Annons

Fräsch karaff från Danska Menu

Det danska designföretaget Menu presenterar inte mindre än 18 fräscha tillskott i deras kollektion nu under våren 2006. Däribland den här tjusiga karaffen för elegant servering av vatten vid middagsbordet eller på skrivbordet på kontoret. Design: Pil Bredahl.

25594-1367
Foto: Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • Beauty Princess skriver:

  Det var något av det snyggaste jag sett av vårnyheterna. En sådan här måste jag ha, börjar redan drömma om att bjuda över folk på fika och fräscht lemon/lime vatten i kannan =)

 • Sofia skriver:

  Vilken trevlig blogg du har, jag har precis kommit in i lite inredningstankar, så här kan jag surfa runt länge nu! =)

 • Camilla skriver:

  I lööv Menu. Dom har så mycket snyggt 😀 Deras nya handvikter och massageknopp är lovley, men jag har ännu inte hittat dom i ngn affär. Candy Top är också fin. Att ha en sådan fylld med godislinser på på bordet hade inte jag tackat nej till 😉

 • Lindansaren skriver:

  Vill också ha, men då måste jag nog kasta en av alla de karaffer vi samlat på oss genom åren först……

  Vad vi kan vi danskar! *slår mig för bröstet* Jepp.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *