Annons

Sy egna ytterkrukor

Har du fula eller omatchande ytterkrukor på balkongen och inte vill spendera dina slantar på att köpa nya kan du fixa det med hjälp av en symaskin och vattentåligt tyg. Sy kvadratiska ytterkrukor av säckväv, jute eller lin och voilá – du har en enhetlig makeover för mindre än en hundring. Tillhör du den mindre händiga skaran kan du köpa dem färdiga på Haléns för 48 kr.

25594-1629
Foto: Halléns

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Tack för tipset! Eftersom jagf tillhör den mindre händiga sorten så blir det nog de färdiga varianterna för mig…
  /Sara

 • Monica skriver:

  Det där va nått får mej tacka får tipset alltid lika kul o sticka inn här !!

 • Exotica skriver:

  Det ska nog införskaffas till min balkong, gillar din blogg. Man får så många härliga tips att inreda lägenheten med. Tack så mycket!

 • Camilla skriver:

  Åh vad skönt det är att ta ett litet break från uppsatspluggandet och kika in här! Tack!

 • AnnaA skriver:

  Cool! Skönt att du finns så jag slipper leta upp allt sånt själv. 😉
  Och ett tips på nåt fint att kolla in: http://www.loopshop.gb.com/
  Garnaffär i London, men de säljer en del kul grejor att ”inreda” med också. I shopen kan man köpa en hel del, dessutom ställa om alla priser till kronor, så att man lättare vet vad det kostar. (Önskar alla nätaffärer gjorde så!)

 • emma skriver:

  Oj, coolt:) Är dock inte någon hejare på maskinen så får nog hålla mig till den färdiga varianten.

 • Amanda skriver:

  Vad fint, känns lite mer piffigt att ha sånna där krukor också! =)

 • åhh..superfiint=)!

 • linno skriver:

  det var ett tag sen jag var här sist, måste bättre mig och titta in oftare annars blir det så mycket bra saker och tips att ta in på en gång så hjärnan hinner inte riktigt med 🙂 det där är dock ett tips som jag nog kommer ta till vara på, symaskinen har fått stå undangömd aldeles för länge!

 • Linda skriver:

  husmusen, du som har koll! Vet du vad jag menar när jag pratar om en designad liten tygdocka som har synts i inredningstidningar då och så typ de senaste året. Den är helt i tyg, har klänning, högklackade skor och ser ut som en riktig liten donna. Den skymtar i senaste Elle Interiör i ett hemma-hos-reportage och jag kom på att jag måste ha en. Nån aning om vad jag menar och var man kan hitta den? Annars blir det till att plöja alla gamla Ellar hemma ikväll… 🙂

 • Philipa skriver:

  Ett tips i min smak, tack för det……
  Men jag är då inte så händig så jag får nog använda mig av de färdiga alternativen….om jag inte kan leja bort jobbet till grannen.

  Hur går det med flytten???

 • MammaLena skriver:

  Va häftigt!
  /Lena

 • Frida Berglund skriver:

  Anna A:
  Tack för tipset!!

  Linda:
  Hm, vad kan det vara för docka. Måste kolla men vet inte på rak arm. Det är inte Ugly Doll?

  Philipa:
  Flytten sitter i ett datum, vi är redo att köra men vet inte när vi får nycklarna från Bostaden. Den gamla hyresgästen har flyttat till London så lägenheten står tom, men vi måste få en fullmakt från henne först för att kunna flytta in där före 1 juni. Jag väntar med spänning.

 • saken skriver:

  Vad händer med ”krukorna” när det regnar?

 • Bloggblad skriver:

  Min första tanke var hur de kommer att se ut i bottnen när man hävt på lite för mycket vatten… hos mig läcker alla krukor i botten.

 • 888 skriver:

  Some belly player airfares www 888 info.

 • baccarat skriver:

  How support preferential number rock free baccarat dollar?

 • backgammon skriver:

  Begin with time cripple muck free backgammon free preferential bump?

 • blackjack skriver:

  Let’s start with grip wheel profit diamonds free blackjack spikes bluff beard hand tipping!

 • slots skriver:

  Probably river online slots island airfares?

 • blackjack skriver:

  Are em rundown rake finger time free blackjack check.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *