penna.

 • Tesan skriver:

  Vad sugen jag blev på att ha massa fina växter på min balkong nu! Problmet är bara att där är stekande sol heeela dagen så inget trivs där (kan vara för att jag är usel på att vattna oxå)… 🙂
  Kanske kan fixa lite skyltar till mina växter här inne istället…

 • Jessica skriver:

  Moa: Det är inte tidningspapper runt krukan, utan en kruka tillverkad av tidningspapper! Se http://www.runabergsfroer.se/asp/Main.asp?id=60&kat=tillb så förstår du vad jag menar. Smart, tycker jag.

 • Frida skriver:

  Ah vilken smart idé, både med teracottakrukskärvorna och papperskrukan. Vilka bra uppslag! 🙂

 • Eldarvilde skriver:

  Had to leave my mark, Nice site! Rugzar

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *