Annons

Gör egna tepåsar

Det här är ett roligt pyssel att fixa innan du bjuder över någon på fika. Gör egna lappar till tepåsarna, antingen med gästernas namn eller varför inte med små kloka ordspråk. Fäst dem med häftklammer eller lim och servera som vanligt. Garanterat uppskattat!

25594-1857
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • lolita skriver:

  Åh vilka härliga bilder! Det där ska jag testa 🙂

 • Linda V skriver:

  Stod det nåt om melonkärnor? Jag har två på tillväxt och har inte kollat upp om de behöver några särskilda omsorger!

 • Mia skriver:

  Ja hurra, mera pyssel och hemmatips nu i vår *hejar på*

 • Karin A skriver:

  Älskar blommor.Det går rykten om att det skall öppna en stor inredningsbutik i lilla PITEÅ, hoppas att dom kommer att ha blommor.PS: DU är TOPPEN!

 • Camilla skriver:

  Okej.. nu vet jag varför det inte blivit ngt av mina citronkärnor.. Jag har haft för dåligt tålamod 😉
  Vill helst att allt ska växa upp på en dag och ge blommor och frukt nästa dag.. 😉

 • Sanna E skriver:

  VA!! Ska det öppna en butik i PITEÅ…Gud va kul!! Tack för alla tipps.Boden.

 • jenny skriver:

  vi(sambon vill gärna säga att det är hans oxå) har ett citronträd som växer jättemycket. hoppas på frukt inom nåt år :). Hasselfors Gardens hemsida var ju kul inspiration 😉 Tack så mycket för tipsen. Passionsfrukt och avocado är jag lite sugen på att odla…

 • Frida skriver:

  Linda V:
  Såg inget om melonkärnor. Kommer f.ö. inte åt din blogg från Kina (spärr på Blogspot.com) men har tusen trädgårdsfunderingar. Vad har du för mail?

  Mia:
  Will do!

  Karin A, Sanna E, Johanna osv:
  Du verkar se fram emot öppningen 😉 Men jag håller med, det låter onekligen spännande med en ny inredningsbutik! Om du har mer info får du gärna maila: [email protected]

 • /nina skriver:

  Vi har paprikaplantor i köket som är nästan 1,5 meter höga… slängde ner några kärnor i en jättekruka sent i augusti och sedan har de fått överleva i det ljusaste fönsret. En paprika hann det bli i höstas, och nu blommar dom IGEN och har fem stora paprikor!! Vi provåt i höstas och dom var jättegoda. Dessutom är dom fina.

 • Bloggblad skriver:

  Vilken fin hemsida – så många fina grejer! Jag vet att jag varit inne här nån enda gång för länge sen. Måste lägga dig på favoriter. Jag har just fått upp lite grönt av physaliskärnor som min väninna testat och fått frukt på t.o.m.

  Det är så många vackra prylar här så jag får lust att slänga ut allt mitt halvgamla skrot och skaffa nytt nytt nytt.

 • motocross gear skriver:

  Now this kind of particulars are very well worth looking for, straight answers for site visitors together with something to suit your needs as will definitely show the conventional in the author.

 • Jessica skriver:

  Kul att se den där muggen. För visst är det Marcus Samuelsson som står för designen?
  Förra veckan höll jag på att rensa på vinden och i en av kartongerna ligger faktiskt tre kartonger med totalt sex av dessa muggar. Vita precis som på bilden. Jag packade ner dem då jag redan hade överfullt på det området. Men nu blev jag sugen på att ta fram dem. Snygga!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *