Annons

Skapa vårkänsla inomhus

Nu när det är så kallt att öronen nästan ramlar av när man sticker huvudet utanför ytterdörren kan det kännas uppmuntrande med lite vårkänsla inomhus. Förutom att byta till ljusa textilier och att bära ner alla murriga höstprylar på förrådet är ett annat klassiskt knep att ta in kvistar och ställa i en vas. BHG har lagt citroner i botten på vasen som dekoration. Läckert! Det var också snyggt att lägga en hel hög med gröna och fräscha äpplen i en cylindervas.

25594-139325594-1394
Foto: Bhg.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Fint med ekollonkvistar..

 • cat skriver:

  ah, smart med citroer som tyngd. extra bra när man har katt 😉

 • Lina skriver:

  Har upptäckt en liten bugg som jag får både i internet explorer och firefox. Jag kan inte använda piltangenterna på tangentbordet för att scrolla på sidan, men det är bara ibland.
  Kanske nåt som jag har inställt, men det är samma hemma som på min jobbdator.

 • Husmusen skriver:

  Lina:
  Ska genast kolla det. Tack!

 • AnnicaB skriver:

  Smarta lösningar. Men är det bara jag som får höstvibbar av just de arrangemangen? Ekollon och höstäpplen?? Men fint i vilket fall som helst.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.