Annons

Vårpyssel

Nu när vi befinner oss i gränslandet mellan jul och påsk kan det vara kul att göra något pyssligt för att skapa extra vårkänslor. De här blomkorgarna för godis funkar både som present eller som en annorlunda bordsplacering vid dukningen till en middag. Använd färgade pappersmuggar som bas och gör blomblad av styv kartong. Fyll på med enfärgat godis. Klart!

25594-1370
Foto: Better Homes and Gardens

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Mys!! 🙂

 • Anna skriver:

  Mys!! 🙂

 • eline skriver:

  Åh vad din sida går jättelångsamt nu!

 • Cecilia skriver:

  JÄTTESNYGG logga !!!

 • Elisabet skriver:

  Oj vad härligt att vi närmar oss VÅREN. Det är så roligt och inspirerande och gå in och läsa din blogg.
  Hurra för att den finns.
  Jag tänkte höra med dig om vad som är prisvärt i USA, min dotter ska åka dit och jag tänkte om du har några tips om vad jag kan be henne att köpa. Är Lexington handukar billigare där? Din blogg vart fin i nya ”kläder”.

 • Susanne skriver:

  Åh! Underbara godisburkar! SÅ FINA!

  Du… jag söker nu med ljus och lykta efter iskubslådorna i Aalto-design. MÅSTE ha!

  Du är bäst! Bara så att Du vet!

 • Susanne skriver:

  Åh! Underbara godisburkar! SÅ FINA!

  Du… jag söker nu med ljus och lykta efter iskubslådorna i Aalto-design. MÅSTE ha!

  Du är bäst! Bara så att Du vet!

 • Poppy skriver:

  Hurra! Pyssel! Tack!

 • Humlan skriver:

  Ett absolut måste pyssel inför helgen. Tack för den!

 • Husmusen skriver:

  Tack allihopa! Det kommer mera pyssel framåt vårkanten, var så säkra.

  Elisabet:
  Lexington är förvisso amerikaniserat till tusen nu men tro det eller ej, det är ett svenskt företag i grunden – med andra ord är de inte billigare i USA, snarare tvärtom. Däremot är Ralph Laurens Home Collection betydligt mer prisvärd i USA än hemma. I synnerhet om hon råkar springa på någon av alla de outlets som brukar finnas i utkanterna av städerna där de säljer alla stora märken. Be henne kika efter Ralph Lauren där. De brukar ha utförsäljning på handdukar, badlakan och underbara sängkläder av ”fjolårets snitt”, men vad spelar det för roll om man satsar på basfärger? Då funkar de ju i evigheter. Be henne också kolla in Pier Import 1, Pottery Barn (underbara inredningsdetaljer) samt Michaels och Dollarama/Dollar Store (om du gillar pyssel, där har de nämligen massor med billiga råvaror för kreativa projekt). Vilken stad ska hon till?

 • fatima skriver:

  det e så bra att kolla på ditt program jag kollar på den varje dag och du e fantastiskt bra på att backa och allt annat i värden jag lovar jag fesöker att göra alla dina resept

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *