Annons

Balkongpyssel

Vi går mot vår och sommar, och vad passar då bättre än lite inspiration och pyssel för krukorna som ska stå på balkongen eller uteplatsen så småningom? Snabba, enkla projekt är målade dekorationsstenar i trendiga mönster eller gjutna hjärtan i betong som är så poppis nu. Vi i Villa har instruktioner och hos Camillas Garden som jag bloggat om förr hittar du mer inspiration.

25594-1590
Foto: BHG samt Vi i Villa

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Gjorde en ganska fin sak på vår uteplats. Var och hämtade runda stenar i ett grustag och la dem runt mina fina zinkkrukor, blev jättefint. Lite ”ernst-igt” Bland stenarna ställer vi värmeljus i små lyktor på kvällen, det är så mysigt.

 • SANDRA skriver:

  Sånt där krafs har jag hela balkongen full av…

 • Cia skriver:

  Jag har köpt boken Betong som hobby av Malena Skote
  massor av roliga tips och ideer om just betong.

 • månbarn skriver:

  Åh, betonghjärtana är jättesöta. 🙂

 • Tommy L skriver:

  Sten och betong är inte helt fel, ni har väl sett våra stenar med kinesiska tecken! Hur härliga som helst att hålla i, passar som bordsdekoration i krukor mm. Ni hittar dom under nyheter.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.