Annons

Ljuspyssel

De här söta påskljusen kommer från Broste Copenhagen och kostar 149 kr för sex stycken. Det är små doftljus i olika färger, du kan välja mellan honungsmelon och vanilj. Vill du inte lägga ut de pengarna på något du ändå ska bränna upp kan du faktiskt göra dem själv, med lite hjälp från husguden Martha. Här hittar du instruktioner. Material finns på bland annat Panduro.

25594-1401
Foto: Broste Copenhagen

Kategorier:

Kommentarer

 • M skriver:

  Husmusen: Jag måste bara fråga hur det gick med din krasse? Jag blev inspirerad av dig & försökte också så, men den blev inte bra, det mest som skrumpnade bara ihop. Använde du något speciellt hushållspapper? Jag använde sådant tunt, det kanske är bättre att använda sådana här tjockare, porösare… hmmm… och jag som var så sugen =(

 • lameilleuse skriver:

  Åhhh vilka vårkänslor man får när man kommer till din blogg!! Jättekul att du börjat påskpyssla tycker jag. Jag flyttar till ny lägenhet på lördag och ska absolut kolla in din sida för att få bra inredningstips.

 • Annika skriver:

  Men åh, tack ska du ha!

 • Husmusen skriver:

  M:
  Min krasse var ju färdigväxt när jag fotade den så det funkade hur bra som helst. Det gröna höll i någon vecka lite drygt. Odlade på jord, tycker att det är lättare att hålla fuktigt än bomull. Kanske det funkar bättre? Glöm inte att lägga plast över under de första dagarna så att det liksom ”immar igen”

  Lameilleuse:
  Tack!

 • Susanne skriver:

  Men åh! Tack! Roligt att Du tycker om min väska!

 • Kate skriver:

  He..jag har städat.. ;D
  Flyttade på min madrass/säng så att vi numera har ett tomrum i vardagsrummet/sovrummet. Lägenheten är på 16 kvm…men finns det hjärterum så finns det stjärterum!
  Riktigt snygga ljus!

 • Anna-Karin skriver:

  Hej! Första besöket här och måste bara berömma dig för all inspiration!! Fantastiskt! Jobbar själv i en hobbyaffär (heltid) men hinner för sällan pyssla i vardagen, tycker jag. Mitt stora intresse sen flera år tillbaka är smycken o päääärlor, men även allt som rör heminredning. Så roligt! Garanterar ett återbesök här! =)

 • Paula skriver:

  åh.. vill ha!!! är det någon som vet var man kan hitta dom här ljusen från Broste?

 • Husmusen skriver:

  Anna-Karin:
  Vad roligt att du hittat hit! Vilken dröm och jobba i hobbyaffär, jag skulle handla upp hela lönen på pysselsaker 🙂

  Paula:
  De finns på bland annat Booa Design

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *