Annons

IKEA i ny tappning

Designstudenten Kieren Jones använder IKEA’s bästsäljande produkt, galgen Bumerang, för att skapa nya produkter. Hon har tagit fram DIY (Do It Yourself) manualer för hur du kan förvandla galgarna till spännande inredning. Hon ställde bland annat Flat Pack rearranged i Milano.
25594-1743
Foto: MocoLoco.com

Kommentarer

 • veronica skriver:

  Hej, jag tänkte fråga om du kunde hjälpa mig… du har ju koll på det mesta inom inredning 🙂

  Jag hittade för ett tag sedan en internetsida där det såldes tapeter till bla. barnrum. De hade en stor fondtapet på en stor beige nalle som täckte en hel vägg totalt. De hade även en stor solros eller liknande om jag inte minns helt fel och massa liknande …. nu är mitt problem att jag kan inte hitta tillbaka till detta och det är nu jag är i behov av det! Har googlat på olika förslag men kan verkligen inte hitta tillbaka 🙁 Enormt tacksam för din hjälp.

 • danne skriver:

  Coolt. Du skulle gilla Antigua. Massa tuffa prylar över allt – fast gamla. Ha det gott //dny

 • Frida skriver:

  Veronica:
  Jag vet inte på rak arm, minns du om det var en svensk eller utländsk sida?

  Danne:
  Säkerligen, ser ju otroligt spåännande ut på dina bilder om inte annat.

 • veronica skriver:

  jag är helt övertygad att det var en svenks sida ….

 • Henrikmargrete skriver:

  I LOVE THIS VERY PAGE PLEASE KEEP UP THE GOOD AND WONDERFUL JOB.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *